Dodaj do ulubionych

Gdzie ja mieszkam????????:((((((((

26.05.05, 18:00
Kilka razy dzis wyszlam na chwile na swoj balkon i trzykrotnie bylam swiadkiem
wyrzucania przez balkon wlasnie smiecisad. Co za bydlaki za przeproszeniem...
Nie znajduje slow!!!! Moja wscieklosc siega zenitu! Lubie Bródno coraz mniej
za to chamstwo, brud, syf i takich wlasnie wstretnych ludzi, ktorzy maja tak
strasznie daleko do zsypu, ze musza wyrzucac smieci przez balkon!!!!! Jestem
bezsilna!!!
Obserwuj wątek
    • zeppelia Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 18:20
      hehe, może mieszkasz w moim bloku? Ja regularnie znajduję na balkonie butelki
      po 1,5l napojach, torebki po cherbacie a nawet szkielety rybie!!! brrr
      • woodpecker_from_mars Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 18:22
        Chodecka 1... uciekne gdzie pieprz rosnie...
        • zeppelia Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 18:24
          więc to powszechne jak widzę bo mieszkam na Kondratowicza.
          Uciec, ale dokąd?? wink
          • woodpecker_from_mars Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 18:29
            wiesz co? wlasnie ogladam to... www.janpul.com/
            gdyby tak jeszcze szostka w totka... pomarzyc moznasmile ech... kiedys trzeba
            bedzie tak czy inaczej zamienic na wieksze... duszno w tej ciupie
    • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 20:39
      Chodecka 1 smile)))
      Mieszkałem obok.
      • woodpecker_from_mars Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 22:33
        o, to przykre doswiadczenie musialo byc, Sloggi...smile
        • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 22:34
          woodpecker_from_mars napisała:

> o, to przykre doswiadczenie musialo byc, Sloggi...smile

Czemu?
          Mieszkałem tam 14 lat i nie narzekam.
          • woodpecker_from_mars Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 22:37
            no wiem, wiem... blok blokowi nierowny... na niektorych klateczkach jest
            naprawde super przyzwoicie... ale tu syf na maksa... sad
            • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 22:43
              To zależy od ludzi. Mówią, że blok gdzie mieszkałem jest wyjątkowo spokojny.
              Zapewne to dlatego, że większość lokatorów mieszka tu od dawna.
              • woodpecker_from_mars Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 26.05.05, 22:44
                nie wykluczone... po stworzeniu tego wątku bylam jeszcze dwukrotnie swiadkiem
                podobnych zdarzen... przykresad
                • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 27.05.05, 00:18
                  woodpecker_from_mars napisała:

> nie wykluczone... po stworzeniu tego wątku bylam jeszcze dwukrotnie swiadkiem
                  > podobnych zdarzen... przykresad

Na którym mieszkasz?
                  • woodpecker_from_mars Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 27.05.05, 08:50
                    na czwartym
                    • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 27.05.05, 10:47
                      Znasz tych co mieszkają nad Tobą?
                      • woodpecker_from_mars Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 27.05.05, 10:56
                        znam tylko tych co kolo mnie, ale to bez znaczenia, gdyz te smieci za kazdym
                        razem lecialy z innych okien; z szostego, trzeciego, drugiego... Najlepiej z
                        drugiego... cala reklamowka smieci...
                        • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 27.05.05, 11:14
                          Dziwny blok.
                          My mieliśmy tylko problem z panną, która wywieszała pranie, które nie było
                          odwirowane. Lała się taka Niagara prosto w skrzynki z kwiatami. Odkupiła dwa
                          razy kwiaty i poszła po rozum do głowy - myślała, że jak wprowadza się na Bródno
                          to zastanie tu bydło.
                          • woodpecker_from_mars Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 27.05.05, 13:31
                            przykro mi to mowic, ale ja w swoim bloku zastalam; na szczescie moi sasiedzi na
                            pietrze sa mili i bardzo w porzadkuwink
                          • zulka01 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 27.05.05, 18:14
                            W moim bloku (czteropiętrowiec na Żuromińskiej) gasi się pety w futrynach
                            nowiutkich okien PCV.Na klatce nie ma młodzieży,a więc robią to dorośli.Z
                            dokładnością do dwóch mieszkań (na 15 na klatce)wiem,kto to robi i zapewniam
                            Cię,że są to ludzie,którzy mieszkają w tym bloku od ponad 30 lat i nie są
                            żadnym menelstwem.Przykro mi to stwierdzić,ale dla mnie są bydłem.Mieszkam w
                            Warszawie od urodzenia (na Bródnie od 11 lat),wcześniej na Mokotowie,gdzie też
                            nie zawsze było różowo,ale napewno o niebo lepiej niż tu.
                            Pozdrawiam.
                            • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 27.05.05, 18:24
                              Po prostu prymityw, takich nie nauczysz.
                            • 1robi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 18:35
                              dobrze że wiesz kto to robi,u mnie nie mogłem wychwycić goscia ze
                              śmiećmi....dalej cenzura....
                              • rene8 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 19:40
                                U mnie pod oknem (parter) to dopiero!
                                Swojego czasu lądowały notorycznie strzykawki i pudełka po
                                anabolikach+opakowania po ryżu,mleku (białko).
                                Wiedziałam kto.
                                Powiedziałam koledze parę słow ale chyba miał mózg przymulony...
                                Rozmawiałam z dozorczynią.Powiedziałam,ze musi zaaregować bo wszyscy wiemy kto
                                to.
                                Skończyło się.Akurat to.
                                Ale reklamóweczki co rusz mi świstają!
                                • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 19:49
                                  Skończyło się, bo koleś wykitował?
                                  • rene8 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 20:33
                                    Nie ale miał zapaść!
                                    • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 20:47
                                      rene8 napisała:

> Nie ale miał zapaść!

Przstał się anabolizowac?
                              • zulka01 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 20:42
                                Co mi z tego,że wiem kto? Klatka (wg.nich) jest niczyja,taką mentalność wraz z
                                mieszkaniami odziedziczyli po rodzicach i taki sam spadek zostawią swoim
                                dzieciom.Kiedyś jednemu z nich zwróciłam uwagę,jak rzucał palącego sie peta na
                                schodach.Odpowiedział mi,że gdyby nie śmiecił,to cieciowa nie miałaby co robić.
                                Jak sam widzisz,nie ma z kim rozmawiać.
                                Pozdrawiam.
    • arhe1 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 21:37
      trzeba dzwonić do straży miejskiej i tyle ... niech coś robią w końcu
      sensownego ...
      • rene8 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 21:41
        A próbowałeś kiedyś dzwonic w takiej sprawie,ze polecasz?
        Od tego jest ADM.
      • zeppelia Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 21:42
        hahahaha ...przepraszam.
        • rene8 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 21:50
          zeppelia napisała:

> hahahaha ...przepraszam.

Za SM czy ADM?
          Czy za duet?
          • zeppelia Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 21:54
            SM.
            • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 29.05.05, 23:51
              Z SM to jest prawdziwe sado-maso, więc nie ma za co przepraszać.
    • randolff Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 30.05.05, 00:05
      Na pocieszenie mogę ci napisać, że to nie Bródno jest taki ale cały nasz naród. Ja pół roku temu
      przeprowadziłem się z Bródna do Łomianek i co - i nic. Wydawałoby się,że kuluralna okolica, nowe
      domy i te same zachowania, tyle, że zamiast brudnej klatki schodowej znajduję śmieci na ulicy, na
      łące, nad jeziorkiem itd... A ostanio utkwiła mi w pamięci taka scenka: 7.30 rano, poranny korek w
      drodze do Warszawy. Obok mnie eleganckie volvo z równie elegancką starszą panią wewnątrz. Pani
      znudzona korkiem otwiera nową paczkę papierosów, otwiera szybkę i wyrzuca powstałe przy tej
      czynności śmieci na ulicę. Ręce opadają...
      • arhe1 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 30.05.05, 08:22
        ano prostactwa się nie wypleni....
        • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 30.05.05, 11:05
          arhe1 napisał:

> ano prostactwa się nie wypleni....

Co nie znaczy, ze należy milczeć i tolerować.
          • woodpecker_from_mars Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 30.05.05, 16:52
            Ale co robic??? Szczerze mowiac, to boje sie zwrocic uwage.. Takie typy... a nie
            mieszkam za bramą i mogę mieć w związku z tym podwójne nieprzyjemności...sad Nie
            wiem co robićsad
            • sloggi Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 30.05.05, 17:07
              Ja odniósłbym na weycieraczkę - skoro zgubili.
              • zulka01 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 30.05.05, 18:05
                Przez pewien czas robiłam tak jak doradzasz,ale i to nie przyniosło pożądanego
                efektu.Ale czego oczekiwać po takich tępakach i brudasach.Moja sąsiadka z vis a
                vis,pani dobrze po pięćdziesiątce,na pierwszy rzut oka elegancka,czysta kobitka,
                wychodzi ze swojego mieszkania z papierosem (IVp.bez windy) i strząsa popiół
                gdzie popadnie.Ale jak jej córeczka wychodziła zamąż to mamusia pobiegła do
                dozorczyni,żeby ta natychmiast umyła klatkę,bo córeczka schodząc pobrudzi sobie
                sukieneczkę!
                Uczepiłam się placzy (chociaż sama palę),ale nie chcę Was zanudzać dziesiatkami
                innych spraw,które doprowadzają mnie do szewskiej pasji.
                A mogłoby się mieszkać całkiem przyjemnie.
                Pozdrawiam.

• nossidar Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 30.10.05, 11:11
      nie jest to fajne, ale nie uciekaj, bo to ucieczka do nikąd.
      Wszędzie teraz tak jest. Cała Wawa jest zasyfiona niestety. Trzeba by
      przeprowadzić jakąś wielką kamanię by trafić do ludzi, by przestali w koncu
      śmiecić.

Ja mieszkam po drugiej stronie miasta, na moim balkonie lądowało wiele różnych
      rzeczy. Tata po prostu zrobił "mini-dach". Teraz tylko się kurzy, ale nie ma
      żadnych petów i innych podobnych esksponatów.

Poza tym chciałam jeszcze dodac jedną rzecz. Na to forum trafiłam dzięki
      sloggi'emu. Dzięki sloggi za info. Jestem pełna uznania i podziwu jak dużo
      wiecie o Bródnie. Moze to nie odpowiedni wątek by o tym wspominac, ale nie chce
      po prostu w kazdym innym poruszac tego samego tematu smile)
      pozdrawiam!!!!
      • nossidar Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 30.10.05, 12:16
        OK, przeczytalam wszystkie posty dopiero w tym wątku.
        Sprawa zadaszonego balkonu nie rozwąże problemu sad
        Trza walczyć, po prostu walczyć !!
    • olinka733 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 30.10.05, 14:15
      Ja mieszkam przy krasiczyńskiem, myślałam że to tylko w moim bloku tak jest:
      smiecie, resztki jedzenia z objadu, obierki, husteczki, opakowania po zywnośći
      wszystko po prostu wszystko.
      Ale najgorsze są palace się jeszcze pety!
      Jeden doprowadził po pozaru no moim balkonie, ponieważ spadł na dywanik a drugi
      popazył moje dziecko stojace na balkonie.
      Zachowanie tych ludzi to horror!!!
      • dolorosa21 Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 07.11.05, 14:28
        olinka733 napisała:

> Ja mieszkam przy krasiczyńskiem, myślałam że to tylko w moim bloku tak jest:
        > smiecie, resztki jedzenia z objadu, obierki, husteczki, opakowania po
        zywnośći
        > wszystko po prostu wszystko.
        > Ale najgorsze są palace się jeszcze pety!
        > Jeden doprowadził po pozaru no moim balkonie, ponieważ spadł na dywanik a
        drugi
        >
        > popazył moje dziecko stojace na balkonie.
        > Zachowanie tych ludzi to horror!!!

Hej!
        Ja mieszkam na Kondratowicza i miałam podobna sytuację!
        Jakaś parka 2 piętra nad nami, robiła impreze. Było to latem więc wiadomo, ze
        okna nie zamkniesz. Palacy sie jeszcze papieros wpadł przez okno i na nasze
        szczęście spalił sie na wewnętrznym parapecie.
        Wszystko działo sie w nocy. Dodam, że śpimy przy oknie.
        Nie chce nawet myslec co by mogło się zdarzyć.
      • inecita Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 07.11.05, 18:56
        o ja tez na krasi smile mam widok na jedno wielkie śmietnisko, leci wszystko od
        butelek, poprzez kapcie aż do pluszaków ...
    • inecita Re: Gdzie ja mieszkam????????:(((((((( 07.11.05, 18:53
      u mnie też tak jest sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka