Dodaj do ulubionych

Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą

13.04.16, 09:36
Więcej bloków, węższe jezdnie, w zamian ścieżki rowerowe, szerokie chodniki i przyjazne dla mieszkańców place - takie zmiany proponują urbaniści dla ul. Kondratowicza. Razem z rozbudową drugiej linii metra w Warszawie - Bródno czeka rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą.
warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,19908208,brodno-od-nowa-co-sie-zmieni-w-dzielnicy-po-doprowadzeniu-metra.html#BoxLokWawImg
Obserwuj wątek
    • gilbert007 Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 13.04.16, 09:56
      Koszmar, byłem, widziałem te prezentacje na żywo. Węższe jezdnie, ścieżki rowerowe, chodniki to pryszcz. Ilość budynków, które zaproponowali dostawić to jest horror. I najgorsze, że na tej podstawie będzie opracowywany plan zagospodarowania.
      • lkjhgfdd Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 13.04.16, 13:57
        bazarek, parking przy kondratowicza 4, parking przed szpitalem i parking "za Ele", lądowisko helikopterów przy szpitalu brd i stacje statoil i rezerwę pod pętlę tramwajową przy św.winc/kondratowicza chcą zastąpić blokami

wg mnie wszystkie te propozycje chcą tylko nabić portfele developerom kosztem mieszkaców
        • sibeliuss Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 13.04.16, 19:49
          lkjhgfdd napisał(a):

> wg mnie wszystkie te propozycje chcą tylko nabić portfele developerom kosztem mieszkaców

Chyba oczywiste big_grin
        • pieskuba Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 20.04.16, 13:17
          Wszystko rozumiem, ale jak można chcieć zabudować lądowisko helikopterów przy szpitalu?!
          • mmagi Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 28.04.16, 15:25
            debili nie brakuje
            • marcyk60 Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 16.10.16, 01:35
              a kto się cieszył jak na początek SM "Bródno"zaczęła wycinać zdrowe stare drzewa?????????
              trzeba myśleć i reagować, żeby nie brakowało, jak to określasz "mądrych inaczej", czyli dziwnych "bogaczy"
              • mmagi Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 20.10.16, 16:00
                nie wiem kto i mnie to nie obchodzi,jesli drzewa rosły posrodku chodnika to jakby ci sie dupa zapaliła do bys chyba sikał na nią ,bo straz by od tamtej strony nie dojechała,trzeba jak piszesz mysleć! albo zadzwonić w odpowiednie miejsca i ci powiedza dlaczego to zrobili
                • marcyk60 Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 19.11.16, 22:13
                  mmmmmagiiiii, tobie chyba d..........pa się pali od dawna, taka jesteś agresywna......zarządcy.z SM Brodno...wycinali zdrowe drzewa, które nie rosły "pośrodku chodnika"............
                  Wytną i nas jak im w bogaceniu się przeszkodzimy hahaaaaaaaaaa
                  piszesz mmmmagi "idiotów nie brakuje" Skąd wiesz? z lusrta?
                  • mmagi Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 22.11.16, 16:19
                    kup sobie koło
      • marcyk60 Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 16.10.16, 01:32
        ten bazarek na Kondratowicza za kościołem to "trupiarnia" bazarków, ziemię obiecaną tam można kręcić, ciekawe kto ma takie "wpływy", że w takim stanie agonii to jeszcze trwa w centrum dzielnicy i w m.st. Warszawa
        • tadeusz252 Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 16.10.16, 08:39
          Ja bardzo lubię tam kupować, duży wybór towaru.
        • sibeliuss Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 20.10.16, 13:27
          Chyba na Podgrodziu nie byłeś, tam jest Hiroszima.
    • mmagi Re: Rewolucja, której mieszkańcy raczej nie chcą 20.10.16, 16:05
      do końca roku czynna jest Pelcowizna na Kondratowicza to i sportowy pewnie tezsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka