Dodaj do ulubionych

alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(25lat)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 08:24
Jakie to załosne ze takie stare rury coraz czesciej uwadza mlodszych mezczyzn
aby tylko nie zostac stary pannami.

Jakie to jest odrazajace jak nisko trzeba upasc aby wykorzystac podstepnie
mlodego czlowieka ktory jeszcze nie wiele wie i nie przezył prawie nic,
wykorzystac po to aby nie klepac starosci w samotnosci

Na szczescie takie kobiety ponosza kare, po 10 latach ten zmanipulowany
wykorzystany(seksualnie) czlowiek zaczyna sie uwalniac i odchodzi od takiej
ropuchy, zabiera czesto takze czesc jej majatku jesli ona go posiada.

W sumie mam takiego kolege 23 latka co jakies 4 miesiace temu tez został
uwodzony i zmanipulowany przez 29 letnia desperatke , pamietam wychodzimy
wieczorem na dicho czy gdzies do kanjapy i za kazdym razem z nami jest taka
mamuska ze swoja rownie stara przyjaciółkom , przyjaciółka tez chyba sobie
cos ubzdurała bo nas probowała poderwac i podchodzila do nas jak do
potencjanych jej mezczyzn a nie do mlodych ludzi przeznaczonych dla 20-24
letnich kobiet.
Po jakims czasie 2 kumpli ze swoimi panienami stwierdziło ze nie maja ochoty
w takim towarzystwie sie bawic bo jakby nie patrzec tych przyjaciółek
desperatek przybywało i juz zmanipulowany uwodzony kolega przyjezdzał z
piecioma.
Ja jako cały czas do wzieca tez wybrałem towarzystwo rowiesnikow bo ciezko
sie rozmawialo z tym starymi kobietami, nawet nie wiadomo było jak
rozmawiac , caly czas bylem spiety i robilem wszystko aby tylko czasem sobie
ktoras z nich cos nie pomyslala.

Na szczescie kolega tez zmądrzał i chyba bez nas mu sie nudziło z nimi bo
olał te desperatki, zreszta ona nawet nie chciala go puscic opowiadała mu
glupoty ze to przez nas itd. ale chlopak jednak sie uratował i znowu jest OK.
Obserwuj wątek
    • chooligan [...] 21.05.04, 08:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 08:33
        to nie jest towarzycho ktore ćpa ,chleje itd. ale tez nie jakies debilskie ze
        siedzi cicho i sie nieodzywa.
        Stara pani to raczej by doprowadzila go przed oltarz, jesli nie w tradycyjny
        sposob to przez "wpadke"
        • chooligan Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 08:38
          Dlatego nie możecie pakować kutasików w kaśke tylko w pupala. Jeżeli starka
          zaprotestuje to mówcie że do ślubu chcecie dziewice - zrozumieją i będa was
          bardziej szanować.
          • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 08:45
            kolego ja nie mam fantazji z dojrzałymi kobietami a tym bardziej z wkladaniem
            im w pupala i z tego co sie orietuje inni tez nie ale zawsze sie znajdzie jakis
            odszczepieniec.
            Desperatki byc moze sa dziewicami ale taka dziewica to raczej odpycha niz kreci
            • chooligan Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 09:00
              W sumie to większośc samotnych starek siedzi po domach i raczej nosa nie
              wychyla, chyba że do sklepu po flachę, te o których piszesz to faktycznie
              desperatki. A ładne chociaż? Musicie cholernie uważać bo na 90% szukają spermy
              na dziecko.
              • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:03
                srednio ladne , podpieraja sie swoimi stanowiskami , niby to te nowoczesne
                kobiety a takie glupie.
                Wychodza na pewno bo pracuja ale chyba im w glowie mlodsi.
              • katrina1 Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 09:06
                Zawsze powtarzam koleżankom, zeby nie zadawały się z gówniarzami, bo tylko
                ubabrać się można. Pustka we łbie aż dudni. Seks też do niczego, bo po
                5 sekundach już po wszystkim, na dodatek na ogół spuszczają w pępek bo nie
                nadążają.
                • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:09
                  no mozna sie ubabrac ale to chyba dotyczy ubabrania sie w takim starym ciele.
                  Pustki chyba we mnie nie idac po tym co napisałem, seks raczej jak na swoje
                  lata to na nawjyzszym poziomie, spuszczanie tez nie szybko a pepka nie komentuje
                  • katrina1 Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 09:15
                    Sam sobie robisz dobrze na najwyższym poziomie, wierzę ci, ale na pewno jesteś
                    dennym kochankiem. Może gdzie koło trzydziechy ci się poprawi, ale
                    niekoniecznie. Niektórzy są beznadziejni cale zycie mając świetna opinie o
                    sobie. Zreszta kobiety po 30 to wulkany seksu i trzeba być kompletnym ciamajdą
                    i dupkiem żeby tego nie wylapać. 20- stki kochają sie na ogól z poczucia
                    obowiązku i bez przyjemności.
                    • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:23
                      no wulkany seksu ale co z tego jak za 10-15 lat beda przezywac menopauze i
                      mlodszy mezczyzna dostanie KUR..CY przy nich, i to ze sie je ignoruje nie
                      oznacza ze jest sie ciamajda a za to ze sie jest realista nie podatnym na
                      manipulacje.
                      Czasy sie zmienily i az bys sie zdziwlia jakie sa obecnie 20-25 letnie kobiety,
                      jasne 18 latki i mlodsze to pewnie z poczucia obowiazku ale ja o takich nie
                      mowie bo to za mlode znowu.
                      • Gość: ja Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 16:40
                        słuchaj ćwoku,za 10-15 lat jak one będą miały menopauzę(dlaczego tak wcześnie?)
                        to oni już nie bedą żyli.
                        byłam niedawno na cmentarzu,b.wielu tam już leży takich co nie dożyli 40-ki.
                        przyczyna: za dużo tytoniu,alkoholu,złe odżywianie,stres itp...itd...
                  • Gość: Miss_U Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.05.04, 14:13
                    W sumie się zastanawiałam ,czy wogóle zabierac głos w tej dennej dyskusji.Jakiś
                    dwóch gonjków, uzywających niewybredych określen, i nazywających 30 letnie
                    kobiety-staruchami.Macie poziom intelignecji na poziomie dechy
                    klozetowej.Staruszki wychodzą i szukają w knajpkach -"dawców spermy""??A po
                    co,zeby urodzic debila jak nie daj Boże trafia na kogos waszego
                    pokroju??.Jesteście beznadziejni i niestety nie jest wam dane tego
                    dostrzeć.Beznadziejna , beznadziejności.Buhehehe
                • Gość: Majka Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.04, 21:42
                  Dobra wypowiedz. Jestem troche starsza niz 30-latka i do tego mezatka ale musze
                  przyznac , ze ujelas to prosto i dosadnie.
        • Gość: telewidzka Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 11:20
          Nie wchodzilam na to forum i teraz zaluje:) alez sie usmialam z wypowiedzi
          zyczliwego. Nie wierze ze chlopak ktory ma 23 lata pisze o 29 - 30 latkach
          stara baba hahahaha. Synku ile masz tych latek w szkolnej legitymacji 13? moze
          w porywach 14? Bede tu zagladac bo zabawa jest przednia jak humor z Monty
          Pytona;))
          • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 15:58
            to jest arcy temat na tym forum
        • Gość: niezyczliwy Zyczliwy pier**li bez sensu n/t IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.05.04, 13:31
      • Gość: Kobieta I róbcie tak dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 12:06
        Kobiety naturalnie chcą założyć rodzinę i mieć dzieci, ale niestety Polacy nie
        garnią się do małżeństwa. Już dawno mężczyzni przestali kobietom adorować z
        czystego lenistwa i kobiety zostały zmuszone przejać inicjatywę.
        Ale ogólnie to dobrze dla kobiety jak ma młodzszego mężczyznę - lepiej dla jej
        zdrowia i jak jest mądra to rozsządnie pokieruje takim związkiem by zapewnic
        sobie dlugie szcześliwe lata we dwoje.
        • Gość: ESmeralda Re: I róbcie tak dalej IP: *.onlink.net 23.05.04, 13:44
          Zyczliwy, raczej pasuje do siebie nick zalosny ,bo jestes tak durny za az
          dziwic sie mozna gdzie tak bezdennie durny cymbal sie ulagl i wychowal.
          Przecieralam oczy ze zdumienia i uwierzyc nie moglam. Kretynie, wez do raczki
          ksiazke i poczytaj, rob cos pozytecznego i nie chodz do dyskotek bo zaczne
          myslec ze 20-letni faceci to wylaczne niedorozwiniete umyslowo debile.
      • Gość: Zyczliwy w sumie niedługo połkinemy Lolity po Japonsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:05
        jzu tylko 6 odpowiedzi
        swoja draga zauwazylem ze celowo niektorzy poprzypominali swoje watki abym ich
        nie wyprzedził
    • Gość: MS Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: 217.153.49.* 21.05.04, 09:22
      Ajaj a ja się uważałam za piękną, młodą i w ogóle w pełni sił a tu mając 28 ( w
      tym roku kończę 29) jestem starą panną ,która powinna na emeryturę pójść czy
      co? Stary wyluzuj albo może mniej zmyśłaj czy co... Dojrzała kobieta to raczej
      taka po 40-stce albo mnie się coś inaczej wydaje. Jeśłi taka zainteresuje się
      23-latkiem to może być powód do zaniepokojenia.. 5-6 lat róznicy to jest nic...
      oczywiście jak facet jest na poziomie i ma mózg zamiast dyni... no i potrafi
      dotrzymać kroku kobiecie a nie spuszczać się w pępek jak to zauważono
      inteligentnie wyżej
      • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:28
        no te 5-6 lat roznicy potem szybko staje sie wyraznie widoczne i gdy on jest
        jeszcze mlody a ja uwazam ze mezczyzna do 30 to dziecko a ona ma juz 40 to nie
        wrozy do za dobrze i pewne jest ze on znajdzie cos dla siebie odpowiedniejszego.
        Gdy facet jest na poziomie to ma faktycznie ma mozg a gdy ma mozg to mysli w
        perspektywie nie 5 lat a co najmniej 20-30 lat.

Pozatym rodzina by mnie chyba wydziedziczyla gdbym pokazal kogos o 5 lat
        starszego jako przyszla zone.
        • katrina1 Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 09:34
          To ty ze strasznego jakiegos zadupia jesteś. W cywilizowanym swiecie ludzie nie
          mają takich zabobonów, że żona nie moze byc starsza. Pewnie w twojej rodzinie
          zona to musi byc jak dorodna jałówka, słuzy glownie do produkcji potomstwa.
          No to faktycznie mozesz miec problem, jak przyprowadzisz nieodpowiednią do
          zagrody. Twoja matka, stara krowa, bolesnie zamuczy
          • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:42
            nie prawda nie jestem z zadupia a kandydatka na zone wlasnie nie moze byc
            prostą jałowka sluzaca do potomstwa.
            Ma byc wlasnie ladna , na poziomie z dobrej rodziny, dobrze sytuowana oraz w
            zadnym razie nie stara.
            Tak mnie ucozno od najmlodszych lat i tak podchodze do zycia.
            • katrina1 Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 09:46
              no to dalej lataj na "dyche", na pewno taką tam znajdziesz:))))
              • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:50
                nie martw sie napewno gdzies ja znajde
                ps. ciebie juz na dyche nie wpuszczaja czy nie masz z kim chodzic?
                • katrina1 Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 09:55
                  Ja uznaję tylko clubbing
                  gdzie nie wpuszczają takich byle dupków, z którymi nawet pogadac się nie da
                  nie wspominając nawet o flircie.
                  • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:59
                    clubbing to raczej styl spedzania wieczorow a nie konkretne kluby.
                    wiesz ja w piatki i soboty srednio co godzine zmieniam lokal i takiego byle
                    dupka jak ja to nawet bez kolejki wpuszczaja .
                    dodam ze nie mowie o klasycznych dyskach dla dresow ale o najlepszych klubach w
                    centrum.
                    Pogadac sie da ale flirt zostaje tylko dla mlodych i wybranych przezemnie.
                    • Gość: ania Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:02
                      jestes ideałem
                    • Gość: Osa Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.zim.pcz.czest.pl 23.05.04, 12:43
                      Jesteś beznadziejny... W zasadzie nie wiem, czy się śmiać czy płakać. Nie no z
                      takiego ćwoka można mieć tylko ubaw po pachy. Jakiż masz niepowtarzalny
                      światopogląd! Długo myślisz nad swoimi tekstami chłopczyku niedojrzały
                      emocjonalnie? Ta Twoja Rowieśnica zostawi Cię, jak się przekona, że w sumie to
                      jesteś DUPKIEM. Pozdrawiam
                    • Gość: ewa Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 14:21
                      zajebiście fajnie, że tak zmieniasz te kluby - kręci mnie to
                      • Gość: Haha Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 14:47
                        i mamy ponad 400
                    • Gość: edek Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.ar.wroc.pl 26.05.04, 14:11
                      życzliwy..jesteś taki "wygadany", tylko brakuje ci obycia i odrobiny
                      inteligencji...a błędy ortograficzne......która 30-ka chcialaby sie za toba
                      ogladanac..hehehe, szkoda slow....
                      jak to mowia, byle co je i byle co gada:)
                    • Gość: żyd Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.p.lodz.pl 24.06.04, 19:07
                      Stary, tymi "najlepszymi klubami w centrum" mnie dobiłeś. Kiedy przeprowadziłeś się z Grójca do Warszawy? Chyba dość niedawno?
            • Gość: ja Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 16:44
              a nie musi być mądra?wystarczy jak będzie młoda?
            • Gość: XY Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.crowley.pl 07.10.04, 18:32
              i UWAŻASZ

I uważasz że taki pólmózgowiec znajdzie dziewczynę na poziomie? Chyba masz
              papier w głowie i w bajki wierzysz,takie dinozaury jak ty są rzadkością i z
              regóły rodzą się i umierają jako kawalerowie.

• default Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 09:38
          Gość portalu: Zyczliwy napisał(a):

> Pozatym rodzina by mnie chyba wydziedziczyla gdbym pokazal kogos o 5 lat
          > starszego jako przyszla zone.

Fajną masz rodzinę ;)
          • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:43
            nie narzekam
        • agusik25 Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 15:38
          Przeczytałam kilka Twoich postów i bardzo się ubawiłam. Powinni przenieść ten
          wątek na FORUM HUMORUM. Natomiast Tobie radzę zmienić nick - zamiast Życzliwy
          proponuję Żałosny. Mam nadzieję, że kiedyś dojrzejesz (wiadomo chłopcy mają z
          tym problemy).
        • Gość: kobieta Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.04, 15:03
          Tak tez sobie myslalam, ze jestes nie tylko glupi i niedojrzaly, ale na dodatek
          przemawia przez ciebie drobnomieszczanstwo. Wspolczuje dziewczynie, ktora za
          ciebie wyjdzie i wpadnie w taka rodzinke, oceniajaca mamuske, obiadki, dzieci,
          pieluchy, a jej najlepsza przyjaciolka bedzie tesciowa. Na pewno ozenisz sie z
          dziewczyna, ktora spodoba sie mamusi i bedzie robotna i baaaardzo plodna.
        • Gość: jack sam jestes zalosny IP: *.biz.rr.com 24.06.04, 20:18
          Mlody! jestes dennym gosciem. Nie wiesz co jest w zyciu dobre. POZA TYM to nucz
          sie pisac bo z taka ortografia to tutaj zadnej nie przegadasz na tym forum.
      • Gość: Anna Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.elisa-laajakaista.fi 07.10.04, 19:30
        Ponoc najlepiej dobrane sa pary ona 10 lat starsza niz on.Np ona 35 on 25...
        Onaseksualny rozkwit, on jest w stanie temu sprostac.. Inaczej... panom po 30
        zaczynaja sie schody z potencja. niezauwazalnie, stopniowo... kolo 45- 50 maja
        juz duze problemy z zaspokojeniem w tym samym wieku bedaca rozbudzona kobieta...
        Czesto wiec przezywaja kryzys wieku sredniego, proboja mlodszeeeeeeeeeee o lat
        20, by dowartosciowac sie, wiedzac, ze nie sa jeszcze wymagajace i brak
        mozliwosci moga skompensowac czuloscia i szarmanckoscia...czasem kasa...
        potem budza sie z reka w nocniku... i widza ze sa juz starzy..
    • frontenac zyczliwy, schowaj sie do budy bo masz nasrane 21.05.04, 09:46
      we lbie. Jestes pewnie niezlym mamisynkiem. A Twoje poglady nie sa typowe dla
      wszystkich facetow.
      • Gość: Zyczliwy Re: zyczliwy, schowaj sie do budy bo masz nasrane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:49
        co za prosty jezyk "nasrane"
        mamin synek zawsze lepiej wychodzi niz inni
        • agaagnes Re: zyczliwy, schowaj sie do budy bo masz nasrane 21.05.04, 09:53
          z mamusia , na pewno!!!
          • Gość: Rocco jak sie szuka kobiety to tylko mlodszej :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:59
            Ja tam tylko z mlodszymi sie zadaje :)) mnie kreca takie 20 - 25 lat.
            • altekampfer Re: jak sie szuka kobiety to tylko mlodszej :)) 27.05.04, 10:52
              kazdy szuka czegos dla siebie.mnie podobaja sie dojrzale. brzoskwinka smakuje
              lepiej jak dojrzeje na sloneczku nabierze slodyczy... mam 25 lat a moja
              dziewczyna 33 i jestem z nia szczesliwy.mlodsze mnie jakos nie kreca...
              • Gość: margie Re: jak sie szuka kobiety to tylko mlodszej :)) IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 27.05.04, 12:25
                No, nareszcie cos madrego:)) Moj maz byl mlodszy ode mnie 13 lat, kolejny
                partner 14, a teraz od dwoch miesiecy jestem z facetem mlodszym o 23 lata i
                jest zajebiscie:)) Te zwiazki rozpadly sie nie z powodu roznicy wieku,
                zapewniam was. Duzo jest facetow co wola starsze, bo sa dojrzale, wiedza, czego
                chca, jest z nimi o czym rozmawiac i mozna tylko dobre rzeczy dla siebie z
                takiego zwiazku wyciagnac ( nie mowie o korzysciach materialnych). Kolega
                Zyczliwy jest cymbalem nie z tej ziemi, rzeczywiscie ktos mial racje, humor jak
                z Monty Pythona, opowiada takie historie, ze wlosy mi na d... deba staja.
                rzeczywiscie, biedny zmanipulowany kolezka..... W sytuacjach wiekowych nie ma
                reguly, kazdy ma to, co lubi i wolny wybor. Tyle tylko, ze Zyczliwy nigdy tego
                nie zrozumie, bo mysli nie wiadomo czym, a na pewno nie glowa..... Juz mi sie
                nie chce pisac, bo to temat rzeka i dlugoby mozna.... Tak dla informacji- mam
                46 lat, wygladam na 30 i zawsze sie za mna mlodsi ogladali ( starsi tez, ale
                oni jaks mniennie kreca, nie ta faza zasilania) do menopauzy jeszcze daleko:))
                • Gość: Zyczliwy do pani Margie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:50
                  majac 46 lat menopauza zaatakuje cie szybciutko i nawet sie nie spostrzegniesz
                  kiedy.
                  Twoje sklonnosci sa conajmniej dziwne a te roznice wiekowe wrecz okropne w
                  sumie to nie wiem czy ktos taki jak ty majac syna nie zacznie przychodzic do
                  niego wieczorami gdy meza( rowniez mlodocianego) nie bedzie w domu lub gdy
                  zasnie
                  to 23 lata roznicy jest dlamnie tak dziwne ze az nie realne bo nie pojmuje co
                  moze robic koles o rok odemnie mlodszy z kims w wieku mojej matki i nie wiem
                  jak on moze z toba sypisc i calowac cie?
                  Nie wiem czy ktos 46 letni zadajacy sie z gowniarzami moze wiedziec czego chce
                  od zycia
                  Czytam ze masz jeszcze WLOSY NA DUPIE sama tak napsialas wiec to juz jest
                  obrzydliwe.
                  Tak wiem takim starym babskom ktore cuduja niesamowicie z soba czesto sie
                  wydaje ze wygladaja jak nastolatki i czesto tez ubieraja sie jak nastolatki i
                  podkreslaja jakie to one sie mlodo trzymaja i jakie sa piekne, problem w tym ze
                  kazdy mezczyzna potwierdzi ze tak jest ale w glowie pomysli zupelnie co innego
                  i wrecz uzna taka kobiete za idiotke.

Pozdrawiam cie i zycze abys przejrzala na oczy bo byc moze kolega 23latke zyje
                  na twoj koszt (bardzo prawdopodobne) bo nie wierze ze on cie utrzymuje a i
                  zczye tez abys wreszcie majac te46 pojela jak w rzeczywistosci mysli mezczyzna.
                  • sweetytweety Re: do pani Margie 27.05.04, 13:07
                    Dla wiadomości Pana Życzliwego:
                    Każdy człowiek posiada włosy na całej powierzchni ciała pomijając wewnętrzną
                    stronę dłoni i stóp.Włosy na d... Pani Margie nie są niczym zadziwiającym.
                    • Gość: Zyczliwy Re: do pani Margie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 13:12
                      wydaje mi sie ze chyba jak na kobiete przystalo powinna je zgolic tak szybko
                      jak sie tylko pojawily
                      • sweetytweety Re: do pani Margie 27.05.04, 14:52
                        No nawet w tej kwestii mamy brać przykład z Ciebie i golić pupy? No coś Ty...
                        lepiej elegancko zaczesać z przedziałkiem na boczek. Na modzie się nie znasz
                        czy jak....
                        • Gość: ner Re: dyskusja IP: *.dsl.speedlinq.nl 27.05.04, 15:17
                          ludzie'
                          to wielka podpucha
                          -obodzcie sie
                          • sweetytweety Re: dyskusja 27.05.04, 15:19
                            Gość portalu: ner napisał(a):

> ludzie'
                            > to wielka podpucha
                            > -obodzcie sie

Podpucha nie podpucha, pośmiać się można nieźle.
                            A czy podpucha to nie wiem, bo mam znajomego mniej więcej na tym poziomie i
                            mogę poświadczyć, że tacy ludzie sie w przyrodzie ku nieszczęściu reszty świata
                            zdarzają. :)
                  • Gość: margie Re: od pani Margie do Pana Zyczliwego, aczkolwiek IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 28.05.04, 12:39
                    jesli nie zauwaze jak mnie menopauza zaatakuje, to chyba tylko sie cieszyc
                    pozostaje:))
                    Czy ja cos pisalam o dzieciach a w szczegolnosci o synu? Chyba wlasnie mysl,
                    ze moglabym urodzic cos takiego tak Ty, powstrzymala mnie przed produkcja
                    kolejnych ograniczonych idiotow.
                    Wywolales watek zabierajac autorytatywnie zdanie w wieku, w ktorym nie mozesz
                    miec doswiadczen wystarczajacych do takich autorytatywnych sadow i opinii. Na
                    szczescie tylko krowa nie zmienia pogladow, czego i tobie zycze:)
                    Co do mojego partnera, to nie utrzymuje go, ani on mnie, oboje jestesmy
                    niezalezni finansowo. Nie kazda kobieta w moim wieku ubiera sie jak nastolatka
                    robiac z siebie posmiewisko, zdarzaja sie wyjatki, jak ja, tak samo jak
                    zdarzaja sie mezczyzni gustujacy w dojrzalych kobietach i kobiety preferujace
                    mlodszych. nie bede tutaj podawala powodow, bo to jedynie moja sprawa a w
                    dodatku nie sadze, aby one do ciebie trafily, bo klapki na oczach posiadasz jak
                    kon dorozkarski.
                    Co do wlosow na dupie, to przenosnia i szkoda, ze tego nie zrozumiales, ale w
                    sumie nie ma sie co dziwic..
                    A kolega mlodszy od ciebie moze sie ze mna calowac i sypiac i robic miliony
                    roznych rzeczy razem, bo nie w ciele rzecz, tylko w duszy, umysle, wrazliwosci,
                    madrosci i umiejetnosci bycia dwojga osob ze soba. Pokrowiec, jaki nosimy,
                    znaczy cialo to tylko powloka, ona sie starzeje, nie zawsze jest piekna i
                    atrakcyjna i sa osoby ktore przedkladaja walory ducha i umyslu nad walory
                    ciala. Ale to takiego myslenia trzeba dojrzec zeby to zrozumiec, ty zas ciagle
                    kierujesz sie wartosciami dorastajacego mlodzienca, w dodatku dosc
                    ograniczonego jezeli chodzi o inteligencje, blyskotliwosc, erudycje.. Mysle, ze
                    mimo to, ze rzekomo jestes piekny, przystojny, wysportowany, miales juz 20
                    dziewczyn ( wow!!!), masz kierownicze stanowisko i milion inncyh cech, to sloma
                    ci z butow wystaje i to widac, slychac i czuc, co powoduje, ze mimo swoich
                    preferencji do mlodszych mezczyzn nie spojrzalabym na ciebie, bo po prostu
                    walory, ktore rzekomo posiadasz nie sa dla mnie atrakcyjne. Wiec moze i lepiej,
                    ze wolisz swoje rowiesniczki, bo to oznacza, ze raczej cie nie spotkam na swej
                    drodze i nie zepsujesz mi dnia.
                    • Gość: Zyczliwy jasne powolaj sie na reinkarnacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 16:38
                      no jestes tragiczna najnormalniej w swiecie, jak mozna byc tak zidiociałym aby
                      napisac ze tylko powloka sie starzeje , no jasne klimat sie ociepla dzieci
                      dojrzewaja fizycznie coraz szybciej wiec nalezy przyjac za standard ze ich
                      dusze sa po reinkarnacji o oznacza to ze 18 latek pasuje nawet do 60 lataki, bo
                      jakies dopasowanie zarowno fizyczne jak i pokoleniowe nie ma zadnego znaczenia.

Zastanawiam sie tak o czym wy morzecie gadac jak ty sie wychowalas w innych
                      zupelnie czasach niz on, przeciez nie od dzis wiadomo ze pokolenia sie bardzo
                      od siebie roznia i nie maja czesto o czym ze soba rozmawiac.
                      Najprawdopodobniej wzielas pod siebie jakiegos zagubionego czlowika ktory sam
                      za bardzo nie wie czego chce od zycia, i ciekawe co na to jego rodzice bo
                      chocdbys co napisala to jestem w 100% pewny ze jego matka jakby mogla to by ci
                      glowe urwala.

Zapodam tu jeszcze jeden taki przyklad, pewne ksiegowa lat 50 wyszla za maz 2
                      miesiace temu za czlowika 16 lat mlodszego. To taka znajoma znajomej mojej mamy
                      znajoma mamy jest osoba bogatą wykształconą i opowiadala ze wszyscy sie z tej
                      50 letniej ksiegowej smieja i mowia ze baba zwaryiowala i teraz wszystko jest
                      dla niej cudowne , swiat jest piekny, wszystko jest wspaniałe ,poprostu uzywa
                      caly czas slow pieknie, cudownie, wspaniale itp.

i Tak zrobila z siebie posmielisko i jeszcze uwazaja ze to z glowka nie tak i
                      stad ten slub i to glupie gadanie.

Wiec najnormalniej w swiecie nawet wiekszosc kobiet w waszym wieku uwaza was za
                      porypane.

• Gość: exx Re: zyczliwy, schowaj sie do budy bo masz nasrane IP: 80.51.91.* 24.05.04, 10:49
            Ale bzdury!Ja mam 25 lat,a moj chlopak 20..i nie uwazam..ze jak ja bede miala
            30///to bede stara jedza uwodzaco mlodego,bezbronnego chlopaka..To roznica
            wieku,ktora gwarantuje naprawde udane zycie sexualne..a poza tym..taki chlopaqk
            majac porownanie z glupia 17latka..wybiera starsza od siebie i doswiadczona..i
            jedyne co moze martwic to fakt..ze kiedys jednak wybierze mlodsza od nas..ale
            nie am na to reguly-wszystko jest sprawa indywidualna..
    • Gość: MS Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: 217.153.49.* 21.05.04, 10:38
      "Stara" to może być wulgarne określenie osoby po 70tce... a poza tym co to za
      znaczenie ile ma się alt? W metrykę dziewczynim zaglądasz czy jak? Sa młode,
      które wyglądają jak czterdziestki po 3 liftingach i trzydziestki które są
      ekstra. a w ogóle to dla mnie liczy się stan ducha
    • Gość: Anita żałosny to ty jesteś!!!! IP: *.local.pl / 62.233.187.* 21.05.04, 10:43
      A nie przyszlo ci to tego zarozumiałego łba, że może one chciały się tylko
      pobawić w waszym towarzystwie i ponabijać z gówniarzy. A ty od razu piszesz o
      zaciąganiu do ołtarza. Jesteś po prostu śmieszy. Ale widocznie tylko tak możesz
      się dowartościować.
      • Gość: Zyczliwy Re: żałosny to ty jesteś!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:01
        a czyli ponabijac sie z nas , wiec teraz potwierdzials ze jestem madrym
        czlowiekim i nie daje sie robic w balona.
        • Gość: ja Re: żałosny to ty jesteś!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 16:56
          o czym ty mówisz?
          mądrośc,ty nie wiesz z czym to sie je-bo jesteś głupi jak but
    • hal9000 Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 10:48

30-tka to stara rura????? Szczeniak jesteś...
    • Gość: szamanka Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.lodz.mm.pl 21.05.04, 10:48
      że co??? przegiołeś kolego, w tym wieku kobiecie jeszcze nie grozi
      staropanieństwo, a jeśli już napewno nie chciałaby mieś niedojrzałego szczyla
      za męża. Jeśli to jest żałosne to co poweisz o facetach po 50 którzy ganiają za
      dziewczynami które ledwo osiągnęły pełnoletność. 30 lat stare rury? to ty ile
      masz 14??30 latki są już ułożone mają jakiś wyrobiony styl ubierania się dbają
      bardziej o urode i jakiś pogląd na życie już...o chyba dobrze?
      • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:04
        no tacy kolesie tez sa smieszni. ale kobieta starsza odemnie o 5 lat to jak dla
        mnie stara rura a dla jej rowiesnika juz nie
        • Gość: @ Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:23
          Aleś chłopie durny, aż mnie boli... W życiu nie widzialam takiego palanta jak
          ty. Spadaj na dicho wyżelowany pudlu, z mordą po solarium w obcisłym
          podkoszulku z poliestru.
          • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:25
            pomyłka nie przypominam tego co opisałas
            wybacz pudelko(suczko)
            • Gość: @ Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:28
              Przeciez się nie przyznasz, do tego jakim dnem jesteś, nieprawdaż?
              • Gość: Zyczliwy Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:33
                przeciez nie musze sie przyznawac bo dnem nie jestem nieprawdaz?

za to co do ciebie mam powazne zastrzezenia i cos mi sie wydaje ze gdyby tylko
                jakies meskie spodnie sie trafily to nawet bys sie nie zastanawiala
                • Gość: @ Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:39
                  synku, to ty tak twierdzisz a ja nie sprawdzę, nieprawdaż?

Męskie spodnie to ja mam na codzień, bardzo atrakcyjne. Byle portki mnie nie
                  bawią....
                • wsciekly_piesek Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 11:42

> przeciez nie musze sie przyznawac bo dnem nie jestem nieprawdaz?

ależ sa szkoly dla starych koni, mature jeszcze mozesz zorobić, wszystko przed
                  toba
    • blanchet desperacja bywa poniżająca nieważne czyjaNT. 21.05.04, 11:35
    • bessiesmith Stare i młodzi, hehehehehehe... 21.05.04, 11:38
      Ten dupek pisze tak, jakby wiek tych gówniarzy był ich zasługą, a
      trzydziestka "starek" - zbrodnią.
      Sam kiedyś będziesz miał trzydziestkę, dupku, a potem czterdziestkę i kryzys
      wieku średniego, a potem przestanie ci stawać... staniesz się starym i łysym
      zgredem. Pogarda dla osób w innym wieku jest dowodem głupoty i prostactwa i
      serdecznie ci życzę, żebyś tej głupoty i prostactwa sam kiedyś doświadczył.
      • Gość: Zyczliwy Re: Stare i młodzi, hehehehehehe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:44
        no i majac te trzydziestke bede sie za 30 oglądał a nie za gowniarami.
        bo co innego starszy ogladajacy sie za kobietami 5-6 lat mlodszymi a co innego
        kobieta
        • Gość: @ Re: Stare i młodzi, hehehehehehe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:47
          Juz to widzę... przyślinisz łysinę, wciągniesz brzuszysko i wystartujesz do 19-
          stek.
        • wsciekly_piesek Re: Stare i młodzi, hehehehehehe... 21.05.04, 11:50

> no i majac te trzydziestke bede sie za 30 oglądał a nie za gowniarami.

do tego czasu trza by sie juz hajtnac
          pamietaj, ze blacharzom po zawodowce mozg szybko obumiera, a ty i tak za wiele
          go nie masz, wiec sie streszczaj z zyciowymi decyzjami. po 30 bedziesz chodzil
          z kartką z nazwiskiem i adresem na szyi, zeby cie dobrzy ludzie mogli
          odprowadzic do chałupy, jak zapuscisz sie po szlugi 2 kioski za dalego
          • Gość: Zyczliwy Re: Stare i młodzi, hehehehehehe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:52
            ale cie zabolało co nie?
            ja wiem ze udzielsz sie pod 2 nickami w tej dyskusji
            ps. nie jestem po zawodowce
            • Gość: @ Re: Stare i młodzi, hehehehehehe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:56
              Jezus, nie masz nawet zawodówki????
            • wsciekly_piesek Re: Stare i młodzi, hehehehehehe... 21.05.04, 11:57

> ale cie zabolało co nie?
              > ja wiem ze udzielsz sie pod 2 nickami w tej dyskusji

pod jakimi?
              powiedz mi, bo ja nie wiem

> ps. nie jestem po zawodowce

zagadza sie
              jestes po Ochotniczym Hufcu Pracy (OHP)

• Gość: katriona Re: a nie uwazasz ze to troche faszystowskie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:58
          i preskryptywne?????

> no i majac te trzydziestke bede sie za 30 oglądał a nie za gowniarami.
          > bo co innego starszy ogladajacy sie za kobietami 5-6 lat mlodszymi a co
          innego
          > kobieta
        • emka199 Re: Stare i młodzi, hehehehehehe... 23.05.04, 16:31
          JAK TO CO INNEGO?????????????????
      • altekampfer Re: Stare i młodzi, hehehehehehe... 27.05.04, 10:44
        zgadzam sie z Tobą. wiek o niczym nie swiadczy. sam mam 25 lat a moja
        dziewczyna 33 i jestem z nia szczesliwy. Duzo moich znajomych jest po 30 te i
        nie dam sobie powiedziec o nich zlych rzeczy, sa nawet bardziej w porządku niz
        moi znajomi ze studiów(robie 2 kierunek i chodze z rocznikiem 83).
    • kobieta_po_przejsciach Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 11:39
      a jak starszy mezczyzna uwodzi mloda kobiete,
      to wszystko jest okej, prawda? ;-))

drogi Zyczliwy, stuknij sie w glowe. ludzie
      to istoty myslace i sa wspolodpowiedzialne
      za wszelkie uwodzenie, jako strona bierna
      lub czynna, to bez znaczenia.
    • Gość: Alamakota :-))) IP: 62.29.137.* 21.05.04, 12:12
      Nie wiem jak u Was, ale u mnie całe biuro ryczy ze śmiechu :)
      co do autora to chciałabym pogratulować bądź poczucia humoru, jeśli list to
      zgryw, bądź sukcesu gdyż za taki można uznać dożycie wieku lat dwudziestu paru
      nieposiadając organu nazywanego mózgiem:-)
      Pozdrawiam
      • Gość: Zyczliwy Re: :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:18
        to co to za biuro ze zamiast pracowac ryczy(krowy czy jak) u mnie w biurze to
        tylko ja sie moge smiac i zartowac reszta ma tylko sluchac i podziwiac jakie
        poczucie humoru ma ich szef.

Mozg jest i to lepszy niz u reszty osobnkow w tym kraju.
        • Gość: @ ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:23
          Bo sie zsikam, znaczy co> szefem jesteś? Niby czego? Kiosku z prasą? Czy budki
          z preclami?
          • Gość: erba Re: ale jaja IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 21.05.04, 14:54
            hehehe dobre
        • wsciekly_piesek Re: :-))) 21.05.04, 12:26

> to co to za biuro ze zamiast pracowac ryczy(krowy czy jak) u mnie w biurze to
          > tylko ja sie moge smiac i zartowac reszta ma tylko sluchac i podziwiac jakie
          > poczucie humoru ma ich szef.

chodzi ci o ten warsztat samochodowy

> Mozg jest i to lepszy niz u reszty osobnkow w tym kraju.

napewno - lancetnik walacy na oslep w klawiature jest o lata swietlne bardziej
          zaawansowany ewolucyjnie, niz jakikolwiek inny beczaszkowiec
          • Gość: Zyczliwy Re: :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:29
            chcialbys piesku w takim warsztacie pracowac oj chciał
        • Gość: Miss_U Re: :-))) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.05.04, 14:22
          Życzliwy, masz mózg?!To dlaczego go nie uzywasz?!
        • Gość: tweetysweety Re: :-))) IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 26.05.04, 15:46
          o rany... błagam... już przestań "młody" bo rechotania pępka zaraz ze śmiechu
          dostanę.... Człowieku jaki Ty masz poziom intelektualny zadziwiający to szok!
          Dzięki wielkie za ubaw - dawnom się tak nie uśmiała :)
          ahahahaha! szef.... aha ha! O ludzie....
          OK - cztam dalej hi hi hi hi hi....
    • undyna cytat;) 21.05.04, 12:12
      Cytuję mojego kolegę:)): "taki młody, to zawsze jest leszczem, bo mu się
      wydaje, że wie wszystko, a goowno wie", coś w tym jest, ja taka tolerancyjna i
      przeciwniczka wszelkich uogólnień, a jednak coś w tym jest, pozdrawiam z
      uśmiechem pobłażliwym;)
    • betty-bt Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 21.05.04, 12:14
      Ty sie zastanow, panie Zyczliwy dlaczego ona ma mlodszego od siebie ma. Bo Ci w
      jej wieku obracaja siksy, ktore wiekowo by do niego pasowaly.

Kobieta zawsze w przegranej sytuacji bo jest, bo jakma 20 lat, to podstarzali,
      zakompleksieni tatusiowie slinia sie na jej widok, obskakuja tak, ze zaden
      chlopak nie ma szans sie dostac do niej. A potem kolo 30-stki pozostaja jej
      smarkacze, ktorym trzeba najpierw ladnie wytlumaczyc do czego jest siusiak.
      • Gość: MS Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: 217.153.49.* 21.05.04, 12:27
        Betty-bt : z ust mi wyjęłaś
      • Gość: KARLLL Re: alez to załosne stara(30lat) uwodzi mlodego(2 IP: 83.136.224.* 24.05.04, 13:11
        czy naprawde facetow ktorych pociagaja dojrzale kobiety jest tak malo??
        teoretycznie nie powinienem miec zatem konkurencji :))))
        a tak serio, mile panie nie warto sie denerwowac
    • Gość: Zawodowiec generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:20
      wyznajemy podobne wartosci , indywidualistow w tym kraju sie przesladuje i nie
      ma sie co przejmowac takimi docinkami jakie tu odstawiaja te stare ropuchy,
      wiesz one sa samotne i jedyna sznasa to wlasnie wkrecic w siebie jakiegos
      pryszczatego nastolatka.
      • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:23
        chociaz jedna osoba ktora ma cos w golwie
        • Gość: @ Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:24
          Ale za to w płynie i raczej białe niż szare....
          • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:27
            ale powiedz małpo(@) co cie tak zabolało? olał cie jakis mlodszy koles po
            przeleceniu cie?
            • Gość: @ Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:37
              Mnie, hany żaden nigdy nie olał, na jego szczęście. Tylko nie lubię takich
              dupków jak ty. Młodość nie wieczność....
              • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:41
                no nie olał cie zaden bo nie mial nawet kto bo ich nie bylo .

zgadłem malpko(@)
                • Gość: @ Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:45
                  Pudło, słonce, niestety. jestem w szczęśliwym związku a wczesniej też nie moge
                  narzekać. Jestem tym typem co ma szczęście w miłości....
                  • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:48
                    jestes w szczesliwym zwiazku z szympansem tak?
                    bo jakos w to watpie
                    • Gość: @ Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:51
                      To dobrze tłumoku ze watpisz bo nie jestem w zwiazku z szympansem. Tak sie
                      zakrecasz ze sie gubisz w pisaniu.... Nie denerwuj sie...
                      • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:55
                        to ty małpo sie denerwujesz .
                        teraz sie przedstawimy sobie
                        ja mam 24 lata a ty?
                        ja jestem wysoki oraz b. przystojny a ty?
                        ja moglbym miec kazda ale nie chce a ty?
                        ja mialem juz okolo 20 dziewczyn a ty?
                        ja jestem kawalerem a ty?
                        ja jestem szczuply a ty?

moze odpowiedz na to, to ci powiem czy masz szympansa czy nie
                        • wsciekly_piesek zapomniales o najważniejszym 21.05.04, 13:00

> to ty małpo sie denerwujesz .
                          > teraz sie przedstawimy sobie
                          > ja mam 24 lata a ty?
                          > ja jestem wysoki oraz b. przystojny a ty?
                          > ja moglbym miec kazda ale nie chce a ty?
                          > ja mialem juz okolo 20 dziewczyn a ty?
                          > ja jestem kawalerem a ty?
                          > ja jestem szczuply a ty?

niedawono zes se kupil przechodzonego merca, ale wyglada na nowego
                          poza tym nie masz matury, ale wcale tego po tobie nie widac ;)))))
                          • Gość: Zyczliwy Re: zapomniales o najważniejszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:03
                            ????????????????????????????
                            przechodzonego merca?
                            • wsciekly_piesek Re: zapomniales o najważniejszym 21.05.04, 13:06

> ????????????????????????????
                              > przechodzonego merca?

ale braku matury nie kwestionujesz ROTFL
                              • Gość: Zyczliwy Re: zapomniales o najważniejszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:10
                                mature mam tylko o przechodzonym mercu nic mi nie wiadomo
                                • Gość: @ Re: zapomniales o najważniejszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:13
                                  Oczywiście wieczorową maturę....
                                  • Gość: Zyczliwy Re: zapomniales o najważniejszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:22
                                    no wieczorowa ,wieczorowa ale wazne ze jest.
                                    • Gość: ania Re: zapomniales o najważniejszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:02
                                      jestes ideałem
                                • wsciekly_piesek Re: zapomniales o najważniejszym 21.05.04, 13:14

> mature mam tylko o przechodzonym mercu nic mi nie wiadomo

nie bylo napiszane, ze masz mature, tylko ze jej nie masz
                                  dzis piatek, przygotuj sobie odswietne dresy na dyske
                        • cheryl Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego 21.05.04, 13:14
                          Umyslowo zatrzymales sie na poziomie 12 latka.
                          • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:24
                            tak bo mam swoje zdanie i nie jestem podatny na manipulecje przez to uwazasz ze
                            sie zatrzymałem.

na zdrowy rozum to bardziej taki uwiedzony chlopak przez stara rure jest na
                            poziomie 12 latka niz ja a taka starucha zachowuje sie jak pedofil
                            wykorzystujac naiwnosc mlodego czlowieka.

okropnosc
                            • cheryl Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego 21.05.04, 13:29
                              No ale 25 lat to prawie cwierc wieku na Boga to on niepelnoletni jeszcze?
                              • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:36
                                no jesli przy 18 osiagamy pelnoletnosc a w USA prawdziwa pelnoletnosc to 21 lat
                                to czy 25 latka mozna uznac za doroslego umuslowo czlowieka? to ze rozwiniety
                                fizycznie nie oznacza ze rozwiniety psychicznie.

na zachodzie najlepsze kluby nocne wpuszczaja dopiero jak masz ukonczone 25
                                czasem 28 lat.
                                • Gość: @ Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:41
                                  OOOOO to ciebie tam jeszcze nie wpuszczą
                                  • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:47
                                    no do niekotrych to trzeba dac ochroniarzowi 50-100 euro aby wejsc i to jeszcze
                                    bocznym wejsciem.
                                    przykre ale prawdziwe
                                • wsciekly_piesek Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego 21.05.04, 13:44

> na zachodzie najlepsze kluby nocne wpuszczaja dopiero jak masz ukonczone 25
                                  > czasem 28 lat.

a w tych kulbach same stare rury

• Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:48
                                    kobiety akurat wpuszczja mlodsze wiedza ze mlode kobiety przyciagaja mezczyzn
                                    na poziomie
                                    • wsciekly_piesek Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego 21.05.04, 13:57

> kobiety akurat wpuszczja mlodsze

sprawdzaja im legitymacje szkolne;)

>wiedza ze mlode kobiety przyciagaja mezczyzn
                                      > na poziomie

zdaje ci sie za za 5 lat bedziesz na poziomie?
                                      próżne nadzieje zyczliwego zawodowca po zawodwowce

• Gość: Katarina Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:03
                                        odwal sie od niego
                                • Gość: sweetytweety Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 26.05.04, 15:59
                                  ... i można wywnioskować, że Pana konikiem są kluby nocne... gratuluję polotu i
                                  oryginalności :)
                            • Gość: sweetytweety Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 26.05.04, 15:57
                              U Ciebie lala nie naiwność, a jedynie głupotę nieposkromioną można
                              wykorzystać...
                        • Gość: ja Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 17:07
                          bezmózgi,to ty mocno przechodzony jesteś
                        • Gość: pollak Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:19
                          > to ty małpo sie denerwujesz .
                          > teraz sie przedstawimy sobie
                          > ja mam 24 lata a ty?

Jak jeszcze potrafisz 'zajebać z baśki' to jesteś dresiarz stuprocentowy.
                        • Gość: @ Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 17:56
                          bozyszcze
                        • Gość: sweetytweety Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 26.05.04, 15:51
                        • Gość: sweetytweety Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 26.05.04, 15:54
                          no i przeraziłeś mnie.... 24 lata? Boże mój Boże.... Aż mi głupio, bo ja mam 23
                          a mój facet 21. Ja po Twoich postach dałabym Ci najwyżej te 19... 24 lata i
                          taki niedorozwój umysłowy... Przykro mi - nie widze szans na poprawę stanu
                          rzeczy...
                          20 dziewczyn? Czyli może to one Cię po 1 razie olewały... No szkoda mi Cię
                          Chłoptaś, szkoda.... Gdybyś się jeszcze umiał przyznać do porażki... ale jak mi
                          kiedyś ktoś mądry powiedzioał:

BÓG ROZDAŁ ROZUM SPRAWIEDLIWIE, BO KAŻDY MYŚLI, ŻE MA GO WYSTARCZAJĄCO DUŻO...
                        • canthrop Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego 31.05.04, 13:59

> ja mam 24 lata a ty?

Czy to jest tez twoje IQ?

Moze jednak oddaj to krzywe lustro ktore buchnales z wesolego miasteczka? :-)))

...a swistak siedzi i zawija w te sreberka :-)

...ale mamusia kazala ci zdjac ze sciany te oblesne rozkladowki z Cats? :-))

Nie dziwota... nawet glupie siedemnastolatki omijaja takich prymitywnie narcystycznych troglodytow z daleka :-)))

...a to sflaczale cos, wylewajace sie ze spodni, to przetrenowany miesien piwny? :-))))

> moze odpowiedz na to, to ci powiem czy masz szympansa czy nie

No nie mam, ale moge miec... klatka i banany czekaja, daj znac, jak jestes zainteresowany :-)
                          • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:03
                            niechcialbym takiej kobiety ktora nie potrafi docenic mezczyzny
                            • canthrop Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego 31.05.04, 14:39

> niechcialbym takiej kobiety ktora nie potrafi docenic mezczyzny

Slodziutki, w twoim przypadku kobieta musialaby "docenic" kolejno:
                              - brak wyksztalcenia
                              - chamstwo
                              - nieuleczalny narcyzm
                              - mitomanie
                              - inteligencje mocno ponizej przecietnej
                              - Nieumiejetnosc prowadzenia rzeczowej dyskucju w polaczeniu z nieustannym potokiem nieskladnych inwektyw
                              ...i tak dalej...
                              Nie sadzisz, ze za duzo wymagasz? :-D Moze panie sugerujace ci zmiane orientacji seksualnej nie robily tego zlosliwie, a raczej dawaly dobra rade? :-)
                              • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:42
                                we wszystkich punktach pomyłka
                                a pisze prostym jezykiem bo nie mam za wiele czasu na odpisywanie i co jakis
                                czas zerkne i szybko odpisz
                                • canthrop Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego 31.05.04, 17:02

> we wszystkich punktach pomyłka
                                  > a pisze prostym jezykiem bo nie mam za wiele czasu na odpisywanie i co jakis
                                  > czas zerkne i szybko odpisz

twoj jezyk nie jest prosty - jest prymitywny. W prymitywny sposob wykladasz swoje prymitywne poglady i usilujesz przeforsowac swoj rownie prymitywny punkt widzenia. Co chcesz tym osiagnac? Dowartosciowac sie? podbudowac swoje prymitywne meskie ego? Osiagnales tylko tyle, ze co najmniej kilkaset osob uwaza cie za skonczonego idiote i prymitywa, zalosny wybryk natury, ktorego zyciowym celem jest sluzenie za posmiewisko. Napastowal cie jakis nahalny babsztyl? Trzeba bylo skorzystac z propozycji albo grzecznie podziekowac i morda w kubel. A tak wyszedles na pozalowania godne indywiduum, ktore raz, ze nie wie, co dobre, dwa: jojczy na forum publicznym o swoich preferencjach seksualnych, trzy: odmawia innym ludziom prawa wyboru, cztery: gada o sobie takie farmazony, ze od razu widac, ze ma duzo mniej lat niz deklaruje: jesli nawet nie fizycznie, to psychicznie i intelektualnie.
                      • Gość: sama Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.sci.kun.nl 25.06.04, 15:36
                        uhahaha, nie moge juz, glupio tak sie smiac w pracy
                      • Gość: zulka sadze, że autor wątku to jakies zakompleksione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:22
                        paskudztwo na ktore zadna kobieta nie poleci, mloda czy stara, dlatego siedzi
                        na tym forum i sie wyzywa.
                        czlowieku zrob cos z soba, zajmij sie czyms, poszerz swoje horyzonty bo rece
                        opadaja jak sie czyta te twoje glupawe wypowiedzi
                        a swoja droga nie rozumiem ze inteligentnym osobom chce sie polemizowac z
                        imbecylem
                    • Gość: zakazana Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 09:09
                      jakiz on jest meski
                • Gość: dek Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.ar.wroc.pl 27.05.04, 13:24
                  a ja mysle, ze to zyczliwego "starsze" panie olewaja..stad jego na nie
                  zacietrzewienie.....zgadlem?????
        • wsciekly_piesek Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego 21.05.04, 12:28

> chociaz jedna osoba ktora ma cos w golwie

potwierdzam
          pasujecie do siebie, tylko ze ta pani jest chyba ździebko za stara
          • Gość: Zyczliwy Re: generalnie zgadzam sie z toba kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:33
            ktora pani? mozesz jasniej?
          • Gość: Zawodowiec uwazasz mnie za kobiete? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:34
            czy cos zle zrozumiałem hmm?
            • wsciekly_piesek Re: uwazasz mnie za kobiete? 21.05.04, 12:38
              Gość portalu: Zawodowiec napisał(a):

> czy cos zle zrozumiałem hmm?

oj betty, prawda wyszla na jaw :)))))))))))

życzliwy zawodowcu, jak ci jest na forum psychologia?