Dodaj do ulubionych

dzieńdobry wszystkim sąsiadom :)

02.11.06, 08:02
Dziś rano jak codzień (prawie jak w poniedziałek) ruszyłam autem do pracy i
mimo fatalnej pogody uśmiechałam się całą drogę życząc wszystkim miłego
dnia smile Wszystkim Forumowiczom Bródnowiczom życzę pogodnego dnia smile smile smile
Obserwuj wątek
    • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 08:33
      Dzieńdybrysmilesmile
      • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 08:45
        jak tam? w pracy? czy wolne?
        • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 09:49
          W pracysmile
          • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:59
            ja tez w pracy smile ale dziś spoczko dzień tongue_out uśmiecham się do wszystkich i to
            naprawde lekarstwo dla niektórych smile
    • sinusalfa Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 09:21
      I na forum zrobilo sie milo i slonecznie.
      Usmiech - niby drobiazg, a tak wazny w naszym zyciu.
      Rowniez zycze wszystkim milego dnia i dziekuje za pogodne slowa akavi.
      • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:04
        kochani, bądźcie szcześliwi , czas tak ucieka smile nadal przesyłam gorace buziaki
        i uściski smile
    • xenobius Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:36
      Dzień Dobry dobrzy Ludzie!
      Szef na urlopie! Korków nie ma (wszyscy na urlopach?)!
      I wogóle prawie wcale nie pada!

PS:
      Załapałem się do pierwszej dziesiątki szczęśliwych mieszkańców Bródna!
      Xen
      • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:57
        normalnie mnie dzisiaj rozpiera energia smile moge przenosić góry smileciesze się, że
        coraz więcej osób zadowolonych na forum smile
        • queen_innuendo Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:59
          Dzień dobry Bródnowiacy!!!
          • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 11:00
            dzieńdobry kolejnej osóbce !!!
            • r_enik Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 11:20
              Dzień dobry wszystkim!Życze Wam miłego dnia,lepszego niż mój oraz takiego
              duuuużego optymizmu jakiego posiada akavi i udowadnia to nie tylko dziś!!!
              Pozdrawiam Cię akavi i resztę forumowiczówwink
              • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 11:24
                kochanie, Twój dzień tez bedzie wspaniały smile tryskam radościa dla wszystkich i
                wszystkich chcę zarazić !!!! BUZIAKI
                • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 11:26
                  zarazić oczywiście radością smile he he
                  • sierratequila Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 12:13
                    dzień dobry w porze juz raczej lunchowej. Zasypało nam Bródno, ze hej smile
                    • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 12:40
                      zasypało i Ochotkę smile jest bosko!!! lepimy bałwana?
    • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 13:12
      a ja sobie kawkuję smile
      • r_enik Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 13:48
        żebys się nie czuła samotna,ja z Tobąwinktrochę mi poprawiłaś nastrójsmilepodaj
        receptę co robisz,że od rana jesteś taka radosna?gdyby takich osób było więcejwink
        • akavi Re: HALO???????????????? 02.11.06, 13:53
          po prostu jestem szczęśliwa mimo (uwierz) sporych problemów osobistych, z
          którymi nie potrafię się uporać sad ale jest w miarę i pomyslałam, że trzeba byc
          choć troche radosnym smilei dawac tę radośc innym ludziom, dzielić się tym smile nie
          tracic nadzieji, bo ona umiera ostatnia .. podobno smile pozdrawiam
          kawkowiczów...kawa się kończy.. ide po drugą smile ja taka jestem po prostu chyba
          postrzelona smile
          • r_enik Re: HALO???????????????? 02.11.06, 14:09
            no to się cieszę a jak zabraknie Ci tego optymizmu (oby nie) to napisz i ja
            zacznę Cię "nakręcać"winkno więc osiągnęłaś cel,mniej przynajmniej
            zaraziłaś...oczywiście radościąsmile
            • akavi Re: HALO???????????????? 02.11.06, 14:13
              no to ogromnie mi miło, że mogę nieśc radość innym ludkom smile pozdrawiam poraz
              kolejny smile i całuje gorąco smile mam nadzieję, że do wieczora nie popsuje mi się
              ten humorek smile i dzieki za chęć pomocy "w razie czego "
              • r_enik Re: HALO???????????????? 02.11.06, 14:17
                nie ma za co,to ja dziękujęsmile
                • f.l.y Re: HALO???????????????? 02.11.06, 14:21
                  ja to nie wiem, czym sąsiadką? ani ja bródnowska, ani targówkowa, ani
                  białołęcka..
                  mieszkam tuż na granicy Bródna, sercem ostałym na Targówku, formalnie urzędowo
                  białołęcko...eeecch....
                  kosmopolitka taka prawie...

jak doktorka Dżekylowa i misterowa Hajdowa wink

ps' swoją drogą - fajnie się dzisiaj rano przez Bródno na Ochotę jechało smile
    • anka75 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 16:20
      Hej! Ja już w domciu. Atak śniegu przeczekałam pijąc gorącą czekoladę w Wedlu i
      gadając z dawno niewidzianą przyjaciółką. To najpiękniejszy sposób na dzisiejszą
      pogodę jaki mógł mi przyjść do główki.
      Fajnie zobaczyć, że pośród wyborczych wpisów ktoś sie na tym forum uśmiecha.
      Miłego popołudnia!!!
      • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 18:07
        ja tez już w domciu i zaraz śmigam na pocztę smile do wieczorka smile mam nadzieję,
        ze ktos bedzie jeszcze wieczorem chetny do gadania smile
        • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:24
          do gadania zawsze wielu chętnych, tylko czasem pisac sie nie chce smile))
          Wspaniałego wieczoru wszystkim (zwłaszcza kibicom nie koniecznie Wisły big_grin)
          • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:27
            zmęczona jestem smile ktoś umie robic dobry masaż?
            • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:31
              jakiś tam umiem robić nie wiem czy dobry, ale zawsze tongue_out
              • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:33
                to poprosze taki wirtualny smile i jeszcze koniecznie kawkę, bo zasnę w kuchni
                przy garach smile
                • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:35
                  nie no kawka stanowczo odpada. od ponad pół roku kawy sie nie tykam, uznaję
                  tylko herbatę.
                  a jeśli chodzi o masaż to prosze : masu masu masu masu masu masu masu ..........
                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:36
                    hmmmmmmmmmmm od razu lepiej, co za dłonie tongue_out
                    • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:41
                      big_grin
                      • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:44
                        a czemu nie pijesz kawki?
                        • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:45
                          źle się po niej czułem jakoś, tak jak kiedyś po fajkach (palenie też odstawiłem)
                          • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:47
                            no to podziwiam, ja nie paliłam i palić nie mam zamiaru,a le jestem człekiem o
                            bardzo niskim cis nieniu i czasem kawa "ratuje" mi życie smile ale szczerze
                            powiedziawszy jak wypiję jej za duzo to mam problemy z żołądkiem sad jakie plany
                            na wieczór?
                            • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:48
                              hmmm : mecz, piwko, sex i sen tongue_out
                              • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:49
                                hmm, a ja niestety chyba nic az tak przyjemnego nie mam w planach na dzisiejszy
                                wieczór sad
                                • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:50
                                  no mecz możesz obejrzeć tongue_out
                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:52
                                    czy będzie nietaktem jak zapytam jaki mecz (szczegóły) i gdzie i o której?
                                    • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:53
                                      gdzie : w telewizj, o której : za 8 minut, kto z kim : jakiś nancy z Wisłą z
                                      Krakowa
                                      • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:57
                                        ps. na tvp2
                                      • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:57
                                        dzięki, zerknę, ogólnie nie lubie meczy, ale jak zacznę oglądac to się wciągam
                                        w to smile szkoda tylko, że nie ma nikogo, kto mógłby mi np piwko z soczkiem
                                        zrobic albo przykryc kocykiem ... echhhh
                                        • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:58
                                          hmm no wiesz ja chętnie, ale tak przy ludziach ?? suspicious
                                        • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:58
                                          nie masz czasem chęci spotkac się z ludźmi z forum?
                                          • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:59
                                            Było swego czasu spotkanie, nie uczestniczyłem w nim, ale podobno było fajnie.
                                            • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:01
                                              hmm, jakoś mnie tak naszło żeby spotkac sie z ludźmi, wypić herbatke albo piwko
                                              (co kto woli) nie przedstawiac się i zgadnąc kto jest kim smile i posiedziec i sie
                                              posmiac smile
                                              • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:03
                                                hmmm może to nie jest zły pomysł, wiem nawet na kogo można by było liczyć na
                                                takim spotkaniu.
                                                • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:06
                                                  poważnie? nie chciałabym naciskac, bo pewnie sporo osób chce pozostać
                                                  tajemnicą smile ale ja jestem chętna smile
                                                  • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:07
                                                    Pytanie zasadnicze : gdzie ??
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:10
                                                    no własnie...tego nie wiem, nie znam bródna za dobrze szczerze mówiąc i nie
                                                    umiem nic zaproponowac sad tylko jeszcze kiedy?
                                                  • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:15
                                                    kiedy to tez problem zwłaszcza w tym tygodniu. Jeśli chodzi o miejsce to może
                                                    być pizzeria paula. kawę chyba jakąś tam dają, a piwo na pewno smile
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:18
                                                    spoko, w tym tygodniu ja tez nie mogę, ale w przyszłym spoko smile a gdzie ten
                                                    PAUL? ps...już wisła dostała po d ...
                                                  • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:19
                                                    "Paula" Kondratowicza 25
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:22
                                                    w budynku ratusza? ok, znajde smile tytlko kiedy i jak ludzi skrzyknąc ?
                                                  • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:24
                                                    Nie no nie w ratuszu. w pawilonach vis a vis parku. Obok poczty na
                                                    Łabiszyńskiej. Tuż tuż obok Stokrotki, jeszcze bliżej Kefirka.
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:27
                                                    aaaaaaaaaaa, sorki, pomyłka smile lubisz faith no more?
                                                  • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:29
                                                    musiałbym skojarzyć z jakimś utworem, ale coś słyszałem na 100 %
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:32
                                                    a bo własnie sobie słucham smile ale nieważne, to kiedy możemy takie spotkanko
                                                    zorganizowac?
                                                  • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:33
                                                    na dzień dzisiejszy nie podaje żadnej konkretnej daty, gdyż nie wiem co będzie
                                                    po weekendzie. plany zmieniają się z dnia na dzień.
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:36
                                                    no dobra, to po prostu mamy to w planie smile zrobiłam pyszna sałatke .. mniam smile
                                                    ale mnie plecy bolą, chyba mnie przewiało smile
                                                  • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:40
                                                    jak chodzisz w takiej kusej kurteczce, że nerki widać to nie dziwne.
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:41
                                                    a skąd wiesz, że chodze w takiej własnie kurteczce?
                                                  • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:46
                                                    bo mnie plecy nie bolą tongue_out
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:48
                                                    słodziak smile ok ide się zająć domem smile do jutra smile buźka gorąca w ten chłodny
                                                    wieczór smile
                                                  • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:50
                                                    wzajemno kiss
                                                  • gadek4 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 23:36
                                                    ohoho mamy prawie romans na forum.........
    • sibeliuss Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:23
      Wypadłem z bramy jak oszalały, pognałem chodnikiem ku zbliżającemu się
      autobusowi. Ledwo zdążyłem, a na autobusowych schodach wpadłem na koleżankę z
      osiedla.
      127 wlokło się niemiłosiernie, ale zawsze to lepsze niż zatłoczona pięćsetka.
      Przesiadka na Żabie i już po chwili gryzłem cebularz turlając się Inżynierską.
      Po niebie spacerowały wcale nie fajne chmury, ale zdążyłem wejść do firmy zanim
      zaczął sypać śnieg.
      To jeden z moich bródnowskich poranków rozpoczął pochmurny czwartek.
    • magoo_king Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 06:56
      Dzień Dobry bardzo. Tak oto mamy już piąteczek, weekend za pasem, jakie plany
      na dziś ??
      • panda74 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 07:12
        Witajcie smile Widzę, że nie tylko ja świtem dorwałam się do kompa... smile
        • akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 07:23
          helo helo!!!! ale fajnie was znowu słyszeć (widzieć) !!!!! plany narazie-praca
          praca praca.....ale najpierw kawka PS jaki tam romans ;P
          • akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 07:39
            ja własnie pije kawke i zauwazam małą aktywność na forum .. czyżby wszyscy
            wzieli sie do roboty? Ja narazie mam luz pewnie o 9 zacznie sie ruch smile
            Zdradźcie gdzie pracujecie?
          • kriss67 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 08:28
            Hejka wszystkimsmilesmile
            Piąąąąąąąąteksmile Super i bambuczowosmile
            Na razie praca, potem będe starał sie kupic modem, bo ten w domu popsuł się. A
            wieczorkiem albo posieciuje z domu, albo z kawiarenki internetowejsmile

Pozdrówka
            Krzysztof
            • r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 08:43
              Witam wszystkich!!Ja muszę się zmobilizowac do wyjścia z domusmileteraz pyszna
              kawka.akavi pijesz?
              • pele84 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 08:53
                Eh, ze wstaniem nie bylo fajnie, ale nic to.. Od 7;40 w pracy. Herbaty nie mam,
                bo mi sie wczoraj skonczyla i tak sobie siedze o suchym pysku wink Jeszcze kilka
                godzin w pracy, a pozniej domek i na mecz!
                P.S. Bodziu, jak cos to mam auto smile
                • pele84 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 08:55
                  Oczywiscie dzien dobry Wam, dzien dobry Tobie, dzien dobry sobie, dzien dobry
                  wszystkim... smile
                  • r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:02
                    mam pytanko a kto dziś gra?teraz akurat oglądam siatkówkę kobiet..
                    • pele84 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:11
                      Legia Warszawa - Lech Poznań, o godzinie 20:00 na Łazienkowskiej 3. Jakby co to
                      biletów już nie ma, więc pozostaje albo C+ albo Legia.tv albo wap.legialive.pl smile
                      • r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:15
                        to sie nazywa wyczerpująca odpowiedź!dzięki!!
                      • akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:16
                        ja po kawce, ale wypiję jeszcze jedną .. dla towarzystwa, zaczyna się wir
                        pracy smile słoneczko wychodzi smile pieknie pięknie smilea ja w pracy smile GITES
                        • akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:17
                          jak tam nastroje przed weekendowe?
                          • r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:31
                            ja mam wspaniały od rana!aż mnie roznosi!przez to święto ten tydzień minął
                            baaaardzo szybkosmileteraz się głowię co upichcić pysznego i grzebie po tych
                            wszystkich stronach,może masz jakąś dla mnie propozycję?
                            • akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 10:05
                              hmm, może jakas zapiekanka?
                              • akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 10:12
                                czasami mam jakiś napad i gotuję cos dobrego i pichce cały dzien w kuchni, ale
                                dzis to ma kurczaczka w sosiku a na weekend to się nie martwie, bo mam impreze
                                imieninowa w rodzince w sobotę, więc wyżerka w domu odpada smile a w niedzielę, w
                                niedziele pewnie jakie snalesniczki smile ale mam ochote na jakąś dobra zupkę,
                                tylko nie mam pomysłu jaka zrobić smile
                                • r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 10:17
                                  już znalazłamsmilezobaczymy czy dobre będzie.a może lubisz brokuły?taki krem z
                                  brokuł z grzaneczkami,mniam mniam...
                                  • akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 10:58
                                    kocham brokuły i czasem robie taki krem ... mniam i moze zrobie dzis smile
                                    dzieki smile
    • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 14:14
      Nodobra, pora zbierac sie do domciu, życze miłego popołudnia smile
      • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 15:39
        No ja już też w domciu i po pracy.
        Witam wszystkich popołudniowo.
        • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 17:20
          ja też już w domciu, ale wypełzam na piwko ze znajomymi smile buźka dla
          wszystkich smile
          • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 17:59
            no tak Akavi poszła i na forum cisza sad
          • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 18:34
            Hejka wszystkim! Właśnie się rozłożyłam, dziecko również, tylko czekać, aż
            małżonek do nas dołaczy... sad
            • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 18:39
              To macie sielankę, po minie wnosze iż nie bardzo chcesz by małżonek dołączył do
              relaksującego rozkładania się tongue_out
              • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 18:46
                smile
                No wiesz, w końcu ktoś musi zarabiać na rodzinkę big_grin
                Ja nie dostanę kasy za opuszczone dni w pracy. Kiszka.
                • r_enik Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 19:35
                  może coś bardziej optymistycznego..?w takiej sytuacji jest chyba każdy i szkoda
                  sobie psuć humor w piątkowy wieczórsmile)
    • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 20:28
      jeszcze 7 wpisów i przekroczymy magiczną stówkę smile)))))
      Legia - Lech 0:0
      • mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 20:35
        pozdrawiam Łojewską 20 i 22
        • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 10:00
          halo halo moi kochani smile ja własnie dochodzę do siebie po wczorajszej
          imprezce smile ale nie moge dojść, bo widzę co się za oknem dzieje .. a ja muszę
          dziś za kierownicę uderzyć....niech ktos mi przyniesie mleko do kawy smile
          skończyło się sad((((please?
          • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 10:16
            brrrrrrrrrrrr
            • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 10:35
              ojej, właśnie wyszłam z wanny ..po prostu zima..nie ukrywam, że nie lubię tej
              pory roku smile muszę niestety przejechac sie do kerfiego smile po prezent dla
              teścia smile i przy okazji poprzymierzać jakieś fatałaszki smile ktos jeszcze
              jedzie? ;P
              • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 10:49
                kurde, nie chce mi się wyjść z domciu ....
                • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 11:20
                  to nie wychodź tongue_out
                  • gadek4 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 12:19
                    Dzień dobry!!!!!!!!!! do wiosny już tylko 5 miesięcy !!!!!!!!!!!
                    • magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 12:32
                      a krótkie spodenki za jakieś 7 miesięcy założymy smile))))))
                      • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 05.11.06, 09:41
                        słuchajcie, trzeba widziec plusy takiej pogody .. można sobie posiedziec w
                        ciepłym domku i popatrzec przez okno (tak jak ja własnie teraz patrzę na
                        świat), poza tym zbliżają sie Święta smile I Sylwester smile
                        • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 05.11.06, 11:36
                          i po śniegu smilebuuuuuuuuuu kurde, ja jeszcze w piżamce siedze smile
                          • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 10:44
                            witam wszystkich w ten zimny, ale jakże piekny poniedziałek smile mam dzis dużo
                            pracy,ale dzięi temu, mój dzień w biurowcu minie bardzo szybko smile Pozdrawiam
                            wszytkich pracujących i tych w domkach smile BUŹKA smile
                            • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 10:51
                              Hejkasmilesmile
                            • sinusalfa Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 11:11
                              To miłego dzionka smile
                              • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 11:27
                                Witajcie smile
                                • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 12:16
                                  właśnie wcinam drugie (pierwsze) śniadanko smile A Wy jak pokonujecie trud
                                  poniedziałkowy? Buzie uśmiechnięte?
                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 13:13
                                    chyba sobie kawke walnę smile niech uderzy fala kofeinki w mą płaską od tyłu głowę
                                    (fryzjerka mi powiedziała, że mam płaska głowe z tyłu i dlatego tak brzydko
                                    układają się moje włosy) he he
                                    • mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 14:15
                                      KOFEINKA SZKODZI CZERWONA HERBATA POECAM
                                      • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 15:09
                                        ale ja umieram na niskie ciśnienie sad((((((((((((((((((( ale masz arcję,
                                        czerwona herbatke też bardzo lubię smile
                                        • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 15:47
                                          Poniedziałek znośny chyba tylko dlatego, że siedzę w domu i się kuruję.
                                          Nareszcie się wyspałam, poczytałam, z dzieckiem (również chorym) pobawiłam.
                                          Niestety, wszystko co dobre to sie szybko kończy. Myślę, że jeszcze ze 2 dni
                                          obijania się i.... DO ROBOTY!!! sad
                                          • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 15:55
                                            ech takie zycie, a własciwie taki okres jesienno-zimowy smile
                                            • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:15
                                              Witam wszystkich smile Ale dizs ciepełko smile Ide zaraz na kawke smile A jak Wasze
                                              humory dzisiejszego dnia? Pozdrawiam
                                              • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:18
                                                Cześć Akavi smile
                                                Ja nadal w domu, też popijam kawkę i sama widzisz, jak spędzam czas big_grin - trzeba
                                                by się wreszcie oderwać od tego kompa-pochłaniacza czasu!!!!
                                                • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:27
                                                  Cześć dziewczynysmile
                                                  Miłego dniasmile
                                                  • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:29
                                                    Cześć Kriss!! smile Co słychać? Jesteś w pracy?
                                                    Słuchajcie, ostatnio nurtuje mnie jedna rzecz - gdzie się podział Sloggi? Może
                                                    ktoś wie? W ogóle sie nie udziela, chyba, że zmienił nick...
                                                  • mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:31
                                                    SLOGG miewa się nie żle ale to nie SLOGGI tylko SIBELIUSS .POZDRAWIAM BRÓDNO .
                                                  • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:38
                                                    O, dzięki za wyjaśnienie smile
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:49
                                                    no prosze, a tez mnie dziwiło nagle znikniecie slogg'a smile A Ty biedna Pandziu
                                                    chorujesz nadal smile Ale przynajmniej wyleniuchujesz się na wszystkie czasy. A
                                                    jak dzidzia? Bo mojej zaczynaja gluciochy z nosa się wydobywaja sad
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 11:08
                                                    coffffeeeeeeeeeeeeeeee please?
                                                  • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 11:13
                                                    Ma zapalenie ucha i siedzi w domu razem ze mna. Ogólnie to jest mało chorujacym
                                                    dzieckiem (ODPUKAĆ!!!!!) - jak na przedszkolaka. Przyznam Ci się, że faktycznie
                                                    dobrze jest posiedzieć w domu kilka dni i nadrobić wszystkie domowe zaległości smile
                                                    A w jakim wieku jest Twoja pociecha? Moja szatanica ma 4 lata.
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 11:25
                                                    mój skarb też ma 4 lata, tzn już 4 i pół, ale on sam mówi, że zaczął już 5 i w
                                                    zwiazku z tym postanowił mówic, że ma 5 smile
                                                  • mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 11:43
                                                    lepiej aby mówił że ma mniej sama radość życia przednim .ZAZDROSZCZE sam
                                                    chciałbym mieć 4 lata
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 12:13
                                                    a ja sie ciesze z tego co ma i ile mam .. he he
                                                  • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 12:22
                                                    A ja niestety myslę o upływajacym czasie i myśli te mnie męcza...... Za szybko
                                                    dzieci rosna, za szybko życie mija. Buuu.
                                                  • mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 13:12
                                                    to szczera prawda
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 13:34
                                                    no w sumie dzieci za szybko rosna, dltaego trzeba robic następne smile żartuje
                                                    oczywiście smile
                                                  • mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 13:35
                                                    jak ma się zdrowie ludzie do ROBOTY
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 13:45
                                                    a Ty co? poganiacz?
                                                  • mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 13:46
                                                    przyrost maleje
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 13:47
                                                    ale wzrost na tym samym poziomie wciąż ;P
                                                  • mk968 i po pracy 07.11.06, 16:00
                                                  • akavi Re: i po pracy 07.11.06, 20:39
                                                    ja już w domciu smile uffffff
                                                  • mk968 Re: i po pracy 07.11.06, 22:51
                                                    dobranocka
                                                  • akavi Re: i po pracy 07.11.06, 23:03
                                                    nie moge zasnąć ....
                                                  • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 08:32
                                                    Cześć wszystkimsmile Miłego dniasmile

ps.Akavi, Panda, co z wami? Spicie jeszcze?

Pozdro
                                                    Krzysztof
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 08:39
                                                    ja mam dzis chyba ironiczny humor, nie śpie, mam wielkie oczy i przy okazji
                                                    uszy, boooooooooooooooooo chyba dzis jadac do pracy rorleciał mi sie tłumik i
                                                    samochód tak głosno pierdział, że napewno i Wy go słyszeliście w całej
                                                    Warszawie smile echhhh znacie jakiegos taniego "tłumikowca"
                                                  • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 08:58
                                                    O kurdesad To pech. Mój kolega prowadzi warsztat auto-naprawy na Białołęckiej.
                                                    Tuz za stacją gazową. Duzy napis Opel. Po prawej stronie. Warsztat godny
                                                    polecenia.

Pozdro
                                                    Krzysztof
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:01
                                                    dziekujęm za info, skorzystam i przejade się tam albo lepiej przejde na
                                                    piechotę...bo aż strach się bać jakby mnie ktoś zatrzymał, oczywiście mam na
                                                    myśłi policję .. wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim, że ja mimo tego
                                                    nadal staram się nie tracić dobrego humoru. nawet chyba będę zaraz się
                                                    śmiała .. bo nic innego mi nie pozsotaje smile
                                                  • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:05
                                                    Policja to powinna dac Ci spokój. Przecież tłumika nie zdemontowałas sama tylko
                                                    odleciał. Do warsztatu musisz przecież jakoś dojechaćsmile

Pozdro
                                                    Krzysztof
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:11
                                                    No pewnie, jakoś dojadę, tzn pewnie wyręczę się mężem smile Jestem okropna sad
                                                    Ostatnio jak byłam w tej hurtowni cześci samochodowych na Płochocińskiej i
                                                    zarzuciłam jakiś tekst o pewnej części, która chciałam kupic u nich to pan
                                                    sprzedawca az zamilkł, bo myłślał, że mi wcisnie jakis tani dowcip ... he he, a
                                                    ja byłam dumna z siebie, że też troszke znam sie na samochodach smile a jestem
                                                    blondynką smile
                                                  • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:16
                                                    Supersmile
                                                    A wiesz, ostatnio widziałem na mieście jak mała, drobna blondyneczka prowadziła
                                                    przegubowego Ikarusa MZK. I jak doginałasmile I jeszcze się opychała pańską
                                                    skórką, bo to było 1 listopadasmile

Pozdro
                                                    Krzysztof
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:22
                                                    Ja to zawsze ma satysfakcję, jak pokaże jakiemus fraj..... gdzie raki zimuja
                                                    jak jezdżę samochodem, a co?! No ba, kobieta też potrafi smile Wkurzają mnie
                                                    okrutnie taksówkarze, nawet jednemu pokazałam palec, sama sie sobię
                                                    zdziwiłam .. smile ale uwielbiam moje autko i uwielbiam jeździć samochodem, więc
                                                    mioże jak pogłaszcze mojego kochanego słodziutkiego fordzika to bedzie jeszcze
                                                    długo ze mną współpracował smile
                                                  • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:30
                                                    Palec, dobresmile
                                                    Na Pradze przy katedrze na postoju TAXI zawsze stoi jedna pani taksówkarkasmile
                                                    Oplem pomyka.
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:44
                                                    Echhhh, ładnie dziś na dworze smile mam ochote na coś dobrego smile A moje biedne
                                                    autko stoi pod pracą i wdycha spaliny .. echh smile Może jakieś ciacho do kawy?
                                                  • akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 10:29
                                                    kawa jest, ale nie ma ciacha sad a Wy co tam wciancie po cichu?
                                                  • panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:14
                                                    Cześć kochani smile Ja na króciutko, bo czekam na koleżankę i muszę trochę ogarnać
                                                    mieszkanie. Zanosi sie na to, że jednak do końca tygodnia posiedzę w domu smilesmilesmile
                                                    Kriss - jak wieczorem dorwał się do kompa mój małż, to mogłam zapomnieć o
                                                    najmniejszym chociaż wpisie.... big_grin
                                                  • kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:24
                                                    Hejka Pandasmile
                                                    Tak to z facetami bywasmile Grał w coś przez sieć czy może forumował?
                                                    Kurde, po południu na razie nie mam dostepu do kompa. Rozwalił mi sie modem.
                                                    Kupiłem taki sam na allegro i teraz czekam aż do mnie dojdzie. Żeby cos
                                                    wieczorem napisac biegam do kafejki internetowej na Kondratowicza....

Pozdro
                                                    Krzysztof
                                                  • r_enik Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 10:33
                                                    Witam wszystkich w tym pięknym dniu!Nie było mnie dwa dni a tyle sie dziejesmile
                                                    akvi przykro mi z powodu autka,ja wczoraj odebralam swoje tylko mnie sprzęgło
                                                    poszłosadtrudno takie auto,że czasem to siada...