eda076 01.12.10, 19:54 Hej! Opiszcie jak smakuje kebab z "Amrit". Jeszcze tam nie byłam, ale zawsze jak przechodzę, to dużo ludzi jest, o dziwo zwłaszcza Panów. To chyba smacznie podają? Może się wybiorę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jg46889 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.12.10, 00:21 Ekstraklasa wśród kebabów. Korzystny stosunek ilości mięcha do surówki, mięsko opieczone i cieniutko pokrojone, do tego chrupiący chlebek turecki (wersja "na grubym). Sos mógłby być ciut lepszy, ale zły nie jest. Mimo że kebab w Amricie jest o 2 zł droższy niż u konkurencji, to za tą cenę dostajesz więcej jedzenia i dużo lepsze wrażenia smakowe. Więc naprawdę warto. Odpowiedz Link
fakser Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.03.15, 22:20 Drugi raz się oszukałam,nie słuchają co się do nich mówi.Kanapki są suche prawie zero sosu,ale sensacje zaczynają się na drugi dzień.Nie polecam. Odpowiedz Link
bun01 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.12.10, 11:46 Armit to McDonald's wśród kebabów, czyli cos co udaje jedzenie, a już na pewno udaje kebeb. Majonez, ogórek kiszony i mamy kebeb po wiejsku. Ale jest na takie truchło wielu chętnych. Generalnie trudno w Polsce o dobry kebab, w Armicie jadłem kilka razy z braku alternatywy, ale nie jest do dobre jedzenie, a już na pewno nie jest to kebeb. Odpowiedz Link
tynia71 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.12.10, 22:03 A gdzie poza Polską jadłeś dobry kebab? Odpowiedz Link
jg46889 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 02.12.10, 23:04 Majonez? Ogórek kiszony? To nie mógł być Amrit. Odpowiedz Link
nadka1 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 04.12.10, 16:08 Jest najlepszy , pomimo tego ogórka. Odpowiedz Link
k.mieszkowski Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 05.12.10, 20:30 rewelacja.Nie tylko kebson ale i dużo innych dań wschodnich.Ponadto nikt jak oni nie dbają o najmniejsze szczegóły wystroju czy upominków dla nas czyli klientów na promocjach.Polecam ich stronę www.amrit.pl .Ja smakoszem kebabu nie jestem z reguły ale cielęcina z bakłażanem w ich wykonaniu to mistrzostwo jak dla mnie!Żona za to objada się baranem na cienkim ze średnim sosem.Bardzo polecamy Odpowiedz Link
telimena30 skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 06.12.10, 22:37 czy zleciali się tu wszyscy potomkowie tuhajbeja i innych psu synów? po co ta nachalna promocja? chcecie zislamizować Polskę? dalej jazda do siebie, tu jest Polska i jemy to co polskie a nie byle g..... z byle czego, nie umiecie gotować krupniku? grochówki? schabowego? Odpowiedz Link
k.mieszkowski Re: skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 06.12.10, 23:35 telimena30 napisała: > czy zleciali się tu wszyscy potomkowie tuhajbeja i innych psu synów? po co ta n > achalna promocja? chcecie zislamizować Polskę? dalej jazda do siebie, tu jest P > olska i jemy to co polskie a nie byle g..... z byle czego, nie umiecie gotować > krupniku? grochówki? schabowego? NIE EKSCYTUJ SIE GWIAZDECZKO BO CI NA URODE PADNIE...TO KOCIE ZARLO JE POL POLSKI,A TY DALEJ OPYCHAJ DUPE CZYM CHCESZ I ODWAL SIE OD INNYCH.ZAL CI TYLEK SCISKA ZE OBCOKRAJOWCY ROBIA DOBRY BIZNES A TY PEWNIE PRACUJESZ W TESCO ZA TYSIAKA! Odpowiedz Link
telimena30 Re: skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 08.12.10, 16:46 nie lubię brudasów i tyle, a ty też lepszy cwaniaczek jesteś, i nie krzycz po się nie boję a prawdziwi Polacy to powinni wspierać wszystko co Polskie i taka jest prawda Odpowiedz Link
k.mieszkowski Re: skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 08.12.10, 19:12 Bać się mnie nie musisz bo ja grożny nie jestem lecz szczery.Skoro nie lubisz "brudasów"nie lubisz sam lub sama siebie,bo skoro nie masz szacunku do innych nazwać można cię świnią Odpowiedz Link
sibeliuss Re: skąd ta promocja psiego, koziego żarła?! 07.12.10, 12:07 A co tobie żona gotuje? Odpowiedz Link
bun01 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.12.10, 10:04 Współczuję gustu kulinarnego. Poza tym, to nie jest baranina tylko wołowina i w dodatku mielona. A "dbanie o wystrój" to kolejny żart? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.12.10, 12:07 A dzieci, co jedzą tam z wielkim apetytem, a czym wręcz się zażerają? Proszę o rzeczową odpowiedź, grzeczną, taktowną i popartą faktami. ps. jadasz też gdzieś w innej kebabowni? Odpowiedz Link
magoo_king Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.12.10, 22:23 Jeśli ktoś lubi kebaby, to jeden z lepszych w mieście, o ile nie najlepszy. Dania w ich wykonaniu są naprawdę super. Czy kurczak rolowany, czy kurczak w płatkach kukurydzianych, są daniami pierwszej klasy. Polecam też do zjedzenia pierożki BYRAK. Słabą stroną niestety jest obsługa telefoniczna. Pani odbierająca (starsza, siwa Pani w okularach) często zapomina o napisaniu kartki i człowiek odbierający zamówione danie, musi odczekać swoje 2 x dłużej. Ilość klientów świadczy o jakości dań, a tym naprawde nie mam nic do zarzucenia. Ostatnio podnieśli jednak ceny, i Kebab z kuraka zrównali cenowo z baranem, ale i tak warto. Na tej naszej bródnowskiej pustyni kulinarnej, Amrit jest na pierwszym miejscu, a za nim, dlugo, długo, długo .... długo nic ! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.12.10, 09:15 Nasza pustynia kulinarna jest tak naprawdę z naszej przyczyny. W ilu istniejących lokalach nie byłeś? Odpowiedz Link
magoo_king Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.12.10, 23:19 Byłem chyba w więcej jak 70 % naszych Bródnowskich lokali. Pizzerie, włochy, cafe, i kebaby. Nie jadłem tylko (jeszcze) w kebsie na bartniczej, w lokalu w którym były dyskoteki (ten na antresoli nad Pelcowizną na chodeckiej) i grande azurro. Pustynia jest pustynią, niestety mamy lokale do, których po "pierwszym razie" się nie wraca. Tak było u mnie z Cafe Ulica, kebabem na malborskiej, czy barem Stokrotka. Założymy może oddzielny wątek, gdzie się można posilić i recenzje o lokalu. Odpowiedz Link
pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 13:28 magoo_king napisał: > Byłem chyba w więcej jak 70 % naszych Bródnowskich lokali. Pizzerie, włochy, ca > fe, i kebaby. > Nie jadłem tylko (jeszcze) w kebsie na bartniczej, w lokalu w którym były dysko > teki (ten na antresoli nad Pelcowizną na chodeckiej) i grande azurro. > > Pustynia jest pustynią, niestety mamy lokale do, których po "pierwszym razie" s > ię nie wraca. > Tak było u mnie z Cafe Ulica, kebabem na malborskiej, czy barem Stokrotka. > Założymy może oddzielny wątek, gdzie się można posilić i recenzje o lokalu. > >mango_king moge sie spytac co ci nie pasowalo w Stokrotce? Ja tam chodze bardzo czesto, jedzenie bardzo dobre nawet tansze niz w kefirku(a podobno to bar mleczny) piwo tez niczego sobie(nie jest chrzczone) nie rozumiem takich opini jak twoja piszesz ze nie wrocisz a nie napisales z jakiego powodu? Odpowiedz Link
pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 13:11 Lubie tego kebaba, ale juz zaczynaja isc na ilosc a nie na jakosc, czesto tam jem i powiem szczerze ze juz ktorys raz dostalem takiego sobie tego kebsa, Własciciel tego to protstak, nie jestem rasista ale moglby byc troche sympatyczniejszy I denerwuje mnie to ze tyle tam ludzi zawsze jest, a juz najbardziej to chyba ta kiczowata palma ktora stoi przed restauracja, samochodem nie mozna przejchac tylko podejsc i ja wyrwac. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 15:21 Palma stoi na chodniku, więc nie za zbytnio rozumiem. Piszesz, ze właściciel to prostak, a dla mnie równie prostaccy są kolesie jadący po chodniku wzdłuż pawilonów. Tak ciężko zaprkować z tyłu pawilonu i przejść te 150 metrów? Odpowiedz Link
pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 15:43 Nazywasz mnie prostakiem nie znajac mnie, to swiadczy tylko o tobie.(przykro mi z tego powodu) Widac ze nie wiele wiesz o brodnie, a to gdzie stoi palma to nie chodnik tylko ciag pieszo-jezdni, mam ci wyjasnic co to znaczy?( po polsku ciąg pieszo-jezdny to jednocześnie droga np. asfaltowa dla samochodów ale również chodnik dla ludzi) A nazwalem wlasciciela tak poniewaz wiele razy widzialem jak sie zachowuje w stosunku do swoich pracownikow ale nie tylko!!!! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:02 pawelsso napisał: > Nazywasz mnie prostakiem nie znajac mnie... Jeśli jesteś leniem podjeżdżającym pod drzwi, bo ciężko jest podejść to coś w tym jest. Prostakami nazywam też parkujących na chodnikach, trawnikach lub nie sprzątających po psach. Odpowiedz Link
pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:25 A kto tu powiedzial ze podjezdzam pod drzwi KEBABA oprocz tego lokalu jest tam jeszcze pare innych miejsc, a po to jest zrobiony ten ciag pieszo-jezdny zeby mozna bylo korzystac samochodem z tego!!!! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:50 pawelsso napisał: > A kto tu powiedzial ze podjezdzam pod drzwi KEBABA No to gdzie poczułeś się obrażony? Odpowiedz Link
pawelsso Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:58 Nie czuje sie obrazony tylko nie rozumiem dlaczego bronisz drapaka ktory został posatwiony w tak idiotycznym miejscu ze utrudnia poruszanie pieszych i przejazdu samochodow. Mnie nie interesuje po co i gdzie ktos podjerzdza bo to osobista sprawa - wazne jest to ze przez ta palme kisza sie piesi i auta pod kebabem i schodami. i nie wiem czego tu bronisz? Odpowiedz Link
szymciolo1 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 16.12.10, 23:31 Nie wiem, co to jest "ciąg pieszo-jezdny", ale wiem, co to jest chodnik i co to jest jezdnia. Mianowicie: jezdnia to np. ul. Kondratowicza (po dwa pasy ruchu w każdą stronę) a chodnik, to utwardzona droga WYŁĄCZNIE dla pieszych, jaka jest wzdłuż pawilonów. I tylko totalne chamidła, jeżdżą tam samochodami (bo karetek i wozów bojowych straży, nie widziałem) Odpowiedz Link
davido03 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 15:54 kebab przecietny, nie wiem czemu sie nim wszyscy tak zachwycaja, jadlem o niebo lepsze. Np. w centrum na marszałkowskiej. No i pokłony dla pawelsso za poruszenie tej palmy, faktycznie wlasciciel nie pomyslal z postawieniem tej palmy, nie przemyslana decyzja, samochod tam ciezko przejezdza, z jednej strony schodów samochody sa zaparkowane a po drugiej ta palma. A co do wlasciciela? to w sumie nigdy na niego nie zwrocilem uwagi, wszyscy tacy sami (nie jestem rasista) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 16:33 Na Brodnie brakuje knajp w stylu drive-through.Wtedy nikt by nie musial ruszyc tylka z auta. Odpowiedz Link
davido03 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:00 Ale to tez by nie rozwiazalo problemu palmy na kondratowicza Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 17:03 Ciekawe, że przeszkadza w podjeżdżaniu, a nikt nie zwrócił uwagi na jej drapakowatą "urodę" Odpowiedz Link
kotlet1979 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 15.12.10, 19:15 Za te pieniadze, to ja juz wole sobie za serwowac chinszczyzne, troche zdrowsza. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 16.12.10, 00:52 Gdzie na Bródnie masz dobrą chińszczyznę? Odpowiedz Link
szymciolo1 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 16.12.10, 23:35 1. przy pętli Bródno-Podgrodzie 2. swojego czasu + rozowy domek przy tramwaju Odpowiedz Link
eda076 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 31.12.10, 01:12 Tak, to jest na forum. Zaczynasz wątek, a już po 4 odp ludzie piszą zupełnie nie na temat. Raptem 3 osoby mi odpowiedziały. Cóż, pójdę zjeść i sprawdzę osobiście. Najwyżej stracę te 10zł. Wydaje mi się, że nie jest najgorzej, skoro tyle ludzi tam jest. A skoro inni zmieniają temat to ja też, byłam w końcu w Grand Azzuro i pizza była pyszna i wielka. Piwo ok. Odpowiedz Link
anikaone Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.01.11, 15:12 ....otóż według mojej oceny tytułowy kebab jest wtrętny, dla mnie to jedno wielkie SHIT. właśnie postanowiłam dzisiaj spróbować tego wytworu. kupiłam dziecku, które tak bardzo prosiło o tego kebeba i wiecie co? moja latorośl po kilku gryzach oddała mi to coś żebym zjadła... i teraz....jest mi niedobrze Ale to jest moja ocena więc cieszę się że komuś to smakuje i wspiera przedsiębiorczych cudzioziemców. brawo Odpowiedz Link
telimena30 tak czułam, jednak wielka kuuupa 07.01.11, 21:33 dobrze że mnie nie podkusiło by próbować to, robione nie wiadomo z czego i przez kogo, ciekawe czy sanepid tam był? Odpowiedz Link
julka87 Re: tak czułam, jednak wielka kuuupa 08.01.11, 17:53 i do tej wielkiej kupy regularnie sanepid na kontrole przychodzi,zapewniam Odpowiedz Link
kinga_132 Re: tak czułam, jednak wielka kuuupa 03.03.11, 12:16 Wątpie zebym tam zagladal sanepid. Wystarczy przejsc sie obok ich "magazynów" ktore znajduja sie w garazach. Kebab jest ociekajacy tluszczem z niedoprawionymi surowkami i spalona pita. Jadlam tego kebaba dwukrotnie i dwukrotnie sie zawiodlam. powtorze : JEDNA WIELKA KUPA. Odpowiedz Link
radeom Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.01.11, 22:37 może trafił Ci się jakiś trefny, ja tam jadam bardzo często i wg mnie jest to jeden z najlepszych lokali w Warszawie a właścicielką lokalu jest Polka Odpowiedz Link
anikaone Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 07.01.11, 23:57 "a właścicielką lokalu jest Polka", no i tu się mylisz. właścicielem jest Arab i mieszka na moim osiedlu. he he he Odpowiedz Link
radeom Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 14:19 a jego żoną jest Polka i oboje są właścicielami Odpowiedz Link
julka87 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 17:52 anikaone napisała: > "a właścicielką lokalu jest Polka", > no i tu się mylisz. właścicielem jest Arab i mieszka na moim osiedlu. he he he Nie myli sie droga Pani,jest arabem i mieszka ze mna czyli zona Polka na Pani osiedlu Park Leśny...coś jeszcze z informacji się przyda?? Dziękuje wszystkim zwolennikom naszego kebaba,a także i przeciwnikom,każda opinia jest cenna.Szczególnie te negatywne,by móc wyciągać wnioski. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link
anikaone Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 20:26 droga pani właścicielko, nie znam szczegółów z życia pani męża i kto jest jego żoną bo mnie to nie interesuje. i prosiłabym więcej dyskrecji. bo nie życzę sobie żeby ktoś wiedział na którym osiedlu mieszkam. przypominam pani że w necie nie jesteśmy anonimowi i powinna pani o tym pamiętać, chociażby przez wzgląd na swoją firmę i osobę. nigdy nie wiadomo co komu może przyjść do głowy. A kebab, no cóż, może jak się poprawi i cena będzie na tym samym poziomie to może jeszcze kiedyś udam się do amrita i spróbuję inną opcję z waszego menu.... Pozdrawiam. Klara Odpowiedz Link
julka87 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 20:34 Droga Pani,szanuje Pani opinie i poglądy nie mniej jednak to Pani zaczęła przekonywać forumowiczów że ów arab samotnie prowadzi biznes..Niestety Bródno jest tak małe a nasi klienci tak liczni,że akurat dla większości z nich nie jest tajemnicą gdzie mieszkamy od kilku lat. A co do bezpieczeństwa proszę Pani to chyba jednak bez znaczenia..w naszym kraju nawet strzeżone osiedla nie dają gwarancji. Mimo wszystko dziękuje Pani za opinie na nasz temat. Z pozdrowieniami Justyna Odpowiedz Link
anikaone Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 08.01.11, 20:44 dziękuję za wyrazy szacunku. w żadnym momencie nie napisałam że Pan Arab sam prowadzi biznes i jak już wspominałam, jeśli Pani ma ochotę pisać gdzie mieszka to jest to Pani sprawa. ale pół Bródna nie musi wiedzieć gdzie ja mieszkam... Pozdrawiam, życząc spokojnego wieczora. Odpowiedz Link
forumowicz44 Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 03.03.15, 10:01 W Amricie byłam może z dziesięć razy ale zawsze jedzenie było dobre i żadnych sensacji nikt z domowników nie miał. Również kebaby na wynos braliśmy i były dobre. Chyba ktoś chce tu komuś na złość robić. Wystarczy iść do Amrita i zobaczyć ile jest osób. W sobotę po południu na miejsce przy stoliku trzeba czekać. To chyba świadczy o tym że ludziom jedzenie smakuje. A może sensacje były dlatego że za dużo zjadłeś?? Odpowiedz Link
mmagi Re: Kebab Amrit, smaczny jest? 05.03.15, 11:45 paskudny jest ,a surowa kapusta w nim na ciepło porażka,kebab dla polaków.............bo w Turcji zupełnie inaczej wyglada Odpowiedz Link
jg46889 Re: juz opisuje:smakuje jak kebab:> 14.04.15, 17:05 Jak to jest, że zawsze w Amricie na Placu Wilsona dostaję kebab większy i z lepszym stosunkiem mięsa do kapuchy niż w Amricie na Bródnie? Klienci z Bródna są gorsi/mniej wymagający? Odpowiedz Link
jg46889 Re: juz opisuje:smakuje jak kebab:> 14.04.15, 17:06 4 lata temu chwaliłem tę miejscówkę, teraz muszę skrytykować. Odpowiedz Link
mmagi Re: juz opisuje:smakuje jak kebab:> 15.04.15, 12:23 no,ja też,i na Wilsona i na kondratowicza kupa białej kapuchy na ciepło z odrobiną miesa,ble,ja teraz chodzę do Sandżaka,o wiele lepsze kababy,rózne warzywka w środku a nie tania biała kapucha Odpowiedz Link
mmagi no i sandżak też sie 14.05.15, 12:51 zesrał! byłam we wtorek,zamówiłam jak zwykle kurczaka w lawaszu................no i dostałm kupę kapuchy,już nie było delikatnwej sałatki w postaci pomidorka,ogóreczka,czerwonej cebulki,kapustki pekińskiej i co tam jeszcze,nawalona była ogromna porcja twardej białej kapuchy plus coś tam,fuj.......teraz jak moze kiedyś tam wpadnę to zapytam o kebaba sprzed miesięcy,co sie z nim stało Odpowiedz Link
herbata99 Re: juz opisuje:smakuje jak kebab:> 08.05.15, 01:49 Racja. Teraz obrzydliwy. Nawet głodna, nie czuję apetytu na te gnioty kulinarne. Odpowiedz Link