piorrus 23.10.05, 13:14 Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? Jesli ktos posiada ten katalog, i bedzie mi mogl przeslac bedze bardzo wdzieczna. piorrus@poczta.onet.pl Z gory bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 13:22 nie , nie możesz.obowiązuje katalog nr 12 z którego można sobie do woli wybieracniektore dziewczyny pewnie już widziały kolejny, nr 13.i tyle, bez przesady... Buziaki, Veea Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 13:27 Zawiść przez Ciebie przemawia koleżanko normalna zawiść... Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 13:29 nie zawiść droga koleżanko...znamy się?raczej zdrowy rozsądek i umiarkowanie.. Grzech zachłanności w niedzielę?wstydźcie się dziewczęta Buziaki, Veea Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 13:37 A może się znamy?Wszystko jest możliwe... Ja poprostu nie lubię "mam a nie dam". Może to i niestosowne prosić o katalog tak wcześnie ale kto na tym traci jeśli dziewczyny wcześniej obejrzą?Ja nie proszę o skan ale tez mnie interesują nowe katalogi.A wiesz czemu? Nie dlatego zeby oszczędzić tylko zeby kupić wiecej jeśli w następnym katalogu czegoś nie ma a ja jestem "uzależniona" od tego kosmetyku.Ale wiesz Ty przynajmniej odpowiadasz z humorem a nie z jadem jak niektorzy.Miłej niedzieli Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 13:40 nie mam katalogu 01 mimo że jestem konsultantką.wiem tyle ile pisze na forum. musze jakos zacisnąć zęby i poczekaćale ciesze sie ze widzisz ze w moich odpowiedziach nie ma zlosliwosci tylko żart Buziaki, Veea Odpowiedz Link
khaki3 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 14:29 Co do katalogu 01-06. Ja jako Koordynator uswiadamiam calej reszcie klienteki konsultantek ktore byc moze zapomnialy ze do czwartku obowiazuje katalog 12.Jesli chodzi o katalog 13 logicznie rzecz ujmujac obowiazuje od od czwartku.A przynajmniej w moim okregu.Milo by bylo gdybysmy nie wyciagaly pazurkow na katalogi.Przyjdzie nczas i na katalog 13 i na katalog 01 i na katalog 06.O co ta wojna?Pozatym z tego co mi wiadomo katalog 01 posiadaja Koordynatorzy( ja posiadam doslownie kilka sztuk) i OKS.I nawet nie ogladalam katalogu 01 bo jest on nieaktualny i po co napalac sie na cos co jest jeszcze NIEAKTUALNE?Lepiej zajmijmy sie wypoczywaniem w niedziele.a w poniedzialek proponuje zaczac od postu z sumiechem.A nie zpazurami. Odpowiedz Link
pysia2713 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 14:47 ja też poproszę o skan katalogu 01/2006 .hehe ale to fajne uczucie jak te wszystkie baby sie wkurzają :d klientki górą !!!!! Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 14:49 klientki górązwłaszcze te internetowe Buziaki,Veea Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 14:56 Nie Veea nie kupuję przez internet / bo to kamyczek do mojego ogródka / No naprawdę nie wiesz jak? Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 23.10.05, 14:59 Jezusku już się zapętliłam maksymalniemyślałam że moze pysia lub khaki aaa już nie wiem Buziaki, Veea Odpowiedz Link
veea zakładam fundację... 23.10.05, 17:30 Punkt Finansowania Czytania Ze Zrozumieniem Dla Doroslych!!wspomóżcie! Buziaki,Veea Odpowiedz Link
dzikaa Re: zakładam fundację... 23.10.05, 17:59 gdzie wpłacać jakies składki, albo jak pomoc. przeciez ona nawet nie przeczytaly watku chyba. koszmar. ----------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
justa_79 Re: zakładam fundację... 23.10.05, 20:02 dlaczego tylko dla dorosłych? ja się pocieszam, że przynajmniej połowa tych żebrzących to nastolatki. inaczej już całkiem zwątpię w inteligencję narodu. Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: zakładam fundację... 23.10.05, 21:19 A konsultantki ukrywające katalogi są takie dorosłe... Prawda? Odpowiedz Link
dzikaa Re: zakładam fundację... 23.10.05, 21:25 i znow atak. a ciebie nie denerwują takie bezmyslne wpisy? ----------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: zakładam fundację... 23.10.05, 21:34 Wkurzają.Ale nie reaguję na nie i w końcu umrą śmiercią naturalną.No co komu przeszkadza, ze ktoś tam o coś prosi.Skoro tego nie mam lub nie chcę dać to się nie odzywam. Bardziej wkurzają mnie wpisy w stylu " nie mamy " gdy mają.A to był kontratak. Odpowiedz Link
hepinka Re: zakładam fundację... 24.10.05, 09:07 z tego co mi wiadomo nie krąży jeszcze żaden skan, chyba że do mnie po prostu nie dotarł Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: zakładam fundację... 24.10.05, 12:53 Kłamiesz Hepinka oj kłamiesz .... ale to Twoje sumienie nie moje Odpowiedz Link
hepinka Re: zakładam fundację... 24.10.05, 13:04 kłamię? racja, moje sumienie, ale skoro rzeczowy dopisek i całkowiecie zgodny z moim stanem wiedzy jest kłamstwem to już nie wiem czego byś chciała ja mam papierowy katalog, ale od niego do skanu to trochę drogi jest jak wiesz zapewne Odpowiedz Link
dzikaa Re: zakładam fundację... 24.10.05, 09:12 mi nie przeszkadza że proszę. chodzi o to że nie czytają kompletnie nic. nie wiedzą co się dzieje. ----------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
katalogavon Re: zakładam fundację... 24.10.05, 09:19 i co to by zmieniło? nie tracą czasu na kłótnie o katalog i już. Gdyby nie proszące osoby to by się mogło wydawać, że żadnego problemu nie ma. Wcale nie uważam za czyjś psi obowiązek czytać naszych zamieszczonych tutaj wypocin na ten temat. No dobra, mogłyby się uśmiać, ale to już ich strata . Odpowiedz Link
katalogavon Re: zakładam fundację... 23.10.05, 21:45 pamiętajcie, że wiele z tych proszących to SĄ KONSULTANTKI. A tak swoją drogą - czy to naprawdę jest nie do zrobienia, aby sister52 odzyskała kontrolę nad własnym forum? Odpowiedz Link
madzialenka82 nie_rozumiem01 23.10.05, 22:08 Zaglądnij na poczte Szukam z tobą kontaktu Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: zakładam fundację... 23.10.05, 23:36 Wiesz ja mam inną wersję.Poprostu nie mają ochoty przyjmowac nowych bo mogą być bardziej miekkie i podesłać komuś skan.Może się mylę ale jak sister mogła skanować katalog a potem go rozsyłać skoro net jej nie chodzi? Nie chce nikogo posadzać ale na to właśnie mi wygląda. Jeśli się mylę to przepraszam ale jakaś taka podejrzliwa z natury jestem Odpowiedz Link
veea Re: zakładam fundację... 24.10.05, 00:36 dajcie spokój , cóz to za spiskowe teorie..."Mają a sie nie podzielą" idżcie do Sefory lub Rossmana tam na pewno wiedza co bedzie w promocji na wielkanoc to sie chętnie podzielą Buziaki, Veea Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: zakładam fundację... 24.10.05, 09:48 Jak pójda gdzie indziej to jak zarobicie?Miłego poniedziałku Odpowiedz Link
pati_1979 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 08:36 Jeśli można to ja też poproszę. pati_1979. Jestem konsultantka od 3 lat i zawsze jestem ciekawa na nowości Pozdrawiam Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 11:19 " od trzech lat"...jak Ty podpisalas umowę?krzyżykiem? Buziaki,Veea Odpowiedz Link
roza202 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 27.10.05, 08:48 Ja tez poprosze skan tego katalogu na adres roza202@o2.pl, bede wdzieczna jesli ktos mi go przesle ))) Odpowiedz Link
asiawarc Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 09:23 ja tez poprosze o skan tego katalogu: asiawarc@gazeta.pl Dzięki. Asia Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 11:19 żenada.. Buziaki, Veea Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 11:29 Veea nudzisz się? Twoje odpowiedzi nic nie wnoszą. Masz satysfakcję, ze komuś dowalisz?A myślałam,ze masz poczucie humoru? Chcesz pluć jadem to idż na forum dla żmij /bardzo fajne zresztą/ ale tam możesz zostać zakąsana sa tam laski o niebo lepsze w złośliwościach.Pozdrawiam Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 11:35 moje odpowiedzi nic nie wnoszą jak i koleżanek powyższych posty też.Nie znam forum dla żmij:0, ale ciesze sie ze masz o nim tak dobra opinie, widac znac je doskonale.. to prawda nieco sie nudzę, ale tez swietnie sie bawię zwlaszcza ludzka głupota śmieszy mnie do łez a Ty nie bierz w obrone bezmyslnosci bo obrońca uciśnionych - to wyjątkowo niedochodowe zajęcie.I tez nic nie zarobisz... Miłego poniedziałku, Buziaki, Veea Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 12:05 Jak to "też nic nie zarobisz"?Skąd masz takie informacje, ze ja nie zarabiam? Pracuję w budżecie i uważam, że Państwo całkiem nieźle mi płaci. Ale to forum o kosmetykach a nie tępieniu głupoty ani umoralnianiu więc dyskuskę uważam za zakończoną P.S. A forum dla żmij jest b. fajne i tak znam je chociaż się nie udzielam ale za to założycielka tego forum działa tam dość aktywnie Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 12:14 tępienie głupoty powinno być powszechne. co niniejszym czynię. a skoro państwo Ci płaci- czyt. wszyscy pracujący to wracaj do swoich obowiązków, a nie klep na jakims forum zgryźliwych postów. zamontowali Paniom zza biurka internet to i mają co robić.. Do roboty! Pozdrawiam Veea Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 12:35 Wiedziałam, że to napiszesz moja praca między innym tego wymaga zgadywac co odpowiedzą inni więc jak widzisz nie siedzę za biurkiem a obecie przebywam na urlopie macierzyńskim a dzieci akurat spią /uprzedzam Twoje dalsze pytanie/.Skąd w Tobie tyle złośliwości Veea czy ja Cię zaatakowałam?Czy może widzisz w moich postach również głupotę i postanowiłaś ją tępić? Acha psychologiem tez nie jestem Pozdrawiam Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 12:44 ech...nie chce sie kłócić - po prostu wydaje mi sie z korzystając z forum trzeba czasem coś poczytać, najlepiej wątek na który sie odpowiada. a myślę, że akurat Twoje posty sa rzczowe i na temat, w przeciwieństwie do niestey znakomitej wiekszości tutaj.. Ciocia Veea ściśka małe juniorki Nie_rozumiem Buziaki, Veea Odpowiedz Link
khaki3 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 12:50 Veea a moze oswiec i reszte i napisz nam kto wypisuje nierzeczowe posty?Ja sadze ze najlepiej to poprostu odczekac.Bo te walki o klutnie o katalogi juz sie robia zenujace.Forum czytuje od niedawna ale watki "katalogowe" ciagle sie pojawiaja.I szczerzemowiac a raczej piszac to jesli jest jeden watek ze katalogu takiego a takiego nie ma tzn ze go nie ma.I nie widze sensu tworzenia nowych watkow czy kitos ma a jak ma to czy da.A jak ma a nie da to dlaczego nie da.Jak to mowila moja S.P Babcia Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.W tym przypadku do klutni. Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 12:55 to spójrz na te podopisywane adresy mailowe...o tym piszę.o niczym więcej. ma misja zakończona...nie będę więc ganić tego gdyż mnie samej się tylko nazbierało, i tyle Buziaki, Veea Odpowiedz Link
khaki3 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 13:14 Veea nie obrazaj sie na mnie Nie chcialam zebys przyjela to jako obraze.Poprostu chcialam dokladnie poznac Twoje zdanie.A co do tego to masz 100% racji.Czasami ludzi nieswiadomie pisza cos i nie czytaja postow. Odpowiedz Link
veea Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 13:21 eee..przeciez sie nie obrażam khakitylko przykro mi jak ktoś odbiera moje posty jako czystą złośliwość, a nie "czyta pomiędzy wierszami", gdy trzeba. wcale nie twierdzę że Ty mialas cos nieprzyjaznego na myśli. Buziaki, Veea Odpowiedz Link
khaki3 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 14:02 Odrazu mi lepiej na sumieniu.Bo dzisiaj kazdy twierdzi ze jadem pluje na kilometr.Ciezkie dni nastaly u mnie i niestety czasami zbyt agresywnie reaguje.No ale to nic.Baba babe zrozumie mam nadzieje :p Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: Czy moge prosic o skan katalogu 1/2006? 24.10.05, 12:51 Juniorki dziękują Ale wiesz nie każdy musi czytać po prostu widzi temat szybko wklepuje adres i potem już tu nie zagląda tylko sprawdza pocztę czy cos doszło bo interesuje go tylko katalog a nie dyskusja z nami.Więc tak na prawde zadne złośliwości, które ktoś napisze juz do niego nie trafią więc po co sobie psuć humor? Potem wchodzi ktoś normalny i zaczyna to wszystko czytać i stwierdz : Jezu jakie one chamskie, złośliwe itd. Odpowiedz Link
ruda1980 czy warto? 24.10.05, 18:36 uważam że wszystkie uczestniczki forum powinny sobie zadać pytanie czy warto się kłócić o coś co i tak kiedyś zobaczymy, jedne prędzej inne później, ale każda z nas w swoim czasie dostanie ten katalog. nie powinniśmy psuć sobie atmosfery. nie moge powiedzieć, że najnowszy katalog nie wzbudza mojej ciekawości, no ale bez przesady! kiedy niedawno się zapisywałam na forum myślałam że będzie super, i faktycznie wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam i jako początkująca konsultankta korzystam z Waszego doświadczenia. ale mimo wszystko sądzę, iż najnowszy katalog nie jest wart tylu złośliwości. rodzą się kolejne animozje pomiędzy konsultantkami oraz klientami. tak nie może być Drogie Panie i Panowie, my powinniśmy sie lubić i szanować i to powinny być odpowiednie relacje pomiędzy nami. Odpowiedz Link
gangsta.eve Re: czy warto? 24.10.05, 19:12 podpisuję sie pod Rudą obiema łapkami. Robi sie tu straszna kwaśnica.... Odpowiedz Link
pati_1979 Re: czy warto? 25.10.05, 07:45 Veea jest bezczelna i obrażanie innych sprawia jej niesamowitą przyjemność. Chiałabym zwrócić uwagę, że Forum Avonu nie służy do tego celu. Pewnie sama ma kompleksy, bo jest niedouczona. Odpowiedz Link
amarga Re: czy warto? 25.10.05, 09:00 > Veea jest bezczelna i obrażanie innych sprawia jej niesamowitą przyjemność. > Chiałabym zwrócić uwagę, że Forum Avonu nie służy do tego celu. Pewnie sama ma > kompleksy, bo jest niedouczona. Co w takim razie można powiedzieć o Tobie? Odpowiedz Link
justa_79 Re: czy warto? 25.10.05, 09:41 wolność słowa, wolnością słowa, ale uważam, że tak chamskie i obraźliwe posty powinny być kasowane. pewnie pati jeszcze chce w nagrodę dostać katalog. już Ci wysyłam. Odpowiedz Link
pati_1979 Re: czy warto? 25.10.05, 09:49 Chciałam zwrócić uwagę, że to veea obraziła mnie pierwsza sugerując, że nie potrafię czytać ani pisać. Dziwne, że tego Pani nie zauwazyła. Co do katalogu to już go mam, więc dziękuję. Odpowiedz Link
gosiaa10 do pati_1979 25.10.05, 21:51 Mam prosbę,czy możesz przesłać katalog01? na emali gazetowy Odpowiedz Link
veea Re: czy warto? 25.10.05, 21:54 post był skierowany do oleczki85, która poza bezmyslnym wstukaniem adrasu mailowego juz sie wiecej nie pokazała w tym wątku... Do Ciebie nie pisałam nic Veea Odpowiedz Link
veea Re: czy warto? 25.10.05, 10:04 wszystkie dzieci nasze sątyle w Twoim temacie ciesze się ze moje posty wywołują u Ciebie tyle emocji, to wzmacnia,oczyszcza i pozwala poznac samego siebie... Ty dajesz sie poznac coraz lepiej Pozdrawiam, Veea Odpowiedz Link