foka28 01.12.22, 13:35 "Stań zawsze po właściwej stronie, nawet jeśli oznacza to, że będziesz stał sam." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Co znaczy ten cytat? 01.12.22, 15:55 Oznacza to, że zawsze należy zachowywać się przyzwoicie. Również wtedy, kiedy wszyscy inni zachowują się niewłaściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.bono Re: Co znaczy ten cytat? 05.12.22, 09:21 ...nie przejmuj się tym, jak inni cię postrzegają. To jak inni cię widzą, nie ma z tobą żadnego związku. To nie twój problem, lecz ich. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie wiem co znaczy, ale... 05.12.22, 13:18 foka28 napisał: > "Stań zawsze po właściwej stronie, nawet jeśli oznacza to, że będziesz stał sam" nie wiem co znaczy - pewnie to, zeby bronic swego zdania i swojej identycznosci ale zawsze tak robie (z zupelnie innego powodu) - bo nie lubie tloku. no chyba, ze jest obok ladna kobieta. wtedy bezwiednie sam sie do niej przyblizam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Co znaczy ten cytat? 06.12.22, 11:41 Według mnie oznacza to żeby dokonywać dobrego wyboru, być dobrym człowiekiem i robić coś według swojego sumienia i zasad, nawet jakby cały świat myślał inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.bono Re: Co znaczy ten cytat? 06.12.22, 11:51 Masz rację Bogusiu, być dobrym, a nie ...... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co znaczy ten cytat? 06.12.22, 12:02 Spytam się tylko Danuty czy można cię wyrzucić z jej forum panie zybii ,dynamic ,zołza i ostatnie mark .Jesteś kretynem jeśli nie jarzysz dalej ,że Zaczarowany Ogród to kobieta ,biedny i żałosny człowieku . Odpowiedz Link Zgłoś
mark.bono Re: Co znaczy ten cytat? 06.12.22, 12:14 Cóż, myślę, że inteligentny nie jesteś, ale nie każdy może być taki jak ja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co znaczy ten cytat? 06.12.22, 14:21 A ty kim jesteś skoro nie jarzysz że ja to nie zybi? 😠 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co znaczy ten cytat? 06.12.22, 12:23 zaczarowanyogrod napisała: > Według mnie oznacza to żeby dokonywać dobrego wyboru, być dobrym człowiekiem i > robić coś według swojego sumienia i zasad, nawet jakby cały świat myślał inacze > j. “To brak wiary w siebie sprawia, że ludzie boją się poodejmować wyzwania. Ja w siebie wierzę.” bokser Muhammad Ali ładne . Odpowiedz Link Zgłoś