Dodaj do ulubionych

Pozyskanie nowych konsultantek

14.11.13, 21:35
O ile problem zebrania zamówienia to dla mnie nie problem, to nie wiem jak zabrać się do szukania potencjalnych konsultantek. Chciałabym stworzyć fajny wspierający się we wszystkim zespół, który będzie służył sobie nawzajem radą, pomocą, dobrym słowem i życzliwością. Marzy mi się plotkowanie o kosmetykach itp. np meilowo,

Pozdrawiam wszytkich
Obserwuj wątek
    • nati.027 Re: Pozyskanie nowych konsultantek 01.01.14, 22:11
      Hej ja chciałam podobnie. Chciałam organizować pokazy kosmetyczne bo to przyciąga nie tylko nowe konsultantki ale i klientki. Jednak trzeba to zrobić profesjonalnie, mieć miejsce na takie pokazy a jesli brak nam wiedzy kosmetycznej to zawsze można wynająć kosmetyczkę z Avon. Najlepiej jednak gdy nasz lider który ma właśnie nas nauczyć tej wiedzy to robi, ja niestety nie mam od kogo się tego nauczyć i pozostaje to na razie tylko marzeniem.
      • styl26 Re: Pozyskanie nowych konsultantek 11.01.14, 01:11
        Dziewczyny,przeszło 10 lat działałam w Avon i aby robić profesjonalne pokazy(robiłam nawet na dużych salach) ukończyłam studium kosmetyczne.Zdobyłam świetny zawód jakim jest zawód kosmetyczki.Jeśli bardzo interesuje Was świat kosmetyków polecam tę drogę.Nawet jeśli kiedyś zrezygnujecie z Avon-u to zawsze coś zostanie dla Was smile
        Pozdrawiam
        • annabanka2012 Re: Pozyskanie nowych konsultantek 09.02.14, 22:11
          Zgadzam się z Panią!
          Ja również działam w avonie od lat ( już 13 rok)
          Aktualnie są duże zmiany, bezpłatne szkolenia kosmetyczne i sprzedażowe

Oczywiście tak jak piszecie bardzo ważne jest to na kogo traficie czyli wasz tzw. OPIEKUN - Lider/Menadżer

Zapraszam do współpracy wszystkich z okolic Katowic, Rudy Śl. Chorzowa,Bytomia, Żor i miast sąsiednich

Pozostałym osobom mogę tylko służyć radą i informacjami
          W razie pytań proszę o kontakt na maila:
          zorm4@wp.pl
          pozdrawiam, ANia

styl26 napisała:

> Dziewczyny,przeszło 10 lat działałam w Avon i aby robić profesjonalne pokazy(ro
          > biłam nawet na dużych salach) ukończyłam studium kosmetyczne.Zdobyłam świetny z
          > awód jakim jest zawód kosmetyczki.Jeśli bardzo interesuje Was świat kosmetyków
          > polecam tę drogę.Nawet jeśli kiedyś zrezygnujecie z Avon-u to zawsze coś zostan
          > ie dla Was smile
          > Pozdrawiam
    • ilapolska Re: Pozyskanie nowych konsultantek 08.02.14, 12:28
      NOWA FIRMA MLM W POLSCE , 3 kwartał 2014 zostań jedna z pierwszych osób !!

Branża kosmetyczna.

Więcej informacji pod adresem , kris003@poczta.fm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka