lyche1 16.10.02, 07:17 U Was też tak ponuro? Cześć wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Re: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie..Co to będzi 16.10.02, 07:35 U mnie się przejaśnia. Nawet nie pada i powiedziałabym, ze jest dość ciepło... W każdym razie pogoda mnie troche rozleniwiła, a papiery mnożą mi się na biurko w tempie oszałamiającym.... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie..Co to będzi 16.10.02, 07:39 Ja przez ostatnie trzy dni dostałam przyspieszenia i się w miarę obrobiłam. Za to pisiałam gdzieś komórkę. Boże jaki błogi spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie..Co to będzi 16.10.02, 08:02 Ja mam prywatną, więc odgłos dzwonka nie budzi we mnie wstrętu.... :)) Są jeszcze (o ile w końcu były) grzyby? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Są maślaczki. 16.10.02, 08:10 Widziałam na targu. Ale niewiele. Tata z mamą wybrali się do lasu i przynieśli : 1-go małego prawdziwka, 1-go małego podgrzybka. Może jeszcze opieńki będą ale trzba się wybrać do lasu przed sobotą - znowu idzie oziębienie. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Są maślaczki. 16.10.02, 08:18 Buuu... może na bazarku coś będzie, bo tak mi sie grzybki zamarzyły.... marynowane... albo duszone maślaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Jak sobie przypomnę, że w tamtym roku 16.10.02, 08:23 48 prawdziwków w jednym miejscu znalazłam... To se ne wraci. Aby do lata. U mnie też się przejaśniło. Dzięki Balkan, że podesłałaś trochę słońca. A nie wiesz gdzie nasz sponsor się podział? Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Jak sobie przypomnę, że w tamtym roku 16.10.02, 08:28 Wczoraj się pojawił na kanapie z oświadczeniem, ze wyjechał z dołu i chce zimnego piwa. Dostał i sobie gdzieś poszedł, albo Go kierowca zawiózł..... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: No proszę. Będę musiała innego poszukać 16.10.02, 08:31 Sponsora oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Takiego drugiego.... 16.10.02, 08:43 będzie trudno znaleźć.... Może się jeszcze pojawi... Tylko trzeba by go czymś zachęcić... zimne piwo... może coś mocnieszego.... Odpowiedz Link Zgłoś