friend_of_women 04.01.23, 07:07 Co wam się podoba w takich ustach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friend_of_women Re: Pytanie do kobiet 04.01.23, 12:19 I mnie taki widok nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Pytanie do kobiet 04.01.23, 12:43 Nie? A przecież to mężczyzn jest pompowane 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Pytanie do kobiet 04.01.23, 15:12 Facetom sie to nie podoba, z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Pytanie do kobiet 04.01.23, 19:29 Moze jakiemus malemu procentowi ale wiekszosci to chyba nie. W sensie, ze to ladnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Pytanie do kobiet 04.01.23, 19:56 Myślę, że prościej by było odesłać klientkę takiego "upiększania" się do psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Pytanie do kobiet 04.01.23, 14:05 To nie kobietom ma się podobać, tylko lubiącym seks oralny klientom prostytutek. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Pytanie do kobiet 04.01.23, 14:10 A skąd założenie, że się cokolwiek podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Pytanie do kobiet 04.01.23, 15:31 A stąd, że wiele kobiet tak się "upiększa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Pytanie do kobiet 04.01.23, 15:43 Ok, ale pytanie jest źle postawione, bo zawiera tezę, a to błąd. Powinno brzmieć: CZY podobają się wam takie usta. 90-kilka % odpowiedzi byłoby pewnie na "nie", ale widocznie niektórym się podoba takie coś, skoro "salony" znajdują klientelę za niemałe pieniądze. Nawet modelki muszą płacić, zamiast na tym zarabiać. Kiedyś dla beki zadzwoniłam pod ogłoszenie, że szukają modelek ("cena tylko 300 zł"). Zapytałam, czemu tak mało płacicie - pani była wielce zdziwiona, że uważam, że to oni płacą modelce, podczas gdy to modelka płaci za oszpecenie się, tylko mniej niż normalna klientka. Mnie się kojarzy z najstarszym zawodem, poza tym jest olbrzymie ryzyko powikłań. No, ale co kto lubi.. Poza tym niektóre usta naprawdę ładnie wychodzą i wcale nie przypominają pontonów. Ty wybrałeś jakąś skrajność. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Pytanie do kobiet 05.01.23, 07:35 >Ty wybrałeś jakąś skrajność. Masz rację, bo taką głupotę trudno jest tolerować! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Pytanie do kobiet 05.01.23, 08:50 Może to mężczyzna mają się podobać? Dworki glapinskiego też miały robione usta i dużo im płacił. Oczywiście nie ze swojego Odpowiedz Link Zgłoś
xxdanaxx Re: Pytanie do kobiet 05.01.23, 09:00 Ostatnio u mnie w domu była młoda dziewczyna, która miała zrobione usta, ale nawet nie zauważyłam. Oczywiście to nie była moja córka, ale w ich wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Pytanie do kobiet 09.01.23, 14:58 Może nie tak bardzo jak te dwórki glapy? Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Pytanie do kobiet 09.01.23, 16:12 To bardzo ładna dziewczyna, miała delikatnie zrobione, nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia67 Re: Pytanie do kobiet 13.01.23, 07:54 Córa mi powiedziała, że jej przyjaciółka ma zrobione usta. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Pytanie do kobiet 13.01.23, 12:47 A biust i pupa naturalne, czy też "podrasowane"? Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Pytanie do kobiet 13.01.23, 13:06 Ohyda jak kobieta się retuszuje dla faceta. Ale rozumiem że co niektórym się to podoba . Starzeć się trzeba umieć z godnością .Całować takie usta i miętosić sztuczne cycki jak można wybrać młodsze .Ale każdy lubi co ma lub nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Pytanie do kobiet 15.01.23, 09:06 Jaki dwór, takie dwórki img.wprost.pl/img/prezes-nbp-adam-glapinski/c8/d9/41b389a57a36c32e49539225f714.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Pytanie do kobiet 05.01.23, 21:22 Ale ona tego nie zrobiła dla drugiej kobiety. To się podoba facetom. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Pytanie do kobiet 05.01.23, 21:33 Myślę że facetom podoba się naturalna kobieta .To jest przykład wyrwany z kontekstu tak jak zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Pytanie do kobiet 05.01.23, 22:19 Myślisz, że kobiety by to robiły gdyby to oznaczało brak zainteresowania facetow nią? Widocznie są faceci którym to się podoba, i dla nich to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dokladnie tak 05.01.23, 22:28 eagle.eagle napisała: > Widocznie są faceci którym to się podoba, i dla nich to jest. dla 90 % mezczyzn - to ohyda a dla tych 10 % placacych - warto sie poswiecic. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: dokladnie tak 05.01.23, 22:33 j-k napisał: > eagle.eagle napisała: > > Widocznie są faceci którym to się podoba, i dla nich to jest. > > > dla 90 % mezczyzn - to ohyda > > a dla tych 10 % placacych - warto sie poswiecic. W tym linku co zapodałem jest inaczej niż mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Pytanie do kobiet 13.01.23, 12:53 >Ale ona tego nie zrobiła dla drugiej kobiety. To się podoba facetom. Tak myślisz, kobiety są gotowe na wiele poświęceń by inna jej zazdrościła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Pytanie do kobiet 13.01.23, 13:12 Mnie nie rajcują starsze kobiety .Na Messa sporo się ciśnie takich .I nie powiększam grona znajomych . Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Pytanie do kobiet 10.01.23, 17:57 Też kiedyś nurtowało mnie pytanie dlaczego piękne kobiety tak się oszpecają. Zauważyłam (choć grupa badawcza jest raczej skromna), że te dziewczyny mają bardzo bogatych facetów a często same zaliczają się do grona z prestiżową pracą i milionami na koncie. Może więc jest to jakaś nowa forma pokazania statusu społecznego? Samo powiększenie ust nie jest drogie. Jeśli jednak chce się mieć takie pontony trzeba zainwestować dużo więcej. W Polsce żaden lekarz takich ust nie zrobi, muszą więc szukać za granicą, wypełniacz (ze względu na ilość) też będzie kosztował sporo. Takie usta jako forma pokazania bogactwa mają pewne plusy. W przeciwieństwie do drogiego samochodu, mieszkania czy przedmiotów, zawsze ma je przy sobie. Nawet, gdy zrzuci ciuszki Diora to usta będą dowodem, że ja (lub jej faceta) stać. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Pytanie do kobiet 11.01.23, 12:31 >Takie usta jako forma pokazania bogactwa mają pewne plusy. W przeciwieństwie do drogiego samochodu, >mieszkania czy przedmiotów, zawsze ma je przy sobie. Nawet, gdy zrzuci ciuszki Diora to usta będą dowodem, że >ja (lub jej faceta) stać. Myślisz, że taka forma autoreklamy ma wzięcie, wątpię, a co to ma wspólnego z całą resztą? Zrzuca ciuszki i w czym jest lepsza od innych? Musi się wykazać! Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Pytanie do kobiet 11.01.23, 14:23 Wszystko zależy od grupy docelowej. Może to część panów widząc takie usta wykazuje się bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Pytanie do kobiet 12.01.23, 08:49 Duża pupa...obiekt pożądania? Kobiety mówią, że to nie tłuszcz, tylko erotyczna powierzchnia użytkowa! i.4mmp.pl/_9MHUy4mUzKiCLBqwSlKl7Kh3Oc=/800x0/filters:no_upscale()/img2.papilot.pl/800w/2016/06/jen-selter-10783307.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy odpowiedz n/t kobiet 12.01.23, 14:49 friend_of_women napisał: > Duża pupa...obiekt pożądania? Kobiety mówią, że to nie tłuszcz, tylko erotyczna > powierzchnia użytkowa! Pelna zgoda - to temat nie tylko wdzieczny, ale bardzo "chodliwy" PS: pomagam w tym - by to Tobie nie odebrano krolowania na tym forum - gdyz przynajmniej nie placzesz na foro (jak konkurencja) - tylko zachwalasz swoj towar. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: odpowiedz n/t kobiet 12.01.23, 15:08 Nie wiem jak to ścierpi teodor, ale czy to moje zmartwienie? Odpowiedz Link Zgłoś