Dodaj do ulubionych

Activia---co o niej myslicie??? Działą czy nie ???

21.08.07, 11:58
Stosowałyscie activie??? Co o niej myslicie??? prosze o odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • mloda.kobietka23 Re: Activia---co o niej myslicie??? Działą czy ni 21.08.07, 12:07
      dziala, ale nie tak ze zjesz jedno opakowanie i juz lecisz do kibelka:)tak po
      tygodniu jedzenia zobaczysz roznice...najlepsza to truskawkowa z dodatkami jakis
      tam ziarn:)
      • takajednalejdi Re: Activia---co o niej myslicie??? Działą czy ni 21.08.07, 16:03
        Dziekuje za odpowiedzi ;) z waszych opni wynika, ze activia działa jak srodek przeczyszczający! A po jedzieniu jej miałyscie ładniejszy brzuch czy nic z tych rzeczy ???
        • zoofka Re: Activia---co o niej myslicie??? Działą czy ni 21.08.07, 16:09
          ja jem od tygodnia... i nic :)
        • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Activia---co o niej myslicie??? Działą czy ni 21.08.07, 16:09
          ja sobie to kupowalam zeby miec cos gestszego do popicia na zajeciach i tyle,
          nie w celach dietetycznych. smaczne to bylo wiec pilam, dopoki nie zorientowalam
          sie ze nieustajace rozwolnienie do wina wlasnie tego specyfiku.
    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Activia---co o niej myslicie??? Działą czy ni 21.08.07, 12:13
      działa niczym huragan. u mnie powodowała tak galopującą sraczkę ze musialam
      pewnego razu wysiasc awaryjnie z autobusu i leciec do parku w krzaki. nie polecam.
      • na_forum_na Re: Activia---co o niej myslicie??? Działą czy ni 21.08.07, 12:21
        na mnie działa niekorzystnie - zawsze (a do 3 razy sztuka) czułam
        sie po niej jak balon. plus mało smaczna.
      • alpepe Re: Activia---co o niej myslicie??? Działą czy ni 21.08.07, 17:24
        dobre, dobre :)
      • wlatca_muh Wieczorem para kochanków miała niespodziankę 21.08.07, 22:12
    • kedrok1 Re: Activia---co o niej myslicie??? Działą czy ni 21.08.07, 16:06
      a po co w ogóle takie rzeczy???
    • paulinaa Re: Activia---co o niej myslicie??? Działą czy ni 21.08.07, 17:05
      nie wiem czy działa, jadłam 2, smaki figowy i jabłko z musli-oba
      niedobre:)
    • i.nes A na co to ma działać??? 21.08.07, 17:26
      Bo jak na trawienie, to polecam kefir albo jabłko.
      A jak na figurę, to jogę, rower, basen lub spacer ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka