mamiza 25.05.06, 13:31 czy któraś z Was używa/ła? jakie efekty, warto kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmartaw Re: serum wygładzające do włosów puszących się 25.05.06, 19:46 Tak! Tak! Kupiłam, kiedy miałam "trwałą ondulację" , a teraz kiedy już mam proste włosy nadal nie mogę się obyć bez tego serum. Świetnie wygładza i zmiękcza włosy. Chyba się uzależniłam. Mam tylko nadzieję, że wersja w nowym opakowaniu nie różni się jakością Odpowiedz Link
monikaa.smolarekk Re: serum wygładzające do włosów puszących się 24.02.20, 14:13 Szczerze mówiąc próbowałam wielu kosmetyków... lecz nie było takiego efektu jakiego oczekiwałam. Znajoma poleciła mi Krem z orzechów Macadami firmy kosswella (tutaj link) - ph-progress.pl/kosswell-macadamia-hydrating-styling-cream-250ml/ oraz z tej samej firmy Krem Ionic Smoother (tutaj link) - ph-progress.pl/kosswell-macadamia-hydrating-styling-cream-250ml/ Jestem bardzo zadowolona z tych produktów Odpowiedz Link
lenka35 Re: serum wygładzające do włosów puszących się 02.03.20, 20:33 jest serum do puszących się włosów? chętnie spróbuję, bo już tracę nadzieję próbowałam szamponów i odżywek, z drogerii i aptek i … tak sobie. ostatnio próbuję szampony micelarne - NIvea i SLavica… macie o nich jakieś zdanie? o ! taki: www.slavica.eu/slavica-produkty/69-szampon-micelarny-skrzyp-polny Odpowiedz Link