Dodaj do ulubionych

Podobno Enzo zamyka pizzerię???

06.12.04, 11:24
Prawda czy plotka?
Obserwuj wątek
    • magratt Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 06.12.04, 21:46
      Co do pizzerii to nie wiem, ale cukiernio/kawiarnio/lodziarnia niepostrzeżenie
      zmieniła właściciela.
      • jeruba Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 07.01.05, 23:54

i zamyka?
        bo co przechodze to ciemno i jakos nie pamietam kiedy byla otwarta?

pzdry,
        j.j.
        • smootek Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 08.01.05, 00:29
          Wielbiciele pizzy chyba mają się nieźle - spokojnie sobie działa. I chyba w
          porównaniu do "Ulicy" nie powinien narzekaćsmile
          Ale czy jego apetyty na zysk są zaspokojone - to chyba tylko on sam wie
          najlepeiej. Więc nie wykluczone, że znowu coś innego tam zacznie działać.
          • yigael Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 08.01.05, 21:49
            Nie zamyka smile Żywiołowo zapzeczył gdy zapytałem.
          • alka31 Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 11.01.05, 10:57
            Ostatnio w Ulicy nie było wolnych miejsc, super rybki podają, a ostatnio jak
            wzięłam od Enzo pizzę na wynos to w domu nie nadawała się do jedzeniasad((
            • yigael Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 11.01.05, 14:23
              alka31 napisała:

> Ostatnio w Ulicy nie było wolnych miejsc...

może ktoś urządzał wesele?
            • inecita Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 11.01.05, 21:58
              na serio???? Ja zawsze trafiałam dobrze... ostatnio nawet świetnie trafiłam! A
              jaka to była ta nie do zjedzenia? Może jakiś kiepski "model "?
              Zauważyłam tylko jedną rzecz która mi się nie podoba w tej pizzeri... nie pasi
              mi pani obsługująca. Robi miny jak jej się nie chce isć a nie daj Boże jak
              poproszę o sos pomidorowy...
              • smootek Re: Gdzie Enzo wyrzucił stare tuje? 22.04.05, 22:11
                Konkurs. Bez nagród.
                • eccoo Re: Gdzie Enzo wyrzucił stare tuje? 23.04.05, 00:46
                  > Konkurs. Bez nagród.

wrzucił Ci na balkon ?! smile

Pozdrawiam,
                  eccoo
                  • smootek Re: Gdzie Enzo wyrzucił stare tuje? 23.04.05, 11:28
                    W(y)rzucił je wszystkim.
                    Ciepło-zimno - gdzie są?
                    Podpowiedź: -> znad pizzy je zobaczysz smile
                    • smootek ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 00:49
                      0.47
                      • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 00:51
                        Masz awersję do Enzo?
                        • smootek Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:04
                          M A M A W E R S J Ę D O HAŁASU!
                          JEST PIERWSZA W NOCY!
                          CHCIAŁBYM SPAĆ.
                          MOJE DZIECI TEŻ.
                          OCHRONA TWIERDZI, ŻE PIZZERIA ZAMKNIĘTA!!!
                          A ENZO DAWNO W DOMU.
                          NA DOLE STOI JEGO LANCIA.
                          W ŚRODKU 15 OSÓB I ZABAWA TRWA W NAJLEPSZE.
                          I PODOBNO JESTEŚMY W EUROPIE - I DLATEGO NIE WOLNO MI SPAĆ.

NIE CHCĘ WZYWAĆ STRAŻY MIEJSKIEJ ANI POLICJI.

ALE ZACZNĘ O TYM MYŚLEĆ.

A CO BĘDZIE JAK BĘDZIE CIEPŁO I KOLEJNYCH KILKANAŚCIE OSÓB BĘDZIE POD TYSKIMI
                          PARASOLAMI SIEDZIAŁO DO ŚWITU?

• sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:07
                            I dlatego wyżywasz się na forum, którego Enzo na 100% nie czyta?
                            Nie uważasz, że to jest śmieszne działanie?
                            • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:16
                              Forum czyta spółdzielnia, lokatorzy i klienci. Na przykład Ty. Jak będziesz
                              chciał dłużej posiedzieć, to już wiesz, że krzywdzisz bliźniego. Nie, to nie
                              jest śmieszne, chyba, że masz jakieś niepojęte poczucie humoru.

pieskuba
                              • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:19
                                Z tego co pamiętam to lokatorom u Was wszystko przeszkadza nawet przed 22.
                                Ja nie bywam o tej porze na pizzy.
                            • smootek Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:22
                              G Ł O Ś N E
                              m
                              n
                              i
                              e
                              niedośmiechu
                              • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:23
                                A wiesz co na to władze spółdzielni.
                                • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:29
                                  Dały zgodę na działalność do 22.00.
                                  Wystosowały pierwsze pismo.
                                  Wystosowały drugie pismo.
                                  I trzecie chyba też.
                                  A koń jaki jest każdy widzi.
                                  Co radzisz?

pieskuba
                                  • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:31
                                    Szczerze?
                                    W życiu nie kupiłbym mieszkania nad sklepem.
                                    Teraz proponuję rozwiazania ostateczne - dzwonisz do Straży i zgłaszasz włamanie
                                    do pizzerii, bo powinna być zamknięta a słychać szmery.
                                    • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:32
                                      Nie kupowałam mieszkania nad sklepem. Kupowałam nad biurem :o)

pieskuba
                                      • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:34
                                        Jak zrobia wyjazd karetek ze szpitala od Waszej strony to będzie cyrk.
                                        ps. wspólczuję tego "biura".
                                        • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:35
                                          A zrobią?

pieskuba
                                          • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:36
                                            pieskuba napisała:

> A zrobią?
                                            >
                                            Mam nadzieję, że nie.
                                            Moze powstanie drugi etap Waszego osiedla (tylko inny developer) to będzie spokój.
                                            • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:38
                                              Na tej rurze już chyba nic nie powstanie. Za mała działka. Chyba, że nie będzie
                                              myjnio-warsztaciku. Lubisz straszyć :o)))

pieskuba
                                              • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:41
                                                Warsztacik ma dzierżawę z roku na rok.
                                                Drugi blok miał być w kształcie L.
                                                Nie straszę - czy Wy byliście wogóle w UG w Wydziale Architektury?
                                                • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:45
                                                  Byliśmy, ale jeno w kwestii psiego ugorku pod oknami.
                                                  I jak tam mizeria?
                                                  • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:47
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=23852205&a=23930988
                                                    Ja tam obejrzałem mapę całej okolicy.
                                                    I wcale mnie nie dziwia rozmaite budowy, w tym ta za moim oknem.
                                                  • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:49
                                                    Ta za Twoim oknem też mnie nie dziwi :o) Strasznie mało miejsca zostanie dla
                                                    koni :o(
                                                  • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:53
                                                    Konie będą jeszcze trzy lata.
                                                    Potem kolejne dwa bloki.
                                                  • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:55
                                                    Chyba sie starzeję. Wolałabym, żeby zostało jak jest...

pieskuba
                                                  • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:57
                                                    Marzenia. Skarb Państwa sprzeda cały teren folwarku.
                                                  • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:00
                                                    Też nie mam złudzeń, ale to smutne bardzo. Chodzę tam, kupuję rośliny, karmię
                                                    konie chlebem, marchewkami. Lubią też jabłka.
                                                  • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:02
                                                    Pozostaną wspomnienia.
                                                  • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:04
                                                    A potem (mam nadzieję, że dużo później) i my pozostaniemy wspomnieniem :o)

pieskuba
                                                  • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:05
                                                    chyba, że mnie szlag jasny trafi z braku snu, to wtedy wcześniej. Dobranoc,
                                                    miło sie gawędziło, dziękuję.

pieskuba
                                                  • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:09
                                                    Dobrej nocy.
                                                  • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:08
                                                    pieskuba napisała:

> A potem (mam nadzieję, że dużo później) i my pozostaniemy wspomnieniem :o)
                                                    >
                                                    > pieskuba

Taki los.
                                                    Nie ma się co smucić.
                        • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:14
                          Ja mam awersję do jasnej cholery. Dlaczego to właśnie ja muszę być zawsze po
                          stronie, ktróra ustępuje, ma zrozumieć i cierpieć w milczeniu? Człowiek działa
                          w budynku mieszkalnym, ma pozwolenie na działalność do 22.00, lokal w którym
                          najpierw pracuje a potem sprząta przesuwając te cholerne stoły wte i wewte jest
                          niewygłuszony. Wszystko słychać!!! Nie te cholerne rozmowy, ale jak ktoś się
                          przesunie z krzesełkiem, to już tak!!! A potem sprzątanie!!!! Same stuki i
                          zgrzyty!!!! Co z tego, że facet jest przemiły, sympatyczny, przystojny i
                          Italiano, jeśli zatruwa innym życie całkiem niechcący? Niech sobie znajdzie
                          lokal wolnostojący.

pieskuba
                          • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:16
                            Ja uważam (serio), że w Waszym bloku powinni wynieść się wszyscy z lokali
                            uzytkowych. Koszt ich utrzymania powiedzielony na lokatorów nie będzie duży - a
                            Wy będziecie mieć spokój.
                            • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:18
                              Nikt nie musi się wynosić, wystarczy, że będzie zamykał o 22.00.

pieskuba
                • inecita Re: Gdzie Enzo wyrzucił stare tuje? 17.05.05, 13:22
                  posiekał i wrzucił do pizzy
    • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:35
      Konkurencja (GT) to pojechała tak z cenami, że klienci znikli.
      • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:37
        Nie zniknęli, Sloggi, przenieśli się o kilkanaście metrów w lewo. I co gorsza,
        zostali tam :o)
        • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:39
          Bzdura.
          Przenieśliśmy się.
          ps. wiesz, że pisząc na forum nic nie zdziałasz.
          ps II. na Salnie robie mizerię i zaraz doznam rozdwojenia jaźni.
    • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:56
      Wysockiego 2?
      Pod dwieście dwadzieścia ileś miałem tam narzeczona z przedszkola.
      Ja od zawsze Bródno, a ze strony Mamęcji rodzina Ą-Ę, białe rękawiczki, herby etc.
      • pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:58
        Tak, Wysockiego 2. I teraz już rozumiem Twą skłonność do życia salonowego :o)
        • sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:03
          pieskuba napisała:

> Tak, Wysockiego 2. I teraz już rozumiem Twą skłonność do życia salonowego :o)

To prawda.
    • sloggi Re: NiedaleKo oczywiście. 15.05.05, 01:58
      pieskuba napisała:

> Idę spać, Piękny Neapol ucichł...
      >
      > pieskuba

Kolorowych snów.
      • pieskuba Re: NiedaleKo oczywiście. 15.05.05, 02:01
        Dzięki, dobranoc. Pobudka o 7.00, niestety.

pieskuba

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka