aankaa 15.11.02, 18:40 mam dość powyżej 100 postów otwiera się tak długo, że można przerwę na papierosa zrobić (a że nie palę przy kompie, wychodzę i nic nie tracę) Marucha, gdzieżeś zabradziarzył ??? bigos stygnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: Vika, Krecha, Marucha, Grogreg !!!!!!!!! 15.11.02, 18:56 aankaa napisała: > mam dość > powyżej 100 postów otwiera się tak długo, że można przerwę na papierosa > zrobić (a że nie palę przy kompie, wychodzę i nic nie tracę) > Marucha, gdzieżeś zabradziarzył ??? > bigos stygnie Ja Cie zabije!!!!!!Przeciez go poslalas po piwo!!!Z wywieszonym jezykiem MOJ Chlop MA LATAC PO TWOJE PIWO!!!!!!Niedoczekanie!!!!!!!!!!! Krechaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Vika, Krecha, Marucha, Grogreg !!!!!!!!! 15.11.02, 19:06 vika411 napisała: > aankaa napisała: > > > mam dość > > powyżej 100 postów otwiera się tak długo, że można przerwę na papierosa > > zrobić (a że nie palę przy kompie, wychodzę i nic nie tracę) > > Marucha, gdzieżeś zabradziarzył ??? > > bigos stygnie > Ja Cie zabije!!!!!!Przeciez go poslalas po piwo!!!Z wywieszonym jezykiem MOJ > Chlop MA LATAC PO TWOJE PIWO!!!!!!Niedoczekanie!!!!!!!!!!! > Krechaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i co??...no chodz sie troche poklocimy ku uciesze gawiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Vika, Krecha, Marucha, Grogreg !!!!!!!!! 15.11.02, 19:25 po MOJE piwo to miał skakać PRZY OKAZJI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Vika, Krecha, Marucha, Grogreg !!!!!!!!! 15.11.02, 19:28 aankaa napisała: > po MOJE piwo to miał skakać PRZY OKAZJI !!! I co!ty myslisz,ze PRZY OKAZJI to ALIMENTA bedzie placil Krecha???????? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Vika, Krecha, Marucha, Grogreg !!!!!!!!! 15.11.02, 19:31 jam niewiastą samodzielną (do granic szaleństwa) i alimenta mam ... a że i grzeczną jestem nie będę się wyrażać gdzie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Vika, Krecha, Marucha, Grogreg !!!!!!!!! 15.11.02, 19:33 aankaa napisała: > jam niewiastą samodzielną (do granic szaleństwa) i alimenta mam ... > a że i grzeczną jestem nie będę się wyrażać gdzie ;o) Nie kloccie sie dziewczyny,juz jestem.Piwko jest,woda rozmowna jest a gdzie dobre chumorki???? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Aankaa!!!oddawaj predko walek con Ci go pozyczyla 15.11.02, 19:40 marucha1 napisał: > aankaa napisała: > > > jam niewiastą samodzielną (do granic szaleństwa) i alimenta mam ... > > a że i grzeczną jestem nie będę się wyrażać gdzie ;o) > > Nie kloccie sie dziewczyny,juz jestem.Piwko jest,woda rozmowna jest a gdzie > dobre chumorki???? .-((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Aankaa!!!oddawaj predko walek con Ci go pozy 15.11.02, 19:42 vika411 napisała: > marucha1 napisał: > > > aankaa napisała: > > > > > jam niewiastą samodzielną (do granic szaleństwa) i alimenta mam ... > > > a że i grzeczną jestem nie będę się wyrażać gdzie ;o) > > > > Nie kloccie sie dziewczyny,juz jestem.Piwko jest,woda rozmowna jest a gdz > ie > > dobre chumorki???? > .-((((((((((((((((( No to co innego.Moze po malutkim??? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa!!!oddawaj predko walek con Ci go pozy 15.11.02, 19:45 marucha1 napisał: > vika411 napisała: > > > marucha1 napisał: > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > jam niewiastą samodzielną (do granic szaleństwa) i alimenta mam > ... > > > > a że i grzeczną jestem nie będę się wyrażać gdzie ;o) > > > > > > Nie kloccie sie dziewczyny,juz jestem.Piwko jest,woda rozmowna jest > a gdz > > ie > > > dobre chumorki???? > > .-((((((((((((((((( > > No to co innego.Moze po malutkim??? Gdzies Ty byl tyle czasu????Aankaa, gdzie ten walek...calkiem rozwalilas na Kresce ????Po piwo??????Chyba w dziesiatej wsi na piechote...jakby roweru po pradziadku nie mial!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Aankaa!!!oddawaj predko walek con Ci go pozy 15.11.02, 19:49 no co Ty ? na rowerze po piwo ? a jak mi prawo jazdy zabiorą ? do pracy piechotą będę latać ? Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Aankaa!!!oddawaj predko walek con Ci go pozy 15.11.02, 19:52 vika411 napisała: > marucha1 napisał: > > > vika411 napisała: > > > > > marucha1 napisał: > > > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > > > jam niewiastą samodzielną (do granic szaleństwa) i alimenta > mam > > ... > > > > > a że i grzeczną jestem nie będę się wyrażać gdzie ;o) > > > > > > > > Nie kloccie sie dziewczyny,juz jestem.Piwko jest,woda rozmowna > jest > > a gdz > > > ie > > > > dobre chumorki???? > > > .-((((((((((((((((( > > > > No to co innego.Moze po malutkim??? > > Gdzies Ty byl tyle czasu????Aankaa, gdzie ten walek...calkiem rozwalilas na > Kresce ????Po piwo??????Chyba w dziesiatej wsi na piechote...jakby roweru po > pradziadku nie mial!!!!!!! Walkiem rodaka??????O ja nieszczesliwy!!!!!!!! Uciekam do glebokiego lasu przed zlosia Viczki. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Czekaj!!!to nie na Ciebie ten walek!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 19:57 marucha1 napisał: > vika411 napisała: > > > marucha1 napisał: > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > marucha1 napisał: > > > > > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > > > > > jam niewiastą samodzielną (do granic szaleństwa) i ali > menta > > mam > > > ... > > > > > > a że i grzeczną jestem nie będę się wyrażać gdzie ;o) > > > > > > > > > > Nie kloccie sie dziewczyny,juz jestem.Piwko jest,woda rozm > owna > > jest > > > a gdz > > > > ie > > > > > dobre chumorki???? > > > > .-((((((((((((((((( > > > > > > No to co innego.Moze po malutkim??? > > > > Gdzies Ty byl tyle czasu????Aankaa, gdzie ten walek...calkiem rozwalilas > na > > Kresce ????Po piwo??????Chyba w dziesiatej wsi na piechote...jakby roweru > po > > pradziadku nie mial!!!!!!! > > Walkiem rodaka??????O ja nieszczesliwy!!!!!!!! > Uciekam do glebokiego lasu przed zlosia Viczki. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Aankaa!!!oddawaj predko walek con Ci go pozy 15.11.02, 19:46 to ja poproszę od razu duży, w kufelku najlepiej cholera, Krecha kufelek pod... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa coś się psuje ??? 15.11.02, 20:04 wskakują mi nowe posty, których NIE WIDAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: już wiem !!! 15.11.02, 20:11 aankaa napisała: > piszecie BIAŁYMI literami Gdzie tam.Znowu w krzaki mnie ciagnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: już wiem !!! 15.11.02, 20:13 ładnie to tak ? Sama w ciemną noc mam tu zostać ? Marucha, toś Ty taki chłop ?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: już wiem !!! 15.11.02, 20:16 aankaa napisała: > ładnie to tak ? Sama w ciemną noc mam tu zostać ? > Marucha, toś Ty taki chłop ?!?!? To juz Nie kreche nawolujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: już wiem !!! 15.11.02, 20:18 przecie u tego nieboraka godziny jakieś pop.... dawno się pogubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: już wiem !!! 15.11.02, 20:25 aankaa napisała: > przecie u tego nieboraka godziny jakieś pop.... > dawno się pogubiłam Bo oni w tej Hameryce to rozmiary i napiecia maja jak przystalo na mocarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: już wiem !!! 15.11.02, 20:33 marucha1 napisał: > Bo oni w tej Hameryce to rozmiary zaczyna mi się podobać... > i napiecia to już trochę mniej Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Maruchaaaa!Slyszysz?ja pije kawe!!!!!§ z kolei!!!! 15.11.02, 20:38 aankaa napisała: > marucha1 napisał: > > > Bo oni w tej Hameryce to rozmiary > > zaczyna mi się podobać... > > > i napiecia > > to już trochę mniej Chcesz turecka kawe z polskim pradzikiem?JA!PIJEKAWE:DUSZKIEM!!!!!!!!:-(TFU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Maruchaaaa!Slyszysz?ja pije kawe!!!!!§ z kole 15.11.02, 20:50 vika411 napisała: > aankaa napisała: > > > marucha1 napisał: > > > > > Bo oni w tej Hameryce to rozmiary > > > > zaczyna mi się podobać... > > > > > i napiecia > > > > to już trochę mniej > Chcesz turecka kawe z polskim pradzikiem?JA!PIJEKAWE:DUSZKIEM!!!!!!!!:- (TFU!!!! Vikus,kawka to dobra rzecz!Ja wiem,ze Ty lubisz tylko zapach z kawki.To zrobmy tak: Ty wachaj a ja bede pil! Dziewczyny a moze wkoncu sie napijemy?Juz proponowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Maruchaaaa!Slyszysz?ja pije kawe!!!!!§ z kole 15.11.02, 20:53 marucha1 napisał: > Dziewczyny a moze wkoncu sie napijemy?Juz proponowalem. przecież ja cały czas na obiecane piwo czekam Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Maruchaaaa!Slyszysz?ja pije kawe!!!!!§ z kole 15.11.02, 21:00 aankaa napisała: > marucha1 napisał: > > > Dziewczyny a moze wkoncu sie napijemy?Juz proponowalem. > > przecież ja cały czas na obiecane piwo czekam Trzymaj piwko.Wolisz z flaszeczki czy ze szklanki? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Maruchaaaa!Slyszysz?ja pije kawe!!!!!§ z kole 15.11.02, 21:07 piwo - tylko z butelki zębami mam sobie otworzyć ? gdzie otwieracz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Maruchaaaa!Slyszysz?ja pije kawe!!!!!§ z kole 15.11.02, 21:10 aankaa napisała: > piwo - tylko z butelki > zębami mam sobie otworzyć ? gdzie otwieracz ??? Znow chamstwo ze mnie wylazlo.Daj flaszeczke to Ci otworze. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Vika 15.11.02, 20:41 aankaa napisała: > co jakiś czas masz małpiszona...??????????????????????? Od Ciebie?????????????????????Ani jednego.Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika IP: *.ewave.at 15.11.02, 21:13 aankaa napisała: > ode mnie , naprawdę poszukam.nalejcie mi do sloika po ogorkach pol litra siwuchy.urzne sie z rozpaczy...jeden smutny pijak Wam sie przyda co? Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Vika 15.11.02, 21:17 Gość portalu: Vika napisał(a): > aankaa napisała: > > > ode mnie , naprawdę > poszukam.nalejcie mi do sloika po ogorkach pol litra siwuchy.urzne sie z > rozpaczy...jeden smutny pijak Wam sie przyda co? My chcemy Cie urznieta czy nie,bo my Cie kochamy a ja w szczegolnosci.Wracaj tu predko! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Vika 15.11.02, 21:31 marucha1 napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > aankaa napisała: > > > > > ode mnie , naprawdę > > poszukam.nalejcie mi do sloika po ogorkach pol litra siwuchy.urzne sie z > > rozpaczy...jeden smutny pijak Wam sie przyda co? > My chcemy Cie urznieta czy nie,bo my Cie kochamy a ja w szczegolnosci.Wracaj > tu predko! Jaaaaaa chceeeeeeee w krzaaaaaaaaaki!!!!Marucha!!!!tylko bez mysli nieuczesanych prosze.Ludzie patrza.A zreszta rob co chcesz...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! IP: *.hwr.Arizona.EDU 15.11.02, 21:24 witam Wszystkich buziaczki dla dziewczynek ********* :))))) wlasnie skonczylem wyklad ale nie moge isc do domku, bo mam spotkanie o 3:30 ide do biblioteki moze maja tam jakies ksiazki... Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! 15.11.02, 21:28 Gość portalu: krecha napisał(a): > witam Wszystkich > > buziaczki dla dziewczynek ********* > :))))) > > wlasnie skonczylem wyklad > ale nie moge isc do domku, > bo mam spotkanie o 3:30 > > ide do biblioteki > moze maja tam jakies ksiazki... A wez tylko cos dobrego.Wpadnij na kielicha. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! 15.11.02, 21:35 buziaczki - tak dziewczynki - NIE kiedy będziesz z nami ? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! 15.11.02, 21:56 aankaa napisała: > buziaczki - tak > dziewczynki - NIE > kiedy będziesz z nami ? Jak sie zmeczy goniac licealistki po prerii...Nie widzisz jaki upocony! Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! 15.11.02, 21:59 vika411 napisała: > aankaa napisała: > > > buziaczki - tak > > dziewczynki - NIE > > kiedy będziesz z nami ? > > Jak sie zmeczy goniac licealistki po prerii...Nie widzisz jaki upocony! Vikus nie dokuczaj mu juz z tymi licealistkami,toc widzisz,ze to porzadny chlopak jest!A jak on sie tak napatrzy na te licealistki to dopiero zobaczy jakie Wy sliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! 15.11.02, 22:03 Kochaniutcy, pora na kolejną flaszeczkę kto pędzi do jeziorka ? a może już tylko dyżurna z bagażnika ? a reszta - zapraszam na taras fotele przygotowane kocyki rozścielone lampiony działają tylko łapki grzać przy świeczkach... uszy do góry uśmiechy na buzie JEST PIĄTEK WIECZÓR Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! 15.11.02, 22:06 aankaa napisała: > Kochaniutcy, pora na kolejną flaszeczkę > kto pędzi do jeziorka ? > a może już tylko dyżurna z bagażnika ? > > a reszta - zapraszam na taras > fotele przygotowane > kocyki rozścielone > lampiony działają > > tylko łapki grzać przy świeczkach... > uszy do góry > uśmiechy na buzie > JEST PIĄTEK WIECZÓR Swiete slowa!Mieli wpasc jeszcze inni.Gdzie oni wszyscy?Vikus a co z nasza powiescia forumowa?Umarla smiercia tragiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! 15.11.02, 22:09 marucha1 napisał: > Gdzie oni wszyscy?Vikus a co z nasza powiescia forumowa?Umarla smiercia tragiczna? i powieści (zawinięci po uszy w kocyki, ukojeni migotliwym światełkiem, rozgrzewający się "małym conieco") posłuchać byśmy chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! 15.11.02, 22:12 marucha1 napisał: > aankaa napisała: > > > Kochaniutcy, pora na kolejną flaszeczkę > > kto pędzi do jeziorka ? > > a może już tylko dyżurna z bagażnika ? > > > > a reszta - zapraszam na taras > > fotele przygotowane > > kocyki rozścielone > > lampiony działają > > > > tylko łapki grzać przy świeczkach... > > uszy do góry > > uśmiechy na buzie > > JEST PIĄTEK WIECZÓR > > Swiete slowa!Mieli wpasc jeszcze inni.Gdzie oni wszyscy?Vikus a co z nasza > powiescia forumowa?Umarla smiercia tragiczna? NIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!W opracowaniu.Rany boskie!!!!!!!!!Chodz predko w krzaki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa na chybcika 15.11.02, 22:31 chcecie kończyć ? toż to będzie gniot, tak na szybko :o) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: na chybcika 15.11.02, 23:17 aankaa napisała: > chcecie kończyć ? > toż to będzie gniot, tak na szybko :o) Jaki gniot! Wy z Marucha mozecie szalec do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Vika, Krecha, Marucha, nic !!!!!!!!! IP: *.hwr.Arizona.EDU 16.11.02, 05:48 poprawiam sie: buziaaaaaaaaaczki dla wspanialych dziewczyn (albo kobit - co wolicie) jestem z Wami caly czas - serduszkiem ale cholera musze do pracy cialem chodzic bo sie papu skonczy... :))) aankaa napisała: > buziaczki - tak > dziewczynki - NIE > kiedy będziesz z nami ? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa owinięci 15.11.02, 23:10 kocykami, popijający (co kto chce), zapatrzenie w migoczące światełka czekamy na opowieść A GDZIE ONA ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: owinięci 15.11.02, 23:18 aankaa napisała: > kocykami, popijający (co kto chce), zapatrzenie w migoczące światełka czekamy > na opowieść > A GDZIE ONA ?????????? Bedzie w przyszlym tygodniu.lub nie.Zalezy od autorow.Czy zaakceptuja calosc. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa owinięci w kocyki 16.11.02, 00:25 pijący (już) ciepłe mleczko czekamy na bajkę / usypiankę albo dobranocne (przezsenne) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: owinięci w kocyki IP: *.hwr.Arizona.EDU 16.11.02, 05:53 troche pozniejsze, niz przedsenne ale buziaki - jak najbardziej ooooohmmmm mmmmhhhmmm cccccmok :))) co z ta aankaa mozna robic, jak spi... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 SNIADANKOOOO! 16.11.02, 09:55 Dziendobry!!!!!!juz dziesiata a oni chrapia!POBUDKAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Kto mi da sniadanko do lozeczka...Jestem dzisiaj LEN:-)zadowolony rozwalony w pierzynach,usmiechniety blogo tylko,ze glodny.postawilam sobie kolo barlogu w krzakach kompa,klawiature mam pod broda,masze w lapce i tak sobie myszkuje i mysle...czy mezczyzna mojego zycia chce ,zebym z glodu umarla?Nie ma go i sniadanka nie robi...ja chce ,zeby mnie ktos porozpieszczaaaaaaaal!!!!!bo bede plakala.-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: SNIADANKOOOO! IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.02, 13:47 vika411 napisała: > Dziendobry!!!!!!juz dziesiata a oni chrapia!POBUDKAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! > Kto mi da sniadanko do lozeczka...Jestem dzisiaj LEN:-)zadowolony rozwalony w > pierzynach,usmiechniety blogo tylko,ze glodny.postawilam sobie kolo barlogu w > krzakach kompa,klawiature mam pod broda,masze w lapce i tak sobie myszkuje i > mysle...czy mezczyzna mojego zycia chce ,zebym z glodu umarla?Nie ma go i > sniadanka nie robi...ja chce ,zeby mnie ktos porozpieszczaaaaaaaal!!!!!bo bede > plakala.-( Chetnie bym Cie porozpieszczal,sniadanko do lozeczka zrobil itp. A Ty wiesz,wlasnie sobie przypomnialem,ze mi nikt nigdy w zyciu tez sniadanka do lozka nie zrobil? To trzeba naprawde szybko zmienic.A mnie sie juz pare razy zdarzalo robic sniadanka do lozka.I warto bylo? Ech zycie,zycie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: SNIADANKOOOO! 16.11.02, 14:01 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Dziendobry!!!!!!juz dziesiata a oni chrapia!POBUDKAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! > !! > > Kto mi da sniadanko do lozeczka...Jestem dzisiaj LEN:-)zadowolony rozwalon > y w > > pierzynach,usmiechniety blogo tylko,ze glodny.postawilam sobie kolo barlog > u w > > krzakach kompa,klawiature mam pod broda,masze w lapce i tak sobie myszkuje > i > > mysle...czy mezczyzna mojego zycia chce ,zebym z glodu umarla?Nie ma go i > > sniadanka nie robi...ja chce ,zeby mnie ktos porozpieszczaaaaaaaal!!!!!bo > bede > > plakala.-( > > Chetnie bym Cie porozpieszczal,sniadanko do lozeczka zrobil itp. > A Ty wiesz,wlasnie sobie przypomnialem,ze mi nikt nigdy w zyciu tez sniadanka > do lozka nie zrobil? > To trzeba naprawde szybko zmienic.A mnie sie juz pare razy zdarzalo robic > sniadanka do lozka.I warto bylo? > Ech zycie,zycie!!!! Jak tak to Ci powiem,ze moge Ci nawet obiadki do lozka podawac.Tylko z tamtad nie wylaz,nie petaj sie po kuchni i na mnie czekaj az z garami skoncze:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: SNIADANKOOOO! 16.11.02, 17:42 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Dziendobry!!!!!!juz dziesiata a oni chrapia!POBUDKAAAAAAAAAAAAAAAA!!! > !!!!! > > !! > > > Kto mi da sniadanko do lozeczka...Jestem dzisiaj LEN:-)zadowolony roz > walon > > y w > > > pierzynach,usmiechniety blogo tylko,ze glodny.postawilam sobie kolo b > arlog > > u w > > > krzakach kompa,klawiature mam pod broda,masze w lapce i tak sobie mys > zkuje > > i > > > mysle...czy mezczyzna mojego zycia chce ,zebym z glodu umarla?Nie ma > go i > > > sniadanka nie robi...ja chce ,zeby mnie ktos porozpieszczaaaaaaaal!!! > !!bo > > bede > > > plakala.-( > > > > Chetnie bym Cie porozpieszczal,sniadanko do lozeczka zrobil itp. > > A Ty wiesz,wlasnie sobie przypomnialem,ze mi nikt nigdy w zyciu tez > sniadanka > > do lozka nie zrobil? > > To trzeba naprawde szybko zmienic.A mnie sie juz pare razy zdarzalo robic > > sniadanka do lozka.I warto bylo? > > Ech zycie,zycie!!!! > Jak tak to Ci powiem,ze moge Ci nawet obiadki do lozka podawac.Tylko z tamtad > nie wylaz,nie petaj sie po kuchni i na mnie czekaj az z garami skoncze:- ))))))) Nie wyleze!Obiecuje,ale obiadki to bedziemy jedli jak Pan Bog przykazal przy stole.Twoje obiadki trzeba jesc przy stole bo to pysznosci sa a nie zaden hamburger!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: SNIADANKOOOO! 16.11.02, 17:56 marucha1 napisał: > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > >..........to Ci powiem,ze moge Ci nawet obiadki do lozka podawac.Tylko z tam > tad > > nie wylaz,nie petaj sie po kuchni i na mnie czekaj az z garami skoncze:- > ))))))) > > Nie wyleze!Obiecuje,ale obiadki to bedziemy jedli jak Pan Bog przykazal przy > stole.Twoje obiadki trzeba jesc przy stole bo to pysznosci sa a nie zaden > hamburger!:-)))) Nie! Zrobisz specjalny stoliczek lozkowy a jadac to bedziemy nie jak Pan Bog przykazal tylko jak nas stworzyl albo jak nieboskie stworzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: SNIADANKOOOO! 16.11.02, 18:05 vika411 napisała: > marucha1 napisał: > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > vika411 napisała: > > > >..........to Ci powiem,ze moge Ci nawet obiadki do lozka podawac.Tylko > z tam > > tad > > > nie wylaz,nie petaj sie po kuchni i na mnie czekaj az z garami skoncz > e:- > > ))))))) > > > > Nie wyleze!Obiecuje,ale obiadki to bedziemy jedli jak Pan Bog przykazal p > rzy > > stole.Twoje obiadki trzeba jesc przy stole bo to pysznosci sa a nie zaden > > hamburger!:-)))) > Nie! Zrobisz specjalny stoliczek lozkowy a jadac to bedziemy nie jak Pan Bog > przykazal tylko jak nas stworzyl albo jak nieboskie stworzenia:-) Na to sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: SNIADANKOOOO! 16.11.02, 18:18 marucha1 napisał: > vika411 napisała: > > > marucha1 napisał: > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > >..........to Ci powiem,ze moge Ci nawet obiadki do lozka podawac. > Tylko > > z tam > > > tad > > > > nie wylaz,nie petaj sie po kuchni i na mnie czekaj az z garami s > koncz > > e:- > > > ))))))) > > > > > > Nie wyleze!Obiecuje,ale obiadki to bedziemy jedli jak Pan Bog przyka > zal p > > rzy > > > stole.Twoje obiadki trzeba jesc przy stole bo to pysznosci sa a nie z > aden > > > hamburger!:-)))) > > Nie! Zrobisz specjalny stoliczek lozkowy a jadac to bedziemy nie jak Pan B > og > > przykazal tylko jak nas stworzyl albo jak nieboskie stworzenia:-) > > Na to sie zgadzam No to osiagnelismy CHYBA konsensus. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Nooooo kochani!Gdzie tp laza?watek nam zdycha!!!!! 18.11.02, 15:14 A Pajda tylko na to czeka.Pozniej szydzic z nas bedzie.Co jest grane?Do klawiatur i wymyslania nowych wyglopow!Ale juz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Nooooo kochani!Gdzie tp laza?watek nam zdycha IP: *.hwr.Arizona.EDU 18.11.02, 23:58 no wlasnie od wczoraj chyba wszyscy wymarli albo baluja beze mnie nawet na moj drugi wierszyk nikt nie odpowiedzial buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Nooooo kochani!Gdzie tp laza?watek nam zdycha 19.11.02, 00:04 Gość portalu: krecha napisał(a): > troche pozniejsze, niz przedsenne > ale buziaki - jak najbardziej > ooooohmmmm mmmmhhhmmm cccccmok > > :))) > > co z ta aankaa mozna robic, jak spi... tak mnie to rozmarzyło, że o bożym świecie zapomniałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha aankoo.... IP: *.hwr.Arizona.EDU 19.11.02, 00:08 ...ale to bylo ze dwa dni temu, nie? caly czas bylas rozmarzona? sorki, ze Cie "odmarzylem" ale za to wysylam nowiutkie buziaczki ********************** i usmiechy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: aankoo.... 19.11.02, 00:12 jak zaczynam marzyć - to na potęgę rozmarzona chodzę całymi dniami a buziaki - mniam, w każdej ilości i o każdej porze (zwłaszcza te wieczorne, tuż przed spaniem) (już nie mówię to tych przez sen mruuuuu) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Kreseczko kochany!!!!!!!!!!!!jak dobrze,ze jestes. 19.11.02, 00:06 Gość portalu: krecha napisał(a): > no wlasnie > > od wczoraj chyba wszyscy wymarli > albo baluja beze mnie > > nawet na moj drugi wierszyk nikt nie odpowiedzial > buuuuu nie bucz.teraz ja buuuuuuuczeeeeeeeee bo...aanka za Marucha lataaaaaaaaaaa....w watku Liloom lata sam zobacz co tam sie naroblo jak Cie nie bylo...a Marucha polazl gdzies i wszystko ma tez gdzies...sam zobacz... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kreseczko kochany!!!!!!!!!!!!jak dobrze,ze je 19.11.02, 00:08 lata, ale między wątkami, buty zdarła i ma już dość tego latania, wolałaby w jednym miejscu ... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Kreseczko kochany!!!!!!!!!!!!jak dobrze,ze je 19.11.02, 00:15 Wszystko Kesce poskarze...gdzie ten marucha,spi czy co? MARRRRRRRRRRUUUUUUUUCHHHAAAAAAAA!!!!!!!!!NIE SLYSZY.PEWNO SPI JEDNAK. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa wieczorne / nocne 19.11.02, 00:15 buziaczki bawcie się Dzieci dobrze a przystojnie niech rano nie spłonę rumieńcem czytając ciąg dalszy wpadnę (jak mi się uda) jutro wieczorkiem a napewno w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: wieczorne / nocne 19.11.02, 00:28 aankaa napisała: > buziaczki > > bawcie się Dzieci dobrze a przystojnie > niech rano nie spłonę rumieńcem czytając ciąg dalszy > > wpadnę (jak mi się uda) jutro wieczorkiem > a napewno w piątek > NO TO BARDZO BRZYDKO TAK NAS Z KRECHA SAM NA SAM NA POKUSZENIE ZOSTAWIASZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: wieczorne / nocne IP: *.hwr.Arizona.EDU 19.11.02, 02:32 ale aankaa kazala przystojnie... wiec musi byc przystojnie (a jak pojdzie spac, to my...) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: wieczorne / nocne 19.11.02, 02:33 Gość portalu: krecha napisał(a): > ale aankaa kazala przystojnie... > wiec musi byc przystojnie > (a jak pojdzie spac, to my...) W krzaki?????A Marucha? Odpowiedz Link Zgłoś