Dodaj do ulubionych

Prezent w katalogu 8 dla konsultantek

21.06.06, 09:41
Dzisiaj dostałam informację od OMS o programie dla konsultantek na katalog 8.
Polega on na tym, że:
Każda konsultantka, która złoży zamówienie na minimum 200 zł w kampanii
K8/2006 otrzyma wspaniały prezent Naklejany lakier do paznokci.
Konsultantka może stać się właścicielką całej kolekcji Naklejanego lakieru do
paznokci, gdyż za każde zamówienie powyżej 200 zł otrzymuje jeden produkt.

Obserwuj wątek
    • gosus Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 10:34
      To chyba niemożliwe wink))Tacy rozrzutni
    • gosus Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 10:35
      To na jeden paznokieć za każde 200 zł wink))?
    • kasiaba1 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 11:44
      Mój teść nazywa tego typu "promocje"- "spinacz gratis do telewizora" big_grin
    • jajcara3 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 15:34
      Hehehe, najwyraźniej pozbywają się towaru który im słabo schodzi wink A komu
      najlepiej go upchnąć? oczywiście konsultantkom big_grin
      • gudz666 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 15:41
        Dokładnie. Lakier okazał sie totalnym bublem i teraz próbują się go pozbyć
        • ciemnogrodzianka Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 22.06.06, 20:12
          gudz666 napisała:

> Dokładnie. Lakier okazał sie totalnym bublem i teraz próbują się go pozbyć

A ostatnio lakier był zachwalany w Salonie Piękności w TVN Style.
          Ja w K8 chyba tylko raz zamówię ale za to będzie to duuuże zamówienie
      • zialek Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 25.06.06, 21:05
        Dostaniesz naklejany lakier. Jest nowoczesny i praktyczny, wypróbowałam! Jest
        trwały,niewiele czasu zajmuje jego nałożenie.Poleciłam swoim Klientkom i one
        też są zadowolone.Malkontentki nie zarabiają bo na starcie już widzą dziurę w
        całym.
    • hepinka Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 18:32
      rewelacja, aż kusza żeby składać małe zamówienia albo najlepiej wcale :C
      • paaati14 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 20:26
        no bo to bubel, tak jak poprzedniczki mówią - chcą sie go pozbyć! ale może i
        dobrze, bd miec lakier haha ;p nie no... bez przesady smile
        • morgoth666 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 20:44
          skad to wiesz??? to jest pewne???
          • aniarudi83 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 21:01
            też dostałam taką informację od OMS...
            jakoś mnie ta super promocja nie zachwyciła...
            • katiii23 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 21:10
              JA dostałam taką informację:
              Zasady programu:
              Warunkiem otrzymania prezentu jest złożenie zamówienia na kwotę minimum 200 zł
              w trakcie kampanii 8/2006
              Każda Konsultantka może złożyć zamówienie na kwotę powyżej 200 zł dowolną
              liczbę razy podczas trwania kampanii 8/2006 i za każdym razem otrzyma Naklejany
              lakier do paznokci.
              Prezent zostanie dołączony do zamówienia z katalogu 8/2006
              Każdy z prezentów zostanie obciążony kwotą 50 groszy, która pojawi się na
              fakturze Konsultantki
              Odcień Naklejanego lakieru do paznokci jest wybierany losowo.
              Program obowiązuje również w Centrach Obsługi Konsultantek. Warunkiem
              otrzymania prezentu jest jednorazowe dokonanie zakupów na kwotę minimum 200 zł
              w trakcie trwania katalogu 8/2006 w Centrum Obsługi Konsultantek. Każda
              Konsultantka może otrzymać tylko jeden prezent przy pojedynczej transakcji
              powyżej 200 zł. Liczba transakcji jest nieograniczona.
              Do wartości zamówienia nie wliczają się jak zwykle: wartość produktów z oferty
              netto, produktów z różową wstążeczką, wyprzedaży internetowej, kącika
              wspomnień, opłaty za kursy kosmetyczne, transportowe i małe zamówienie, a także
              produkty zamówione w poprzednich zamówieniach, a dostarczone wraz z zamówieniem
              bieżącym.
    • fresa_82 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 21.06.06, 22:26
      Ja tam zawsze sie cieszę jak coś dają. Jak nie wezmę dla siebie, to podaruję
      jednej z klientek i obie strony są zadowolone.
      • darg23 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 22.06.06, 07:59
        Też mi się wydaje, że ten lakier po prostu nie schodzi, stąd wspaniały pomysł z
        prezentem dla nas, ale to dobrze, będę miała prezent dla klientek.
      • lucia4444 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 29.06.06, 23:10
        Masz całkowitą rację. Pozdrawiam
    • gosus Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 22.06.06, 09:07
      Ten lakier moje klientki wysmiały. Kto go kupi, kosztuje ok 17 zł(w promocji) i
      tylko na jedno pomalowanie. Dodatkowo trzeba umiejętnie nałozyć co nie jest
      takie proste. Teraz chca go nam upchnąć. Pa
      • twosheeds Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 22.06.06, 13:51
        ja też sie zawsze cieszęz wszelkich promocji.
        I chociaz pewna jestem, że dostanę (jesli zasłużę) pewnie najmniej atrakcyjny
        wg. mnie odcień lakieru, to myślę, ze darowanemu koniowi...smile
        • goscha Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 22.06.06, 17:36
          Ja się cieszę. Lakier wg mnie jest fajny. Jedyną jego wadą jest cena i pewnie
          dlatego im nie schodzi.
          • katiii23 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 22.06.06, 19:14
            Dostanę kolor reddy czyli ognistą czerwieńsad
            • ewa_cz5 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 22.06.06, 20:02
              ja też dostanę Reddy sad pewnie najwięcej naprodukowali czerwieni smile
              • paaati14 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 22.06.06, 21:18
                a gdzie to sie można dowiedzieć jaki kolor sie dostanie?
                • ewa_cz5 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 22.06.06, 21:25
                  ja wiem , bo mam na fakturze. Dowiesz się dopiero jak złożysz zamówienie i
                  będziesz miałam podglad faktury smile
              • paulusiuniunia Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 23.06.06, 20:21
                też mam takiwink
                • ww86 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 27.06.06, 12:31
                  ja również dostanę Reddy uncertain
    • gochachi Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 27.06.06, 15:20
      jak wyżej redy
      • czarnaporzeczka2602 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 27.06.06, 15:53
        a ja dostałam ocean in a flash sad też kiepski, a czy w poprzednim katalogu
        sprzedał ktoś ten lakier?
        ja 1 szt tylko a niby taki hit miał byc sad
        • monika-ja Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 27.06.06, 17:24
          gdyby kosztował te powiedzmy 7-9 PLN to może by coś poszło.. gdyby an nim były zrorki moze tesz.. a tak to nic.
        • lucia4444 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 29.06.06, 23:20
          HIT?? chyba raczej KIT sad pozdrawiam
    • mysha1987 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 27.06.06, 17:44
      Ja składam w piątek zamówienie i zobacze jaki kolor będę miala. ale jak będę
      miała inny niz Reddy to chętnie się wymienię jeśli któraś z Was jest z Łodzi bo
      mi własnie na Reddy zależy smile
      • katiii23 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 27.06.06, 19:01
        W cok w Krakowie mają 4 odcienie:Reddy,berry,ocean i twinkling pinksmile
      • ewa_cz5 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 28.06.06, 18:42
        Dostałam drugi raz Reddy sad jutro składam trzecie zamowienie i załamię się jak
        będzie znów Readdy sad
        a podobno za każdym razem miał być inny.Chociaż lepszy chyba Reddy niż Ocean smile
        • paulusiuniunia Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 28.06.06, 20:47
          składałam 3 razy zam i za każdym razem reddycrying dziś złożyłam 4-rte zobaczymy co
          będzie.
          • senna87 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 29.06.06, 09:29
            ja też dostałam Reddy i się cieszęwink Przyda się na jakies "wielkie wyjscie" smile
    • ewa_cz5 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 29.06.06, 19:11
      Informacja marketingowa:
      5. Odcień Naklejanego lakieru do paznokci jest wybierany losowo.

Ja to masz szczęście w grach losowychsmile trzeci raz reddy, chyba zagram w
      szczęśliwy numerek smileJestem pewna ze i w czwartym zamówieniubędzie Reddysmile
      Masz rację przyda się na wielkie wyjście smile
    • lucia4444 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek kolory:( 29.06.06, 23:18
      kurcze ja tez mam reddy. to jest chyba najgorszy kolor sad w poprzednim dali
      próbkę różowego teraz czerwony a w nastepnym znow dają próbki różowego sad co za
      bezsens
      • ewa_cz5 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek kolory: 30.06.06, 17:20
        Robiąc zakupy w Coku można sobie wybrać jeden z 4 kolorów a nas obdarowywują
        Reddy, chciałam dziś wymienić w Coku ale pani powiedziała, ze nie bardzo można
        bo one mają inne kody i nie mogą zamienić sad pozostanę przy 3 reddy może za
        czwartym razem się uda inny smile
        Pozdrawiam.
    • ivva1 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 30.06.06, 18:41
      Może w paczkach "losowo" zawsze przychodzi Reddy, bo mają go w nadmiarze wink
      • ewa_cz5 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 14.07.06, 21:18
        Na 6 złożonych zamówień zgadnijcie ile Reddy to Go ????? Wszystkie 6 smilesmilesmile
        • lucia4444 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 14.07.06, 22:00
          heh fajny pech ;/ i ja mialan 5 na 5 reddy ale za szostym wybralam sie do coku
          po inny ( miałam taka nadzieje ) a tam co? mieli tylko reddy. sad myslalam ze
          mnie krew zaleje uncertain
          • ewa_cz5 Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 14.07.06, 22:06
            to miałyśmy pecha hehe smile
            pozbyli sie Reddy to następnym razem będą nas obdarowywać innym kolorkiem, mam
            nadzieję ze jeszcze zorganizują taką promocję smilezapasów mają pewnie dużo smile hehe
            • aziza_kama Re: Prezent w katalogu 8 dla konsultantek 15.07.06, 09:26
              ewa_cz5 napisała:

> pozbyli sie Reddy to następnym razem będą nas obdarowywać innym kolorkiem,

mam tylko nadzieję, że nie będzie to "Ocean in a Flash"...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka