angella13 27.11.06, 12:06 ...ktora jest samotna i ma juz tej samotnosci serdecznie dosc. Jakos nie mam sczescia do zwiazkow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napoleo Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 12:08 Przede wszystkim uczyć się optymizmu. Osobom, które nim emanują nietrudno znależć partnera, bo kto lubi marudne i wiecznie jęczące baby? Odpowiedz Link Zgłoś
angella13 Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 12:10 nie jestem marudna i jeczaca baba:) ..jak sie zaangazuje to naprawde potrafie dac z siebie duzo... a optymizm jest zawsze...ostatnio troszke sie uszczuplil ale jeszcze jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 12:14 hmhmh znam to z autopsji.... nie ma rady, poprostu trzeba byc cierpliwa i korzystac z zycia poki jest sie sama;) ja mialam chyba ze trzy lata "suszy" a potem.....za duzy wybor hihiih Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 12:15 Nie twierdzę, że jesteś - tak ogólnie napisałem. ;-) Może przede wszystkim przestan się zastanawiac, że nie masz partnera i zacznij robic to co Ci sprawia przyjemnosc np. jakis wyjazd, kurs gdzie mozna poznac nowe osoby. Jak się będziesz realizować i zajmiesz sprawianiem sobie przyjemnosci, facet sam się napatoczy - wierz mi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angella13 do napoleo 27.11.06, 12:19 ok:) nie chowam urazy:) Staram sie o tym nie myslec,normalnie daje sobie z tym rade ale czasami przychodza takie dni jak dzis...kiedy kogos brak... zawsze ktos sie napatoczy:) ale jakos nie potrafie "przywiazac"(moze to nie jest dobre slowo) faceta na dluzej:( juz od 2 lat jestem sama,nie liczac jakichs krotkotrwalych znajomosci Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 23:51 napatoczy i skrzywdzi mam tak caly czas Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 17:42 probowac!!!! Uczyc sie! mam kolezanke ktora ma ten sam problem, 25lat i od 2 lat sama, nawet sexu nic! Ja jej sie pytam dlaczego tak jest a ona ze ona jest wybredna, ze ona chce tego jednego, juz by chciala byc pewna ze jak z kims zacznie to bedzie na zawsze , takie kobiece dyrdymaly. wiec obiecalam ze jej pomoge. sama wlasnie wychodze(chyba) z 1.5 rocznego zwiazku, i widze jak wiele sie nauczylam, jak ewoluowalam, o ile tak moge powiedziec. W tym zwiazku popelnilam wiele bledow ale za to w kolejnym juz tych bledow nie popelnie. Wychodz z domu do ludzi, probuj, podrywaj facetow, umawiaj sie.Kobieto jak bedziesz stara dupa to juz bedzie koniec. teraz masz szanse! Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 17:44 I jeszcze jedno. Uwierz w siebie, badz sexy, zabawna, pewna sibie, z usmiechem na twarzy, dostepna, nie zadna primadonna i baw sie dobrze z kimkolwiek jestes.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
angella13 Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 21:53 dzieki za mile slowa:)) mam juz 30 na karku i troche sie boje,ze zostane juz sama.Wszystkie moje kolezanki pozakladaly juz rodziny a u mnie ...szkoda gadac:) Chyba cierpie juz na chroniczny brak faceta hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 23:57 ja tez nie wiem, jak moje kolezanki to robia :) mnie faceci wciskaja do grobu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: co ma zrobic kobieta.... 27.11.06, 23:55 tak, wtedy na pewno znajdzie sie masa chetnych do zaliczenia i olania pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: co ma zrobic kobieta.... 28.11.06, 00:00 Oceniaj facetów, sprawdzaj w różnych sytuacjach. Seksu chce chyba każdy zdrowy samiec, ale Ci normalni na tym nie poprzestają. p.s. Napisałem jeszcze coś na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: co ma zrobic kobieta.... 28.11.06, 00:16 Wiem. Nawet nie wiesz jak dobrze wiem. Nie Ty jedna.. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 szczesciu trzeba pomoc..... 28.11.06, 06:25 angella13 napisała: > co ma zrobic kobieta.......ktora jest samotna i ma juz tej samotnosci > serdecznie dosc. Jakos nie mam sczescia do zwiazkow. Nie siedz biernie, czekajac na krolewicza, zyjemy w erze globalizacji i promocja pomaga tym ktorzy maja cos do zaoferowania....Zadbaj o siebie, zrob cos zeby spotkac nowych ciekawych ludzi i potencjalnych partnerow. Ja gdy zerwalem z dziewczyna, i bylem chwilowo wolny, zamiescilem swoj profil czyli anons na www.AOL Love.com. Wlasciwie bezplatnie nie tylko mozesz kogos znalezc, ale ludzie sami zglaszaja sie do ciebie. Jesli na zdjeciu wygladasz w miare ok, i ktos ma podobne preferencje....Mozesz przebierac, umawiac sie, i przetestowac roznych partnerow. W rzeczywistosci poprzez net w dzisiejszych czasach spotyka sie wiecej ludzi niz jestes to zdolna sobie wyobrazic. Nie widze zadnego problemu w znalezieniu kogos...wiec jaki problem??? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: szczesciu trzeba pomoc..... 28.11.06, 08:07 problem w tym, ze faceci mnie krzywdza a tu ta glupia presja, zeby kogos miec i wszystkim sie udaje, tylko nie mi chociaz sie bardzo staram Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: szczesciu trzeba pomoc..... 28.11.06, 08:10 Witaj rano Maha ;-)) Życzę Ci mimo wszystko miłego dnia, a Twoje starania dadzą efekt - zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: szczesciu trzeba pomoc..... 28.11.06, 09:41 waldek1610 napisał: > angella13 napisała: > > > co ma zrobic kobieta.......ktora jest samotna i ma juz tej samotnosci > > serdecznie dosc. Jakos nie mam sczescia do zwiazkow. > > > > Ja gdy zerwalem z dziewczyna, i bylem chwilowo wolny, zamiescilem swoj profil > czyli anons na www.AOL Love.com. Wlasciwie bezplatnie nie tylko mozesz kogos > znalezc, ale ludzie sami zglaszaja sie do ciebie. Jesli na zdjeciu wygladasz w > miare ok, i ktos ma podobne preferencje....Mozesz przebierac, umawiac sie, i > przetestowac roznych partnerow. W rzeczywistosci poprzez net w dzisiejszych > czasach spotyka sie wiecej ludzi niz jestes to zdolna sobie wyobrazic. > > Coś nie działa wasz likn. Wiadomo jak darmo to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
melin1 Re: co ma zrobic kobieta.... 28.11.06, 07:20 Nie mam czasu czytac wszystkich odpowiedzi i nie wiem co Ci napisali poprzednicy.Uwazam , że taka kobieta powinna zaakceptowac swoja samotność , życ własnym zyciem , spełniać swoje marzenia .Najgorzej byc wiecznie nieszczesliwą i sfrustrowana ..takie kobiety nie przyciagają męzczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: co ma zrobic kobieta.... 28.11.06, 08:12 chcialabym nie przyciagac okrutnych oszustow Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: co ma zrobic kobieta.... 28.11.06, 09:40 Mahadeva masz wiadomość na gazetowej skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś