c.eastwood 07.12.05, 15:12 Foremniak jest taka ładna i dobzre tańczy a Cichopek nic nie umie i tylko dołki kopie. Ciekawe co to za szwindel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.eastwood Re: płakałem ze złości jak przegrała Małgosia For 07.12.05, 15:26 i płakałem , płakałem ,płakałem Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: beksa :PPPPP... 07.12.05, 15:29 oj jak szkoda, jak szkoda, jak szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: beksa :PPPPP... 07.12.05, 15:31 Ty rejentki nowej szukaj a nie płakaj tutaj :)))))))... <lol> Ide se popłakac w zaciszu domowym - baj :)))))... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy ewentualnie 07.12.05, 15:38 jest na sali osoba, która nie popłakała się ostatnio przy foremniak albo cichopek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: czy ewentualnie 07.12.05, 15:39 nie wiem o bożesz jak szkoda, jaka, jaka Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy ewentualnie 07.12.05, 15:49 no nie wiem, bo jakby się ktoś jednak znalazł, kto oglądał, a nie płakał, to ja chętnie porzygam się z radości nawet Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: płakałem ze złości jak przegrała Małgosia For 07.12.05, 15:45 ja nie plakam gdyz nie ogladalam tego finalu.ale dochodza mnie sluchy ze cichopkowa wyrezyserowala swoj romans po to aby wygrac ten program, no no nie posadzalam ja o taka przebieglosc, tak niewinnie wyglada.ale w sumie nawet jakby to zrobila to co to za roznica?ale zaraz znajda sie takie paszczury co to tylko siedza przed kompem i pisza po forach, i napisza ze jest gruba i brzydka i nic nie umie i jest glupia a one sa piekne i wogole.i ta kie wypowiedzi sa dla mnie najbardziej zalosne...a ze sie ktos poplakal....ja czasem placze, kiedy mam pms i wcale sie tego nie wstydze.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
petronelia buuuuuuuuuuuuu 08.12.05, 09:08 jak mnie dzisiaj wszystko wzruszaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: płakałem ze złości jak przegrała Małgosia For 08.12.05, 09:02 Foremniak jest zasuszona a Cichopek jest bardziej giętka i w pasie wygina sie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś