krewetka 12.03.05, 13:50 czy ktoraś juz go wypróbowała? są jakieś efekty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 16:40 Wczoraj dostalam z jakims produktem probke tego kremu...wsumie dzis z glupoty wzielam i ja otworzylam nie oczekujac niczego specjalnego, a tu?! niespodzianka! Kremik bardzo przyjemnie, delikatnie sie przyciemnil na buzce, cera faktycznie jest rozpromieniona, ogolnie pierwszy raz po pierwszym uzyciu sie czyms zachwycilam i mimo, ze juz zaplanowalam co zamowie w nastepnym katalogu oraz wyznaczylam juz kwote za zakup, bede zmuszona wykrecic jeszcze pare zlotowek by zakupic ten kremik. Jak dla mnie bomba! Odpowiedz Link
aptekarka2 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 16:55 Zgadzam się z poprzedniczką, bo rzeczywiście koloruje. Szczególnie było to widać na twarzyczce mojej bladej nastoletniej córci. Była tak zachwycona tym kremem, bo w końcu zaróżowił jej lica. Fajną ma tubkę i ładnie rozprowadza się, nie zostawia smug. Na mojej twarzy trochę świecił się, ale przypudrowałam i było OK. Odpowiedz Link
gudz666 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 17:33 zamówiłam sobie demo tego produktu i trochę jestem przerażona waszymi postami.mam bardzo jasną karnację i czy nie będzi tak, że po pokremowaniu się twarz będzie wyglądała na opaloną a szyja będzie jasna/nie chce smarowć nim też szyi.myślałam że będzie bardziej przypominał rozpromieniający krem na dzień dobry Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 17:45 Poprzedniczka napisala, ze jej corka jest dosc blada i po posmarowaniu calkiem ladnie wygladala, zreszta ja po zimie takze wygladam trupiasto...a ten krem poprostu dodal zycia cerze...nie jest jakos takos sztuczny, jakby po solarium...czy zle dobranym podkladzie. Jest (jak dla mnie) naprawde delikatny...wlasnie taki jakby cie musnelo sloneczko latem ( a chyba mimo woli czasem wystawiasz twarz na slonce) twarz wyglada promiennie, milo...zreszta w katalogu wyczytalam, ze on sie dopasowuje do cery (?). Odpowiedz Link
nea2 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 17:16 Mam pytanko.Czy ten krem nie łuszczy się w miejscach suchych,np. skrzydełka nosa,okolice brwi?Z tymi miejscami mam zawsze problem przy stosowaniu podkładu. Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 17:24 O widzisz nea, bardzo dobra uwaga. Ja takze zawsze mam z tym problemy...czasami mnie to nawet niezle wkurza - glupawo to wyglada. Zaraz jak przeczytalam twoje pytanie, pobieglam sprawdzic bo wczesniej nawet o tym nie pomyslalam, przed wyjsciem z domu jedynie posmarowalam tym kremem twarz...wykonalam dalszy makijaz i wybieglam z domu kompletnie nawet nie przygladajac sie tym miejscom. A zatem....NIE WIDAC przesuszonych miejsc...ale fakt, to juz pol dnia z tym kremem....hihii ahhhhhhhh jak mi sie teraz buzka podoba....jak po lecie...po opalaniu...kurka...malo kiedy jestem AZ tak zachwycona kosmetykami avonu...no no pare fajnych rzeczy jednak maja. Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 17:30 I jeszcze jedno spostrzezenie, mam dzis bialy polarek, chwycilam za kolnierz i wtulilam buzie.....po chwili pomyslalam "o kurka, pobrudze" a tu nici...czyste...hmmm...jak narazie same plusiki dla tego kremu. Odpowiedz Link
nea2 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 18:08 a mocno się świeci?bo muszę przyznać,że krem na dzień Recharging zaczyna mnie troszeczkę wkurzać pod tym względem. Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 18:24 No wlasnie, krem recharging trzeba chyba polubic..bo faktycznie swieci sie za mocno a kremik koloryzujacy, ehhh poprostu wyglada idealnie na (mojej) twarzy. Twarz jest rozpromieniona ale nie ma tej przesady w swieceniu...no coz...powtorze wczesniejsza wersje - jak narazie same plusy, DUZE plusy. Odpowiedz Link
nea2 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 18:59 dzięki lavra.Jak się nie załapię na darmową próbkę (nie widzę żeby można było je zamówić)to zaryzykuję i kupię go. Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 12.03.05, 19:43 Oj nie ma za co nea mam wielka nadzieje, ze Tobie rownie mocno podpasuje jak i mi...a co do tych "czarnych" kropek to tez sie lekko z poczatku zdziwilam po otwarciu probki...krem ma dziwny kolor z czarnymi kropkami...ale po wsmarowaniu na szczescie ich nie widac (kropek). Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
sister52 Re: Krem Visual Perfection 12.03.05, 18:07 Przyłączam się do ochów i achów Bardzo fajny kremik, idealny na wiosnę, aby ożywić wybiedzoną i bladą cerę. Po użyciu wygląda właśnie jak muśnięta słońcem, nie jest to typowy krem koloryzujący tylko krem nawilżający, który oprócz dobrego wysokiego filtra SPF20 ma ciemniejsze drobinki, które muskają skórę kolorkiem. Super! Odpowiedz Link
cirillla Re: Krem Visual Perfection 12.03.05, 19:31 dziewczyny,ja wlasnie zuzylam probke i szczerze mowiac sie zdziwilam ciemnymi kropkami..ale ogolnie krem jest ok Odpowiedz Link
miszczynia Re: Krem Visual Perfection 12.03.05, 21:09 A jak wygląda twarz po umyciu (oczyszczeniu)? Czy efekt opalenizny się utrzymuje, czy też wraca do poprzedniego stanu? Poprzednia wersja kremu koloryzujacego była fatalna i te odcienie bez sensu. Na razie Wasze wypowiedzi bardzo zachęcają do zakupu tego produktu, więc pewnie sie skuszę. Odpowiedz Link
newsstand Re: Krem Visual Perfection 13.03.05, 00:32 czy moge prosic ktoras z Was o przepisanie z opakowaia skladu tego kremu? ciekawi mnie czy ten filtr zapewnia ochrone przed pelnym spektrum uv i czy krem nadaje sie do skory tlustej. z gory dzieki > nie jest to typowy krem koloryzujący tylko krem nawilżający, który oprócz > dobrego wysokiego filtra SPF20 ma ciemniejsze drobinki, które muskają skórę > kolorkiem. Super! Odpowiedz Link
aptekarka2 Re: Krem Visual Perfection 13.03.05, 11:16 Skład: AQUA, HOMOSALATE,ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL, SALICYLATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-8, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTYL ISONONANOATE, DIMETHICONE, TROMETHAMINE, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL STEARATE, PARFUM, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HYDROGENATED LECITHIN, ACRYLATES/C10-30, ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, PERFLUOROOCTYL TRIETHOXYSILANE, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, TOCOPHEROL, ISOBUTYLPARABEN,SODIUM DNA, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499 CI 42090 <1001216-012> Na opakowaniu pisze, że można stosować samodzielnie lub pod podkład. Nie wiem jak będzie leżał na cerze tłustej, bo sama mam suchą i jak nałożę zbyt dużo to mi się skóra świeci - więc nie należy przesadzić z ilością. W każdym razie ja polecam ten krem. Odpowiedz Link
magdzie Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 13.03.05, 09:54 zainteresowal mnie ten krem... mam kilka pytan: -czy twarz nie blyszczy sie za bardzo? -czy powinien byc stosowany na podklad w wybranych miejscach twarzy czy bezposrednio na krem? -czy jest jakis efekt kryjacy? -czy cera nie jest za pomaranczowa albo za rozowa? -czy posiada jakies srebrne,złote (b.widoczne) drobinki? wolalabym aby byl ich pozbawiony bede wdzieczna jezeli ktos odpowie mi na chociaz kilka pytan. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 13.03.05, 14:22 No wiec tak: - po wieczornym oczyszczeniu twarzy krem koloryzujacy znika...twarz wraca do poprzedniego stanu - mi to b. pasuje. - Czy sie swieci?. Hmm, nie wiem czy to mozna nazwac swieceniem (mam cere mieszana z tendencja do przetyluszczania sie), jest ona raczej promienna. Napewno wyglada zupelnie inaczej niz po kremie recharging (po tym to sie swieci). No moze troszke jakby zbyt promiennie w strefie T, ale ja juz mam taka cere. Dla mnie wsumie nie jest to swieceniem...ja tam jestem zadowolona, a naprawde bywam wybredna. - co do podkladu...hmm...ciezko mi powiedziec...jeszcze nie probowalam. Nawet stwierdzilam , ze po tym kremie podklad jest zupelnie ZBYTECZNY. Twarz wyglada zdrowo i jest opalona. - co do efektu kryjacego - nie zauwazylam no tu moze maluski minus (ale i tak jestem zachwycona i nic tego nie zmieni - cera nie jest ani pomaranczowa, a tym bardziej rozowa (bynajmniej moja hihi) - gdy rosmarowalam ten krem to zauwazylam jakies drobinki, a raczej drobineczki (sa ledwo zauwazalne) i jest ich niewiele. To moje uwagi i tylko moje, kazdy ma prawo miec swoje zdanie, poprostu nie chce by ktoras z was zbyt mocno wziela moja opinie do siebie, moze to byc mylne, bo jednak kazda z nas jest inna, ma inny typ cery, inne wymagania itp. itd. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 13.03.05, 14:26 O zesz matulo, alez bledow powyzej za co was serdecznie przepraszam...poprostu brak kawy. Odpowiedz Link
magdzie Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 13.03.05, 17:41 bardzo dziekuje za odpowiedzi. a co do bledow- no problem. mi tez sie zdarzaja, ostatnio coraz czesciej pzdr! Odpowiedz Link
dozi12 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 16.03.05, 21:31 a jak on sie sprawdza na ciemniejszych karnacjach bo własnie miałam zamówić podkład antystresowo-rozswietlający ale to Waszych zachwytach nad tym kremem również zaczynam sie zastanawiac nad jego zakupem. Powiedzcie tylko czy jet on wogóle widoczny na ciemniejszej karnacji...bo jesli daje tylko efekt rozświetlenia to nic mi po nim... Odpowiedz Link
sister52 Re: czy on był w demo kat.05? 16.03.05, 21:52 On jest w demo w K04. W K05 będzie już normalnie w ofercie katalogowej. Odpowiedz Link
kati_p Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 16.03.05, 23:20 dziś dostałam potwierdzam- fajoski jest Na lato będzie jak wymarzony! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 17.03.05, 11:25 tez go juz mam REwelka )) tylko aby nie wycofali hihihi bo oni tak lubia co fajne to krodko jest. Odpowiedz Link
justa_79 BTW stary krem koloryzujący 17.03.05, 11:39 przy okazji zapytam, czy lubicie ten stary krem koloryzujący? bo wg mnie jest bardzo fajny, wolę go nawet niż avonowe podkłady. czy ten nowy go przypomina? Odpowiedz Link
reirei Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.03.05, 16:38 Właśnie sobie posmarowałam buzię tym kremem (dostałam darmową próbkę). Myslałam, że to jest takie coś jak podkład+krem, mam taki krem tonujący z Nivei. A to jest zwykły krem do smarowania buzi, tak? Oświećcie mnie prosze, wy używacie ten krem pod podkład, na podkład czy zamiast? Moja twarz jest lekko przyciemniona, błyszczy się troche na policzkach i na czubku nosa Niestety ten krem nie matuje i czuję, że trochę ściąga skórę, więc może się nie nadawać do bardzo suchej skóry-ja takową posiadam. Generalnie średni, ja go sobie nie k upię. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
justa_79 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.03.05, 16:49 krem koloryzujący to lżejsza wersja podkładu. zresztą, jak przykryjesz go podkładem, to tego rozświetlenia nie będzie widać. niektórzy stosują takie kremy zamiast kremu do pielęgnacji, ja tam wolę użyć krem do pielęgnacji, a na to krem koloryzujący, one zwykle mniej pielęgnują, a tylko tonują, poprawiają koloryt, więc traktuję je identycznie, jak podkłady. Odpowiedz Link
hanureku Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.03.05, 18:05 dolaczam sie do zachwytow bardzo lekki kremik moja twarz nie swieci sie po zastosowaniu, a to jest dla mnie baaaardzo wazne przyjemny zapach nie wiem, ale juz mam wrazenie ze moja skora jest taka jakas super heh no i bardzo podoba mi sie opakowanie napewno kupie nastepne opakowanie pozdrawiam Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.03.05, 20:36 suuuper! dostałam go dziś w paczce (przywieźli ja o dziwo po 16 a nie 22), odrazu zmyłam podkład i kremik wypróbowałam. działanie dokładnie takie jakiego oczekiwałam (chciałam coś lżejszego niż podkład żeby buźka troche odpoczęła). najpierw byłam trochę nieufna bo zobaczyłam, że jest on jaśniutkiego kolorku, jak krem. ale na buzi ładnie się przyciemnił, rozpromienił twarz. i nie swieci się na czole, nosie itp., a mam cerę tłustą. czyli jak dla mnie bomba (że też wcześniej go nie próbowałam w starej wersji) Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.03.05, 22:18 No to widzę (czytam) iż nie tylko mi przypadł do gustu i cieszę się, że nie krzyczałyscie na mnie (hihi), że go zachwaliłam, a Was jednak on rozczarował (ufff kamień z serca). No tio życzę miłego używania (ja swój będę miała dopiero w piątek ;-( ). Pozdrawiam. Odpowiedz Link
amarga Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.03.05, 22:19 jego nie było w starej wersji. To jest nowość. Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 24.03.05, 09:45 w2iem, to taki był skrót myślowy . chodziło mi o nawilżający krem koloryzujący który jest nadal dostępny. też go użyłam wczoraj i całkiem całkiem Odpowiedz Link
virginia1 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 25.03.05, 20:32 czy mogę prosić o numer kremu Visual Perfect. rozświetl. itd.( na demo) Zgubiłam gdzieś druk zamówienia.Korzystam z internetu, więc nawet mnie to nie zmartwiło, ale teraz, po zapoznaniu się z Waszymi opiniami... troszkę mi żal, ze gdzieś to posiałam. Odpowiedz Link
bluebox Re: numer demo... 26.03.05, 00:33 hmmm rozumiem że mimo iż zamówienie składam po II terminie regularnym i liczy się juz na nastepny katalog to DEMO z 04 moge jeszcze zamówić? mam nadzieję bo było by żal stracić taką okazję skoro tyle pozytywów Odpowiedz Link
virginia1 Re: numer demo... 26.03.05, 15:34 nea2 napisała: > 49650 cena 10,90 Wielkie dzięki !!!! Odpowiedz Link
kociubek Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 26.03.05, 16:37 Kochane, prosze napiszcie mi czy ten krem nadaje sie do ciemnej karnacji, chętnie go sobie zamówie ale nie chce żeby mi leżał w szufladzie. Dzięki )) Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 26.03.05, 16:43 ja mam dość ciemną karnację, w zimie chodziłam na solarium i jak dla mnie to kremik jest super. przyciemnia, nadaje taki swietlisty połysk. wczoraj nałożyłam na niego puderek prazujący w kulkach i tez było świetnie. jest naprawde ok. Odpowiedz Link
magda-fl Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 07.04.05, 22:45 A mi on nie pasuje. I całe szczeście, że przed zakupem dostałam próbkę. Po pierwsze mam jasną, ale nie porcelanowo białą karnację i ten krem był dla mnie za ciemny. Nie dość, że musiałam uważać, żeby go równomiernie rozsmarować (zostawiał smugi), to i tak w efekcie końcowym wyglądałam jak wysmarowana samoopalaczem na dodatek z podejrzanym połyskiem. Bo bynajmniej nie jest to rozświetlenie, jakiego oczekiwałam, a dziwna tłusta poświata Całe szczęście znika pod podkładem. Krycia też nie ma co oczekiwać, bo krem nadaje przejrzysty kolor, więc niewiele nim zakrywa. Jeśli zaś chodzi o właściwości pielęgnacyjne to są raczej znikome, raz użyłam samego tego kremu i czułam się dziwnie sucha, druim razem użyłam pod spód kremu i było o wiele lepiej. Podsumowując - ani toto nie zastąpi kremu ani podkładu, więc po co wydawać kasę? Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 08.04.05, 20:30 Moze wlasnie dlatego, ze sie nie ma bialej karnacji? To zart rzecz jasna. kazdy kupuje to co mu podpasuje, nie rozumiem pytania "po co wydawac kase"? Dlaczego nie mam kupic czegos co mi bardzo odpowiada????? Odpowiedz Link
magda-fl Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 11.04.05, 23:06 lavra73 napisała: > Moze wlasnie dlatego, ze sie nie ma bialej karnacji? To chyba do mnie. I właśnie pisałam, że nie mam białej karnacji. Jest ona jasna, ale nie bardzo jasna, no i ciepła. >To zart rzecz jasna. > kazdy kupuje to co mu podpasuje, nie rozumiem pytania "po co wydawac kase"? Chodziło mi o to, po co ja miałabym wydawać na niego kasę. Może powinnam napisać "po co MI wydawać kasę?" > Dlaczego nie mam kupic czegos co mi bardzo odpowiada????? Możesz kupić, nie bronię, ale chciałam się wypowiedzieć jako jedna z nielicznych niezadowolonych z tego kremu. Może komuś to pomoże w decyzji o zakupie Pozdrawiam Odpowiedz Link
jasna_79 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 10.04.05, 14:31 Dla mnie ten krem jest cudny... kupiłam na Allegro, więc traktowałam trochę nieufnie. Używam go zamiast kremu na dzień już ponad tydzień, nie zatkał jeszcze żadnego pora, nie wysuszył, wszystko u mnie jest ok. Cera jasna, z tendencją do przesuszenia. Ja tam jednak trochę wiary w Avon zachowałam Ale myślałam, że po Botanisource już lepszego kremu nie wymyślą - a tu proszę taka rewelacja, tanio i w dodatku a może przede wszystkim SPF 20. Odpowiedz Link
jodarek1 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 11.04.05, 13:55 krewetka napisała: > czy ktoraś juz go wypróbowała? są jakieś efekty? Ja od trzech dni testuję ten krem z próbki i jestem nim oczarowana. Lekki, przyjemnie pachnie i robi coś świetnego z moją cerą. Jestem właścicielką cery nie tak młodej, bo już 30-letniej , mieszanej z tendencją do tłustości. Krem ten stosuję na normalny krem na dzień (obecnie Anew Retroactive Day), pod podkład Perfect Wear (najjaśniejszy odcień). Krem rozświetlający koloryzujący jakoś niesamowicie ujednolica cerę, robi się taka gładka i aksamitna, nie odznacza się na niej wcale podkład, nie jest matowa tylko z takim lekkim połyskiem ale fajnym, naturalnym i świeżym. Jak dla mnie bomba! Już nie mogę doczekać się czwartku, kiedy to zamówię go sobie. Polecam gorąco Pozdrawiam serdecznie Joasia Odpowiedz Link
nea2 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 11.04.05, 19:23 ja dzisiaj testowałam próbkę i rzeczywiście krem ładnie wygląda na skrzydełkach nosa i w okolicach brwi,czego nie mogę powiedzieć w przypadku podkładu.Jednak rano stwierdziłam,że nie to chyba krem nie dla mnie,ale już popołudniu kiedy wróciłam do domu jeszcze raz spojrzałam na buźkę i tym razem decyzja... biorę. Odpowiedz Link
dagunia83 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 15.04.05, 16:46 Dziś dostałam ten krem i mam mieszane uczucia, bo żle sie rozprowadza, tzn. te brązowe drobinki jakby sie rozmazują i mam takie ciemniejsze smugi. Jak już go sobie dokładnie rozsmarowałam to jest ok. Jak patrzę w lustro to jakbym wróciła ze słonecznej majówki Odpowiedz Link
ebusia_fam_fatal Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 15.04.05, 20:56 przekonalyscie mnie do tego krema. a jakos na poczatku mnie sie nie podobal w katalogu. zobaczymy ebusia zmienną jest... Odpowiedz Link
gudz666 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 16.04.05, 09:40 ja mam bardzo bladą skórę ale krem mi bardzo odpowiada,lekko przyciemnia i bardzo ładnie rozświetla.jedynie trzeba uważać,aby nie dać go za dużo i trzeba równomiernie go rozprowadzić,szczególnie na lini rzuchwy Odpowiedz Link
nerrrra Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 17.04.05, 10:11 A czy komus zdazyla sie alergia na ten krem??Ja wczoraj dowiedzialam sie od klientki,ze po 2 dniach uzywania wyskoczyla jej jakas koszmarna wysypka,w dodatku pod skora porobily sie jakies grudki;/ Faktem jest,ze klientka ma wrazliwa skore,ale az takie rzeczy to sie wczesniej nie dzialy!Troche mi sie glupio zrobilo,bo sama zachwalalam ten krem po przeczytaniu forum... Odpowiedz Link
brzoza12 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 17.04.05, 14:49 Myslicie ze ten krem spradzi sie przy bardzo jasnej cerze? Acha, i czy wystarczy rozprowadzic go tylko na twarzy tak jak zwykly krem czy trzeba postepowac jak z podkladem tzn na szyji tez? Z gory dzieki za pomoc. Odpowiedz Link
gudz666 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 17.04.05, 17:18 ja mam bardzo jasną cerę.krem lekko przyciemnia skórę dlatego musisz nakładać go w małych ilościach,równomiernie i uważac przy linii rzuchwy Odpowiedz Link
ewelinasss Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 21.04.05, 14:13 Kupiłam ten krem ale ten Avon to chyba naprawdę jakieś g... bo na mnie żadnego efektu ten krem nie zrobił, nic. A Wy tak go tu zachwalałyście...to jakaś propaganda czy co? Odpowiedz Link
biba46 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 21.04.05, 14:35 ewelinasss, chyba pomyliłaś forum o g... to zupełnie gdzie indziej Odpowiedz Link
ewelinasss Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 21.04.05, 14:42 Nie pomyliłam i to g... jest właśnie tu. Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 21.04.05, 16:41 ewelinasss...o g... to sie na innym forum rozmawia...mowimy ci zupelnie serio...zabladzilas kobieto! Odpowiedz Link
tojaa33 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 22.04.05, 19:35 dziewczyny,dajcie spokój,nie ma co się oburzać...skoro ewelinasss nie jest zadowolona z zakupionego produktu,to pozwólcie jej wyrazić swoją niechęć i rozgoryczenie ,no chyba,że to forum rzeczywiście jest tylko towarzystwem wzajemnej adoracji Odpowiedz Link
nea2 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 22.04.05, 20:14 wystarczy napisać mi się nie podoba bo..... trochę kultury!!! Odpowiedz Link
sister52 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 22.04.05, 22:06 Nie jesteśmy towarzystwem wzajemnej adoracji, z chęcią czytamy konstruktywne negatywne opinie na temat kosmetyków Avon. Ale dobre wychowanie nakazuje swoją opnię wyrazić kulturalnie, bez brzydkich słów. Niestety, koleżanka ewelinasss nie wykazała w tym miejscu kultury i za to dziewczyny się oburzyły, co jak najbardziej rozumiem. Kultura nie boli. Odpowiedz Link
tojaa33 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 22.04.05, 22:46 nobody`s perfect)) Odpowiedz Link
kalooo Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.04.05, 13:11 ewelinassss z tego co wiem dość często wypowiada się w takim tonie...Ciekawe tylko czemu ma to służyć..? Odpowiedz Link
sister52 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.04.05, 19:03 Zgadza się, wypowiedzi koleżanki ewelinasss na łamach różnych forów na gazecie do najmilszych nie należą. Być może dziewczyna tutaj odreagowuje stresy życia codziennego ) Życzę trochę więcej spokoju i opanowania. Odpowiedz Link
ewelinasss Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 24.04.05, 21:44 Czemu ma to służyć? No pomyśl, wysil swoje szare komórki... Po co się wypowiada na forum? Żeby wyrazić swoją opinię a, że powiedziałam g... to nie bądźcie takie przewrażliwione księżniczki, taka była moja pierwsza reakcja po użyciu tego kremu więc ją wyraziłam. "ewelinassss z tego co wiem dość często wypowiada się w takim tonie..." A co wiesz? Poproszę o fakty a nie takie czcze gadanie. Bo ja też dużo wiem i mogę np. powiedzieć, że z tego co wiem to jesteś głupia jak but a jak wyrażam takie sądy to daję dowody na ich poparcie. Odpowiedz Link
lavra73 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 24.04.05, 22:07 No, no....widzę, ze kolezanka ewelinasss (nie mylic czasami ja z ktoras z ksiezniczek bo ona do takowych nie nalezy !) nas rozpieszcza coraz to milszymi slowkami. Brawo dla tej pani! Odpowiedz Link
justa_79 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 25.04.05, 10:33 to już chyba tylko sprawa dla moderatora. Odpowiedz Link
hanureku Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.04.05, 19:32 oho, widze ze nie jestem pierwsza wiec kupilam sobie ten krem i w tym samym dniu kupilam zel pod prysznic Dove, nastepnego dnia myslalam ze oszaleje bo tak mnie twarz i cialo swedzialo. caly dzien spedzilam na drapaniu sie odstawilam zel i krem, wszystko bylo OK i stopniowo - najpierw uzylam zelu i nic sie nie dzialo, potem kremu - tez nic wiec nie wiem czy to byl jednodniowy wybryk mojej skory ale teraz uzywam kremu i nic sie nie dzieje Odpowiedz Link
hanureku Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 23.04.05, 19:33 to miala byc odpowiedz do postu o uczuleniu Odpowiedz Link
justa_79 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 30.05.05, 14:38 przyszły ciepłe dni, więc przerzuciłam się na ten krem koloryzujący. nie powiem, całkiem przyjemny. w opakowaniu ma biały kolor z jakimiś czarnymi kropkami a po rozsmarowaniu na skórze po jakimś czasie nadaje skórze kolor lekkiej opalenizny. nawet dobrze nawilża i w miarę ładnie się wchłania, chociaż później jest nieco lepki w dotyku (pewnie przez filtry). rozświetlenie na szczęście nie jest duże, żadnych drobinek ani nic w tym stylu (a więc bez obaw, nie ma nic wspólnego z brokatowym kremem Recharging ). plus za całkiem spore filtry (SPF20). właściwie szkoda, że nie zawiera odrobiny samoopalacza, bo przydałaby mi się opalenizna na dłużej. bardzo ładnie pachnie, zapach utrzymuje się na skórze dosyć długo. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 10.06.05, 18:19 niestety, po dłuższym stosowaniu jestem rozczarowana. stwierdzam, że powinnam unikać wszelkich produktów z miką - podkreślają u mnie naturalne błyszczenie skóry w strefie T i wygląda to nieciekawie jak rozświetlać, to tylko idealnie matową skórę po tym kremie skóra szybciej mi się przetłuszcza, a pory wyglądają na zapchane. poza tym, krem nie zawsze daje się równomiernie rozsmarować, więc czasami powstają smugi. i najgorsze, podrażnia mi skórę, pojawiły się drobne, swędzące krostki. dla mnie odpada. ja również mogę powiedzieć, że już po nałożeniu zauważam różnicę w wyglądzie skóry (hasło z katalogu) - tyle, że w moim przypadku jest to niestety zmiana na gorsze. krem w najmniejszym stopniu nie kryje i nie wyrównuje kolorytu skóry, wszelkie przebarwienia i naczynka są b. widoczne. zwykły krem koloryzujący jest wg mnie o niebo lepszy. Odpowiedz Link
gocha221 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 10.06.05, 20:25 ja napisze o tym produkcie nie z własnego doświadczeenia,ale zawsze opinia dodatkowa) kremik zamówiła sobie moja koleżanka, cera mieszana, troche wyprysków. Tylko raz ją w tym widziałam i koszmar!! Wygladała jakby się wysmarowała zabawrionym na brązowo smalcem, dużo lepiej wyglada w zwykłym podkladzie matujacym. Koszmarek.Niczego jej natychmaistowo nie udoskonalił. Odpowiedz Link
kacha90 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 10.06.05, 21:09 czy my mówimy o kremie który pojawił sięw katalogu 8 (rozświetlający krem koloryzujący ) czy ma on coś wspulnego z w/w kremem bo jeśli tak to absolutnie go nie zamówie Odpowiedz Link
kacha90 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 10.06.05, 21:13 acha ten krem rozświetlający jest na stronie 59 w k 8 proszę powiedzcie że to nie o ten krem chodzi Odpowiedz Link
ela630711 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 10.06.05, 22:44 Niestety to o tym kremie mowa Odpowiedz Link
miszczynia Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 10.06.05, 22:54 A ja nadal jestem zachwycona tym kremem i ze zdziwieniem czytam te uwagi, bo sama mam bardzo problematyczną cerę, a nie zauważyłam żadnych niepokojących objawów. Smaruję nim twarz i szyję. Jest niezły - ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link
anexxa Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 10.06.05, 23:04 współczuję tym, kórym krem nie posłuzył. ja kupiłam go sobie, kiedy tylko się pojawił, chociaż nigdy nie byłam szczególną fanką produktów Avonu do twarzy. na szczęście ten krem jest świetny - bardzo ładnie nadaje kolor mojej skórze, oczywiście nie matuje, ale też ultramatowa cera, czy to w zimie, czy w lecie, zawsze wydawała mi się sztuczna i nie zabiegałam o ten efekt. po tym, jak w zeszłym roku doprowadziłam do zmiany mojej skóry z mieszanotłustej w normalną, czasem minimalnie świecącą, nie mam problemów. zużyłam już jakieś 60, może 70% tubki i zapewne kupię kolejną. Odpowiedz Link
calella Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 14.06.05, 22:15 Czy mozna go zamówic w aktualnym katalogu? Ile kosztuje? Odpowiedz Link
gudz666 Re: Visual Perfection rozświetlający krem koloryz 15.06.05, 09:45 krem jest w katalogu 8 str.59 w cenie 19,90 Odpowiedz Link