Dodaj do ulubionych

Buty do szpica????

17.04.05, 19:25
Dlaczego wszystkie jak jedna nosicie takie buty, wygladacie jak bysce
wszystkie mialy stope 45 i do tego jest to dosc badziewna moda????
Obserwuj wątek
    • klara-klara Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:30
      Sa szpice i szpice...I nie wszystkie, moze tylko ty zwracasz na takie uwage..?
    • alpepe Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:40
      z choinki się urwałeś? Szpice są niemodne, teraz to okrągłe się nosi.
      • marta.uparta Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:49
        slodkie sa te buciki z okraglymi czubkami. Wlasnie w piatek kupilam takie na
        cienkim obcasie i z kwiatkiem z przodu. Uwazam ze sa strasznie kobiece:)
        • alpepe Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:54
          ja bym kupiła, ale nie ma mojego rozmiaru :-( Nie mam w czym chodzić.
          • marta.uparta Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:57
            ja tez zlecialam wszystkie chyba sklepy i wreszcie trafilam takie wlasnie. Ale
            faktycznie, ze juz teraz buty wiosenne sa przebrane, a sklepy zaczynaja
            wprowadzac powoli sandalki, klapki i inne typowo letnie. Przemeczysz sie
            jeszcze miesiac i juz bedziesz mogla zainwestowac w jakies z paseczkmi:)
            • alpepe Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 19:58
              a na razię inwestuję w deos do butów i stóp, a fe! :-(
              • marta.uparta Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 20:01
                wlasciwie wiosna jest taka, ze juz teraz mozesz kupic sobie sandalki:)))
                • alpepe Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 20:10
                  z racji pracy w sandałkach nie mogę chodzić, to nieprofesjonalnie.
                  • marta.uparta Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 20:14
                    no to wyrazy wspólczucia, naprawde. Ja sie moge ubierac jak chce, no moze
                    pizama odpada. I kostium kapielowy, aczkolwiek tego drugiego nie jestem taka
                    pewna.
    • iberia29 Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 20:43
      nie nosze, na szczescie mozan kupic buty w nieco innym fasonie, dlugi szpic
      to....porazka buahahaha
    • mar_de_cristal Re: Buty do szpica???? 17.04.05, 21:52
      buty ze szpicem sa obciachowe, stopa wyglada jak u clowna. bardzo sie ciesze,
      ze nie uleglam i nie kupilam ani jednej pary.
      obecna moda na balerinki jest kobieca i urocza i mam nadzieje, ze bedzie dlugo
      trwala:)
      • greta.greta A ja nigdy w zyciu nie kupie balerinek 17.04.05, 23:51
        Po prostu nie podobają mi się i uważam, że są mniej seksowne niż buty z ostrymi
        noskami. Pewnie, że nie mówie tutaj o butach z noskiem wydłużającym but o dwa
        numery tylko o eleganckich włoskich szpielczkach.
        A ci którzy uważają, że buty ze szpicem są niemodnym badziewiem to sie grubo
        mylą. Wszystkie domy mody, owszem mają w swojej ofercie balerinki, ale tez i
        wszystkie mają szpilki ze szpicem i to w bajecznych kolorach. Wystarczy zerknąć
        na akcesoria pedałów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka