patrykk79
27.11.13, 20:31
Witam wszystkich
Mam dość poważny problem, dlatego postanowiłem zarejestrować się tutaj i prosić was o pomoc. Kilka miesięcy temu poznałem dziewczynę na serwisie randkowym, wiek 32 lata, bardzo ładna. Pisaliśmy długo, spotkaliśmy, przespaliśmy się i tak się zaczeło... Pojechaliśmy razem na wakacje, zakochaliśmy się w sobie. Ogólnie jesteśmy razem, może już nie bo właśnie zerwała....
Niestety pracę mam w delegacji cały czas, widujemy się co 6 tygodni przez 2 tygodnie. Z tego powodu dużo piszemy i czasem widzimy się na skype. Jestem o nią bardzo zazdrosny i nie ufny, po prostu jeszcze jej nie poznałem do końca. Wiem, że w szkole, w której uczy ma dwóch adoratorów, którzy zapraszają ją na "kawę" co bardzo mnie wkurza.
Wszystko było fajnie aż do czasu pewnej imprezy. Miała to być kameralna impreza z okazji dnia nauczyciela a skończyło się mocnym kacem i powrotem o 3 rano do domu. Jak zadzwoniłem to powiedziała mi że właśnie kolega odprowadza ją na taksówke. Na szczęście pokazała mi się wtedy w nocy na skype, pogadaliśmy i następne dni wszystko było dobrze.
Następna impreza to tzw "babskie piwko". Dla mnie piwko kończy się o 22-23. Gdy zadzwoniłem o 2 w nocy co się dzieje, że jeszcze jej nie mam w domu, okazało się, że jest na dyskotece. Później gdy zadzwoniłem popisując się przez koleżankami wyzwała mnie, żebym nie dzwonił bo jest dorosła. Powiedziała , że po powrocie do domu już na skype nie wejdzie....
Ostatnio napisała mi w sobotę, że idzie spać o 23, powiedziała tylko dobranoc i już jej nie było, w niedzielę wstała dopiero o 10... coraz częściej mam jakieś podejrzenia.
Zerwała właśnie z tego powodu , że nie chce być kontrolowana po imprezach i w trakcie nich.
Zawsze myślałem , że taki telefon czy rozmowa na skype po imprezie to coś normalnego w związku... szczególnie takim na odległość.
Pytania - faceci:
- co myślicie o moich podejrzeniach, czy są słuszne?
- czy wasze żony/dziewczyny/kochanki pokazują się wam na skype gdy tego chcecie? czy też są problemy typu "nie bo nie"
- czy dzwonicie do nich w trakcie imprezy pytając gdzie są i o której będą w domu
Pytania - dziewczyny:
- czy oszukujecie właśnie w ten sposób swoich facetów? czy potraficie być takie wyrachowane i perfidne?
- czy to jest taki problem wejść na skype po imprezie jeśli nie ma się nic do ukrycia? co jest w tym trudnego?
- czy denerwujcie się jeśli wasz chłopak zadzwoni w trakcie imprezy i spyta gdzie jesteście, z kim i kiedy będziecie w domu? "