mari614 11.06.23, 22:11 Czy wszystko jest nudne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy i owszem ,tak. 11.06.23, 22:19 mari614 napisał(a): > Czy wszystko jest nudne? i owszem , kreci: seks i dobry alkohol - a takze jazda na rowerze. dopiero reszte mozna sobie darowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: i owszem ,tak. 12.06.23, 00:22 mari614 napisał(a): > Co jest fajnego w alkoholu? napij sie: dzin z tonikem whisky z lodem wisniowka z woda sodowa. tam na poczatek 100 gram czystego alkoholu (czyli cwiartka wodki) a potem porozmawiamy. PS. zapalilem kiedys Maryche. KAC przeogromny. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: i owszem ,tak. 12.06.23, 04:03 Kac po marihuanie co za bzdury. Skręt po alkoholu lub fajka wodna .Słabowity jesteś jakiś 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: i owszem ,tak. 12.06.23, 15:39 taniarada napisał: > Kac po marihuanie.. Słabowity jesteś jakiś 😁 widac Maryska mi nie sluzy. - za to wodka jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: i owszem ,tak. 12.06.23, 17:07 Jeśli miałeś kaca po marihuanie to to nie była marihuana. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: i owszem ,tak. 01.10.23, 14:08 okruchlodu napisała: > Jeśli miałeś kaca po marihuanie to to nie była marihuana. byla to marihuana, quaranted (bo inni tez palili z zadowoleniem ) + trzy piwa. - widac ta kompozycja mi nie sluzy - i dobrze. przynajmniej od jednej uzywki jestem wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: i owszem ,tak. 01.10.23, 14:15 O, Jasiu wrócił z wyprawy po górach świętokrzyskich. Taniarada poszedł na przymusowy "urlop od forów" do końca roku. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: i owszem ,tak. 01.10.23, 14:45 hana2 napisała: > O, Jasiu wrócił z wyprawy po górach świętokrzyskich. a tak. dziekuje. spacery po gorkach + pivo lokalne - bardzo sobie chwalilem. tylko miejscowi jakos zagubieni tymi nadchodzacymi wyborami i nachalna (z obu stron) propganda unikalem rozmow o polityce w kontaktach ze znajomymi - jak moglem i dobrze. z nikim sie nie poklocilem - dzieki temu. a Taniarada poszedł na przymusowy "urlop od forów" do końca roku. - czemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: i owszem ,tak. 01.10.23, 15:47 "spacery po gorkach + pivo lokalne - bardzo sobie chwalilem" Fajny reset. Wyprawy po Polsce mają swój niepowtarzalny urok. A rozmów o polityce też unikam ze znajomymi o innych poglądach. "- czemu ?" Kto go tam wie. Ciągną się za nim jakieś stare sprawy, niektóre jeszcze z czasów forów regionalnych. Zleciały się różne kobiety i został zbanowany. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 12.06.23, 05:16 Mnie kręci dobre jedzenie. I zapachy lubię. Ładne widoki przyrody. I książki mnie kręcą, tylko jakoś brak motywacji do czytania ;( To sprawia że oczka mi się śmieją. I lubię z ludźmi rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 12.06.23, 06:57 Kręci mnie gotowanie, szycie, rower, basen, las, piękne widoki, rozmowa z drugim człowiekiem, dobra książka. Życie jest piękne, jedyne, niepowtarzalne i trzeba je " duszkiem pić". Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 12.06.23, 09:29 Mnie też rower, spacery, widoki, zwiedzanie najbliższej okolicy, a kiedyś może dalszej. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 13.06.23, 07:24 O tak, rwać "kwiatuszki" i nimi się rozkoszować. To mnie kręci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 14.06.23, 09:51 Czerwone maki na Monte Cassino można rwać ,jeśli stać .Jest tego sporo 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 14.06.23, 10:51 A ty żyj marzeniami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 15.06.23, 09:46 A ty żyj forami . Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 12.06.23, 21:01 - marzenia - dobre wiadomości, podtrzymujące wiarę w ludzkość, w człowieka - moje dzieci, gdy mnie czymś zaskoczą lub zachwycą Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 13.06.23, 10:33 Dobre wiadomości to dobre ciśnienie w ciele .Zle trzeba wyrzucać z głowy i długo nie trzymać . Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 14.06.23, 10:39 Lody, ciasta, obcinanie gałęzi. Jeżdżę dużo na rowerze ale to raczej że trzeba. Denerwowanie pisowcow, mam taką władzę w pracy i aż miło jak muszą się z głupot władzy tłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 14.06.23, 10:50 I to rozumiem, masz władzę to korzystaj, tępotę trzeba "wyplewić" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 17.06.23, 14:47 Nie ja osobiście nam władzę tylko moja władza w pracy jest pisowska. Oni mną rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 14.06.23, 17:01 Ja też popieram PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 15.06.23, 09:45 stasi1 napisał: > Lody, ciasta, obcinanie gałęzi. Jeżdżę dużo na rowerze ale to raczej że trzeba. > Denerwowanie pisowcow, mam taką władzę w pracy i aż miło jak muszą się z głupo > t władzy tłumaczyć Nudne te twoje życie .Do tego te skarpetki co ciągle gubisz .Totalna nuda .Wojujesz i nic z tego nie wynika .Bo jak PiS rządził to rządzi .Takie pierdolety w twoim życiu . Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 15.06.23, 10:04 Twoje życie też mało ciekawe, bo jak życie bezrobotnego może kogoś fascynować. Trafi ci się od czasu do czasu rusztowanie na budowie i jak małpa kicasz, wieczory przy piwsku i pracach ręcznych. Nudą wieje... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 19.06.23, 22:11 Gdybym miał ciekawe życie pewnie nie byłbym tutaj, aż dziwię się że Danka ma na to czas Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 20.06.23, 06:48 Ja wcześnie wstaję, mam dziś do pracy na 12:45 a za chwilę zjem śniadanie i pomkne w stroju sportowym na silke w sąsiedniej wiosce. Mam jeszcze dużo energii pomimo swoich lat:-) Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 20.06.23, 07:13 Zazdroszczę ci tego wolnego czasu, ale z wysiłkiem nie należy przesadzać, mierz siły na zamiary. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 30.06.23, 18:23 Ale taka siłownia zewnętrzna czy też w sali? Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia35 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 25.06.23, 17:43 Obcinanie gałęzi może być fajne ;). Też obcinam! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 26.06.23, 06:39 dziunia35 napisała: > Obcinanie gałęzi może być fajne ;). Też obcinam! Fajne ,a w czym 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 15.06.23, 09:15 Odhaczanie życiowych celów (tak, wolę to określenie, niż "marzenia"). Późno zaczęłam, ale idzie całkiem sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy b. dobra uwaga. 15.06.23, 19:51 akle2 napisała: > Odhaczanie życiowych celów (tak, wolę to określenie, niż "marzenia"). > Późno zaczęłam, ale idzie całkiem sprawnie. zyciowe cele sie realizuje. a jesli sa nierealne - porzuca sie je. i realizuje sie te "dostepne". Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: b. dobra uwaga. 16.06.23, 15:47 Za nierealne się nie biorę. W kosmos nie polecę, prezydentem USA nie zostanę, mandaryńskiego się nie nauczę. Reszta w moim zasięgu. Włączyłam wyższy level i z przyjemnością patrzę, że jednak się DA. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia35 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 25.06.23, 17:44 Jazda samochodem. Od niedawna :). Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 30.06.23, 18:56 Świeżo zrobiłaś prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 30.06.23, 19:25 Jak każdą nowicjuszkę, trochę pokory i wszystko będzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 01.07.23, 13:33 Może dopiero odkryła w tym radość? Może ma nowe auto? Odpowiedz Link Zgłoś
halinahelena Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 19.07.23, 09:32 Przypływ gotówki Odpowiedz Link Zgłoś
rowerowy_maniak Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 01.10.23, 15:02 Też możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
allegropajew Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 24.09.23, 20:17 Saab Sonett III rocznik dokładnie 1972 (silnik V4 już 1,7 ale jeszczechromowane zderzaki). W Szwecji jest grupa fascynatów, która to ciągnie z USA (na 8150 wyprodukowanych 1970-1974 sztuk trójki tylko KILKA sprzedano w Szwecji, resztę w USA) i odnawia. Taki odnowiony kosztuje około 15 tysięcy euro. Czyli jak barszcz. Rdzy nie ma, bo to laminat na kratownicy ze szwedzkiej kwasówki. Do tego dołożenie 2-stopniowej sprężarki Garetta Tak, to jeszcze mnie kręci. Gościula Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_z_miasta_123 Re: Czy coś Was jeszcze w życiu kręci? 01.10.23, 20:00 A kogo nie? Odpowiedz Link Zgłoś