dita.von.teese 30.04.08, 22:04 cos dla panow lasuchow;] galeria.interia.pl/praca,w_id,606972,t_id,0,s_id,0,sort,date,wabik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8n Re: Zdjecie dnia 30.04.08, 22:10 ojej jaka ładna. zdjęcie dnia to może dla mnie nie jest, ale pierś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Zdjecie dnia 30.04.08, 22:15 no polaczenie piersi i czekolady bardzo apetycznie i zmyslowo mi wyglada.. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Zdjecie dnia 30.04.08, 22:17 Ale jeśli gorącą czekoladą, to czy jej nie bolało? Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Zdjecie dnia 30.04.08, 22:20 pani sie poswiecila widac dla sztuki;) a moze potem autor zdjecia w jakis przyjemny sposob usunal te czekolade z piersi..? Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Zdjecie dnia 30.04.08, 22:25 najpierw zapusci paznokcie, będzie drapał, drapał, czekolada swój nowy dom za jego paznokciami znajdzie, a potem przetrze papierem ściernym żeby była głoadka. nie ma przyjemnego sposobu na usuniecie czekolady z piersi. sprawia ci przyjemnosc jak ktos lize cie po cycu? Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Zdjecie dnia 30.04.08, 22:27 nom:) czasem tak, jak robi to w fajny sposob. A Tobie nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Zdjecie dnia 30.04.08, 22:34 ja lubie psy, ale nie lubie jak mnie liza.psy, znaczy sie:] Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Zdjecie dnia 30.04.08, 22:37 ja lubię koty, za tym jak ktoś mnie darapie. jak kot to nie lubie. a psy z tym swoim jęzorem, to jest jedną z najnieprzyjemniejszych rzeczy na swiecie. kiedys rzucily sie na mnie dwa, ale schowalam sie pod koldre i nie zdazyly mnie wylizac www.youtube.com/watch?v=HyLDYlbEwNI - oto nadszedl dzien pelnego ekshibicjonizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Zdjecie dnia 30.04.08, 22:51 no jesli to twoje pieski obydwa to ja sie nie dziwie juz skad ta awersja ogolna do lizania;) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Daliście się nabrać 30.04.08, 22:48 czekolada żeby spłynąć musi być gorąca. Żeby ją zlizać też musi być gorąca, bo jak będzie zimna to zastygnie i raczej się skruszy albo połamie. Ta czekolada to prędzej obcy który wskoczył na twarz cycka. Żeby go oderwać będzie bolało.. Chyba że ktoś lubi ból:) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 22:50 Sos czekoladowy nie musi być gorący :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 22:53 właśnie ,taki do lodów mmmmmmm zawsze mialam taką fanatazję z jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 22:56 do kupienia w sklepie i fantazja do spełnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 22:57 zgadza się, ale jakoś przeczytałem że to ma być czekolada. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 22:58 no, ale moze tez byc czekolada w stanie cieklym:) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 23:02 bleh. jah. bita smietana jest biała. ma podobny smak do lodow waniliowych? Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 23:04 no co lodow tez nie lubisz?;P Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 23:09 lody lubie. nie wiem tylko jak smakuje bite smietana. i w cale mi nie pomagasz! Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 23:13 oj, naprawde nie wiesz czy sie zgrywasz?:) jak jest lekko slodka, to jest pyszna, jak nie to jest po prostu mdla. W kazdym razie moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 23:15 no nie wiem jak smakuje, nie zgrywam się. ale kiedys robilam, w mojej pierwszej pracy. byly takie super stalowe butle, i sie aplikowaalo 2 pociski z gazem. super byla zabawa. a potem trzeba bylo duzo robić trzęsienia. raz nie dokręciłam dobrze i wybuchło. co za syf. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Daliście się nabrać 30.04.08, 23:23 prawdziwa bita smietana jest robiona ze smietany kremowki ,tylko trzeba uwazać ,zeby sie nie zwarzyła.Calkiem niezle ale się nie zachwycam w sumie Odpowiedz Link Zgłoś