magratt Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 06.12.04, 21:46 Co do pizzerii to nie wiem, ale cukiernio/kawiarnio/lodziarnia niepostrzeżenie zmieniła właściciela. Odpowiedz Link
jeruba Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 07.01.05, 23:54 i zamyka? bo co przechodze to ciemno i jakos nie pamietam kiedy byla otwarta? pzdry, j.j. Odpowiedz Link
smootek Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 08.01.05, 00:29 Wielbiciele pizzy chyba mają się nieźle - spokojnie sobie działa. I chyba w porównaniu do "Ulicy" nie powinien narzekać Ale czy jego apetyty na zysk są zaspokojone - to chyba tylko on sam wie najlepeiej. Więc nie wykluczone, że znowu coś innego tam zacznie działać. Odpowiedz Link
yigael Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 08.01.05, 21:49 Nie zamyka Żywiołowo zapzeczył gdy zapytałem. Odpowiedz Link
alka31 Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 11.01.05, 10:57 Ostatnio w Ulicy nie było wolnych miejsc, super rybki podają, a ostatnio jak wzięłam od Enzo pizzę na wynos to w domu nie nadawała się do jedzenia(( Odpowiedz Link
yigael Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 11.01.05, 14:23 alka31 napisała: > Ostatnio w Ulicy nie było wolnych miejsc... może ktoś urządzał wesele? Odpowiedz Link
inecita Re: Podobno Enzo zamyka pizzerię??? 11.01.05, 21:58 na serio???? Ja zawsze trafiałam dobrze... ostatnio nawet świetnie trafiłam! A jaka to była ta nie do zjedzenia? Może jakiś kiepski "model "? Zauważyłam tylko jedną rzecz która mi się nie podoba w tej pizzeri... nie pasi mi pani obsługująca. Robi miny jak jej się nie chce isć a nie daj Boże jak poproszę o sos pomidorowy... Odpowiedz Link
eccoo Re: Gdzie Enzo wyrzucił stare tuje? 23.04.05, 00:46 > Konkurs. Bez nagród. wrzucił Ci na balkon ?! Pozdrawiam, eccoo Odpowiedz Link
smootek Re: Gdzie Enzo wyrzucił stare tuje? 23.04.05, 11:28 W(y)rzucił je wszystkim. Ciepło-zimno - gdzie są? Podpowiedź: -> znad pizzy je zobaczysz Odpowiedz Link
smootek Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:04 M A M A W E R S J Ę D O HAŁASU! JEST PIERWSZA W NOCY! CHCIAŁBYM SPAĆ. MOJE DZIECI TEŻ. OCHRONA TWIERDZI, ŻE PIZZERIA ZAMKNIĘTA!!! A ENZO DAWNO W DOMU. NA DOLE STOI JEGO LANCIA. W ŚRODKU 15 OSÓB I ZABAWA TRWA W NAJLEPSZE. I PODOBNO JESTEŚMY W EUROPIE - I DLATEGO NIE WOLNO MI SPAĆ. NIE CHCĘ WZYWAĆ STRAŻY MIEJSKIEJ ANI POLICJI. ALE ZACZNĘ O TYM MYŚLEĆ. A CO BĘDZIE JAK BĘDZIE CIEPŁO I KOLEJNYCH KILKANAŚCIE OSÓB BĘDZIE POD TYSKIMI PARASOLAMI SIEDZIAŁO DO ŚWITU? Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:07 I dlatego wyżywasz się na forum, którego Enzo na 100% nie czyta? Nie uważasz, że to jest śmieszne działanie? Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:16 Forum czyta spółdzielnia, lokatorzy i klienci. Na przykład Ty. Jak będziesz chciał dłużej posiedzieć, to już wiesz, że krzywdzisz bliźniego. Nie, to nie jest śmieszne, chyba, że masz jakieś niepojęte poczucie humoru. pieskuba Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:19 Z tego co pamiętam to lokatorom u Was wszystko przeszkadza nawet przed 22. Ja nie bywam o tej porze na pizzy. Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:23 A wiesz co na to władze spółdzielni. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:29 Dały zgodę na działalność do 22.00. Wystosowały pierwsze pismo. Wystosowały drugie pismo. I trzecie chyba też. A koń jaki jest każdy widzi. Co radzisz? pieskuba Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:31 Szczerze? W życiu nie kupiłbym mieszkania nad sklepem. Teraz proponuję rozwiazania ostateczne - dzwonisz do Straży i zgłaszasz włamanie do pizzerii, bo powinna być zamknięta a słychać szmery. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:32 Nie kupowałam mieszkania nad sklepem. Kupowałam nad biurem :o) pieskuba Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:34 Jak zrobia wyjazd karetek ze szpitala od Waszej strony to będzie cyrk. ps. wspólczuję tego "biura". Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:36 pieskuba napisała: > A zrobią? > Mam nadzieję, że nie. Moze powstanie drugi etap Waszego osiedla (tylko inny developer) to będzie spokój. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:38 Na tej rurze już chyba nic nie powstanie. Za mała działka. Chyba, że nie będzie myjnio-warsztaciku. Lubisz straszyć :o))) pieskuba Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:41 Warsztacik ma dzierżawę z roku na rok. Drugi blok miał być w kształcie L. Nie straszę - czy Wy byliście wogóle w UG w Wydziale Architektury? Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:45 Byliśmy, ale jeno w kwestii psiego ugorku pod oknami. I jak tam mizeria? Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=23852205&a=23930988 Ja tam obejrzałem mapę całej okolicy. I wcale mnie nie dziwia rozmaite budowy, w tym ta za moim oknem. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:49 Ta za Twoim oknem też mnie nie dziwi :o) Strasznie mało miejsca zostanie dla koni :o( Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:53 Konie będą jeszcze trzy lata. Potem kolejne dwa bloki. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:55 Chyba sie starzeję. Wolałabym, żeby zostało jak jest... pieskuba Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:57 Marzenia. Skarb Państwa sprzeda cały teren folwarku. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:00 Też nie mam złudzeń, ale to smutne bardzo. Chodzę tam, kupuję rośliny, karmię konie chlebem, marchewkami. Lubią też jabłka. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:04 A potem (mam nadzieję, że dużo później) i my pozostaniemy wspomnieniem :o) pieskuba Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:05 chyba, że mnie szlag jasny trafi z braku snu, to wtedy wcześniej. Dobranoc, miło sie gawędziło, dziękuję. pieskuba Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:08 pieskuba napisała: > A potem (mam nadzieję, że dużo później) i my pozostaniemy wspomnieniem :o) > > pieskuba Taki los. Nie ma się co smucić. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:14 Ja mam awersję do jasnej cholery. Dlaczego to właśnie ja muszę być zawsze po stronie, ktróra ustępuje, ma zrozumieć i cierpieć w milczeniu? Człowiek działa w budynku mieszkalnym, ma pozwolenie na działalność do 22.00, lokal w którym najpierw pracuje a potem sprząta przesuwając te cholerne stoły wte i wewte jest niewygłuszony. Wszystko słychać!!! Nie te cholerne rozmowy, ale jak ktoś się przesunie z krzesełkiem, to już tak!!! A potem sprzątanie!!!! Same stuki i zgrzyty!!!! Co z tego, że facet jest przemiły, sympatyczny, przystojny i Italiano, jeśli zatruwa innym życie całkiem niechcący? Niech sobie znajdzie lokal wolnostojący. pieskuba Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:16 Ja uważam (serio), że w Waszym bloku powinni wynieść się wszyscy z lokali uzytkowych. Koszt ich utrzymania powiedzielony na lokatorów nie będzie duży - a Wy będziecie mieć spokój. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:18 Nikt nie musi się wynosić, wystarczy, że będzie zamykał o 22.00. pieskuba Odpowiedz Link
inecita Re: Gdzie Enzo wyrzucił stare tuje? 17.05.05, 13:22 posiekał i wrzucił do pizzy Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:35 Konkurencja (GT) to pojechała tak z cenami, że klienci znikli. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:37 Nie zniknęli, Sloggi, przenieśli się o kilkanaście metrów w lewo. I co gorsza, zostali tam :o) Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:39 Bzdura. Przenieśliśmy się. ps. wiesz, że pisząc na forum nic nie zdziałasz. ps II. na Salnie robie mizerię i zaraz doznam rozdwojenia jaźni. Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:56 Wysockiego 2? Pod dwieście dwadzieścia ileś miałem tam narzeczona z przedszkola. Ja od zawsze Bródno, a ze strony Mamęcji rodzina Ą-Ę, białe rękawiczki, herby etc. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 01:58 Tak, Wysockiego 2. I teraz już rozumiem Twą skłonność do życia salonowego :o) Odpowiedz Link
sloggi Re: ... zamyka pizzerię... 15.05.05, 02:03 pieskuba napisała: > Tak, Wysockiego 2. I teraz już rozumiem Twą skłonność do życia salonowego :o) To prawda. Odpowiedz Link
sloggi Re: NiedaleKo oczywiście. 15.05.05, 01:58 pieskuba napisała: > Idę spać, Piękny Neapol ucichł... > > pieskuba Kolorowych snów. Odpowiedz Link
pieskuba Re: NiedaleKo oczywiście. 15.05.05, 02:01 Dzięki, dobranoc. Pobudka o 7.00, niestety. pieskuba Odpowiedz Link