countless 07.02.06, 16:19 zastanawiam sie jaki obwód ma przecietny meski czlonek :D no bo wszedzie jest o dlugości itp. a ja chce obwód. nie moglam nzjalesc nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 16:21 Pi razy drzwi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 16:22 countless napisała: > zastanawiam sie jaki obwód ma przecietny meski czlonek :D no bo wszedzie jest > o dlugości itp. a ja chce obwód. nie moglam nzjalesc nigdzie Szukaj w rozporku. Nie zapomnij o miarce. Odpowiedz Link Zgłoś
countless Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 16:35 asiulka81 napisała: > ok 12 cm > > > ojjj to duuuuuzoooo :D:D:D: nie no tak pytam na serio... wszyscy o dlugosci gadaja anikt o obwodzie. no tak mniej wiecej jak... jak 2razy kciuk?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 16:47 to byla powazna odpowiedz - 12 cm Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 16:51 A nie pisałem, żeby sama sprawdziła. Próba losowa na pięciu osobnikach płci męskiej powinna wystarczyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 16:53 hymen napisał: > A nie pisałem, żeby sama sprawdziła. Próba losowa na pięciu osobnikach płci > męskiej powinna wystarczyć :)) kwotową szybciej zrobi, z losowa za duzo roboty jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka96 Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 17:00 a może masz na myśli średnicę nie obwód?! Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 17:20 tez kiedyś czytałam w pewnym czasopismie ze 12 ale pssst to chyba za duzo hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 17:21 telka_es napisała: > tez kiedyś czytałam w pewnym czasopismie ze 12 ale pssst to chyba za duzo hehehe przeciez to jest mało... Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 17:53 hehheee..... ja mam problemy z wymiarami hehehe i dlatego to tak jest heheh :/ ,usiałam to sobie zwizualizować i faktycznie 12 to średni obwód moze byc :) a tak na marginesie to jest taki kawał: wiecie dlaczego kobiety myslą ze pół metra to taki kawałeczek ----------> hehhee?? bo ich meżczyźni wmawiaja im ze ich przyjaciel "wacuś" tyle ma hehehe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka a może 07.02.06, 16:58 niech każdy z czttajacych tu panó se zmierzy i poda???? Wyciagniemy średnią ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: a może 07.02.06, 17:01 Po co ci to wiedziec, jak i tak wszyscy panowie z forum zajeci:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: a może 07.02.06, 17:34 mi nieeeee Ja nic do nich nie mam, nie narzekam moj pan ma.... ohoho ale autorka wątku chciała? Odpowiedz Link Zgłoś
natka110 Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 17:19 Wez srednice, pomnoz przez liczbe pi, czyli ok 3,14 i bedziesz wiedziala. Ma racje poprzedniczka moja - ok 12 cm powinno byc. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 07.02.06, 17:21 Centymetr, taki krawiecki czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 07.02.06, 17:22 hymen napisał: > Centymetr, taki krawiecki czy co? no wez taki do łapki, zmierz sobie, to bedziesz wiedział :))) he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 07.02.06, 17:25 asiulka81 napisała: > no wez taki do łapki, zmierz sobie, to bedziesz wiedział :))) he he :))) Ale to tylko jeden egzemplarz, do statystyki nie wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 07.02.06, 17:26 hymen napisał: > Ale to tylko jeden egzemplarz, do statystyki nie wystarczy :) a kolegów nie masz ??? moze dadza sie skusic na pomiary w imie nauki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
countless Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 07.02.06, 17:40 ejjjj... obwód to takie coś ze naokolo.. :D nie chce średnicy przez środek. :D po co mi . nie bede sobie liczyć. ej no az 12 cm??? to chyba przesada. no jak obwód moze mieć 12 cm.. chyba mm : ) obwód to takie cos mierzone naokolo. chyba lepiej wziąć centymert kwaciecki i sprawdzić komuś niz śrendice... Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 07.02.06, 17:47 Oj dzieci :) Obwód 12 a średnica jakieś 6, ale na oko podaję, nigdy nie mierzyłam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 07.02.06, 17:56 dobra co do obwodu przecietnego to mode sie zgodzić ale średnica 6??? to chyba u konia?? hahah :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 07.02.06, 18:54 U jakiego konia?? Weź sobie centymetr :) No może 5, jakos tak, mówię że nie mierzyłam :) Nie promień tylko średnica. Odpowiedz Link Zgłoś
countless Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 07.02.06, 17:58 ejjjjj... obwód az tyle... :| to jak to sie mieści. to musi bolec strasznie przeciez chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 08.02.06, 09:49 asiulka81 napisała: > hymen napisał: > > > > Ale to tylko jeden egzemplarz, do statystyki nie wystarczy :) > > > a kolegów nie masz ??? moze dadza sie skusic na pomiary w imie nauki :))) Obawiam się, że tego nie zrozumieją :)) Chyba do tego typu badań kierowane są ochotniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dziewczyny, czy wy miarkę ze sobą nosicie? 08.02.06, 12:57 hymen napisał: > Obawiam się, że tego nie zrozumieją :)) Chyba do tego typu badań kierowane są > ochotniczki. Zgłaszam się na wolontariuszkę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 18:02 U mnie w przekroju 1 cm, ale dzielnie to znosze:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
countless Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 18:11 a zadam takie pytanie czy sex to boli.. :) zastanawia mnie to no bo jak ma tyle w obwodzie to rozerwac moze prawie. no przeciez w szparce sa mięśnie okrężne i nagle coś sie wkłąda to tak rozciąga je... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 18:32 tyle czyli ile??? Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 20:50 tyle zeby wszedl w kazda z 3 dziurek :-) www.penis.com.pl/content.php?id=105 Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 21:57 O proszę, to są i naukowe statystyki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 07.02.06, 23:02 no co wy, nie wiecie ile to jest 12cm?:D srednica wychodzi kolo 4cm, naprawde uwazacie, ze to tak duzo? to wezcie sobie centymetr krawiecki i 12to centymetrowy odcinek ulozcie w kolko - jako linia prosta to sporo, ale jako obwod - wcale nie:P Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 08.02.06, 08:54 czyli w uszy też? ;PPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 08.02.06, 10:12 a ile kobieta ma dziurek? :-) 5,6,7,8,9? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 08.02.06, 13:05 2+2+2+2+1=9 ja mam tyle :PPPP :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 08.02.06, 22:11 hmm, ja doliczylem sie 8 Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 08.02.06, 22:12 voker napisał: > > hmm, ja doliczylem sie 8 taki szczuplutki.....? buuuuu wspolczuje :))) he he Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 sprostowanie 08.02.06, 22:15 to o dziurki chodzilo!! a ja glupia myslalam ze o obwod ! he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: jaki obwód ma męski członek?????? :P 08.02.06, 00:18 jeśli 12 cm obwód to srednica = 2piR = ok. 3,8 cm. tak mniej więcej na dwa szczupłe palce)) dokładniej: www.erotyka.tun.pl/rozmiar-panisa.html i oczywiście: ag.bocznica.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Wiadomosc z doswiadczonych ust kobiecych:). 08.02.06, 02:48 Jako, ze nie sposob usrednic jednego czlonka (mojego)zwrocilem sie z tym interesujacym Was pytaniem do mojej znajomej. Ona nie mogla udzielic mi autorytatywnej odpowiedzi poniewaz jako regula unika jak ognia przecietnych czlonkow. Skierowala mnie z tym pytaniem do swojej, empirycznie doswiadczonej, kolezanki ktora jako swoje hobby przeprowadza czasami pomiary biometryczne nowonapotkanych czlonkow. Potwierdzila z cala stanowczoscia to co przypuszczalyscie wyzej. Obwod usrednionego czlonka polskiego mierzy 12-13 cm. Zainteresowanym Paniom moge podac numer telefonu do zrodla o wdziecznym imieniu Beata.:). Z sympatia, orgasmo. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 orgasmo!!! czemu piszesz jako mezczyzna??? 08.02.06, 04:20 jeszcze niedawno podawales sie za kobiete, aaaaaaaaa no i w ustawieniach masz kobiete!!! czyzbys transseksualistą był??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Meskosc zdecydowana :))). 08.02.06, 04:58 Asiulko Mila, nigdy nie pisalem jako kobieta. Prosze sprawdz raz jeszcze. Orgasmo w jezyku wloskim i hiszpanskim jest rodzaju meskiego. Tego samego (meskiego) rodzaju jest w jezyku polskim. Aby miec absolutna pewnosc sprawdzilem teraz raz jeszcze i wzrokowo i manualnie - jestem zdecydowanie rodzaju meskiego. Ty tez widzac lub czujac zgodzilabys sie ze mna zupelnie :). Pozdrawiam, orgazmo. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Meskosc zdecydowana :))). 08.02.06, 12:56 orgasmo napisała: > nigdy nie pisalem jako kobieta. Prosze sprawdz raz jeszcze. > Orgasmo w jezyku wloskim i hiszpanskim jest rodzaju meskiego. > Tego samego (meskiego) rodzaju jest w jezyku polskim. > Aby miec absolutna pewnosc sprawdzilem teraz raz jeszcze > i wzrokowo i manualnie - jestem zdecydowanie rodzaju meskiego. > Ty tez widzac lub czujac zgodzilabys sie ze mna zupelnie :). > > Pozdrawiam, > orgazmo. > Patrz powyzej! W ustawieniach portalu masz kobiete!!! jest ORGASMO NAPISAŁA ! I nie nazywaja mnie miłą. Odpowiedz Link Zgłoś
sadgirl1 Ciekawe jak długo można ciągnąć taki bzdurny wątek 08.02.06, 13:24 pewnie bez końca... Odpowiedz Link Zgłoś
countless Re: Ciekawe jak długo można ciągnąć taki bzdurny 08.02.06, 18:14 no ja se na serio pytam a wy sobie jaja robicie. przeciez jak takie 12 cm w obwodzie wejdzie w taką dziurke malą no to chyba boli nie??? chyba sie miesnie bardzo mocno rozciągają. eee a wszyscy mówią ze sex jest przyjemny?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
to_normalne Re: Ciekawe jak długo można ciągnąć taki bzdurny 08.02.06, 18:20 Co ty mówisz, im grubszy tym przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
countless Re: Ciekawe jak długo można ciągnąć taki bzdurny 08.02.06, 20:04 chce wyczerpującej odpowiedzi na moje pytanie. jak rozciąganie tekiej malej dziurki moze być przyjemne? to sa mięśnie okrezne a jak kazdy 'streczyng' boli nie:P czy dopiero po kilku razach sie rozciągną i bedzie ok? czy od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 dziecko drogie 08.02.06, 21:31 idz o tym z mamusia porozmawiaj albo spytaj sie w szkole na lekcji bilogii. Odpowiedz Link Zgłoś