foty.foty 11.05.07, 11:59 j.w. jakie lubicie pic ???ja ostatnio lubie pic HERBATA BIAŁA PAI MU TAN, lubie tez bardzo YERBA MATE ROOIBOS SUPER GRADE HONEYBUSH SUPER GRADE i czerwona;]mniam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 12:01 herbapol - orzeżwiająca Odpowiedz Link Zgłoś
euro-2012 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 12:06 minutka i saga kaktusowa Odpowiedz Link Zgłoś
lolu83 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 15.11.07, 12:24 ;]ostatnio porzeczkowa:)mniam Odpowiedz Link Zgłoś
lolu83 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 26.09.07, 13:12 truskawka z wanilia;0przywieziona z chorwacji-pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 12:08 ja sie w tym temacie nie wypowiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
biuty23 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 06.06.07, 11:11 HIbiskus firmy Biotern na lato super;) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 12:12 Tylko miętową. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 12:17 vitax jabłkowo-miętowa wersja lux ;)) miętowa herbapolu i w ogóle lubię mieszanki owocowe Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 12:25 Taka mieszanka na bazie zielonej herbaty. Sa w niej m.in kwiaty stokrotek. Nazywa sie -Zielony Skoczek. Odpowiedz Link Zgłoś
biuty23 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 20.05.07, 13:06 :)lubie pic;) Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 12:42 Najbardziej lubię czarną np z imbirem albo kardamonem. A teraz piję limonkową Vitaxu. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 12:44 herbata nie wódka... dużo nie wypijesz... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Bardzo lubię...:) 11.05.07, 12:56 Lubię earl grey, japońską wiśnię, lubię herbaty z jaśminem, skórką pomarańczową, UWIELBIAM herbaty z rozgrzewającymi korzeniami jak imbir, cynamon:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Bardzo lubię...:) 11.05.07, 15:02 izabellaz1 napisała: > Lubię earl grey, a która jest earl gray dobra?już trzech próbowałem i to nie to co kiedyś było Odpowiedz Link Zgłoś
nuova earl grey 11.05.07, 15:04 one wszystkie są takie "naperfumowane" (jak ja to określam) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Bardzo lubię...:) 12.05.07, 23:18 Nie stać mnie na oryginalną Twinings, więc z tańszych polecam Tetley Strong. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte I co z tym earl greyem? 13.05.07, 20:21 echtom napisała: > Nie stać mnie na oryginalną Twinings, więc z tańszych polecam Tetley Strong. włanie ten tetley jest paskudny,lipton też i teekane to samo Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: I co z tym earl greyem? 14.05.07, 08:31 No to zostaje oryginał (jest jeszcze rzadziej spotykana wersja Lady Grey z cytrynką). A może Ty w ogóle bergamotki nie lubisz i żaden earl grey Ci nie dogodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 14:04 luvie herbate miodowa i mandarynkowa i zwykla czarna z dodatkiem limonki niedawno odrkylam swietny sklep z herbatami na wage - jestem na etapie testowania Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Ulubiona zielona z opuncją 11.05.07, 14:37 potem długo nic :) *miętowe (w ogóle ziołowe bardzo pyszne-polecam), *korzenne (takie z imbirem, cynamonem :) ), i jeszcze pu-erh brzoskwiniowa z Herbapolu, a ostatnio odkryłam (ale odkrycie ;P ) smakowe z Dilmah: wanilia, liczi, jagoda, malina - przepyszne, Odpowiedz Link Zgłoś
biuty23 Re: Ulubiona zielona z opuncją 11.05.07, 14:56 a ja te dilmah to jzu dawno pije;) teraz odrylam lisciaste firmy biotern rozne smaki-pycha;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 15:00 bardzo lubię i często eksperymentuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 15:01 Najbardziej uwielbiam herbatę zielona z opuncją. Ale żurawinowa i malinowa tez pyszna:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 17:02 Uwilbiam. przyznam, że niestety jeszcze białej nie próbowałam. Najbardziej lubię czerwoną. Bardzo smakuje mi herbata Eilles Tea. Lubię też zieloną, zwałaszcza tej firmy. Czarna też ostatecznie może być. Litrami pijam herbatę. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 11.05.07, 17:03 O i zawsze liściaste muszą być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marmoladka33 oj tak:) 12.05.07, 21:35 wielką półkę w kuchennej szafce mam pełną przeróżnych... a ulubiona ostatnio to Lipton Smooth Digestion - czyli Łagodne Trawienie;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_ze_wsi Re: Lubicie PIC Herbaty?TAK, zwykla czarna, n/t 12.05.07, 22:37 lipton czarna lisciasta z bergamotka i limonką albo cytryna nie wiem sama;/ w lecie owocowe vitaxu najbardziej lubie grejpfrutowa Odpowiedz Link Zgłoś
biuty23 Re: Lubicie PIC Herbaty?TAK, zwykla czarna, n/t 18.05.07, 20:23 czerwona i biala;] Odpowiedz Link Zgłoś
lolu83 Re: Lubicie PIC Herbaty?TAK, zwykla czarna, n/t 10.06.07, 17:10 pije yerba matte;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 12.05.07, 23:15 uwielbiam earl greya zaprawionego syropem z czarnej porzeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
drobniutka2 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 13.05.07, 15:44 nie pije cherbaty,a kiedys lubilam karmelowa Odpowiedz Link Zgłoś
krakersik4 Tylko smakowe Dilmah 13.05.07, 16:12 Innej nawet nie tkne bo nie lubie smaku herbaty.Ale dilmahy nie smakuja jak normalna herbata wiec moge pic:) Zwłaszcza czarna porzeczke i mango:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 13.05.07, 17:53 Herbatę kocham. Gorącą, mocną i gorzką. Nie jestem jednak jakoś specjalnie wybredna i ze względów praktycznych zadowalam się zwykłymi herbatami torebkowymi (zwykle Tetley, Lipton i Teekanne). Najbardziej lubię Earl Greya. Lubię też zieloną (z opuncją lub miętą) i czerwoną (rooibos z wanilią). Uwielbiam także herbaty ziołowe - miętę, szałwię, rumianek. Nie przepadam natomiast za herbatami owocowymi, choć niektóre mieszanki są całkiem niezłe, szczególnie te przyprawiane korzennie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolu83 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 13.05.07, 20:19 czarnenie sa srednio dobre;/ Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 22.05.07, 13:22 dzis pije purh eh Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 14.05.07, 10:47 Zazwyczaj pije herbaty Twinings,do ktorych naleza: czerwona czarna (w tym ananasowa,cynamonowa,kokosowa) zielona (w tym pomaranczowa) owocowa (czarna porzeczka,wisnia,cytryna,owoce egzotyczne) plus zielona lisciasta,biala,zwykla liptona itp Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 14.05.07, 10:48 Ja lubię ice-tea ale lemon, green lub red.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 14.05.07, 12:49 Uwielbiam. Zawsze mówię, że jestem "herbatnik" ;) Bardzo rózne herbaty pijam. Z tych do kupienia w zwykłych spożywczakach bardzo lubię białą bambusową i brzoskwiniowego liptona. Ale najczęściej kupuję w herbaciarni, mam nawet swoją ulubioną. Odpowiedz Link Zgłoś
lolu83 Re: Lubicie PIC Herbaty???Wasze Ulubione;)??? 15.05.07, 15:38 ja lubie purh erh:) Odpowiedz Link Zgłoś