akavi 02.11.06, 08:02 Dziś rano jak codzień (prawie jak w poniedziałek) ruszyłam autem do pracy i mimo fatalnej pogody uśmiechałam się całą drogę życząc wszystkim miłego dnia Wszystkim Forumowiczom Bródnowiczom życzę pogodnego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 08:45 jak tam? w pracy? czy wolne? Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:59 ja tez w pracy ale dziś spoczko dzień uśmiecham się do wszystkich i to naprawde lekarstwo dla niektórych Odpowiedz Link
sinusalfa Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 09:21 I na forum zrobilo sie milo i slonecznie. Usmiech - niby drobiazg, a tak wazny w naszym zyciu. Rowniez zycze wszystkim milego dnia i dziekuje za pogodne slowa akavi. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:04 kochani, bądźcie szcześliwi , czas tak ucieka nadal przesyłam gorace buziaki i uściski Odpowiedz Link
xenobius Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:36 Dzień Dobry dobrzy Ludzie! Szef na urlopie! Korków nie ma (wszyscy na urlopach?)! I wogóle prawie wcale nie pada! PS: Załapałem się do pierwszej dziesiątki szczęśliwych mieszkańców Bródna! Xen Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:57 normalnie mnie dzisiaj rozpiera energia moge przenosić góry ciesze się, że coraz więcej osób zadowolonych na forum Odpowiedz Link
queen_innuendo Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 10:59 Dzień dobry Bródnowiacy!!! Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 11:00 dzieńdobry kolejnej osóbce !!! Odpowiedz Link
r_enik Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 11:20 Dzień dobry wszystkim!Życze Wam miłego dnia,lepszego niż mój oraz takiego duuuużego optymizmu jakiego posiada akavi i udowadnia to nie tylko dziś!!! Pozdrawiam Cię akavi i resztę forumowiczów Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 11:24 kochanie, Twój dzień tez bedzie wspaniały tryskam radościa dla wszystkich i wszystkich chcę zarazić !!!! BUZIAKI Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 11:26 zarazić oczywiście radością he he Odpowiedz Link
sierratequila Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 12:13 dzień dobry w porze juz raczej lunchowej. Zasypało nam Bródno, ze hej Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 12:40 zasypało i Ochotkę jest bosko!!! lepimy bałwana? Odpowiedz Link
r_enik Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 13:48 żebys się nie czuła samotna,ja z Tobątrochę mi poprawiłaś nastrójpodaj receptę co robisz,że od rana jesteś taka radosna?gdyby takich osób było więcej Odpowiedz Link
akavi Re: HALO???????????????? 02.11.06, 13:53 po prostu jestem szczęśliwa mimo (uwierz) sporych problemów osobistych, z którymi nie potrafię się uporać ale jest w miarę i pomyslałam, że trzeba byc choć troche radosnym i dawac tę radośc innym ludziom, dzielić się tym nie tracic nadzieji, bo ona umiera ostatnia .. podobno pozdrawiam kawkowiczów...kawa się kończy.. ide po drugą ja taka jestem po prostu chyba postrzelona Odpowiedz Link
r_enik Re: HALO???????????????? 02.11.06, 14:09 no to się cieszę a jak zabraknie Ci tego optymizmu (oby nie) to napisz i ja zacznę Cię "nakręcać"no więc osiągnęłaś cel,mniej przynajmniej zaraziłaś...oczywiście radością Odpowiedz Link
akavi Re: HALO???????????????? 02.11.06, 14:13 no to ogromnie mi miło, że mogę nieśc radość innym ludkom pozdrawiam poraz kolejny i całuje gorąco mam nadzieję, że do wieczora nie popsuje mi się ten humorek i dzieki za chęć pomocy "w razie czego " Odpowiedz Link
f.l.y Re: HALO???????????????? 02.11.06, 14:21 ja to nie wiem, czym sąsiadką? ani ja bródnowska, ani targówkowa, ani białołęcka.. mieszkam tuż na granicy Bródna, sercem ostałym na Targówku, formalnie urzędowo białołęcko...eeecch.... kosmopolitka taka prawie... jak doktorka Dżekylowa i misterowa Hajdowa ps' swoją drogą - fajnie się dzisiaj rano przez Bródno na Ochotę jechało Odpowiedz Link
anka75 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 16:20 Hej! Ja już w domciu. Atak śniegu przeczekałam pijąc gorącą czekoladę w Wedlu i gadając z dawno niewidzianą przyjaciółką. To najpiękniejszy sposób na dzisiejszą pogodę jaki mógł mi przyjść do główki. Fajnie zobaczyć, że pośród wyborczych wpisów ktoś sie na tym forum uśmiecha. Miłego popołudnia!!! Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 18:07 ja tez już w domciu i zaraz śmigam na pocztę do wieczorka mam nadzieję, ze ktos bedzie jeszcze wieczorem chetny do gadania Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:24 do gadania zawsze wielu chętnych, tylko czasem pisac sie nie chce )) Wspaniałego wieczoru wszystkim (zwłaszcza kibicom nie koniecznie Wisły ) Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:27 zmęczona jestem ktoś umie robic dobry masaż? Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:31 jakiś tam umiem robić nie wiem czy dobry, ale zawsze Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:33 to poprosze taki wirtualny i jeszcze koniecznie kawkę, bo zasnę w kuchni przy garach Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:35 nie no kawka stanowczo odpada. od ponad pół roku kawy sie nie tykam, uznaję tylko herbatę. a jeśli chodzi o masaż to prosze : masu masu masu masu masu masu masu .......... Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:36 hmmmmmmmmmmm od razu lepiej, co za dłonie Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:45 źle się po niej czułem jakoś, tak jak kiedyś po fajkach (palenie też odstawiłem) Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:47 no to podziwiam, ja nie paliłam i palić nie mam zamiaru,a le jestem człekiem o bardzo niskim cis nieniu i czasem kawa "ratuje" mi życie ale szczerze powiedziawszy jak wypiję jej za duzo to mam problemy z żołądkiem jakie plany na wieczór? Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:48 hmmm : mecz, piwko, sex i sen Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:49 hmm, a ja niestety chyba nic az tak przyjemnego nie mam w planach na dzisiejszy wieczór Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:50 no mecz możesz obejrzeć Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:52 czy będzie nietaktem jak zapytam jaki mecz (szczegóły) i gdzie i o której? Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:53 gdzie : w telewizj, o której : za 8 minut, kto z kim : jakiś nancy z Wisłą z Krakowa Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:57 dzięki, zerknę, ogólnie nie lubie meczy, ale jak zacznę oglądac to się wciągam w to szkoda tylko, że nie ma nikogo, kto mógłby mi np piwko z soczkiem zrobic albo przykryc kocykiem ... echhhh Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:58 hmm no wiesz ja chętnie, ale tak przy ludziach ?? Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:58 nie masz czasem chęci spotkac się z ludźmi z forum? Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 19:59 Było swego czasu spotkanie, nie uczestniczyłem w nim, ale podobno było fajnie. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:01 hmm, jakoś mnie tak naszło żeby spotkac sie z ludźmi, wypić herbatke albo piwko (co kto woli) nie przedstawiac się i zgadnąc kto jest kim i posiedziec i sie posmiac Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:03 hmmm może to nie jest zły pomysł, wiem nawet na kogo można by było liczyć na takim spotkaniu. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:06 poważnie? nie chciałabym naciskac, bo pewnie sporo osób chce pozostać tajemnicą ale ja jestem chętna Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:07 Pytanie zasadnicze : gdzie ?? Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:10 no własnie...tego nie wiem, nie znam bródna za dobrze szczerze mówiąc i nie umiem nic zaproponowac tylko jeszcze kiedy? Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:15 kiedy to tez problem zwłaszcza w tym tygodniu. Jeśli chodzi o miejsce to może być pizzeria paula. kawę chyba jakąś tam dają, a piwo na pewno Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:18 spoko, w tym tygodniu ja tez nie mogę, ale w przyszłym spoko a gdzie ten PAUL? ps...już wisła dostała po d ... Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:19 "Paula" Kondratowicza 25 Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:22 w budynku ratusza? ok, znajde tytlko kiedy i jak ludzi skrzyknąc ? Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:24 Nie no nie w ratuszu. w pawilonach vis a vis parku. Obok poczty na Łabiszyńskiej. Tuż tuż obok Stokrotki, jeszcze bliżej Kefirka. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:27 aaaaaaaaaaa, sorki, pomyłka lubisz faith no more? Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:29 musiałbym skojarzyć z jakimś utworem, ale coś słyszałem na 100 % Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:32 a bo własnie sobie słucham ale nieważne, to kiedy możemy takie spotkanko zorganizowac? Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:33 na dzień dzisiejszy nie podaje żadnej konkretnej daty, gdyż nie wiem co będzie po weekendzie. plany zmieniają się z dnia na dzień. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:36 no dobra, to po prostu mamy to w planie zrobiłam pyszna sałatke .. mniam ale mnie plecy bolą, chyba mnie przewiało Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:40 jak chodzisz w takiej kusej kurteczce, że nerki widać to nie dziwne. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:41 a skąd wiesz, że chodze w takiej własnie kurteczce? Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:46 bo mnie plecy nie bolą Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:48 słodziak ok ide się zająć domem do jutra buźka gorąca w ten chłodny wieczór Odpowiedz Link
gadek4 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 23:36 ohoho mamy prawie romans na forum......... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 02.11.06, 20:23 Wypadłem z bramy jak oszalały, pognałem chodnikiem ku zbliżającemu się autobusowi. Ledwo zdążyłem, a na autobusowych schodach wpadłem na koleżankę z osiedla. 127 wlokło się niemiłosiernie, ale zawsze to lepsze niż zatłoczona pięćsetka. Przesiadka na Żabie i już po chwili gryzłem cebularz turlając się Inżynierską. Po niebie spacerowały wcale nie fajne chmury, ale zdążyłem wejść do firmy zanim zaczął sypać śnieg. To jeden z moich bródnowskich poranków rozpoczął pochmurny czwartek. Odpowiedz Link
magoo_king Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 06:56 Dzień Dobry bardzo. Tak oto mamy już piąteczek, weekend za pasem, jakie plany na dziś ?? Odpowiedz Link
panda74 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 07:12 Witajcie Widzę, że nie tylko ja świtem dorwałam się do kompa... Odpowiedz Link
akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 07:23 helo helo!!!! ale fajnie was znowu słyszeć (widzieć) !!!!! plany narazie-praca praca praca.....ale najpierw kawka PS jaki tam romans ;P Odpowiedz Link
akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 07:39 ja własnie pije kawke i zauwazam małą aktywność na forum .. czyżby wszyscy wzieli sie do roboty? Ja narazie mam luz pewnie o 9 zacznie sie ruch Zdradźcie gdzie pracujecie? Odpowiedz Link
kriss67 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 08:28 Hejka wszystkim Piąąąąąąąątek Super i bambuczowo Na razie praca, potem będe starał sie kupic modem, bo ten w domu popsuł się. A wieczorkiem albo posieciuje z domu, albo z kawiarenki internetowej Pozdrówka Krzysztof Odpowiedz Link
r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 08:43 Witam wszystkich!!Ja muszę się zmobilizowac do wyjścia z domuteraz pyszna kawka.akavi pijesz? Odpowiedz Link
pele84 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 08:53 Eh, ze wstaniem nie bylo fajnie, ale nic to.. Od 7;40 w pracy. Herbaty nie mam, bo mi sie wczoraj skonczyla i tak sobie siedze o suchym pysku Jeszcze kilka godzin w pracy, a pozniej domek i na mecz! P.S. Bodziu, jak cos to mam auto Odpowiedz Link
pele84 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 08:55 Oczywiscie dzien dobry Wam, dzien dobry Tobie, dzien dobry sobie, dzien dobry wszystkim... Odpowiedz Link
r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:02 mam pytanko a kto dziś gra?teraz akurat oglądam siatkówkę kobiet.. Odpowiedz Link
pele84 Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:11 Legia Warszawa - Lech Poznań, o godzinie 20:00 na Łazienkowskiej 3. Jakby co to biletów już nie ma, więc pozostaje albo C+ albo Legia.tv albo wap.legialive.pl Odpowiedz Link
r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:15 to sie nazywa wyczerpująca odpowiedź!dzięki!! Odpowiedz Link
akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:16 ja po kawce, ale wypiję jeszcze jedną .. dla towarzystwa, zaczyna się wir pracy słoneczko wychodzi pieknie pięknie a ja w pracy GITES Odpowiedz Link
akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:17 jak tam nastroje przed weekendowe? Odpowiedz Link
r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 09:31 ja mam wspaniały od rana!aż mnie roznosi!przez to święto ten tydzień minął baaaardzo szybkoteraz się głowię co upichcić pysznego i grzebie po tych wszystkich stronach,może masz jakąś dla mnie propozycję? Odpowiedz Link
akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 10:05 hmm, może jakas zapiekanka? Odpowiedz Link
akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 10:12 czasami mam jakiś napad i gotuję cos dobrego i pichce cały dzien w kuchni, ale dzis to ma kurczaczka w sosiku a na weekend to się nie martwie, bo mam impreze imieninowa w rodzince w sobotę, więc wyżerka w domu odpada a w niedzielę, w niedziele pewnie jakie snalesniczki ale mam ochote na jakąś dobra zupkę, tylko nie mam pomysłu jaka zrobić Odpowiedz Link
r_enik Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 10:17 już znalazłamzobaczymy czy dobre będzie.a może lubisz brokuły?taki krem z brokuł z grzaneczkami,mniam mniam... Odpowiedz Link
akavi Re: Jak słodko wstać skoro świt !!! :))) 03.11.06, 10:58 kocham brokuły i czasem robie taki krem ... mniam i moze zrobie dzis dzieki Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 14:14 Nodobra, pora zbierac sie do domciu, życze miłego popołudnia Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 15:39 No ja już też w domciu i po pracy. Witam wszystkich popołudniowo. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 17:20 ja też już w domciu, ale wypełzam na piwko ze znajomymi buźka dla wszystkich Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 17:59 no tak Akavi poszła i na forum cisza Odpowiedz Link
panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 18:34 Hejka wszystkim! Właśnie się rozłożyłam, dziecko również, tylko czekać, aż małżonek do nas dołaczy... Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 18:39 To macie sielankę, po minie wnosze iż nie bardzo chcesz by małżonek dołączył do relaksującego rozkładania się Odpowiedz Link
panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 18:46 No wiesz, w końcu ktoś musi zarabiać na rodzinkę Ja nie dostanę kasy za opuszczone dni w pracy. Kiszka. Odpowiedz Link
r_enik Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 19:35 może coś bardziej optymistycznego..?w takiej sytuacji jest chyba każdy i szkoda sobie psuć humor w piątkowy wieczór) Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 20:28 jeszcze 7 wpisów i przekroczymy magiczną stówkę ))))) Legia - Lech 0:0 Odpowiedz Link
mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 03.11.06, 20:35 pozdrawiam Łojewską 20 i 22 Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 10:00 halo halo moi kochani ja własnie dochodzę do siebie po wczorajszej imprezce ale nie moge dojść, bo widzę co się za oknem dzieje .. a ja muszę dziś za kierownicę uderzyć....niech ktos mi przyniesie mleko do kawy skończyło się ((((please? Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 10:35 ojej, właśnie wyszłam z wanny ..po prostu zima..nie ukrywam, że nie lubię tej pory roku muszę niestety przejechac sie do kerfiego po prezent dla teścia i przy okazji poprzymierzać jakieś fatałaszki ktos jeszcze jedzie? ;P Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 10:49 kurde, nie chce mi się wyjść z domciu .... Odpowiedz Link
gadek4 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 12:19 Dzień dobry!!!!!!!!!! do wiosny już tylko 5 miesięcy !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
magoo_king Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 04.11.06, 12:32 a krótkie spodenki za jakieś 7 miesięcy założymy )))))) Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 05.11.06, 09:41 słuchajcie, trzeba widziec plusy takiej pogody .. można sobie posiedziec w ciepłym domku i popatrzec przez okno (tak jak ja własnie teraz patrzę na świat), poza tym zbliżają sie Święta I Sylwester Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 05.11.06, 11:36 i po śniegu buuuuuuuuuu kurde, ja jeszcze w piżamce siedze Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 10:44 witam wszystkich w ten zimny, ale jakże piekny poniedziałek mam dzis dużo pracy,ale dzięi temu, mój dzień w biurowcu minie bardzo szybko Pozdrawiam wszytkich pracujących i tych w domkach BUŹKA Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 12:16 właśnie wcinam drugie (pierwsze) śniadanko A Wy jak pokonujecie trud poniedziałkowy? Buzie uśmiechnięte? Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 13:13 chyba sobie kawke walnę niech uderzy fala kofeinki w mą płaską od tyłu głowę (fryzjerka mi powiedziała, że mam płaska głowe z tyłu i dlatego tak brzydko układają się moje włosy) he he Odpowiedz Link
mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 14:15 KOFEINKA SZKODZI CZERWONA HERBATA POECAM Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 15:09 ale ja umieram na niskie ciśnienie ((((((((((((((((((( ale masz arcję, czerwona herbatke też bardzo lubię Odpowiedz Link
panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 15:47 Poniedziałek znośny chyba tylko dlatego, że siedzę w domu i się kuruję. Nareszcie się wyspałam, poczytałam, z dzieckiem (również chorym) pobawiłam. Niestety, wszystko co dobre to sie szybko kończy. Myślę, że jeszcze ze 2 dni obijania się i.... DO ROBOTY!!! Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 06.11.06, 15:55 ech takie zycie, a własciwie taki okres jesienno-zimowy Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:15 Witam wszystkich Ale dizs ciepełko Ide zaraz na kawke A jak Wasze humory dzisiejszego dnia? Pozdrawiam Odpowiedz Link
panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:18 Cześć Akavi Ja nadal w domu, też popijam kawkę i sama widzisz, jak spędzam czas - trzeba by się wreszcie oderwać od tego kompa-pochłaniacza czasu!!!! Odpowiedz Link
kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:27 Cześć dziewczyny Miłego dnia Odpowiedz Link
panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:29 Cześć Kriss!! Co słychać? Jesteś w pracy? Słuchajcie, ostatnio nurtuje mnie jedna rzecz - gdzie się podział Sloggi? Może ktoś wie? W ogóle sie nie udziela, chyba, że zmienił nick... Odpowiedz Link
mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:31 SLOGG miewa się nie żle ale to nie SLOGGI tylko SIBELIUSS .POZDRAWIAM BRÓDNO . Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 10:49 no prosze, a tez mnie dziwiło nagle znikniecie slogg'a A Ty biedna Pandziu chorujesz nadal Ale przynajmniej wyleniuchujesz się na wszystkie czasy. A jak dzidzia? Bo mojej zaczynaja gluciochy z nosa się wydobywaja Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 11:08 coffffeeeeeeeeeeeeeeee please? Odpowiedz Link
panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 11:13 Ma zapalenie ucha i siedzi w domu razem ze mna. Ogólnie to jest mało chorujacym dzieckiem (ODPUKAĆ!!!!!) - jak na przedszkolaka. Przyznam Ci się, że faktycznie dobrze jest posiedzieć w domu kilka dni i nadrobić wszystkie domowe zaległości A w jakim wieku jest Twoja pociecha? Moja szatanica ma 4 lata. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 11:25 mój skarb też ma 4 lata, tzn już 4 i pół, ale on sam mówi, że zaczął już 5 i w zwiazku z tym postanowił mówic, że ma 5 Odpowiedz Link
mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 11:43 lepiej aby mówił że ma mniej sama radość życia przednim .ZAZDROSZCZE sam chciałbym mieć 4 lata Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 12:13 a ja sie ciesze z tego co ma i ile mam .. he he Odpowiedz Link
panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 12:22 A ja niestety myslę o upływajacym czasie i myśli te mnie męcza...... Za szybko dzieci rosna, za szybko życie mija. Buuu. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 13:34 no w sumie dzieci za szybko rosna, dltaego trzeba robic następne żartuje oczywiście Odpowiedz Link
mk968 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 13:35 jak ma się zdrowie ludzie do ROBOTY Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 07.11.06, 13:47 ale wzrost na tym samym poziomie wciąż ;P Odpowiedz Link
kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 08:32 Cześć wszystkim Miłego dnia ps.Akavi, Panda, co z wami? Spicie jeszcze? Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 08:39 ja mam dzis chyba ironiczny humor, nie śpie, mam wielkie oczy i przy okazji uszy, boooooooooooooooooo chyba dzis jadac do pracy rorleciał mi sie tłumik i samochód tak głosno pierdział, że napewno i Wy go słyszeliście w całej Warszawie echhhh znacie jakiegos taniego "tłumikowca" Odpowiedz Link
kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 08:58 O kurde To pech. Mój kolega prowadzi warsztat auto-naprawy na Białołęckiej. Tuz za stacją gazową. Duzy napis Opel. Po prawej stronie. Warsztat godny polecenia. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:01 dziekujęm za info, skorzystam i przejade się tam albo lepiej przejde na piechotę...bo aż strach się bać jakby mnie ktoś zatrzymał, oczywiście mam na myśłi policję .. wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim, że ja mimo tego nadal staram się nie tracić dobrego humoru. nawet chyba będę zaraz się śmiała .. bo nic innego mi nie pozsotaje Odpowiedz Link
kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:05 Policja to powinna dac Ci spokój. Przecież tłumika nie zdemontowałas sama tylko odleciał. Do warsztatu musisz przecież jakoś dojechać Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:11 No pewnie, jakoś dojadę, tzn pewnie wyręczę się mężem Jestem okropna Ostatnio jak byłam w tej hurtowni cześci samochodowych na Płochocińskiej i zarzuciłam jakiś tekst o pewnej części, która chciałam kupic u nich to pan sprzedawca az zamilkł, bo myłślał, że mi wcisnie jakis tani dowcip ... he he, a ja byłam dumna z siebie, że też troszke znam sie na samochodach a jestem blondynką Odpowiedz Link
kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:16 Super A wiesz, ostatnio widziałem na mieście jak mała, drobna blondyneczka prowadziła przegubowego Ikarusa MZK. I jak doginała I jeszcze się opychała pańską skórką, bo to było 1 listopada Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:22 Ja to zawsze ma satysfakcję, jak pokaże jakiemus fraj..... gdzie raki zimuja jak jezdżę samochodem, a co?! No ba, kobieta też potrafi Wkurzają mnie okrutnie taksówkarze, nawet jednemu pokazałam palec, sama sie sobię zdziwiłam .. ale uwielbiam moje autko i uwielbiam jeździć samochodem, więc mioże jak pogłaszcze mojego kochanego słodziutkiego fordzika to bedzie jeszcze długo ze mną współpracował Odpowiedz Link
kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:30 Palec, dobre Na Pradze przy katedrze na postoju TAXI zawsze stoi jedna pani taksówkarka Oplem pomyka. Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:44 Echhhh, ładnie dziś na dworze mam ochote na coś dobrego A moje biedne autko stoi pod pracą i wdycha spaliny .. echh Może jakieś ciacho do kawy? Odpowiedz Link
akavi Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 10:29 kawa jest, ale nie ma ciacha a Wy co tam wciancie po cichu? Odpowiedz Link
panda74 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:14 Cześć kochani Ja na króciutko, bo czekam na koleżankę i muszę trochę ogarnać mieszkanie. Zanosi sie na to, że jednak do końca tygodnia posiedzę w domu Kriss - jak wieczorem dorwał się do kompa mój małż, to mogłam zapomnieć o najmniejszym chociaż wpisie.... Odpowiedz Link
kriss67 Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 09:24 Hejka Panda Tak to z facetami bywa Grał w coś przez sieć czy może forumował? Kurde, po południu na razie nie mam dostepu do kompa. Rozwalił mi sie modem. Kupiłem taki sam na allegro i teraz czekam aż do mnie dojdzie. Żeby cos wieczorem napisac biegam do kafejki internetowej na Kondratowicza.... Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
r_enik Re: dzieńdobry wszystkim sąsiadom :) 08.11.06, 10:33 Witam wszystkich w tym pięknym dniu!Nie było mnie dwa dni a tyle sie dzieje akvi przykro mi z powodu autka,ja wczoraj odebralam swoje tylko mnie sprzęgło poszłotrudno takie auto,że czasem to siada...