Dodaj do ulubionych

Nawet kolega ma więcej serca niż były

24.12.22, 18:50
Mój były dzisiaj mnie przeprosil że pojawił się w moim życiu. Nic mnie nigdy tak bolesnego nie spotkało. Nawet mój kolega, z którym się spotkałam raz w życiu miał więcej serca i zrozumienia dla mnie, obiecał mnie odwiedzić po świętach. Mój były już nigdy mnie nie odwiedzi, nie zadzwoni. Dlaczego on mi to zrobił, ja go kocham :(
Obserwuj wątek
    • eagle.eagle Re: Nawet kolega ma więcej serca niż były 24.12.22, 20:10
      Właśnie dlatego to zrobił, wie że go kochasz i lepiej dla Ciebie będzie jak całkowicie zerwiecie kontakt.
      Masz szczęście, że nie wykorzystuje twojego uczucia do niego i się Tobą nie bawi.

Dzięki za ten post.
      Już wiem że byłemu napiszę życzenia świąteczne, nie będę dzwonić , tak będzie lepiej.
    • friend_of_women Re: Nawet kolega ma więcej serca niż były 25.12.22, 14:59
      Przestań marudzić, przyjdzie kolega to się rozerwiesz. Były to już historia, ty go kochasz, a on ciebie nie. Tak trudno ci to zrozumieć? Miałaś swoje pięć minut to trzeba było się starać by nie trafić do "kolekcji" za wcześnie.
    • akle2 Re: Nawet kolega ma więcej serca niż były 25.12.22, 17:23
      Kolega też może zostać przyszłym-obecnym-byłym, więc patrz przed siebie, a nie za siebie.
      • perfum w ogole - to strach kogos poznac... 26.12.22, 13:49
        akle2 napisała:
        > Kolega też może zostać przyszłym-obecnym-byłym, więc patrz przed siebie, a nie za siebie.

w ogole - to strach kogos poznac...

- bo wszystko sie zdazyc moze...
        • akle2 Re: w ogole - to strach kogos poznac... 26.12.22, 14:46
          Niestety, to prawda. Ale "może", nie znaczy "musi". Trzeba dać sobie szansę i dawać ją sobie tyle razy, ile potrzeba.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka