madzia_pepsi 17.10.04, 22:44 Jak w temacie Czy już mozemy sie nastawić na jakieś "NIEDOBORY"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sister52 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 17.10.04, 23:22 Witam, ja w pierwszej paczce miałam w brakach myjkę "Pięć świnek" oraz scrub do ciała z brązowym cukrem SPA. Odpowiedz Link
flower15 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 18.10.04, 08:22 Ja nie dostane torby logo avon!!! Odpowiedz Link
xjagax brak torby 18.10.04, 17:24 Ja te nie dostane torbz ,,Representative Bag,,. A tak sie cieszylam... Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 18.10.04, 18:53 Tez nie mam torby... juz w kolejnej paczce Poza tym nie dostane: - odzywki antystarzeniowej (ale szampon jest) - probek milk comfort (ale jest nizej WE) Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 18.10.04, 19:15 Aha, nie mam jeszcze palety lakierow ale o to akurat nie mam pretensji jesli mialby byc stary zestaw (dopytam sie mailem czy jak przysla to beda juz nowe kolorki). To co potrzebuje pomaluje na palecie probnej. Odpowiedz Link
asjak Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 18.10.04, 14:45 Nie dostałam kojącego balsamu po goleniu dla mężczyzn. Za to było wszystko co zamówiłam z oferty netto. Odpowiedz Link
nea2 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 18.10.04, 17:46 Zamawiałaś zestaw SPA?Warto? Odpowiedz Link
madzia_pepsi Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 18.10.04, 20:37 Dziewczyny a te ochronne odżywki do włosów, które było ostatnio w katalogu zamawiałyście z oferty netto? I jeszcz jedna rzecz płyny do kapieli dostałyście? Odpowiedz Link
asjak odżywka 19.10.04, 18:26 Tak, ja dostałam odżywki w sprau z oferty netto. Płynu natomiast nie zamawiałam. Odpowiedz Link
bezsenna Re: odżywka 05.11.04, 18:59 odzywka tak-plyn nie( i czekam bo moj cynamon juz odzedł w sina dal... Odpowiedz Link
justa_79 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 19.10.04, 09:51 ja mam zestaw SPA, całkiem fajny, ładnie wygląda na półce ale masażera to mi się nie chce stosować z lenistwa... Odpowiedz Link
gina12 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 18.10.04, 21:09 U mnie brak kompletu "znam - polecam" Odpowiedz Link
nea2 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 20.10.04, 08:52 Są,jak by mogło być inaczej: AVON BALASM/CIALA UJEDRN AT SZAMP.Z ODZYW.3W1 400ML POLAROWE PONCHO Kurczę co się z nimi dzieje!!!.Do kamapnii 11 nie pamiętałam o czymś takim jak braki w paczkach. Odpowiedz Link
madzia_pepsi Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 20.10.04, 10:23 OJ szamponu wcale nie bedzie???????? I poncza????????? Może doślą? Odpowiedz Link
justa_79 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 20.10.04, 11:36 oj, to chyba jednak dobrze, że zamówiłam je z K11. a już się tak wkurzałam, że kupiłam drożej, a teraz są tańsze. Odpowiedz Link
sister52 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 20.10.04, 12:02 Z tego co wiem, poncz już nie będzie. Ale kto wie? Może w II terminie "rzucą" kilka sztuk jeszcze? Odpowiedz Link
nea2 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 20.10.04, 19:39 Szkoda mi trochę tego poncza.Wczoraj widziałam dziewczynę w nim.Spodobał mi się i dlatego zamówiłam. Odpowiedz Link
treselle Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 20.10.04, 23:17 A ja tym razem mam wszystko i nawet dostane tropikalny scrub do ciala z brazowym cukrem z serii spa, którego brakowało w poprzednim zamówieniu. Jestem w szoku Odpowiedz Link
sister52 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 21.10.04, 00:08 WOW! No czasem musi im się udać ;-p I raz na jakiś czas paczka bez braków się zdarzy )) Odpowiedz Link
nikasob Ponczo 29.10.04, 14:42 Cześć, wczoraj zamówiłam paczkę i spróbowałam jeszcze raz z tym ponczem i dziś patrzę na podgląd faktury i jest!!! Mam nadzieję że w paczce rzeczywiście będzie Tak więc radzę próbować A - niestety kremu z wit E chyba na dobre już nie ma. Odpowiedz Link
bezsenna Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 05.11.04, 19:00 o nie uwazam,ze jest oblesne-ale moze to nie moj styl i prosze tego personalnie nie traktowac Odpowiedz Link
asiek501 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 21.10.04, 08:43 u mnie żadnych braków ale generalnie rzadko się zdarza żebym czegoś nie dostała, a nawet jeśli to są to pojedyncze sztuki. Mam szczęście? Odpowiedz Link
aiszka4 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 21.10.04, 09:12 U mnie wszystko z bieżącego zamówienia, ale po raz kolejny nie ma srebrnej kosmetyczki A klientka specjalnie tak kompletowała zamówienie, żeby ją dostać. I nie pamiętam, kiedy ostatnio dostałam kompletne zamówienie. Zawsze czegoś brakuje i często nie mogę tego dokupić nawet w COKu Odpowiedz Link
madzia_pepsi Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 21.10.04, 10:51 Ja natomiast na fakturce nie mam, szamponu 3w1 i miodowego płynu do kapieli, ale za to mam odzywke do włosów z ulotki netto Ostatnio jak była w katalogu to mi jej nie przysłali, NAPISALI "PRODUKCJA ZAKOŃCZONA, PROSIMY NIEZAMAWIAĆ. No ale jednak spróbowałam i chyba produkcję wznowili i dostałam I tak to bywa Śmieszne!!! Odpowiedz Link
nea2 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 21.10.04, 18:37 A ja dzisiaj dokupiłam swoje braki w COK-u (oczywiście oprócz poncza) Odpowiedz Link
asiadobro Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 21.10.04, 20:28 Dobry wieczór.Właśnie zrobiłam podgląd mojej faktury i stwierdziłam ze zdziwieniem, że wszyskie produkty z katalogu 12 są!!!!!!. Nie dostałam tylko paru produktów z ulotki netto: 1)szampon 3w1 400 ml 2)dezodorant do ciała koszyk borówek 3)płyn do kąpieli stóp 4)krem nawilżający z wit.e Odpowiedz Link
maadziaarkaa Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 22.10.04, 10:37 Moje braki to: * szmpon z odzywka 3 w 1 400 ml * odswieżajaca cytrusowa kąpiel do stóp * balsm ujędrniający do ciała Odpowiedz Link
mariolkka Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 22.10.04, 14:18 Wlasnie przed chwila sprawdzilam nie dostanie kremu nawilzajacego z wit. e i jestem baaaaaaaaardzo zla, bo bardzo chcialam ten krem, bo jest super. Ale za to dostane kuferek z ofert netto ) MAriolkka Odpowiedz Link
pynia15 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 22.10.04, 15:50 ja tez nie dostane ( nastepujacych kosmetykow : - oferta netto : szampon z odzywka 3 w 1 400 ml dezodorant do ciala koszyk borowek i dremlife polyskujacy spray z brokatem i tyle (azzzzzz) Odpowiedz Link
zuziarozia Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 22.10.04, 19:43 Ja nie mam odżywki do włosów blond i szamponu herbal do włosów rudych. Nie pamiętam kiedy mialam kompletne zamówienie. Odpowiedz Link
4maleena Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 26.10.04, 10:56 Nie wiem, jak całe zamówienie, bo paczka poszła do siostry, ale z "moich" kosmetyków nie dostałam balsamu po goleniu dla męża, szamponu do włosów rudych, nic z serii do włosów blond i odzywki antystarzeniowej Odpowiedz Link
misia777 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 26.10.04, 15:11 Ja nie dostanę szamponu do włosów blond. Odpowiedz Link
reirei Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 28.10.04, 22:19 w mojej dzisiejszej paczce stwierdziłam brak braków cud jakiś!! aj nie, zapomniałam, że nie dostałam odzywki w sprayu AT z oferty netto, ale nie zależało mi na niej za bardzo, zamówiłam bo kosztowała 3,90 Ale cała reszta jest!! pozdrawiam Odpowiedz Link
indigogirl Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 28.10.04, 22:36 U mnie nie było tylko płynu do kąpieli stóp z oferty netto Pozdrowionka Odpowiedz Link
konkubinka Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 29.10.04, 17:51 z ofert netto krem z witamina E, plyny do kapieli,poncho, z katalogu szampon p [rzeciwlupiezowy, szampon do wlosow blond, odzywka do wlosow blond, szampon antystarzeniowy, spray dreamlife.A w zeszlym katalogu temperowka i odzywka do wlosow w sprayu Odpowiedz Link
m19m25 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 29.10.04, 19:34 Szok...ja mialam wszystko!!Z oferty netto:szampon 3 w 1 400ml i plyny 500ml- zurawinowo jablkowy!! Chyba cud Odpowiedz Link
alice76 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 31.10.04, 13:07 U mnie wszystko tym razem. Jedynym brakiem jest powtarzajacy sie brak szamponu do wlosow farbowanych jeszcze z kat. 11. Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 02.11.04, 14:52 Ja tez mam wszystko - nawet torbe z logo (nareszcie!!). Nie dostane tylko odzywki antystarzeniowej z brakow z poprzedniego zamowienia Odpowiedz Link
justa_79 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 05.11.04, 12:07 widziałam podgląd faktury w necie i nie mogę uwierzyć - żadnych braków dostanę nawet te szampony 2w1 400 ml z oferty netto, których dziewczyny wcześniej nie dostały. Odpowiedz Link
zuziarozia Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 05.11.04, 15:43 Ja na fakturze też mam wszystko, nawet braki z poprzedniego zamówienia też są. Mogłoby być tak zawsze. Dali mi tez próbki surender , nie wiem co się stało, nie wiecie czy dawali je przy zakupie demo ( bo wziełam demo). Odpowiedz Link
bezsenna Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 05.11.04, 19:26 no to zamawiac ten szampon z oferty netto?zamowie i mam nadzieje,ze dotrze bo mi sie moj niedlugo skonczy i co wtedy? Odpowiedz Link
bezsenna Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 09.11.04, 21:41 Ja juz wlasnie sie zalamalam-gdyz obejrzalam soebie "podlada faktury"- i polowa rzeczy, jest nie dostarczona.Mam nadzieje,ze jutro dokupie te rzeczy w sklepie- bo jak nie to nie zamierzam tracic klientek, przez to ze czego nie maja w magazynie...A tu już mam kolejny raz u Tej samej klientki taki wałek-pewnie niedlugo przestanie zamawiacJuz o zestawie SPA nie bede nic pisac.chociaz sie ludzilam-jestem w programie lojalnosciowym i zamowilam takze zestaw Magic za 15pln-tez go brakDawno az tak Avon mnie nie wkurzylDziwie sie,ze demo Surrender przysłali!Swieto... Odpowiedz Link
biba46 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 10.11.04, 04:50 czytasz wątek o zestawie SPA, więc nie trać nadziei i zamów go w K13. Trzymam kciuki za nas obie. pozdro Odpowiedz Link
bezsenna Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 10.11.04, 08:19 Myślisz? Ja juz stracilam nadzieje bo nikt tak dawno mnie nie wkurzyl.... no ale zobacze-moze zamowie... Odpowiedz Link
biba46 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 10.11.04, 23:10 jestem totalnie wpieniona, przed chwilą dostałam paczkę z K12. Przeglądam i porównuję z fakturą, a tu zamiast czerwonej torebki Color Trend, jest czarna (dawali ją w ramach programu lojalnościowego dwa lata temu). Zadzwonić nie mogę, bo noc; strona z tą ofertą nieczynna, więc "wysmarowałam" e-maila z załączonymi ilustracjami. Ciekawe co tym razem odpowiedzą, ściśle i naukowo. P.S. Oczywiście SPA nie było, ale jak pisałam w wątku o tym zestawie, liczę na ofertę specjalną do K13. Odpowiedz Link
biba46 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 12.11.04, 10:13 nie wytrzymałam i zadzwoniłam w sprawie tej torebki. Dziewczyny, oni przez 4 tygodnie nie zorientowali się, że na stronie z ofertą internetową jest zły obrazek. Podobno żadna (!) konsultantka im o tym nie powiedziała. To mnie osłabiło! Odpowiedz Link
justa_79 Re: Sa juz jakieś braki w kat. 12??? 12.11.04, 14:38 uważam, że zbyt rzadko dochodzimy swoich praw. ja zawsze im piszę, jak mi się coś nie podoba. pewnie już mają mnie tam dosyć, ale gdyby więcej osób tak robiło, może w końcu coś by do nich dotarło, że nie wszystko jest OK. Odpowiedz Link
nea2 Do Biby 12.11.04, 18:54 biba46 napisała: a tu zamiast czerwonej torebki Color Trend, jest czarna (dawali ją w ramach programu lojalnościowego dwa lata temu) Która to jakoś nie mogę skojarzyć?Ta z Color Trend mała czarna do trzymania? Jakoś ta oferta lojalnościowa nie obiła mi się o oczy.No chyba,że była dla nowych konsultantek. Odpowiedz Link
biba46 Re: Do Biby 12.11.04, 19:51 wejdź do swojej poczty w Gazecie i sprawdź, wysłałam Ci e-maila, bo tutaj nie da się "wkleić" obrazka. Wtedy, gdy ja zaczynałam dawali m.in. tę torebkę, dużą granatową torbę konsultantki i LBD, chyba jeszcze glicerynowy krem do rąk, ale nie jestem pewna. Latka lecą .. Przy okazji przedstawiłam tam propozycję dla wrocławskich konsultantek i byłabym wdzięczna za odpowiedź na biba46. Odpowiedz Link