mari614 05.06.23, 12:01 Bo ciągle trafiam na proszki, które nie dopierają i ubrania po upraniu pachną jakby był na nich śmierdzący pot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochamzapachfrezji Re: W jakim proszku teraz pierzecie? 05.06.23, 13:49 Persil,- siostrzeniec mi przywiózł z Niemiec i używam płynu do płukania Lenor. Ubrania są pachnące. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: W jakim proszku teraz pierzecie? 05.06.23, 14:00 Sprawdź pralkę, zakamarki, filtry, bo może grzyba i inne syfy hodujesz i nawet o tym nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mari614 Re: W jakim proszku teraz pierzecie? 05.06.23, 14:58 Jak piorę w balii jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: W jakim proszku teraz pierzecie? 05.06.23, 15:13 Znaczy się pierzesz ręcznie? To może weź sobie to pierz w wannie jak masz, czy misce to nie będzie śmierdzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mari614 Re: W jakim proszku teraz pierzecie? 06.06.23, 14:24 Tak ręcznie, w misce Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: W jakim proszku teraz pierzecie? 05.06.23, 15:11 Persil i Vizir, który akurat się trafi w sklepie Do płukania daję płyn to pachną. Ale bez płynu po prostu pachną proszkiem. Właściwie nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek moje pranie śmierdziało. Czasem tylko ojca ubrania po paliwie, czy żywicy. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: W jakim proszku teraz pierzecie? 05.06.23, 15:30 Vizir do ciemnych kolorów, przynajmniej nie puszczają i nie farbują .Persil do kolorów nie zawsze zapobiega farbowaniu, zraziłam się do niego Do płukania płyn jak najsłabiej pachnący, bo nie lubię perfumowanych. I jakoś nic nie śmierdzi. Ważna jest też temperatura, więc ręczniki, pościel i ścierki piorę w 60 stopniach, reszta w 30. I wszystko jest w porządku. Do płukania ścierek nie dodaję płynu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy W Tandil-u. pierze znakomicie 05.06.23, 15:28 ale zapodane powyzej: Persil i Vizir - tez sa przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: W jakim proszku teraz pierzecie? 05.06.23, 19:32 VIZIR, ale korzystam z kapsułek do prania, do białego i koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: W jakim proszku teraz pierzecie? 05.06.23, 20:23 te ciuchy są brudne, namocz je najpierw i przepierz ręcznie. pralka z jakimś skrajnym przepoceniem nie daje rady. Odpowiedz Link Zgłoś