Dodaj do ulubionych

wigilia u mojego chlopaka

IP: *.itelligence.pl 14.12.01, 15:33
moj chlopak zaprosil mnie do siebie na wigilie
moi rodzice nie sa zachwyceni tym pomyslem, uwazaja, ze taki wieczor spedza sie
z rodzina, a on w koncu to nie rodzina...
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: wigilia u mojego chlopaka IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 14.12.01, 15:36
      zróbcie ostrą orgietkę pod śledzia u chłopaka, pewnie że się spędza Wigilię z
      rodzina a nie z jakimś chłopakiem....
      • mp1 Re: wigilia u mojego chlopaka 14.12.01, 15:38
        A na obie nie zdazysz? Ja obskakuje trzy :)
    • Gość: Izabella Re: wigilia u mojego chlopaka IP: *.vgernet.net 14.12.01, 15:40
      Nie chce brzmiec tradycyjnie ale mnie etz sie wydaje ze powinnas zostac z
      rodzicami.Na odwiedziny znajomych, chlopaka sa jeszcze dwa dni siwat i
      Sylwester ktory w przeciwienstwie do Wigili spedza sie w gronie znajomych.
      Wigilia ma specyficzna atmosfere, kazda rodzina ma swoje zwyczaje, tradycje,
      rozne mozliwosci odnosnie prezentow a wiec wydaje mi sie ze lepiej jest spedzic
      w gronie najblizszych.Wiem ze moze wydac ci sie to glupie ale pedzaj wigilie z
      rodzina tak dlugo jak mozesz.Trudno powiedziec gdyz nie wiem ile masz lat i czy
      to cos powaznego z tym chlopakiem, wybor i tak nalzey do ciebie ja tylko
      wyrazilam moje zdanie.
      • Gość: Anna27 Re: wigilia u mojego chlopaka IP: *.244.86.223.Dial1.Washington2.Level3.net 14.12.01, 15:46
        Ja tez uwazam, ze powinnas Wigilie spedzic ze staruszkami.

Moj brat tak rozwiazuje problem Wigilii. On z naszym wapienkiem. Narzeczona
        ze swoim. Po kolacji on jedzie do niej na chwilke, przywozi ja do naszych
        staruszkow tez na chwilke. Poetm oboje znikaja niewiadomo gdzie. I wszyscy sa
        uchachani.
    • Gość: janka Re: wigilia u mojego chlopaka IP: *.man.polbox.pl 14.12.01, 15:59
      ja od paru lat spędzam wigilię u rodziców mojego - obecnie - męża, wcześniej
      chłopaka. no ale obie nasze rodziny nie są zbyt tradycyjne. moja w ogóle
      właściwie nie robi wigilii (może by zrobiła jakbyśmy wyrazili chęć przyjścia),
      zresztą tata osobno, mama osobno... wybrałam miejsce gdzie jest pyszna
      grzybówka ;-). ale jeśli Twoi rodzice są dość tradycyjni to może im być przykro.
    • Gość: ixi Re: wigilia u mojego chlopaka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.12.01, 22:29
      Ja mam problem diametralnie odmienny od twojego - chyba będę musiała spędzić
      Wigilję ze swoim chłopakiem, bo w tym roku nie będę mogła pojechać do rodziców
      (z powodów ode mnie nie zależnych). To będzie pierwsza moja Wigilia zdala od
      rodziców i już czuję że chyba tego dnia się popłaczę.
    • magiczna Re: wigilia u mojego chlopaka 21.12.01, 12:41
      Moze to co teraz napisze wyda Ci sie bardzo przesadzone, ale pomysl nad tym.
      Nie wiesz co bedzie w przyszlosci, nie wiesz tez jak dlugo zyc beda Twoi
      rodzice. Wyobraz sobie, ze przyjmiesz zaproszenie swojego chlopaka i spedzisz z
      nim Wigilie - dzien, ktory, jak wiekszosc tu doskonale zauwazyla, spedza sie z
      rodzina. Wyobraz sobie rowniez, ze (odpukac) bedzie to ostatnia wigilia Twoich
      rodzicow. Nie bedziesz miala wyrzutow sumienia, ze nie spedzilas jej z nimi???
      Ze juz nie spedzisz z nimi ZADNEJ wigilii??
      Ja przez cale swoje zycie spedzalam swieta z rodzina. Bo tak mnie nauczono, ze
      jest to czas dla rodziny, dla bliskich. Jezeli ten chlopak jest dla Ciebie
      wazny i wasz zwiazek to cos powaznego, kiedy zostaniecie malzenstwem spedzicie
      ze soba jeszcze mnostwo Wigilii, uwierz mi. Nie uciekaj zbyt szybko od rodziny
      w doroslosc - mozesz tego zalowac. Ja spedze w tym roku pierwsze swieta bez
      rodzicow, wyprowadzilam sie bowiem na drugi koniec POlski, dzieli nas ponad
      500km. I tesknie, naprawde. Ale zarazem ciesze sie, ze wszystkie poprzednie
      swieta spedzilismy razem. I wiem, ze oni to tez doceniaja.
      Powodzenia i Wesolych Swiat! Podejmij wlasciwa decyzje!
      Pozdrawiam,

Iwona
    • Gość: Alicja. Re: wigilia u mojego chlopaka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.12.01, 11:31
      Ja zawsze zaczynalam wigilie wczesniej, bo moj chlopak mial urodziny, kolezanka
      imieniny, a nastepnie lecialam do domu spedzic ja ze swoimi rodzicami. Nie
      powinnas zostawiac rodzicow samych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka