Dodaj do ulubionych

Czy kąpiel w jeziorze to coś złego?

24.08.23, 19:35
Witam
Mam pewien problem i nie wiem za bardzo jak do niego podchodzić. Moja dziewczyna z którą jestem od 1.5roku była w zeszłym tygodniu na wyjeździe pod namiotami. Nikogo tam praktycznie nie znała. Po kilku dniach opisując swój dzień i wymieniając co robiła padło pomiędzy jedzeniem a rozmową z innymi "kąpaliśmy się nago w jeziorze". Nie ukrywam, zdenerwowałem się i to bardzo, wiedziałem że była tam również z innymi facetami. Potem jak zaczęła się kłótnia dodała, że był tam prócz innych kobiet jeden facet który był gejem. Czy wg Was to jest normalne zachowanie kobiety w związku? Potem oczywiście zaczęła się kłótnia, zapewnienia że do niczego nie doszło, że nic się wielkiego nie stało, że jestem paranoikiem, że niczego nie żałuję ale więcej tak nie zrobi i przeprasza - cokolwiek te słowa znaczą skoro nie żałuję. Dodam tylko, że ja na jej zaufanie żeby chociaż w bieliźnie ją zobaczyć pracowałem kilka miesięcy nie mówiąc o zobaczeniu jej piersi bez stanika. Co sądzicie? Czy uważacie, że faktycznie przesadam? Przyznam szczerze że mnie skręca w środku jak o tym myślę...
Obserwuj wątek
    • mav.2000 Re: Czy kąpiel w jeziorze to coś złego? 25.08.23, 08:55
      Nie przesadzasz, jak nic walnęła Cię po rogach, żaden zdrowy facet nie przepuściłby takiej okazji; ale Tobie się dziwię, że ja puściłeś pod namiot z obcymi facetami.
      • inecoc Re: Czy kąpiel w jeziorze to coś złego? 25.08.23, 11:07
        Nie wiem czy on taki zdrowy jak się za chłopami ogląda więc tego nie podejrzewam ale sam fakt jest dość irytujący
        • mav.2000 Re: Czy kąpiel w jeziorze to coś złego? 28.08.23, 13:30
          No to jak ciepły, to spoko, ale zgadzam się laska ma fantazje, pragnienia, ... Weź się za nią, sam z nią pojedź nad jezioro i wykapcie się razem nago.
    • friend_of_women Re: Czy kąpiel w jeziorze to coś złego? 25.08.23, 09:41
      inecoc napisał:
      > Dodam tylko, że ja na jej zaufanie żeby >chociaż w bieliźnie ją zobaczyć >pracowałem kilka miesięcy nie mówiąc o >zobaczeniu jej piersi bez stanika. Co >sądzicie? Czy uważacie, że faktycznie >przesadam? Przyznam szc
      > zerze że mnie skręca w środku jak o tym >myślę...

Dziewczyna jest potrzebująca, a ty jakiś ospały w działanich. Myślę, że przesadzasz i ma cię skręcać, więcej inicjatywy z twojej strony, a mniej dumania.
    • akle2 Re: Czy kąpiel w jeziorze to coś złego? 30.08.23, 20:30
      A czemu to nie Ty zabrałeś ją pod namiot (lub gdziekolwiek indziej)? Trzeba było przebić tamtą propozycję jakąś swoją kontrpropozycją, tak, żeby nawet się nie zastanawiała co lub kogo wybrać.
      Osobiście też wolę, jak facet działa, a nie gada, więc weź sobie do serca i na przyszłość bądź bardziej sprawczy w stosunku do swojej lady.
      A może nic sie tam nie wydarzyło i była to zwyczajna prowokacja z jej strony.
      • inecoc Re: Czy kąpiel w jeziorze to coś złego? 31.08.23, 17:09
        To nie był wyjazd w stylu mogę go przebić bo musiała na nim być więc nie, nie mogłem proponować swojej kontrpropozycji.
        • mav.2000 Re: Czy kąpiel w jeziorze to coś złego? 14.09.23, 10:19
          A jaki to był przymus do pojechania pod namiot?
    • tade-k53 Re: Czy kąpiel w jeziorze to coś złego? 13.09.23, 22:42
      Pomyśl o wieczności, która nigdy się nie skończy. Masz do wyboru niebo albo piekło.
      Nie dbasz o zbawienie duszy?
      tradycja2012.blogspot.com/
    • allegropajew Re: Czy kąpiel w jeziorze to coś złego? 24.09.23, 19:11
      Nie przesadzasz w kontekście tego, co piszesz. Zgoda na pewne formy otwartości (a kąpiel bez ciebie nago z innymi, nawet tej samej pEłci — pomijam publiczne natryski basenowe — JEST już otwartością) wymaga NAJPIERW wzajemnego spełniania swoich zachcianek bez wydziwiania. Inaczej jest coś chorego. Np. zasłanianie piersi przed jakoby ukochanym jest chore do kwadratu.

Przeżyłem to osobiście, postawiłem ostre NIE, potem i tak się rozwiedliśmy, tylko za długo to trwało. Podejście "inny tak, własny nie" byłoby obecnie dla mnie natychmiastowym końcem.

Gościula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka