limonka3 07.09.07, 11:53 NIENAWIDZĘ NIENAWIDZĘ NIENAWIDZĘ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 11:54 Powiedz nam siostro co sie stalo.. pomozemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 11:58 kontik_71 napisał: > Powiedz nam siostro co sie stalo.. pomozemy :) wiesz co Kontik? to rozmowa na dłużej i nie na neta, i przy większej ilości alkoholu, co by złości topić odrazu ;) chociaż WIELKIE dzięki za chęć pomocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 11:59 hmmm... niedobrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:00 kontik_71 napisał: > hmmm... niedobrze :( no niedobrze Kontiku niedobrze, ale jedno jest dobre...........PIĄTECZEK dziś mamy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:02 A opcja "nowa praca" istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:07 kontik_71 napisał: > A opcja "nowa praca" istnieje? to Słonko własnie jest "nowa praca"..........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:08 O kuuuurde.. a od kiedy jestes tam? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:28 No to juz nie jest nowa.. juz ma stepelek "stara" Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:31 no masz w sumie rację, ale ja nie za bradzo lubię opcje "nowa praca".....ale jak już będzie za dużo i się miarka przeleje.... a do pełnego brakuje pare kropel.....;( Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 17:54 limonka3 napisała: > wiesz co Kontik? to rozmowa na dłużej i nie na neta, i przy większej ilości alkoholu, co by złości topić odrazu ;) > chociaż WIELKIE dzięki za chęć pomocy to po co zakladasz watek? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 11:55 Ja na przykład uwielbiam przełożone wafle czekoladą albo naleśniki...:D Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 11:56 naleśniki też kocham:) ale przełożonych NIENAWIDZĘ NIEANWIDZĘ NIENAWIDZĘ !!!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 11:58 limonka3 napisała: > naleśniki też kocham:) > ale przełożonych NIENAWIDZĘ NIEANWIDZĘ NIENAWIDZĘ !!!!!:( No ale takich naleśników przełożonych jabłuszkiem uduszonym z cynamonem...polane śmietaną...mmmmmmmm:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 11:59 A potem sa watki na forum "czy 20 kg nawagi to juz jest problem?" Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:02 Nam z izabelą nie zaszkodzą !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:02 Nalesniki czy nadwymiarowe kilogramy :)? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:09 ani jedno ani drugie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:12 limonka3 napisała: > Nam z izabelą nie zaszkodzą !!!:) No! TO już nie przezywaj tych przełożonych naleśników bo siem obrażom i już nigdy Ci nie wyjdom! O! :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:11 kontik_71 napisał: > A potem sa watki na forum "czy 20 kg nawagi to juz jest problem?" Ale problem nie mój;P Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaczek2511 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:39 o Boże, ale napisałaś!!! Uwielbiam takie, no i teraz będę się liniła do końca dnia................mniaaaaaaammmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:42 pysiaczek2511 napisała: > o Boże, ale napisałaś!!! Uwielbiam takie, no i teraz będę się liniła > do końca dnia................mniaaaaaaammmmmmmmmmmmmm No widzisz??? A Limonka nienawidzi takich przełożonych! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:48 izabellaz1 napisała: > pysiaczek2511 napisała: > > > o Boże, ale napisałaś!!! Uwielbiam takie, no i teraz będę się liniła > > do końca dnia................mniaaaaaaammmmmmmmmmmmmm > No widzisz??? A Limonka nienawidzi takich przełożonych! :DDD ej! ej! :) takich kocham!:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:57 limonka3 napisała: > izabellaz1 napisała: > > > pysiaczek2511 napisała: > > > > > o Boże, ale napisałaś!!! Uwielbiam takie, no i teraz będę się > liniła > > > do końca dnia................mniaaaaaaammmmmmmmmmmmmm > > No widzisz??? A Limonka nienawidzi takich przełożonych! :DDD > > ej! ej! :) > takich kocham!:) To co się rzucasz...Mała:PPP Niektórym to naprawdę ciężko dogodzić! ;PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 13:03 > > ej! ej! :) > > takich kocham!:) > > To co się rzucasz...Mała:PPP > Niektórym to naprawdę ciężko dogodzić! ;PPPPPPPP no to już sama nie wiem........o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 13:10 limonka3 napisała: > > > ej! ej! :) > > > takich kocham!:) > > > > To co się rzucasz...Mała:PPP > > Niektórym to naprawdę ciężko dogodzić! ;PPPPPPPP > > > no to już sama nie wiem........o co chodzi:) No i dobrze! :D A po pracy szoruj po składniki na najlepsze w świecie naleśniki! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 13:13 > No i dobrze! :D > A po pracy szoruj po składniki na najlepsze w świecie naleśniki! :DDD > składniki są w domku, jak przyjdę zaraz się za nie zabiore i będą przełożone - obiecuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 11:58 a kuibisz byc przełożoną? :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 11:59 butterflymk napisała: > a kuibisz byc przełożoną? :) aaaa to zależy przez kogo..........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:00 Limonka lubi byc obdzierana ze skorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:03 kontik_71 napisał: > Limonka lubi byc obdzierana ze skorki :) no Kontiku, tego do końca nie wiem, bo obiecałeś obiecałeś......zapowiadalo się miło.........i na tym sie skończyło :( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:06 Limonko, ja musze przebyc 1500 km aby spelnic obietnice.. troche to musi potrwac :( Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:10 wow! poczekam ja jestem baaaardzo cierpliwa :) a to gdzie Ty jestes? hm........;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:29 No z tego miejsca skad pochodzi czekolada :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:32 kontik_71 napisał: > No z tego miejsca skad pochodzi czekolada :) to ja grzecznie i cierpliwie poczekam a Ty przyjedziesz z czekoladką i będzie słodko.......mmmmmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:33 A czekoladka przed zdzieraniem czy dopiero po :)? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:35 kontik_71 napisał: > A czekoladka przed zdzieraniem czy dopiero po :)? w trakcie..... dla lepszych doznań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:36 Hahaha.. cos sobie woybrazilem, ale to nie nadaje sie na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:38 kontik_71 napisał: > Hahaha.. cos sobie woybrazilem, ale to nie nadaje sie na forum :) no ej! nie ładnie.... zawsze możesz mailem podesłać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:38 Wstydze sie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:40 kontik_71 napisał: > Wstydze sie... :( I kto to mówi?? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:41 No co? Mowilem, ze niesmialy jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:40 kontik_71 napisał: > Wstydze sie... :( eee tam, Ty duży chłopiec jesteś i ja też duża dziewczynka już ;) rówieśnica rzec by można ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:42 A skad ja mam wiedziec, ze nie jestes jakas malolata, ktora sie tylko podszywa pod dorosla kobiete? No skad? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:43 kontik_71 napisał: > A skad ja mam wiedziec, ze nie jestes jakas malolata, ktora sie > tylko podszywa pod dorosla kobiete? No skad? heheheh..........weź czekolade i sprawdź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:44 Taaa a za zaslona prokurator... :( Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:46 kontik_71 napisał: > Taaa a za zaslona prokurator... :( ja nie mam zasłon :)))) spokojnie....nie ma co się bać!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:47 Ale jakies rogi w mieszkaniu, zamkniete pomieszczenia.. itp.. boje sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:52 kontik_71 napisał: > Ale jakies rogi w mieszkaniu, zamkniete pomieszczenia.. itp.. boje > sie :( rogi tak, ale zamkniętych pomiszczeń brak :) no nie bój się!:) ale wiesz, dawac i prosić to za dużo.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:53 Pozwol, ze sie powaznie zastanowie i skonsultuje z Nikusia i Vinnulkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:56 kontik_71 napisał: > Pozwol, ze sie powaznie zastanowie i skonsultuje z Nikusia i > Vinnulkiem :) oooo i tu mamy typowa obronną postawę faceta, jak już nie wie co powiedzieć to wchodzi Nikusia i Vinnulek....:)))) ale i tak Cię lubie!:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:59 No wiesz co.. one tez maja cos do powiedzenia bo gdy mnie nie ma to tesknia i chodza jak strute.. Nikusia wlasnie siedzi kolo laptopa i mruczy jak oszalala :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 13:01 kontik_71 napisał: > No wiesz co.. one tez maja cos do powiedzenia bo gdy mnie nie ma to > tesknia i chodza jak strute.. Nikusia wlasnie siedzi kolo laptopa i > mruczy jak oszalala :) mruczące kotki znaczy....:)no to hmmmmm.....nie wiem co na to moja sunia:) ale i tak uważam, że to jest piętrzenie sobie samemu problemów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 13:08 To jest bycie fair w sotsunku do czlonkow rodziny i przyjaciol.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 13:12 No i tacy jesteśmy i dlatego Cię lubię i czekolade też:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 13:13 MOge tylko sklonic glowe i podziekowac za mile slowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 13:14 kontik_71 napisał: > MOge tylko sklonic glowe i podziekowac za mile slowa :) i tym prostym sposobem dawno i daleko odeszlismy od podstawowego temu, czyli skórki i czekolady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 16:29 I tak wlasnie powinna sie rozwijac dyskusja.. od jednego tamatu w drugi i to tak aby nie widac bylo szwow :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 15:43 mam dziś ogórkową na obiadek................;))) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:03 hahaaha No jak to przez kogo?? Przez niego .... :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:02 Przełożony to też człowiek, tyle że z każdym awansem traci cząstkę mózgu odpowiadającą za czowieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:05 ciotka_zawrotka napisała: > Przełożony to też człowiek, tyle że z każdym awansem traci cząstkę > mózgu odpowiadającą za czowieczeństwo. mój a w zasadzie moja, nie ma już ani kawałka takiej cząstki, ale za to cząski odpowiadające za pazerność ma za wszystkich w naszej firmie! :( Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:08 ach... baba przełożona to jakaś masakra jak sie okazuje... ale dlaczego? Czasami przeraża mnie że zgadzam sie z teza że baby to jednak głupie są Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:13 butterflymk napisała: > ach... baba przełożona to jakaś masakra jak sie okazuje... > ale dlaczego? Czasami przeraża mnie że zgadzam sie z teza że baby to > jednak głupie są dokładnie tak - masakra, ja tez czasami się zgadzam (i nie mogę w to uwierzyć), że są głupie a do tego podstępne, chciwe, zazdrsone..........i wile innych rzeczy :( nie wszystkie oczywiście!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:09 Czymś trzeba luki intelektualne zapchać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:16 ale to już naprawdę nie ma kim???? Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:36 Grunt to miec to w D....;) wyluzuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:42 ciotka_zawrotka napisała: > Grunt to miec to w D....;) > wyluzuj:) Staram się jak mogę, Ale czasami i mnie można z równowagi wyprowadzić ale generalnie się stosuje do zaleceń "miecia" tego w d......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:10 to ja powiem tylko tak: przełożony to też człowiek :)...i też w wielu przypadkach ma swojego przełożonego... Odpowiedz Link Zgłoś
osika4 Re: NIEnawidzę przełożonych.......... 07.09.07, 12:19 Nigdy nie mów szefowi, że czegoś się nie da zrobić, dlatego, że zawsze znajdzie się debil z inicjatywą, który nie wie, że tego się nie da zrobić, i to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś