karoliina9
19.09.23, 20:18
Hej. Chce was zapytać o opinie i co powinnam zrobić
Jesteśmy w związku od roku.
Mówi że mnie kocha i że mu zależy na mnie, niby jest czuły i mnie przytula, stara się w seksie itd.
Jednak jest parę rzeczy które mnie zastanawiają w jego zachowaniu.
Nie jestem materialistka (on tak naprawdę jest biedny a ja bogata w tym związku jak by to okreslic) mimo to, nie dostałam od niego nic na urodziny, na walentynki, na żadna okazję .Gdzie ja nie raz się starałam, wzięłam go na wakacje i zapłaciłam.. . Nie chodzi mi o nic wielkiego, wystarczył kwiatek, czekolada , cokolwiek. Jedyna rzecz za którą on płaci to restauracje no i czasem drobne zakupy.
Niby nie ma pieniędzy, a w swoje urodziny kupił sobie buty i perfumy, stać go na alkohol pare razy w tygodniu. Chce żebym się do niego przeprowadziła i że niby on zapewni mi wszystko, w co szczerze watpie. Moje koleżanki mówią żebym go zostawiła, ponieważ jeśli facet nic mi nie daje to nie jest niczego wart. Ja nigdy nie chciałam niczego i nigdy nie dostawałam prezentów od facetów jak moje koleżanki dlatego nie mam doświadczenia, nie wiem czy ktoś mnie wykorzystuje czy rzeczywiście jest biedny czy brak mu taktu. Najgorsze jest to że go kocham, czuje że on mnie też (chyba że dobrze gra) . I nie wyobrażam sobie nie być z nim, gdzie on jest jedynym facetem przy którym czuje się komfortowo i przy żadnym nie czułam się dobrze. Jednak te rzeczy mnie bolą . Co o tym myślicie.?