ticoqp 22.03.05, 10:14 w tej debilnej demokratycznej ankiecie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 10:15 mógłbyś nieco zawęzić kryteria? Nie lubię rywalizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
anty-sagis Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 10:15 ticuś, bo wszystko powiem Twojej żonie, kochance i ukochanemu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 10:15 no to mnie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia :((((((... 22.03.05, 10:17 A ja ani tak ani nie napisalam :((((... Nie mam szans :( Ale moze mnie wezma do Rzadu :))))... hehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a mnie zwisa ta ankieta 22.03.05, 10:19 i tak tu będę pisać i mogą mnie cmoknąć, za przeproszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: a mnie zwisa ta ankieta 22.03.05, 10:24 też prawda, ale buractwu trza dać odpór:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: a mnie zwisa ta ankieta 22.03.05, 10:25 ho ho, nie poznaje kolegi:)))) alez mnie to kreci, taka stanowczosc u faceta i to takiego mlodziutkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: a mnie zwisa ta ankieta 22.03.05, 10:26 bo ja jestem pierwszy zadymiasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: a mnie zwisa ta ankieta 22.03.05, 10:30 wow:) opowiesz mi kiedys o tym, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: mnie tez :) 22.03.05, 10:34 to do leny bylo i cmokniecia, znaczy, ze mnie tez moze ktos cmoknac :D Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach trzymam cie tico za..... 22.03.05, 12:18 słowo, bo powiedzialam NIE Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:33 to napisz tak jesli Ci o to chodzi:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:39 :-))))Zależy o co?:-)))) A, Tebe dobrze napisał, abyście pomyśleli o innych i o tych, którzy nie są stałymi bywalcami forum. Ono jest wszystkich własnością, a nie tylko stałych bywalców. Ja uważam, że tamto forum powinno zostać, ale nie powinni przenosić wątków. I tak pewnie umarłoby szybko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:42 > Ja uważam, że tamto forum powinno zostać, ale nie powinni przenosić wątków. > I tak pewnie umarłoby szybko:-))) właśnie, próba czasu by pokazała, czy to dobry pomysł, być może było by wykorzystane na pogaduszki...ale nie na siłę - to zła metoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:43 nie lubisz gwałtów?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:44 co Ci nie odpowiem, to i tak będzie, że lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:45 mogłas napisac , ze lubisz tylko kiedy ja gwałce:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:46 mogę udawać, że mam coś przeciw, nie ma sprawy, jak Cię to kręci :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 13:03 popsułas wszystko:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:42 dobrze, ze mi uswiadomiłas w jakiej grupie jestem:) a kto zabrania wstępu niestałym bywalcom?????? zobacz ile nowych osób przybyło, ale jeśli komus nie odpowiada forma tego forum to chyba logicznym jest, ze to dla nich powinno sie stworzyc nowe forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:44 Nikt nie zabrania, bo nie może, ale inni rozwalają tamtych wątki. Ktoś tutaj pisze, bo ma jakiś problem, a Wy sobie robicie z nudy, jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:46 może to nie jest forum pt. mam problem pomózcie? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:47 problemy wielu osób nie zostały wcale zbagatelizowane. Materiałem do żartów były głupie prowokacje Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:51 Chcecie, aby ktoś Was uszanował i Wasze ple-ple, to uszanujcie innych. Stało się to, co robiliście innym. Dla mnie to jest obojętne, czy będą Pogaduchy, czy zostanie tak, jak było. Ja umię dostosować się do jakiś zmian. A, to forum nie jest całym moim życiem. Widocznie też dlatego, że nie lubię, jak inni robić zadymy i kłócić się:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 12:53 > Widocznie też dlatego, że nie lubię, jak inni robić zadymy i kłócić się:-) czemu kłamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: Napisałabym Nie,ale nie po to,abyś mnie pokoc 22.03.05, 13:01 lena_zet napisała: > > Widocznie też dlatego, że nie lubię, jak inni robić zadymy i kłócić się:- > ) > czemu kłamiesz? Bo jak się pisze do kogoś: "ty szmato :-))))))))" to jest taki forumowy żarcik a nie kłótnia i prowokacja do zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Ticuś,a Ty piszesz to,co chcą przeczytać kobiety:) 22.03.05, 12:57 Sam kiedyś tak napisałeś. Można mieć duże wątpliwości, co myślisz naprawdę. Jeśli ktoś lubi, jak jest oszukiwany to proszę bardzo:-)))) Zawsze w końcu wyjdzie szydło z worka i można przejechać się na tym. Dużo słońca. Dzisiaj tak pięknie świeci i szkoda je marnować na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Ticuś,a Ty piszesz to,co chcą przeczytać kobi 22.03.05, 13:06 to była odpowiedź do kogos kto zadał prowokacyjne pytanie :) a tu jest wyrwane z kontekstu i dopasowane do własnej teorii:) jesli mialabyś swoje wyobrażenie o mnie może byłoby ono inne?;) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Ticuś,a Ty piszesz to,co chcą przeczytać kobi 22.03.05, 13:11 Kiedyś jeden facet powiedział, że on prywatnie jest zawsze uczciwy, a zawodowo nie zawsze. Kiedyś tego nie rozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Ticuś,a Ty piszesz to,co chcą przeczytać kobi 22.03.05, 13:19 a jaki miał zawód? miłosny?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 12:53 E tam, nic w Tobie perwersji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 13:08 jak pokocham to zbałamucę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 13:10 To miłe :) (wiem, bo znam to) Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 13:17 ????? przeciez nie spotkalismy się na marymoncie? to skąd to znasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 13:22 ticoqp napisał: > ????? przeciez nie spotkalismy się na marymoncie? Jak to nie? :O Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 13:26 a więc to jednak Ty byłas? a to tak spotkalismy się:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 13:30 Uprzedziłeś mnie, wiesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak pokocham, to tylko taką co napisze NIE 22.03.05, 14:36 choc raz perwszy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Kopov, przecież NIE napisałam? 22.03.05, 12:59 Koooooooochaj mnieeeeeeeee, a będę twooją... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Kopov, przecież NIE napisałam? 22.03.05, 13:09 :) a co z Twoim chłopem ? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kopov, przecież NIE napisałam? 22.03.05, 13:47 No wiesz? Nie będzie zazdrosny o 12latka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Kopov, przecież NIE napisałam? 22.03.05, 14:37 moja Pani od geografii:) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kopov, przecież NIE napisałam? 22.03.05, 14:38 Mhm, no tak... znajdziemy jej kogoś :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: NIE :DDDDDD 22.03.05, 13:21 Ty Skorpion, ja Wodnik - tutaj zadne jajka, nawet obesrane nie sa usprawiedliwieniem. To astrologia nie pozwala nam sie spotkac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: NIE :DDDDDD 22.03.05, 13:24 jak mewy na jajka tak ja na astrologie:)))))))) co to jest w porównaniu z potega miłości?;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: NIE :DDDDDD 22.03.05, 13:26 czy mówilam Tobie, ze blizej mi do Kopenhagi niz do Wawy? Pozostaje nam uczucie wirtualne:)))))) (qrde, czy ja flirtuje z Toba czy co? to chyba przez te wiosne:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: NIE :DDDDDD 22.03.05, 14:35 sugerujesz, zebym sobie płetwę z ogonem ponizej pasa zainstalował? jaki flirt??????? gra wstepna juz dawno rozpoczęta:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: NIE :DDDDDD 22.03.05, 15:05 Dupa a nie astrologia...jam jest wodnik a moj men skorpion,trzeba sie dopracowac nawzajem,pojsc na kompromisy i jest ok:-))) Odpowiedz Link Zgłoś