Dodaj do ulubionych

różnica wieku 7 lat

17.08.06, 10:14
Różnica między mną a kobietą wynosi 7 lat (ona jest starsza).
Czy taki związek ma w przyszłości szansę??

pzdr
Obserwuj wątek
    • belgijska_holenderka Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 10:15
      No jasne, że ma. Taka mała różnica wieku nie ma znaczenia, ważne czy się
      kochacie.

PS. Wiek nie ma znaczenia ale z zachowaniem rozsądnych granic, co innego jest 7
      lat, a co innego 15 lat.
      • owlosiony_samiec Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 10:19
        O cholera.. a moja jest młodsza o 17 :((
        fatalnie
    • forumowy_nick Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 10:23
      Teraz mam 23 lata ona 30. Ale boję się jak będzie wyglądało nasze życie
      powiedzmy za 10 lat. Ona będzie wtedy już kobietą pod 40 a ja w najlepszym
      momencie wieku mężczyzny. Boję się, że będzie zazdrosna o młodsze koleżanki, że
      będzie się czuła staro i nie atrakcyjnie na tle znajomych kobiet w moim wieku.

Zresztą najczęściej się spotykamy z gronie moich znajomych. Ja nie bardzo pasuję
      do znajomych z jej strony, wszyscy wyglądaja jakby kij połknęli, zachowują się
      sztywno i tak... dorośle co wcale nie oznacz aodpowiedzialnie.
      • belgijska_holenderka Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 10:25
        forumowy_nick napisał:

> Teraz mam 23 lata ona 30. Ale boję się jak będzie wyglądało nasze życie
        > powiedzmy za 10 lat. Ona będzie wtedy już kobietą pod 40 a ja w najlepszym
        > momencie wieku mężczyzny. Boję się, że będzie zazdrosna o młodsze koleżanki,
        że
        > będzie się czuła staro i nie atrakcyjnie na tle znajomych kobiet w moim wieku.

Co to znaczy "najlepszy wiek mężczyzny"?
        I dlaczego ma się czuć staro?
        Czuć staro to się może po 60-tce.
        • forumowy_nick Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 10:28
          Wiesz ja mam 23 lata - czasem spotykam się z ludźmi ze szkoły średniej, których
          znam i chodziliśmy razem do szkołu oni np akurat ją kończą mają te 19 lat i
          szczerze mówiąc ja przy nich czuję się staro. Inne mentalność, inne spojrzenie
          na świat, sposób zabawy itd itp. Poza tym czas też swoje robi. Nawet najbardziej
          zadbana kobietak pod 40 niestety wyglądać będzie szaro na tle 10 lat młodszej
          kobiety.
          • forumowy_nick Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 10:30
            Zastanawiam się poprostu czy później gdy opadną emocję, klapki z oczu - czy będę
            wstanie udźwignąć ciężar dowartosciowywania kobiety. Dawania jej do zrozumienia,
            że jest wszystko OK.
          • belgijska_holenderka Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 10:31
            Ja już nie rozumiem o co ci chodzi.
            Boisz się, że będzie wyglądać dla ciebie za staro?
            A skąd wiesz, że będzie?
            Spojrzenia na świat mogą mieć takie same 80-letni dziadek i 15-letni chłopiec,
            zależy od światopoglądu.
            I powiedz, czy wy naprawdę się kochacie?
          • souls_hunter Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 10:31
            Chcesz zobaczyc moja zone? Niejedna 18-ka chcialaby tak wygladac jak ona teraz.
            • forumowy_nick Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 12:19
              Pokaż żonę. Ale nawet najbardziej zadbana kobieta nie będzie wyglądała jak 10
              lat młodsza laska. Najczęściej tak mówimy tylko po to aby panią dowartościować.

A różnica wieku jest kolosalna, przynajmniej jak dla mie. teraz tego nie widać,
              ale za kilka lat.. będzie to widoczne i to mocno. Po kobiecie latwo poznać wiek,
              po mężczyźnie nie. Teraz nie wyglądam od niej młodziej, ale ja się będę wolniej
              starzał o te 7 lat.
              • salsa.loca Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 12:34
                forumowy_nick napisał:

> Pokaż żonę. Ale nawet najbardziej zadbana kobieta nie będzie wyglądała jak 10
                > lat młodsza laska. Najczęściej tak mówimy tylko po to aby panią
                dowartościować.
                >
                >
                > A różnica wieku jest kolosalna, przynajmniej jak dla mie. teraz tego nie
                widać,
                > ale za kilka lat.. będzie to widoczne i to mocno. Po kobiecie latwo poznać
                > po mężczyźnie nie. Teraz nie wyglądam od niej młodziej, ale ja się będę
                wolniej
                > starzał o te 7 lat.

z Twojej wypowiedzi wynika, ze kochasz ja za powierzchownosc... owszem, bycie
                dla siebie atrakcyjnym w zwiazku jest wazne, ale nie najwazniejsze i nie chodzi
                tu wcale o prefekcyjny wyglad i o zmarszczki. taka młodsza tez sie zestarzeje-i
                wtedy co?? nowy, młodszy model?? a moze "lifting albo koniec z nami""????
                pytasz sie o szczesliwy zwiazek czy o to, czy wytrzymasz ze zmarszczkami
                kobiety, z ktora teraz ejstes dla jej wygladu??
                moim zdaniem nie kochasz jej-gdybys kochał, to "problem" o ktorym piszesz nigdy
                problemem by nie był
                • mmagi i nie bierze pod uwage ze za 10 lat to ona moze go 17.08.06, 12:38
                  wymienic na młodszy model:-))))))))))))))))
                  • salsa.loca prawda:) 17.08.06, 12:42
                    w pełni sie zgadzam-jesli teraz jest z młodszym, tzn , ze fajna z niej babka,
                    byc moze za chwile sie zorientuje, ze facet jes z nia dla jej zewnetrznej
                    otoczki i szybko sobie znajdzie faceta, ktory ja w pełni pokocha i doceni...
                    kto wie, czy nie ebdzie młodszy od niej;)
              • mmagi no jassne,nie widac wieku:O,skad znasz takie 17.08.06, 12:37
                prawdy zyciowe???
              • salsa.loca Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 12:45
                Po kobiecie latwo poznać wiek
                > ,
                > po mężczyźnie nie. Teraz nie wyglądam od niej młodziej, ale ja się będę
                wolniej
                > starzał o te 7 lat.

no ie wiem-dzis kobiety sa zadbane w kazdym wieku-nie mowie ze wszytskie ,ale
                coraz wiecej, szczegolnie te, ktore sa samodzielne finansowo-a facetci???
                obwisłe brzuchy, wystające włosy z nosa i uszu, niedogoleni, z obgryzionymi
                paznokciami-nie mowie znowu, ze wszyscy, ale zobaczcie sobie na ulicy jak
                wygladja dziesjsze czterdziestki a jak ich rownolatkowie-faceci...
              • navojkaa Słuchaj nick.. 18.08.06, 01:04
                Nick głupoty opowiadasz. Róznica wyrówna się po 40stce :) Faceci w tym wieku
                wyglądają jak swoi własni dziadkowie a więc będziecie wyglądac na równolatków.
                Poza tym zastanawiam się czemu te twoje obawy związane są z tym jak kto będzie
                wyglądał?? Czy to jest w związku najwazniejsze??? To może ty lepiej zostaw tą
                kobietę bo jeszcze nie dorosłeś do związku.
              • depresyjna Re: różnica wieku 7 lat 18.08.06, 09:12
                forumowy_nick napisał:

Po kobiecie latwo poznać wiek
                > ,
                > po mężczyźnie nie.

Piszesz jakbyś był nie z tej ziemi. Znam wielu facetów, co wyglądaja o dobrą
                dychę więcej niz mają - myslę, że zachowanie młodzienczego imidzu jest
                uzaleznione nie tylko od dbałosci o siebie ale i genow (i u pan i panow).
                Zauważ ilu facetów po 30-tce juz łysieje, maja wyrosnięte mięsnie piwne.
          • mmagi Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 12:23
            co Ty nie powiesz?,bedzie wygladała szaro:O?ajjajajjjj a ja tak duzo widuje na
            miescie młodych pasztetów,ze sie żygnac czasem chce i czuje sie przynich jak
            niezła laska..............głupoty opowiadasz i jak masz takie myslenie to
            lepiej zostaw babke w spokoju,koleś,za cienki jestes na taki zwiazek:>:>
      • depresyjna Re: różnica wieku 7 lat 18.08.06, 09:08
        A skąd wiesz, że będzie wyglądać staro? Wbrew pozorom to faceci szybciej się
        starzeją. Jak patrzę na moich ok. 30-letnich równiesnikow to wielu wygląda tak,
        jakby byli moimi tatusiami. Jak ona będzie miec 40, a Ty 33 to akurat się
        wyrówna - jestem pewna, że młodziej od niej wyglądać nie będziesz.
    • salsa.loca Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 10:42
      szczescie w zwiazku w niewielkim stopniu zalezy od wieku, a juz na pewno nie
      przy tak małej róznicy wieku
      • mmagi madre słowa:-))) 17.08.06, 12:24

• margie Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 12:37
      no pewnie:) moja siostra ma meza mlodszego o 7 lat sa razem juz ponad 20 lat,
      kochaja sie bardzo:)) W dodatku ona ma syna z pierwszego malzenstwa, ktorego on
      wyhcowal jak wlasnego. Pobrali sie po wielu latach zycia razem, wylacznie z
      powodow mieszkaniowych.
      • mmagi no wreszcie,czekałam na Ciebie:-))))) 17.08.06, 12:40

• margie Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 12:40
      a ja mialam meza mlodszego o lat 13 i sama go rzucilam:)) Nie pomyslales ze tak
      tez moze byc???
      • mmagi Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 12:44
        brawo Mardzi:-)))
        a nadal jestes z sikawkowym:-))))?
    • blueska3 Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 21:22
      Jeśli jest Wam ze sobą dobrze, jeśli się dogadujecie i wszystko gra to ja nie
      widzę przeciwwskazań :-)
      • dj73 Re: różnica wieku 7 lat 17.08.06, 23:57
        ze niby wiek u kobiety można poznać. Cały czas lubie słuchac jak ktoś mi daje
        lat ok 8 mniej niz mam.przez 5 lat miałam lat 19, przez 10 - 21, teraz mam 25.
        Pochodze z rodziny młodo wyglądajacej do tego lekko wariackiej i wierz mi nie
        jestes w stanie powiedzieć kto ile ma lat. Temperament, kosmetyki doba operacji
        plastycznych jak ktoś lubi, mam kuzynkę lat 39, troje dzieci - k..e nie jedna
        chciałaby taką byc laską
        Mam znajomych, ta sama sytuacja - 7 lat ona starsza, nie widzę jakoś różnicy,
        ale moze poprostu on jest dojrzalszy. No ale co komu pasuje, ja wole odwrotna
        relację
        • simply_z Re: różnica wieku 7 lat 18.08.06, 00:54
          przykre forumowy nicku ,ze przy osobach raptem 4 lata mlodszych czujesz się
          staro;)lol,musialbym z nikim nie rozmawiac na moich studiach;D,
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka