kolegadryndryn 17.04.05, 19:25 Dlaczego wszystkie jak jedna nosicie takie buty, wygladacie jak bysce wszystkie mialy stope 45 i do tego jest to dosc badziewna moda???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara-klara Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:30 Sa szpice i szpice...I nie wszystkie, moze tylko ty zwracasz na takie uwage..? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:40 z choinki się urwałeś? Szpice są niemodne, teraz to okrągłe się nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:49 slodkie sa te buciki z okraglymi czubkami. Wlasnie w piatek kupilam takie na cienkim obcasie i z kwiatkiem z przodu. Uwazam ze sa strasznie kobiece:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:54 ja bym kupiła, ale nie ma mojego rozmiaru :-( Nie mam w czym chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:57 ja tez zlecialam wszystkie chyba sklepy i wreszcie trafilam takie wlasnie. Ale faktycznie, ze juz teraz buty wiosenne sa przebrane, a sklepy zaczynaja wprowadzac powoli sandalki, klapki i inne typowo letnie. Przemeczysz sie jeszcze miesiac i juz bedziesz mogla zainwestowac w jakies z paseczkmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:58 a na razię inwestuję w deos do butów i stóp, a fe! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 20:01 wlasciwie wiosna jest taka, ze juz teraz mozesz kupic sobie sandalki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 20:10 z racji pracy w sandałkach nie mogę chodzić, to nieprofesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 20:14 no to wyrazy wspólczucia, naprawde. Ja sie moge ubierac jak chce, no moze pizama odpada. I kostium kapielowy, aczkolwiek tego drugiego nie jestem taka pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 20:43 nie nosze, na szczescie mozan kupic buty w nieco innym fasonie, dlugi szpic to....porazka buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mar_de_cristal Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 21:52 buty ze szpicem sa obciachowe, stopa wyglada jak u clowna. bardzo sie ciesze, ze nie uleglam i nie kupilam ani jednej pary. obecna moda na balerinki jest kobieca i urocza i mam nadzieje, ze bedzie dlugo trwala:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta A ja nigdy w zyciu nie kupie balerinek 17.04.05, 23:51 Po prostu nie podobają mi się i uważam, że są mniej seksowne niż buty z ostrymi noskami. Pewnie, że nie mówie tutaj o butach z noskiem wydłużającym but o dwa numery tylko o eleganckich włoskich szpielczkach. A ci którzy uważają, że buty ze szpicem są niemodnym badziewiem to sie grubo mylą. Wszystkie domy mody, owszem mają w swojej ofercie balerinki, ale tez i wszystkie mają szpilki ze szpicem i to w bajecznych kolorach. Wystarczy zerknąć na akcesoria pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś