Dodaj do ulubionych

ciuchacz, lumpeks, ciucholand

12.12.02, 17:04
kupujecie w ciucholandach?

100%kobiety
Obserwuj wątek
    • melinek Re: ciuchacz, lumpeks, ciucholand 12.12.02, 18:56
      Zdarza sie.
      Moja mama jest mistrzynia w wyszukiwaniu okazji.
      • Gość: julka Re: ciuchacz, lumpeks, ciucholand IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 19:04
        Mam swój ukochany "second hand", wiem kiedy mają dostawę i kiedy tam wchodzę od
        razu podnosi mi się adrenalina. Znalazłam tam mnóstwo swietnych rzeczy, nie
        tylko ciuchów ale koronkowe firanki, narzutę robioną na szydełku.
        Mnóstwo jest takich ciucholandów do których nawet nie wchodzę bo śmierdzi i
        szmata szmatę pogania.
        • stoprocentkobiety Re: ciuchacz, lumpeks, ciucholand 13.12.02, 21:16
          Gość portalu: julka napisał(a):

> Mam swój ukochany "second hand", wiem kiedy mają dostawę i kiedy tam wchodzę
          od
          >
          > razu podnosi mi się adrenalina. Znalazłam tam mnóstwo swietnych rzeczy, nie
          > tylko ciuchów ale koronkowe firanki, narzutę robioną na szydełku.

a ja czarną pościel i krawat op-artowy z M.Monroe :) oraz woreczek po
          marihuanie zza niemieckiej granicy

> Mnóstwo jest takich ciucholandów do których nawet nie wchodzę bo śmierdzi i
          > szmata szmatę pogania.

...i siedzi babuszka, i kanapki wsuwa w dodatku :)
          ale najlepsze są (w bardziej elitarnych sklepach) starsze panie, bijące się o
          rzeczy, kiedy tylko sprzedawczyni rzuci towar.
          tęsknią chyba za kolejkami w sklepach i bitwą o watę ;)

100%kobiety
    • katkamakatka Re: ciuchacz, lumpeks, ciucholand 14.12.02, 16:33
      tam naprawde można cos wychaczyć jakiś dresik noniron biało czerwony typu
      polska reprezentacja piłki noznej '74... w normalnym sklepie tego nie
      znajdziecie

mnie przezraża tylko brud tych przybytków
    • jotembi Re: ciuchacz, lumpeks, ciucholand 15.12.02, 08:22
      no pewnie! firmowe, niepowtarzalne... a do tego jeszcze ta atmosfera polowania
      na grubego zwierza - super po prostu!
      • Gość: kilko Re: ciuchacz, lumpeks, ciucholand IP: *.localdomain / 80.48.229.* 15.12.02, 16:35
        Jak najbardziej, szczególnie dla dzieci. Rzeczy bywają w dobrym gatunku,
        niepowtarzalne. Z "dorosłych" rzeczy udało mi się dostać bluzę (6 PLN) bardzo
        na czasie, z firmy która w 2003 wejdzie na nasz rynek i wogóle jest DUUUŻA. Z
        takich perełek cieszę się najbardziej.
    • stoprocentkobiety Re: ciuchacz, lumpeks, ciucholand 16.12.02, 11:04
      dzień: piątek,
      miejsce akcji: mój ulubiony ciuchacz,
      stan portfela: 4 złote,
      wchodzę, i dopadam na wieszaku płaszczyk, szary, wełniany, cieplutki. myślę
      sobie: w sam raz na Osobistego. dla pewności sama mierzę - w ramionach za duży,
      znaczy, że będzie w sam raz.
      kosztował pięć złotych, pani cenę obniżyła, i jeszce pogadałysmy o tym, co
      mężczyzna nosić powinien. poobmacywałyśmy sobie nawzajem puchówki... i do
      nastepnego polowania.

100%kobiety
      • Gość: renia Re: ciuchacz, lumpeks, ciucholand IP: *.athens.access.acn.gr 16.12.02, 11:40
        Ja piernicze!! U nas nie ma ciucholandow. Raz w Polsce kupilam dziecku stroj
        gimnastyczny, no po prostu piekny, za 2 zlote. Czyli wowczas jakies 200 drachm.
        W sklepie takiej jakosci stroj na ginnastyke kosztowalby jakies 15 - 20 tys
        drachm. No to sie po prostu w pale nie miesci. U nas nie ma ciucholandow.....
    • Gość: pom Re: ciuchacz, lumpeks, ciucholand IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 16.12.02, 11:09
      Levisy. Jasne, szyte jak na wymiar dla mnie, nawet długość nogawek. NOWE.
      Cena - 9zł.
    • fe_male Ja wiem, że wytrawny grzybiarz... 16.12.02, 11:46
      nie zdradza swoich miejscówek, a myśliwy miejsc gdzie dobra zwierzyna chadza.

Ale kurcze uroniłybyście rąbek tajemnicy i kilka adresów podały. Przecież wam
      nie wykupię wszystkiego, no...

fe_Pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka