palma.areka 16.10.21, 20:25 Gdzie trzymacie koniec języka, gdy nie jecie, lecz po prostu pracujecie/odpoczywacie/korzystacie z Internetu? Na dole (za zębami na dnie) czy na górze powyżej zębów (tj. na tzw. podniebieniu)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy za zębami - bo jestesmy dyskretni... 17.10.21, 11:59 palma.areka napisała: Na dole (za zębami na dnie) czy na górze powyżej zębów (tj. na tzw. podniebieniu)? i posrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
palma.areka Re: za zębami - bo jestesmy dyskretni... 17.10.21, 16:40 Dziękuję, chociaż pośrodku, tj. na zębach lepiej nie trzymać języka, bo przemieszczasz sobie zęby. Pytam, gdyż powinno się niby trzymać język nad zebami (na podniebieniu), ale dla mnie jest to strasznie niewygodne i chyba przez to trochę bolą mięśnie twarzy (nie jestem pewna w 100%) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy bzdury: za zębami - bo jestesmy dyskretni... 17.10.21, 17:48 palma.areka napisała: > Dziękuję, chociaż pośrodku, tj. na zębach lepiej nie trzymać języka, nie na zebach, tylko za zebami. ale posrodku - miedzy gorna, a dolna szczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: W którym miejscu trzymacie język? 17.10.21, 21:04 Jest to tak dziwne pytanie, że aż z ciekawości sprawdziłam :). Przyznam, że trudno mi to było wyczuć ale okazało się, że ja język trzymam na podniebieniu. Odpowiedz Link Zgłoś