Dodaj do ulubionych

Ciemno wszędzie, głucho wszędzie..Co to będzie?

16.10.02, 07:17
U Was też tak ponuro? Cześć wszystkim.
Obserwuj wątek
    • balkan Re: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie..Co to będzi 16.10.02, 07:35
      U mnie się przejaśnia. Nawet nie pada i powiedziałabym, ze jest dość ciepło...
      W każdym razie pogoda mnie troche rozleniwiła, a papiery mnożą mi się na biurko
      w tempie oszałamiającym....
      • lyche1 Re: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie..Co to będzi 16.10.02, 07:39
        Ja przez ostatnie trzy dni dostałam przyspieszenia i się w miarę obrobiłam. Za
        to pisiałam gdzieś komórkę. Boże jaki błogi spokój.
        • balkan Re: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie..Co to będzi 16.10.02, 08:02
          Ja mam prywatną, więc odgłos dzwonka nie budzi we mnie wstrętu.... :))

Są jeszcze (o ile w końcu były) grzyby?
          • lyche1 Re: Są maślaczki. 16.10.02, 08:10
            Widziałam na targu. Ale niewiele. Tata z mamą wybrali się do lasu i przynieśli :
            1-go małego prawdziwka,
            1-go małego podgrzybka.
            Może jeszcze opieńki będą ale trzba się wybrać do lasu przed sobotą - znowu
            idzie oziębienie.
            • balkan Re: Są maślaczki. 16.10.02, 08:18
              Buuu... może na bazarku coś będzie, bo tak mi sie grzybki zamarzyły....
              marynowane... albo duszone maślaki....
              • lyche1 Re: Jak sobie przypomnę, że w tamtym roku 16.10.02, 08:23
                48 prawdziwków w jednym miejscu znalazłam... To se ne wraci.
                Aby do lata.
                U mnie też się przejaśniło. Dzięki Balkan, że podesłałaś trochę słońca. A nie
                wiesz gdzie nasz sponsor się podział?
                • balkan Re: Jak sobie przypomnę, że w tamtym roku 16.10.02, 08:28
                  Wczoraj się pojawił na kanapie z oświadczeniem, ze wyjechał z dołu i chce
                  zimnego piwa. Dostał i sobie gdzieś poszedł, albo Go kierowca zawiózł.....
                  • lyche1 Re: No proszę. Będę musiała innego poszukać 16.10.02, 08:31
                    Sponsora oczywiście:)
                    • balkan Takiego drugiego.... 16.10.02, 08:43
                      będzie trudno znaleźć.... Może się jeszcze pojawi... Tylko trzeba by go czymś
                      zachęcić... zimne piwo... może coś mocnieszego....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka