halinakl 27.05.23, 22:57 Spójrz sobie w oczy. Ale tak naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy zielony. 27.05.23, 23:01 halinakl napisała: > Spójrz sobie w oczy. Ale tak naprawdę. szaro-piwny. ale w dowodzie osobistym napisalem: - zielony. i na papierze takie mam. - bo takie chcialbym miec. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: zielony. 27.05.23, 23:50 W dowodzie mam piwne - nie wiedziałam, co wpisać i poprosiłam panią w okienku, żeby sama określiła. Uznała, że "piwne" jest tak szerokim określeniem, że może objąć całą moją tęczę. Przy źrenicy mam brązowe, a potem kolor przechodzi przez żółtości do szarego na obwodzie. Ciekawe jest to, że moje tęczówki z biegiem lat zmieniają kolor; to samo było u mojego ojca. Najpierw były brązowe, potem brąz jest wypierany od zewnątrz przez szary oddzielony od brązu żółtawym; szarego jest z wiekiem coraz więcej. Jak jeszcze trochę pożyję, to będą całkiem szare. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy horpyna: - zielony. - sprawdzilem 28.05.23, 00:12 horpyna4 napisała: > Ciekawe jest to, że moje tęczówki z biegiem lat zmieniają kolor; to samo było u > mojego ojca. Najpierw były brązowe, potem brąz jest wypierany od zewnątrz prze > z szary oddzielony od brązu żółtawym; szarego jest z wiekiem coraz więcej. Jak > jeszcze trochę pożyję, to będą całkiem szare. sprawdzilem wlasnie (po 20-tu latach) moje sa szaro-zielone. wiec specjalnie nie klamalem. nie obrazaj sie. rodzimy sie mezczyna i kobieta. a moja "podpuche" wzielas do siebie przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: horpyna: - zielony. - sprawdzilem 28.05.23, 00:15 Kto nagina te wątki Jaśko? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: horpyna: - zielony. - sprawdzilem 28.05.23, 11:06 Nie mam zwyczaju obrażać się, ale czasem się wściekam. I nie wzięłam do siebie podpuchy, tylko pewne rzeczy mnie tak wkurzają, że potrafię eksplodować. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tia... 28.05.23, 18:07 horpyna4 napisała: > Nie mam zwyczaju obrażać się, ale czasem się wściekam. I nie wzięłam do siebie > podpuchy, tylko pewne rzeczy mnie tak wkurzają, że potrafię eksplodować. jasne. ale mialem cicha nadzieje, ze na moja "podpuche" odezwie sie jakas mloda doopcia - protestujaca przeciw zmuszaniu ja do zostania matka... albo jakas 30+ placzaca, ze nie ma chlopa na rynku nadajacego sie na ojca... eehh... Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: Jaki masz kolor oczu? 28.05.23, 07:46 Oczy piwne- życie dziwne. Oczy niebieskie - życie królewskie. Oczy zielone- życie szalone. Oczy czarne - życie marne. Mam oczy piwne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Jaki masz kolor oczu? 28.05.23, 08:18 Mam różowe??? Życie szałowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Jaki masz kolor oczu? 28.05.23, 10:09 Ja widzę stalowe, inni widzą chabrowe, no i komu tu wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jaki masz kolor oczu? 28.05.23, 11:00 Cóż mogę dodać od siebie .Włosy mam rude ,2 metry wzrostu ,150 kg wagi i oczy jjedno zielone ,drugie szare .A serce zdradzieckie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Jaki masz kolor oczu? 28.05.23, 11:10 Znałam dziewczynę, która jedno oko miała chabrowe, a drugie czekoladowe. Znaczy kapitan (chyba wiadomo, o kogo chodzi) nazwał takie oczy światłami pozycyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jaki masz kolor oczu? 28.05.23, 11:40 To się nazywa heterochromia jakaś wada genetyczna . Najrzadsze to zielony kolor .Ja mam szare 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Jaki masz kolor oczu? 28.05.23, 15:35 Piwne - a tak dokładniej to jasno brązowe przy samej źrenicy, a na około brązowego zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jaki masz kolor oczu? 28.05.23, 20:02 Masz takie oczy zielone Zielone jak letni wiatr Zaczarowanych lasów I zaczarowanych malw Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jaki masz kolor oczu? 28.05.23, 20:07 Piwnica pod Baranami .Tam Ewa czerpała innowacje Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Jaki masz kolor oczu? 31.05.23, 08:32 Raczej czerpała inspiracje, nie można odmówić jej innowacyjności i oryginalności. Była uznawana za jedną z najbardziej utalentowanych i charyzmatycznych postaci polskiej sceny muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy optuje za... 03.06.23, 15:49 friend_of_women napisał: > Raczej czerpała inspiracje, nie można odmówić jej innowacyjności i oryginalnośc optuje za: - inwokacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Jaki masz kolor oczu? 01.06.23, 13:56 stasi1 napisał: > Ciekawe jaki jest najlepszy? Może chodziło ci o atrakcyjność? Podobno zielony! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jaki masz kolor oczu? 02.06.23, 18:55 Błękit i blond włosy kobiety .Choć brunetek nie wykluczam . Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: Jaki masz kolor oczu? 02.06.23, 20:07 "Ciekawe jaki jest najlepszy?" Piwny. Pewnie dlatego, że piwne oczy są rzadkie w naszej strefie. Kiedyś uważałam, że każdy człowiek (kobieta, mężczyzna) obdarzony tym kolorem oczu jest atrakcyjny. Ja mam takie jak Obrotowy: szarozielone. Przyzwyczaiłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jaki masz kolor oczu? 02.06.23, 22:03 Z neta nie wbijam linka . Naukowcy stwierdzili, że gdyby nasze oko byłoby aparatem fotograficznym, wówczas posiadałoby aż 576 megapikseli, natomiast ono samo jest w stanie odróżnić blisko 10 milionów różnych kolorów, co może wydawać się niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś