Dodaj do ulubionych

Kebab Amrit, smaczny jest?

01.12.10, 19:54
Hej! Opiszcie jak smakuje kebab z "Amrit". Jeszcze tam nie byłam, ale zawsze jak przechodzę, to dużo ludzi jest, o dziwo zwłaszcza Panów. To chyba smacznie podają? Może się wybiorę...
Obserwuj wątek
    • jg46889 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.12.10, 00:21
      Ekstraklasa wśród kebabów.
      Korzystny stosunek ilości mięcha do surówki, mięsko opieczone i cieniutko pokrojone, do tego chrupiący chlebek turecki (wersja "na grubym). Sos mógłby być ciut lepszy, ale zły nie jest.
      Mimo że kebab w Amricie jest o 2 zł droższy niż u konkurencji, to za tą cenę dostajesz więcej jedzenia i dużo lepsze wrażenia smakowe. Więc naprawdę warto.
      • fakser Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.03.15, 22:20
        Drugi raz się oszukałam,nie słuchają co się do nich mówi.Kanapki są suche prawie zero sosu,ale sensacje zaczynają się na drugi dzień.Nie polecam.
    • bun01 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.12.10, 11:46
      Armit to McDonald's wśród kebabów, czyli cos co udaje jedzenie, a już na pewno udaje kebeb. Majonez, ogórek kiszony i mamy kebeb po wiejsku. Ale jest na takie truchło wielu chętnych. Generalnie trudno w Polsce o dobry kebab, w Armicie jadłem kilka razy z braku alternatywy, ale nie jest do dobre jedzenie, a już na pewno nie jest to kebeb.
      • tynia71 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.12.10, 22:03
        A gdzie poza Polską jadłeś dobry kebab?
    • jg46889 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.12.10, 23:04
      Majonez? Ogórek kiszony?
      To nie mógł być Amrit.
      • nadka1 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 04.12.10, 16:08
        Jest najlepszy , pomimo tego ogórka.
    • k.mieszkowski Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 05.12.10, 20:30
      rewelacja.Nie tylko kebson ale i dużo innych dań wschodnich.Ponadto nikt jak oni nie dbają o najmniejsze szczegóły wystroju czy upominków dla nas czyli klientów na promocjach.Polecam ich stronę www.amrit.pl .Ja smakoszem kebabu nie jestem z reguły ale cielęcina z bakłażanem w ich wykonaniu to mistrzostwo jak dla mnie!Żona za to objada się baranem na cienkim ze średnim sosem.Bardzo polecamy
      • telimena30 skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 06.12.10, 22:37
        czy zleciali się tu wszyscy potomkowie tuhajbeja i innych psu synów? po co ta nachalna promocja? chcecie zislamizować Polskę? dalej jazda do siebie, tu jest Polska i jemy to co polskie a nie byle g..... z byle czego, nie umiecie gotować krupniku? grochówki? schabowego?
        • k.mieszkowski Re: skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 06.12.10, 23:35
          telimena30 napisała:

> czy zleciali się tu wszyscy potomkowie tuhajbeja i innych psu synów? po co ta n
          > achalna promocja? chcecie zislamizować Polskę? dalej jazda do siebie, tu jest P
          > olska i jemy to co polskie a nie byle g..... z byle czego, nie umiecie gotować
          > krupniku? grochówki? schabowego?
          NIE EKSCYTUJ SIE GWIAZDECZKO BO CI NA URODE PADNIE...TO KOCIE ZARLO JE POL POLSKI,A TY DALEJ OPYCHAJ DUPE CZYM CHCESZ I ODWAL SIE OD INNYCH.ZAL CI TYLEK SCISKA ZE OBCOKRAJOWCY ROBIA DOBRY BIZNES A TY PEWNIE PRACUJESZ W TESCO ZA TYSIAKA!
          • telimena30 Re: skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 08.12.10, 16:46
            nie lubię brudasów i tyle, a ty też lepszy cwaniaczek jesteś, i nie krzycz po się nie boję a prawdziwi Polacy to powinni wspierać wszystko co Polskie i taka jest prawda
            • k.mieszkowski Re: skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 08.12.10, 19:12
              Bać się mnie nie musisz bo ja grożny nie jestem lecz szczery.Skoro nie lubisz "brudasów"nie lubisz sam lub sama siebie,bo skoro nie masz szacunku do innych nazwać można cię świnią
        • sibeliuss Re: skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 07.12.10, 12:07
          A co tobie żona gotuje?
      • bun01 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.12.10, 10:04
        Współczuję gustu kulinarnego. Poza tym, to nie jest baranina tylko wołowina i w dodatku mielona. A "dbanie o wystrój" to kolejny żart?
      • sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.12.10, 12:07
        A dzieci, co jedzą tam z wielkim apetytem, a czym wręcz się zażerają? Proszę o rzeczową odpowiedź, grzeczną, taktowną i popartą faktami.
        ps. jadasz też gdzieś w innej kebabowni?
    • magoo_king Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.12.10, 22:23
      Jeśli ktoś lubi kebaby, to jeden z lepszych w mieście, o ile nie najlepszy.
      Dania w ich wykonaniu są naprawdę super. Czy kurczak rolowany, czy kurczak w płatkach kukurydzianych, są daniami pierwszej klasy. Polecam też do zjedzenia pierożki BYRAK.
      Słabą stroną niestety jest obsługa telefoniczna. Pani odbierająca (starsza, siwa Pani w okularach) często zapomina o napisaniu kartki i człowiek odbierający zamówione danie, musi odczekać swoje 2 x dłużej.
      Ilość klientów świadczy o jakości dań, a tym naprawde nie mam nic do zarzucenia. Ostatnio podnieśli jednak ceny, i Kebab z kuraka zrównali cenowo z baranem, ale i tak warto.
      Na tej naszej bródnowskiej pustyni kulinarnej, Amrit jest na pierwszym miejscu, a za nim, dlugo, długo, długo .... długo nic !
      • sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.12.10, 09:15
        Nasza pustynia kulinarna jest tak naprawdę z naszej przyczyny. W ilu istniejących lokalach nie byłeś?
        • magoo_king Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.12.10, 23:19
          Byłem chyba w więcej jak 70 % naszych Bródnowskich lokali. Pizzerie, włochy, cafe, i kebaby.
          Nie jadłem tylko (jeszcze) w kebsie na bartniczej, w lokalu w którym były dyskoteki (ten na antresoli nad Pelcowizną na chodeckiej) i grande azurro.

Pustynia jest pustynią, niestety mamy lokale do, których po "pierwszym razie" się nie wraca.
          Tak było u mnie z Cafe Ulica, kebabem na malborskiej, czy barem Stokrotka.
          Założymy może oddzielny wątek, gdzie się można posilić i recenzje o lokalu.
          • pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 13:28
            magoo_king napisał:

> Byłem chyba w więcej jak 70 % naszych Bródnowskich lokali. Pizzerie, włochy, ca
            > fe, i kebaby.
            > Nie jadłem tylko (jeszcze) w kebsie na bartniczej, w lokalu w którym były dysko
            > teki (ten na antresoli nad Pelcowizną na chodeckiej) i grande azurro.
            >
            > Pustynia jest pustynią, niestety mamy lokale do, których po "pierwszym razie" s
            > ię nie wraca.
            > Tak było u mnie z Cafe Ulica, kebabem na malborskiej, czy barem Stokrotka.
            > Założymy może oddzielny wątek, gdzie się można posilić i recenzje o lokalu.
            >
            >mango_king moge sie spytac co ci nie pasowalo w Stokrotce? Ja tam chodze bardzo czesto, jedzenie bardzo dobre nawet tansze niz w kefirku(a podobno to bar mleczny) piwo tez niczego sobie(nie jest chrzczone) nie rozumiem takich opini jak twoja piszesz ze nie wrocisz a nie napisales z jakiego powodu?
    • pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 13:11
      Lubie tego kebaba, ale juz zaczynaja isc na ilosc a nie na jakosc, czesto tam jem i powiem szczerze ze juz ktorys raz dostalem takiego sobie tego kebsa,
      Własciciel tego to protstak, nie jestem rasista ale moglby byc troche sympatyczniejszy I denerwuje mnie to ze tyle tam ludzi zawsze jest, a juz najbardziej to chyba ta kiczowata palma ktora stoi przed restauracja, samochodem nie mozna przejchac tongue_out tylko podejsc i ja wyrwac.
      • sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 15:21
        Palma stoi na chodniku, więc nie za zbytnio rozumiem. Piszesz, ze właściciel to prostak, a dla mnie równie prostaccy są kolesie jadący po chodniku wzdłuż pawilonów. Tak ciężko zaprkować z tyłu pawilonu i przejść te 150 metrów?
        • pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 15:43
          Nazywasz mnie prostakiem nie znajac mnie, to swiadczy tylko o tobie.(przykro mi z tego powodu) Widac ze nie wiele wiesz o brodnie, a to gdzie stoi palma to nie chodnik tylko ciag pieszo-jezdni, mam ci wyjasnic co to znaczy?( po polsku ciąg pieszo-jezdny to jednocześnie droga np. asfaltowa dla samochodów ale również chodnik dla ludzi) A nazwalem wlasciciela tak poniewaz wiele razy widzialem jak sie zachowuje w stosunku do swoich pracownikow ale nie tylko!!!!
          • sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:02
            pawelsso napisał:

> Nazywasz mnie prostakiem nie znajac mnie...

Jeśli jesteś leniem podjeżdżającym pod drzwi, bo ciężko jest podejść to coś w tym jest. Prostakami nazywam też parkujących na chodnikach, trawnikach lub nie sprzątających po psach.
            • pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:25
              A kto tu powiedzial ze podjezdzam pod drzwi KEBABA oprocz tego lokalu jest tam jeszcze pare innych miejsc, a po to jest zrobiony ten ciag pieszo-jezdny zeby mozna bylo korzystac samochodem z tego!!!!
              • sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:50
                pawelsso napisał:

> A kto tu powiedzial ze podjezdzam pod drzwi KEBABA

No to gdzie poczułeś się obrażony?
                • pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:58
                  Nie czuje sie obrazony tylko nie rozumiem dlaczego bronisz drapaka ktory został posatwiony w tak idiotycznym miejscu ze utrudnia poruszanie pieszych i przejazdu samochodow. Mnie nie interesuje po co i gdzie ktos podjerzdza bo to osobista sprawa - wazne jest to ze przez ta palme kisza sie piesi i auta pod kebabem i schodami. i nie wiem czego tu bronisz?
          • szymciolo1 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 16.12.10, 23:31
            Nie wiem, co to jest "ciąg pieszo-jezdny", ale wiem, co to jest chodnik i co to jest jezdnia. Mianowicie: jezdnia to np. ul. Kondratowicza (po dwa pasy ruchu w każdą stronę) a chodnik, to utwardzona droga WYŁĄCZNIE dla pieszych, jaka jest wzdłuż pawilonów. I tylko totalne chamidła, jeżdżą tam samochodami (bo karetek i wozów bojowych straży, nie widziałem)
      • davido03 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 15:54
        kebab przecietny, nie wiem czemu sie nim wszyscy tak zachwycaja, jadlem o niebo lepsze. Np. w centrum na marszałkowskiej.
        No i pokłony dla pawelsso za poruszenie tej palmy, faktycznie wlasciciel nie pomyslal z postawieniem tej palmy, nie przemyslana decyzja, samochod tam ciezko przejezdza, z jednej strony schodów samochody sa zaparkowane a po drugiej ta palma.
        A co do wlasciciela? to w sumie nigdy na niego nie zwrocilem uwagi, wszyscy tacy samitongue_out (nie jestem rasista)
        • skiela1 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 16:33
          Na Brodnie brakuje knajp w stylu drive-through.Wtedy nikt by nie musial ruszyc tylka z auta.
          • davido03 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:00
            Ale to tez by nie rozwiazalo problemu palmy na kondratowiczatongue_out
            • sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:03
              Ciekawe, że przeszkadza w podjeżdżaniu, a nikt nie zwrócił uwagi na jej drapakowatą "urodę" smile
              • kotlet1979 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 19:15
                Za te pieniadze, to ja juz wole sobie za serwowac chinszczyzne, troche zdrowsza.
                • sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 16.12.10, 00:52
                  Gdzie na Bródnie masz dobrą chińszczyznę?
                  • szymciolo1 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 16.12.10, 23:35
                    1. przy pętli Bródno-Podgrodzie
                    2. swojego czasu + rozowy domek przy tramwaju
                    • eda076 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 31.12.10, 01:12
                      Tak, to jest na forum. Zaczynasz wątek, a już po 4 odp ludzie piszą zupełnie nie na temat.
                      Raptem 3 osoby mi odpowiedziały. Cóż, pójdę zjeść i sprawdzę osobiście. Najwyżej stracę te 10zł. Wydaje mi się, że nie jest najgorzej, skoro tyle ludzi tam jest. A skoro inni zmieniają temat to ja też, byłam w końcu w Grand Azzuro i pizza była pyszna i wielka. Piwo ok.
                      • anikaone Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.01.11, 15:12
                        ....otóż według mojej oceny tytułowy kebab jest wtrętny, dla mnie to jedno wielkie SHIT. właśnie postanowiłam dzisiaj spróbować tego wytworu. kupiłam dziecku, które tak bardzo prosiło o tego kebeba i wiecie co? moja latorośl po kilku gryzach oddała mi to coś żebym zjadła... i teraz....jest mi niedobrze sad Ale to jest moja ocena więc cieszę się że komuś to smakuje i wspiera przedsiębiorczych cudzioziemców. brawo
                        • telimena30 tak czułam, jednak wielka kuuupa 07.01.11, 21:33
                          dobrze że mnie nie podkusiło by próbować to, robione nie wiadomo z czego i przez kogo, ciekawe czy sanepid tam był?
                          • julka87 Re: tak czułam, jednak wielka kuuupa 08.01.11, 17:53
                            i do tej wielkiej kupy regularnie sanepid na kontrole przychodzi,zapewniamsmile
                          • kinga_132 Re: tak czułam, jednak wielka kuuupa 03.03.11, 12:16
                            Wątpie zebym tam zagladal sanepid. Wystarczy przejsc sie obok ich "magazynów" ktore znajduja sie w garazach. Kebab jest ociekajacy tluszczem z niedoprawionymi surowkami i spalona pita. Jadlam tego kebaba dwukrotnie i dwukrotnie sie zawiodlam.
                            powtorze : JEDNA WIELKA KUPA.
                        • radeom Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.01.11, 22:37
                          może trafił Ci się jakiś trefny, ja tam jadam bardzo często i wg mnie jest to jeden z najlepszych lokali w Warszawie

a właścicielką lokalu jest Polka
                          • anikaone Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.01.11, 23:57
                            "a właścicielką lokalu jest Polka",
                            no i tu się mylisz. właścicielem jest Arab i mieszka na moim osiedlu. he he he
                            • radeom Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 14:19
                              a jego żoną jest Polka i oboje są właścicielami smile
                            • julka87 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 17:52
                              anikaone napisała:

> "a właścicielką lokalu jest Polka",
                              > no i tu się mylisz. właścicielem jest Arab i mieszka na moim osiedlu. he he he

Nie myli sie droga Pani,jest arabem i mieszka ze mna czyli zona Polka na Pani osiedlu Park Leśny...coś jeszcze z informacji się przyda??smile

Dziękuje wszystkim zwolennikom naszego kebaba,a także i przeciwnikom,każda opinia jest cenna.Szczególnie te negatywne,by móc wyciągać wnioski.
                              Pozdrawiamy!
                              • anikaone Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 20:26
                                droga pani właścicielko, nie znam szczegółów z życia pani męża i kto jest jego żoną bo mnie to nie interesuje. i prosiłabym więcej dyskrecji. bo nie życzę sobie żeby ktoś wiedział na którym osiedlu mieszkam. przypominam pani że w necie nie jesteśmy anonimowi i powinna pani o tym pamiętać, chociażby przez wzgląd na swoją firmę i osobę. nigdy nie wiadomo co komu może przyjść do głowy. A kebab, no cóż, może jak się poprawi i cena będzie na tym samym poziomie to może jeszcze kiedyś udam się do amrita i spróbuję inną opcję z waszego menu.... Pozdrawiam. Klara
                                • julka87 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 20:34
                                  Droga Pani,szanuje Pani opinie i poglądy nie mniej jednak to Pani zaczęła przekonywać forumowiczów że ów arab samotnie prowadzi biznes..Niestety Bródno jest tak małe a nasi klienci tak liczni,że akurat dla większości z nich nie jest tajemnicą gdzie mieszkamy od kilku lat.
                                  A co do bezpieczeństwa proszę Pani to chyba jednak bez znaczenia..w naszym kraju nawet strzeżone osiedla nie dają gwarancji.
                                  Mimo wszystko dziękuje Pani za opinie na nasz temat.

Z pozdrowieniami

Justyna
                                  • anikaone Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 20:44
                                    dziękuję za wyrazy szacunku. w żadnym momencie nie napisałam że Pan Arab sam prowadzi biznes i jak już wspominałam, jeśli Pani ma ochotę pisać gdzie mieszka to jest to Pani sprawa. ale pół Bródna nie musi wiedzieć gdzie ja mieszkam... Pozdrawiam, życząc spokojnego wieczora.
          • forumowicz44 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 03.03.15, 10:01
            W Amricie byłam może z dziesięć razy ale zawsze jedzenie było dobre i żadnych sensacji nikt z domowników nie miał. Również kebaby na wynos braliśmy i były dobre. Chyba ktoś chce tu komuś na złość robić. Wystarczy iść do Amrita i zobaczyć ile jest osób. W sobotę po południu na miejsce przy stoliku trzeba czekać. To chyba świadczy o tym że ludziom jedzenie smakuje. A może sensacje były dlatego że za dużo zjadłeś??
            • mmagi Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 05.03.15, 11:45
              paskudny jest ,a surowa kapusta w nim na ciepło porażka,kebab dla polaków.............bo w Turcji zupełnie inaczej wyglada uncertain
    • mmagi juz opisuje:smakuje jak kebab:> 03.03.11, 16:11

• jg46889 Re: juz opisuje:smakuje jak kebab:> 14.04.15, 17:05
        Jak to jest, że zawsze w Amricie na Placu Wilsona dostaję kebab większy i z lepszym stosunkiem mięsa do kapuchy niż w Amricie na Bródnie? Klienci z Bródna są gorsi/mniej wymagający?
        • jg46889 Re: juz opisuje:smakuje jak kebab:> 14.04.15, 17:06
          4 lata temu chwaliłem tę miejscówkę, teraz muszę skrytykować.
          • mmagi Re: juz opisuje:smakuje jak kebab:> 15.04.15, 12:23
            no,ja też,i na Wilsona i na kondratowicza kupa białej kapuchy na ciepło z odrobiną miesa,ble,ja teraz chodzę do Sandżaka,o wiele lepsze kababy,rózne warzywka w środku a nie tania biała kapuchauncertain
            • mmagi no i sandżak też sie 14.05.15, 12:51
              zesrał! byłam we wtorek,zamówiłam jak zwykle kurczaka w lawaszu................no i dostałm kupę kapuchy,już nie było delikatnwej sałatki w postaci pomidorka,ogóreczka,czerwonej cebulki,kapustki pekińskiej i co tam jeszcze,nawalona była ogromna porcja twardej białej kapuchy plus coś tam,fuj.......teraz jak moze kiedyś tam wpadnę to zapytam o kebaba sprzed miesięcy,co sie z nim stałobig_grin
          • herbata99 Re: juz opisuje:smakuje jak kebab:> 08.05.15, 01:49
            Racja. Teraz obrzydliwy. Nawet głodna, nie czuję apetytu na te gnioty kulinarne.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka