Dodaj do ulubionych

Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego?

09.11.14, 20:20
Dlaczego tak się dzieje? Pokrótce opiszę siebie- 35 lat, dobrze wykształcona, dobra praca, atrakcyjna, zadbana, kulturalna. Sympatyczna, ale na początku z dystansem. Po rozwodzie jestem sama, mieszkam sama. Nie palę się do kolejnych związków, zbyt dużo przeszłam z ex mężem, wolę dmuchać na zimne, co oczywiście nie przeszkadza mi w zawieraniu nowych znajomości. I tu jest problem- prawie większość mężczyzn postrzega mnie bardzo erotycznie, łózkowo- już niemal na 1-2 randce zaczynają się seksualne aluzje czy propozycje. Nie jestem absolutnie wyuzdana, nie jestem typem sexbomby, nie ubieram się wyzywająco, mam bardzo wyciszony i stonowany sposób bycia, owszem atrakcyjna ale nie typ sexbomby ( bardzo mały biust, mały tyłek, zero dekoltów, mini, nawet szpilki rzadko noszę). Nie zachowuję się wulgarnie, mało piję, nie mam jakiś towarzyskich ekscesów na swoim koncie- jedyne na co mnie stać, to niewinny flirt- a tu zaraz przy 1-2 randce propozycje łóżkowo-seksualne. Skąd to się bierze?
Obserwuj wątek
    • gustavo.fring Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 20:45
      Stąd, że mężczyźni są mężczyznami a nie kobietami.

• madeleine.christiane Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 20:51
        to niech ciągna do łóżka wyuzdane seksbomby, a nie normalne kobiety..
        • gustavo.fring Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 20:59
          To się umawiaj z gejami albo niewydarzonymi chłopcami, to nie będą cie nigdzie ciągnąć.
          • madeleine.christiane Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 21:09
            Nie mam nic przeciwko seksowi ( wręcz przeciwnie to fajne i zdrowe), ale nie od razu!!
            • gustavo.fring Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 21:14
              Ale czy ktoś cie zmusza?

Nie masz ochoty to mówisz - nie mam ochoty. A facet albo mówi że nie ma ochoty czekać i idzie sobie, albo czeka. Proste.
            • evolution_xxi Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 23:57
              >ale nie od razu!!
              kiedy zaczyna się nie od razu?
              • akjawah Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 22:19
                evolution_xxi napisał:

> >ale nie od razu!!
                > kiedy zaczyna się nie od razu?
                Po ślubie.
        • sl-14 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 17:43
          A seksbomba jest nienormalną kobietą? To coś, jak określanie kobiet przy kości mianem "prawdziwych kobiet", w odróżnieniu od szczupłych? :>
    • ongoing Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 21:35
      jak to skąd się to bierze? z tego, że i Ty i facet, z którym się spotykasz jesteście dorośli. Gdyby mi facet, którym jestem zainteresowana, na drugiej randce nie robił seksualnych aluzji, zaczęłabym się zastanawiać, czy cokolwiek z tego będzie:)
      • madeleine.christiane Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 21:49
        i na drugiej randce pędzisz z nim do łóżka?
        • ongoing Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 22:41
          dopiero na trzeciej, mam swoje zasady

a tak poważnie - przecież to tylko aluzje, w mniemaniu faceta - niewinny flirt. Jeśli facet mi się nie podoba, od razu zamykam temat i to nasze ostatnie spotkanie. Jeśli mi się podoba - sama również robię aluzje i czekam z ciekawością na ciąg dalszy, co nie oznacza, że lądujemy od razu w łóżku. Wielu facetów to gawędziarze i niewiele z ich gadania wynika (czasem - niestety)
          • sl-14 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 17:44
            Sensowna wypowiedź, ale chyba autorka wątku boi się seksu i seksualności jak diabeł święconej wody.:)
        • liisa.valo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 22:44
          A właściwie to dlaczego nie? Skoro ludzie są dorośli, wiedzą, co robią, decydują się świadomie i dobrowolnie, co złego jest w pójściu do łóżka na drugiej randce?
          • senseiek A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 02:25
            > co złego jest w pójściu do łóżka na drugiej randce?

A co zlego jest na 1-szej randce?
            A co zlego jest bez randki? ;)

• berta-death Re: A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 03:55
              Ciężki grzech śmiertelny. Z seksu na trzeciej nie trzeba się spowiadać. Jest zgodna z prawem bożym i kościelnym.
              • liisa.valo Re: A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 15:36
                Berta, tylko gdy prowadzi do wpadki :)
                • mazgalis Re: A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 23:05
                  Wtedy to nawet z naturalnym!

Jest zgodna. :)
            • liisa.valo Re: A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 15:36
              Ja nawet wolę bez randki :) W sumie w życiu na randce nie byłam... A w łóżku parę razy owszem.
              • leptosom Re: A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 15:40
                hehe, czyli nie trzeba z Toba chodzić :)
                • liisa.valo Re: A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 15:41
                  Do łóżka trzeba :)
                  • leptosom Re: A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 15:56
                    Spotykasz się w realu ;)
                    • liisa.valo Re: A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 16:42
                      Z reguły w domu - u mnie, albo u niego.
                      • mazgalis Re: A co zlego jest bez randki? ;) 10.11.14, 23:07
                        Ale real to teraz auchan, zasadniczo. 'naczy po frącusku można. :)
                        • liisa.valo Re: A co zlego jest bez randki? ;) 11.11.14, 21:11
                          No, to, co ze mną można, to ja już zostawię dla siebie. I tak już wiadomo, że chodzić nie trzeba ;)
          • kachaa17 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 19:55
            Może nie ma nic złego, tylko, że autorka nie chce. Ja kiedyś nawet całować się nie chciałam na 3 randce a co tu mówić o seksie. Niektórzy ludzi do takich rzeczy potrzebują większego oswojenia się z drugim człowiekiem.
            • allatatevi1 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 21:07
              > Ja kiedyś nawet całować się
              > nie chciałam na 3 randce

E tam głupoty.
              O ile rozumiem potrzebę lepszego poznania się przed seksem, to czekanie z pocałunkiem dłużej niż 3 randki (!!!) oznacza tylko jedno - facet kompletnie Cię nie pociąga fizycznie.
              Jeśli mimo to ciągniesz taką znajomość to wyłącznie z wyrachowania - "jest miły, kulturalny, i tak nie ma nikogo lepszego na horyzoncie"
              • kachaa17 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 15:55
                "O ile rozumiem potrzebę lepszego poznania się przed seksem, to czekanie z pocałunkiem dłużej niż 3 randki (!!!)"

o mój Boże to skandal, aż 3 wykrzykniki.To faktycznie niedorzeczne. Wyobraź sobie, że są osoby, które mają inaczej postawione granice. I nawet mimo, że facet mógłby pociągać fizycznie to mogą nie chcieć takiego kontaktu zbyt szybko. Ja raczej długo oswajam się z facetem. Tak mam i już. Choć muszę przyznać, że teraz nie wiem jak to by było ale 15 lat temu tak było jak pisałam wyżej.
                • ninek04 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 16:52
                  A ja Ci powiem, że teraz po iluś tam latach w nieudanym związku, nie czekałabałym z pójściem do łóżka ileś tam randek, po co tracić czas, skoro on tak szybko ucieka.Teraz wiem i rozumiem to przesłanie:"Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą"Wiēc, żeby szybko nie odeszli, to ja nie przedłużam oczekiwania, i jak fascynacja jest obopólna i oczekiwania co do znajomości zgodne, to trzeba to wykorzystać
    • leptosom Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 21:36
      ...dobrze wykształcona...

jak widać, masz braki
      • mazgalis Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 23:07
        Dzie?! =O
    • liisa.valo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 21:53
      Jeżeli między kobietą a mężczyzną jest chemia (nazywaj to jak chcesz), to jest to zupełnie normalne i zaczęłabym się niepokoić, gdyby takie seksualne aluzje i napięcie się nie pojawiły.
      • madeleine.christiane Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 21:55
        a w wątku oli.putanescu jak czynił kobiecie seksualne aluzje w mailach napisaliście, że jest chamem:)
        • liisa.valo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 21:58
          Bo może tamte były chamskie :) Ja akurat lubię aluzje, ale takie inteligentne, oparte np. na grze słów, a nie prosto z mostu: bij mnie, rżnij mnie...
        • straszny.upal Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 22:46
          Bo jego aluzje byly chamskie i prostackie.
        • sl-14 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 17:45
          Bo kobieta aluzje ucięła - najwidoczniej nie jest zainteresowana, a głuptak (chociaż raczej trolla obstawiam) ciągle nic nie kuma.
          • mendigo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 17:51
            Oczywiście że troll.
        • mazgalis Przecież to takie proste! 10.11.14, 23:17
          madeleine.christiane napisała:

> a w wątku oli.putanescu jak czynił kobiecie seksualne aluzje w mailach napisal
          > iście, że jest chamem:)

Kiedyś na jakimś forum laski omawiały problem erekcji u partnera w tańcu ("wolnym", takim z obłapianiem) - co o tym myśleć, jak traktować, jak się czujecie, kiedy nagle poczujecie, etc.

I jedna z nich podała rozwiązanie, genialne w swojej prostocie: "jak facet mi się podoba, to OK. Ale jeśli nie, to błe i fuj!"
    • jango33 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 22:37
      taki dziś jest świat, nie te czasy że chłopaki biegali za dziewczynami, wydzwaniali, przybiegali z kwiatkami, postać "kobiety" została odczarowana, to już nie jest wyjątkowa Matka Polka, kobiety dziś są często wyuzdane, wulgarne, rozwiązłe, mają wielu partnerów, są wyrachowane, taki kandydat nie uważa, że musi się trudzić, starać, stawać na głowie, żeby dostać to, co inni przed nim już dostali
      • fuzja_jadrowa Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 23:05
        > postać "kobiety" została odczarowana

Pytanie, kto tę postać zaczarował. Mężczyźni niektórzy w głowach swoich. Ich problem.
      • triismegistos Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 13:45
        Cześć józek :)
        • ponis1990 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 12.11.14, 22:24
          ,,Józek, nie daruję ci tej nocy!''
    • dziala_nawalony Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 09.11.14, 22:37
      ..he..he. w ramach narodowej edukacji seksualnej zdradze ci nasza meska tajemnice..! najbardziej nas nakrecaja nie wyzywajace seks bomby w mini i z majtami na wierzchu,ale wlasnie te tzw 'przyzwoitki' skromne ciche i zakryte..he..he cnotki nieje..ki. . malo jeszcze nas znacie..he..he.
    • znana.jako.ggigus a co w tym zlego? cytat: 09.11.14, 23:00
      It used to be that when you met someone, you needed to have sex as soon as possible, because by the time you got to know them you probably wouldn't want to. I used to do that, and I'm thinking about starting it again - Cybill Shepherd
    • six_a Re: pewnie śpiący 09.11.14, 23:05
      albo bezdomni.
      • alpepe Re: pewnie śpiący 09.11.14, 23:31
        Czytałam kiedyś, chyba nawet w ramach lektury obowiązkowej na studiach, takie opowiadanie o facecie z Berlina wschodniego, który łaził na seks i przespanie się do panny z Berlina zachodniego, albo odwrotnie, w każdym razie szalenie praktyczny facet to był.Tak mi świta, że Johannes Borowski był autorem, ale może mi się coś pomyliło.
    • minasz Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 02:55
      jezeli bym sie umawial z kims na randke to chyba normalne ze mam ochote na sex chyba ze to randka w ciemno taka netowa no to nie wiadomo czy dziewczyna mi przypasuje
      • berta-death Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 03:54
        Znaczy randka=seks? To po jaką cholerę czekać do tej trzeciej?
        • ongoing Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 10:52
          dla zbudowania większego napięcia:)
          • minasz Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 12:03
            roznie to z tym napieciem bywa -trzeba lapac kiedy jest - bo jak laska nie chce sie bzykac to moze zostac na zawsze kolezanka - ja np z kolezankami sie nie bzykam trace pociag seksualny do kobiet jak wchodze w takie relacje
        • minasz Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 11:59
          wedlug mnie czeka sie do trzeciej jak ktos ma jakies psychiczne opory - (ale jest szansa ze je przelamie) np facetowi nie staje albo dziewczyna potrzebuje akceptacji bo ma za duzy tylek jezeli randka jest udana to powinien byc seks-oczywiscie napisalem tu o randkach zwyklych- randki netowe sa inne bo tu trzeba sprawdzic z kim sie ma do czynienia
        • psychcio [...] 10.11.14, 20:52
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • soulshuntr Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 12:38
        a tej z filmiku co sie w glowe stalo?
        • berta-death Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 14:50
          Nie mam pojęcia. Co więcej, nie potrafię rozgryźć nawet tego, czy ona tak na poważnie, czy dla jaj.
          • liisa.valo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 22:04
            Ej, to chyba dla jaj jest... To nie może być prawda.
            • mazgalis Prawda! Oby... :/ 10.11.14, 23:30
              No widzisz, jak ty nic o życiu nie wiesz - nie ma to jak taką oazówę bzyknąć. :)
    • joanna9969 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 04:33
      kazdy jest inny , sa faceci co na pierwszej randce ciagna do lozka
      sa tacy co i na 10 omijaja temat sexu a na 20 zaciagna cie do lozka z nienacka

generalnie nie ma regul , znam znajomosci ktore zaczely sie od seksu i przerodzily sie w zwiazek

Wazne jest to czego ty chcesz i z czym czujesz sie konfortowo
    • zgred.polarny Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 08:33
      Bo "na stojaka" bolą nogi ...
    • varia1 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 12:17
      a ty uważasz że tylko sexbomby mogą panom wpadać w oko?;) i gdzie jest powiedziane że wyuzdana=sexbomba?
      masz strasznie stereotypowy sposób myślenia , jak na młodą i wykształconą kobietę
      • mendigo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 12:23
        Jaką młodą? Napisała, że ma 35 lat.
        • joanna9969 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 13:54
          niech poczeka do 40 , ona przestanie miec opory , ale ze znalezieniem chetnego tez bedzie gorzej
          • ninek04 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 16:07
            będąc w podobnym wieku, to gdy umawiam się z mężczyzną, cel jest jeden, wiadomy i zrozumiały dla obu stron.Na romantyczne randki to chodziłam w liceum, teraz szkoda na to czasu, oczywiście do gustu trzeba sobie przypaść, ale moja intuition jeszcze mnie nie zawiodła
            • joanna9969 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 17:42
              w koncu wiadomo ze i tak wczesniej czy pozniej skonczycie w lozku , lepiej wczesniej sprawdzic czy sie w tych sprawach zgadzacie w koncu sex w zwiazku jest dosyc wazny , powiedzialabym nawet ze jest to ten element ktory tworzy zwiazek miedzy ludzmi - nie ma sexu ,nie ma intymnosci nie ma prawdziwego zwiazku
              • liisa.valo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 21:18
                Sex tworzy związek - to dość ciekawy pogląd ;)
                • mazgalis Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 23:40
                  I to jest odpowiednie miejsce na przywołanie kanonicznej dyskusji: miłość to seks, a seks to seks :)
        • varia1 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 15:57
          no to według mnie, młoda jest :)
          • mendigo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 16:09
            Ech, różowe okulary i głowa w chmurach...
    • obrotowy nie mamy pojecia 10.11.14, 15:23
      madeleine.christiane napisała:
      Skąd to się bierze?

nie mamy pojecia, ale chyba z Natury
      cos pomoglismy ?
    • nstemi Pewnie dlatego... 10.11.14, 20:17
      ... że mężczyźni są mężczyznami :-)
    • allatatevi1 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 20:27
      A Tobie w wieku 35 lat i przy braku stałego faceta się nie chce?
      A może ci faceci są jacyś obleśni i dlatego nie masz ochoty?

W każdym razie to dość nietypowe bo jest tutaj forumka w Twoim wieku, również samotna i jest tak wyposzczona, że aż o swoim nieistniejącym seksie założyła bloga.
      Nawet wkleiła tam kiedyś zdjęcie na czworaka, wypięta w stronę obiektywu (czy kobieta może upaść niżej?)

Za każdym razem jak coś jej w tym temacie "skapnie" to dla niej jak święto lasu i celebruje to nowym wpisem na blogu.
      • leptosom Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 20:33
        gdzie ten blog? :)
        • mendigo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 21:17
          Właśnie. Warto się zapoznać. Ale jak allatatevi nie daje namiarów, to widać ta forumka za ładny ten wypięty tyłek ma.
          • straszny.upal Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 12:24
            Chodzi o wielkafurie zapewne ;-) cos kiedys slyszalam... swoja droga - allatatevi dala jej swietna charakterystyke
      • mazgalis Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 23:47
        allatatevi1 napisała:

> ...
        > W każdym razie to dość nietypowe bo jest tutaj forumka w Twoim wieku, również s
        > amotna i jest tak wyposzczona, że aż o swoim nieistniejącym seksie założyła blo
        > ga.
        > Nawet wkleiła tam kiedyś zdjęcie na czworaka, wypięta w stronę obiektywu (czy k
        > obieta może upaść niżej?)
        > ...

Może.

Może paść krzyżem. I tak leżeć. I niejedna z takiej możliwości korzysta.
        I zapewne to jest dobre, bo z reguły wstaje zadowolona.
    • paco_lopez Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 21:21
      jeśli to są twoi rówieśnicy, to ja im sie nie dziwie, ze zaraz chcą łózka. Ci którzy pozostają w stałych i satysfakcjonujących związkach łóżkują w tym wieku po kilka razy w tygodniu. Ci na wolnym rynku, też by tak chcieli i stosują starą metodę, która ma podobno 50% skuteczności; pytają niemal wprost. Wiele nie ryzykują. A jak ciebie przypili po pewnym czasie, to tez się zgodzisz. Długo twarda tez nie będziesz.
      • kachaa17 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 09:16
        "Ci którzy pozostają w stałych i satysfakcjonujących związkach łóżkują w tym wieku po kilka razy w tygodniu."

Myślę, że takich to naprawdę mało jest. Faceci w t tym wieku często są obłożeni zmęczoną żoną i dwójką dzieci i ten seks to raczej z doskoku jest.
        • paco_lopez Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 18:48
          A ty w jakiej kategorii wystepujesz ? Ile to jest na prawde malo i co z tymi co ich jest na prawde duzo ?
      • sl-14 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 12:48
        > Ci którzy pozostają w stałych i satysfakcjonujących związkach łóżkują w tym wieku
        > po kilka razy w tygodniu.

A to jeszcze zależy, ile lat trwa związek i czy potomstwo się pojawiło.:)
        • paco_lopez Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 18:49
          No jak sie wczoraj pojawilo, to pech.
          • sl-14 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 12.11.14, 09:44
            Albo miesiąc temu, rok temu, pięć lat temu, dziesięć lat temu - najczęściej wystarczy, że jest.:P Z reszta związek, w którym jest 10 letnie dziecko, trwa przynajmniej 11 lat, więc o czym my mówimy.:P
            • paco_lopez Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 15.11.14, 11:39
              Ja mowie o tym ze w wieku lat 35 malo ktoremu nie chce sie bzykac , a jak on to realizuje, to juz jego sprawa, jak mu dzieci kilkuletnie przeszkadzaja, no to spotyka sie z rozwiedzionymi kobietami i proponuje im seks, a jak mu te dzieci nie przeszkadzaja, to tak samo postepuje z kobieta ktora ma w domu.
    • joanna9969 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 21:35
      A swoja droga to piszesz ze
      1 nie chcesz zwiazku
      2 nie chcesz uprawiac sexu
      to po co sie umawiasz ?
      To nie szkola podstawowa na niezobowiazujacym flircie daleko nie zajedziesz , a faceci tez sprawdzaja grunt jak widza ze nie jestes zainteresowana to co nie beda czasu marnowac.
      • ninek04 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 21:53
        właśnie, albo rybki, albo akwarium, trzeba się na coś zdecydować, zwłaszcza w tym wieku, a nie zachwalać, jaka jestem piękna, sexi, inteligentna, idealna i niedostępna
        • kachaa17 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 09:12
          A nie można się zdecydować na seks po kilku miesiącach spotykania? Pytam, bo ja chodziłam na randki jak byłam młoda ale nie nastolatka. I ja poszłam do łóżka z moim późniejszym mężem po pół roku spotkań.
          Nie wiem jak by było teraz ale jakoś nie pasuje mi pójście do łóżka z kimś kogo ledwo znam. I nie wierzę, że wszyscy faceci to też tacy są co od razu tak bez skrępowania chcą się dzielić swoją intymnością. Bo chyba intymność zakłada bliskość a czy osoba, którą widzę 3 raz w życiu może być dla mnie bliska?
          • joanna9969 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 12:45
            Pewnie mozna , jak znajdziesz doroslego faceta ktory bedzie tak cierpliwy , niestety 99 % sie znudzi i pojdzie szukac sexu gdzie indziej a ty zostaniesz kolezanka ...
            • sundry Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 12.11.14, 10:28
              Nawet nie chodzi o cierpliwość faceta, tylko o moją. Gdyby minęło pół roku, a ja nie miałabym ochoty na seks z tą osobą, uznałabym że brak jest chemii i koleś wpada do friendzony.
    • man_sapiens Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 22:44
      Bo w łóżku jest rozkosznie.
      Proste?
    • armittesek Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 10.11.14, 23:39
      O rany, naprawde masz 35 lat?! Pytasz jak 15-latka i to z XX wieku, a nie z wychowana na pornografii dziewczyna z tej epoki.

Po co niby faceci spotykaja sie z kobietami??? Jakby nie bylo seksu, to by sobie siedzieli na piwku z kumplem, gryzac jakas pizze i ogladajac mecz. A wlasciwie to do tej pory nie zlezliby z drzew, bo po co?

Kobiety sa facetom potrzebne glownie dla seksu. Reszta, ewentualnie, rodzi sie potem, ale tylko na bazie seksu i dla seksu. Tak mysl 90% facetow. Jak nie ma seksu, to po jakiego grzyba w ogole byc z kobieta?!
      • adela38 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 07:16
        Oswiece nieco forumowiczow. Sa osoby, ktore swoje cialo i osobe cenia i nie chca siebie dzielic dla kazdego kto popadnie. Randki maja cel poznania czlowieka, jego osobowosci, jego swiata wartosci, nawiazania glebszego porozumienia. Zbyt wczesny seks sprawia, ze poprzez nasza biologie wlaczaja sie sinie hormony ktore zaburzaja swiadomosc i rozeznanie. Wtedy latwo sie zwiazac z kims z kim "na trzezwo" i uzywajac rozumu nigdy bysmy sie nie chcialy zwiazac. Seks takze poprzez mechanizmy hormonalne mu towarzyszace wiaze ludzi ze soba- szczegolnie przywiazuje kobiete do mezczyzny. To sprawia ze tyle kobiet tkwi w zwiazkach, ktore ich nie satysfakcjonuje a nie umieja z nich odejsc. Dochodzi tez cos co tzw "wyzwolone" panie i panowie zwykle pomijaja.Taka osoba rozdajaca swoje cialo na prawo i lewo nosi w swoim ciele zawartosc cial innych ludzi, ktora sie potem dzieli "z dobrego serca" z nastepnymi. To nie tylko potencjalnie grozne infekcje o ktorych ucza typu HIV czy kila, ale kupa innych w tym wirusowych ktore nie od razu daja objawy i przed ktorymi prezerwatywa nie zabezpiecza. Przykladowo taka chlamydia siedzi cicho i powoduje bezplodnosc a obecnie jest nr 1 w czestosci. Do tego dochodza przykladowo insekty (np wszy lonowe), grzybice, opryszczki itp.
        • armittesek Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 11:22
          Aaaa, ten wypasiony post jest wynikiem skojarzenia od "po jakiego grzyba"? o/O
          • ongoing Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 17:12
            hahaha, dobre:)))

adela38 - współczuję ci skojarzeń s seksem i - jak sie domyślam - problemów ze zdrowiem
        • liisa.valo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 12:19
          Ale kto mówi o tym, żeby spać "z kim popadnie"? Popadasz w drugi absurd.
          • sl-14 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 12:50
            A bo to taka perspektywa - albo bronisz cnoty, albo nie szanujesz się i sypiasz z kim popadnie.:) A gdzie potrzeby kobiety i to, na co ona ma ochotę? Autorka wątku nie ma ochoty na seks na drugiej czy tam czwartej randce, no i ok, należy albo dać panu do zrozumienia, jakie ma podejście, albo odpuścić, jeśli pan nie rokuje, a jego aluzje są z gatunku żenujących.
        • straszny.upal Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 12:25
          Ojezu takie bakterie i grzybki to mozna zalapac na goracych zrodlach tez, nie przesadzaj. Trzeba chodzi do lekarza i robic sobie badania.
      • kachaa17 Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 09:14
        Jak nie ma seksu, to po jakiego grzyba w ogole byc z kobieta?!
        Może pobyć dla samej kobiety? Bo lubi się jej poczucie humoru? rozmowy?
        Jakoś ja kiedyś trafiałam na trochę bardziej wstrzemięźliwych facetów i to wcale nie oznaczało, że byli gejami, nie mieli ochoty czy coś w tym stylu ale byli po prostu normalni.
        • armittesek Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 11:20
          Tak myślą tylko baby. Facet od pierwszej chwili kombinuje "jakby tu z nią".
          • mendigo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 11:29
            Daj mi dychę, a powiem ci, jak myślą wszystkie kobiety.

Muszę wiedzieć, nie? W końcu jestem kobietą.
            • lew_ Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 12:51
              A jestes ladna oby?? Zreszta kazda mysli inaczej:P
              • mendigo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 13:23
                Piękna jestem, lśniąca grzywo. Klękajcie narody. A co?
                • lew_ Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 13:24
                  Zebys tylko w polowie tak piekna byla ,jak sie chwalisz>:) Sprawdze to
                  • mendigo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 13:33
                    Ja się jeszcze nie zaczęłam chwalić. Ale cieszę się, że nie trzeba wiele, by cię zachęcić.

Zaraz... Cieszę się...?
                    • lew_ Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 15:00
                      Jestes wygadana jak wojak Szwejk,ale udowodnij mi zes taka sliczna,daj foto:P
                      • kalllka Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 15:17
                        Cześć lewju,
                        mam prośbę, ze względu na stara znajomość, nie zapychaj "fotkami"wyjścia.
                        (Po latach czas zmienić sposób pozyskiwania znajomosci, kontaktów "biznesowych")
                        • lew_ Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 15:22
                          Czesc kallka,nie wpychaj sie miedzy wodke a zakaske,
                      • mendigo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 15:33
                        Nie, nie, nie. Miałeś sprawdzić. A ty z tych, co preferują digital? Ja wolę na żywo.
                        • lew_ Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 16:05
                          Ja tez wole na zywo,ale mam za daleko do polski zeby jechac w ciemno:P
                          • mendigo Re: Mężczyźni zaraz chcą łóżka- dlaczego? 11.11.14, 16:22
                            A, światowiec! W takim razie zaczynam przeglądać albumy.
                      • obrotowy nie da Ci. 11.11.14, 16:07
                        lew_ napisał:
                        > Jestes wygadana jak wojak Szwejk, ale udowodnij mi zes taka sliczna, daj foto:

nie da Ci , bo nie jest taka jak Wojak Szwejk - DZIELNA.
                        • mendigo Re: nie da Ci. 11.11.14, 16:23
                          Dałabym, ale ma za daleko do Polski. Czytać nie umiesz?

A, że zdjęcie...
                          • obrotowy no daj mu... 11.11.14, 16:48
                            te fotke - przeciez wiesz, ze Z Kolonii to kawalek drogi do kraju.
                            i musi wiedziec po co jedzie.
                            do tego drogie BMW (przyznal, ze ma takie) moga mu gdzies w kraju buchnac
                            - wiec zrozum rozterki faceta...
                            • mendigo Re: no daj mu... 11.11.14, 17:03
                              No dam mu, cichaj. Szukam przeca czegoś ekstra. Sprawdzę jeszcze na stryszku, obok pejczy.
                              • lew_ Re: no daj mu... 11.11.14, 18:13
                                Mendigo wyslöij na gazetowy adres:)
                                • mendigo Re: no daj mu... 11.11.14, 18:22
                                  Wyślę na pewno. Tylko nie wiem jeszcze na czyj. To BMW to mi nie podchodzi. A może masz jakieś inne zalety?
                                  • lew_ Re: no daj mu... 11.11.14, 18:24
                                    lew_@gazeta.pl Mam calkiem duzo zalet:P np nie pale i nie upijam sie jak swiniak:)
                                    • mendigo Re: no daj mu... 11.11.14, 18:35
                                      To co my będziemy razem robić?!
                                      Oprócz, no, przesyłania zdjęć.
                                      • lew_ Re: no daj mu... 11.11.14, 18:37
                                        To co robi facet i kobieta ,ktorzy sie lubia:) zapewniam ze mam pomysly na wolny czas:P
                                        • mendigo Re: no daj mu... 11.11.14, 19:13
                                          Czyli pomijamy etap zdjęcia? Na ślepaka?
                                          • lew_ Re: no daj mu... 12.11.14, 07:21
                                            Absolut nie !! Foto musi byc:P
                                            • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 09:24
                                              To dawaj swoje, żebym wiedziała, że nie na darmo brodzę w tym kurzu, szukając zdjęć, i niszczę sobie manikurę.
                                              • lew_ Re: no daj mu... 12.11.14, 13:01
                                                Powiedz najpierw ile masz lat i czy masz dzieci,bo nie bede sie osmieszal i rwal 20 latki:) co do fotki to;Damy maja pierwszenstwo:P
                                                • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 13:17
                                                  Nie ośmieszysz się, jestem wyrozumiała. Żadne potomstwo cię też nie obije, bądź spokojny. Choć od męża pewnie byś dostał. Ale nie wyprzedzajmy faktów.

A ty: dzieci (znane), wiek?
                                                  • lew_ Re: no daj mu... 12.11.14, 13:33
                                                    To Ty masz meza?:) siedzisz w pracy teraz?:) dzieci nie mam:)
                                                  • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 14:37
                                                    Oczywiście, że mam męża. Jakże miałabym nie mieć? Mąż to jest fundament tzw. sukcesu życiowego, tuż przed samochodem i domkiem podmiejskim, nie wiesz? No, poniekąd siedzę w poniekąd pracy.
                                                  • lew_ Re: no daj mu... 12.11.14, 15:52
                                                    Chcesz meza rzucic?
                                                  • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 16:22
                                                    Broń boże, to kochany chłop. Mąż cię bardzo polubi. Zwłaszcza jeśli nie będziesz wyżerał z lodówki, tylko np. przynosił własną wałówę.
                                                  • lew_ Re: no daj mu... 12.11.14, 16:28
                                                    Jak nie chcesz gorzucic dla mnie to po co mnie balamucisz i robisz mi piekne oczy?
                                                  • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 16:29
                                                    Żeby nie wyjść z wprawy. Nie masz pojęcia, jak szybko człowiek rdzewieje pod tym względem. Tydzień bez ćwiczeń i bach!
                                                  • stokrotka_a Re: no daj mu... 12.11.14, 16:32
                                                    mendigo napisał:

> Żeby nie wyjść z wprawy. Nie masz pojęcia, jak szybko człowiek rdzewieje pod ty
                                                    > m względem. Tydzień bez ćwiczeń i bach!

Ćwicz, mendingo, ćwicz! Takie "lwy" to dobry i łatwy materiał do wprawek. ;-)
                                                  • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 16:36
                                                    Jakich wprawek! No wiecie...
                                                  • stokrotka_a Re: no daj mu... 12.11.14, 16:37
                                                    mendigo napisał:

> Jakich wprawek! No wiecie...

A ty myślałaś, że lew nadaje się do czegoś więcej???
                                                  • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 16:44
                                                    A nie wiem, nie znam go. Nie nadaje się? Coś kręciliście?
                                                  • stokrotka_a Re: no daj mu... 12.11.14, 16:49
                                                    On tylko dużo ryczy i za pomocą samochodu przedłuża sobie penisa, więc sama rozumiesz...
                                                  • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 17:00
                                                    stokrotka_a napisała:

> On tylko dużo ryczy...

To limuzynkię ma? To insza inszość. Na limuzynę patrzę łaskawym okiem.
                                                  • lew_ Re: no daj mu... 12.11.14, 16:50
                                                    Bron mnie Boze przed taka stokrotka,dalej nie ma odpowiedzi;Urwij sie mezowi na pare tygopdni do mnie:)
                                                  • stokrotka_a Re: no daj mu... 12.11.14, 16:59
                                                    już tak nie rycz!
                                                  • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 16:59
                                                    Robotę mam. To może już raczej ty do mnie. Mąż ci nic nie zrobi, musisz tylko być sprytny i szybko biegać. A jak na parę tygodni, to się na pewno przyzwyczai. Może nawet wspólnie w karty pogramy.
                                                  • lew_ Re: no daj mu... 12.11.14, 17:39
                                                    Widze ze sie nie dogadamy;( nie patrz na stokrote,ona sie tylko z kazdym tu kloci
                                                  • stokrotka_a Re: no daj mu... 12.11.14, 17:45
                                                    lew_ napisał:

> Widze ze sie nie dogadamy;(

Próbuj dalej - zabawnie jest. ;-)

> nie patrz na stokrote,ona sie tylko z kazdym tu kloci

Na pewno nie z każdym! Ale na plus zapisuję sobie to, że nie jestem konkurentką dla mendingo. :-)
                                                  • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 17:50
                                                    stokrotka_a napisała:

Ale na plus zapisuję sobie to, że nie jestem konkurentką
                                                    > dla mendingo. :-)

Ale... to ja mam się teraz obrazić, tak?
                                                  • lew_ Re: no daj mu... 12.11.14, 17:53
                                                    A wlasnie ze mam racje,klocisz sie i dogryzasz,to twoj charakter,co do konkurencji do medigo....lepiej nic nie pisze bo miss chief skasuje:)
                                                  • mendigo Re: no daj mu... 12.11.14, 17:49
                                                    Oczywiście, że nie. Od piętnastu postów nie chcesz mi przesłać zdjęcia, a przecież powiedziałam wyraźnie, że fota musi być.
                                                  • lew_ Re: no daj mu... 12.11.14, 17:55
                                                    Wyobraz sobie faceta 17 cm i blond wlosy i zielo0ne oczy,juz masz zamiast foto,ale ty przeciez bardzo kochasz mezulka>:)
                                                  • sl-14 Re: no daj mu... 12.11.14, 17:57
                                                    To niski jesteś...