Dodaj do ulubionych

Kto składał z 09 niech się pochwali :)

18.07.06, 18:06
Dowiedz się o czym marzy twoje ciało ...
Nowy program dla Konsultantek na K9*/2006
Bądź aktywna i złóż zamówienie na minimum 200 zł w kampanii
K9/2006*.Otrzymasz wspaniały prezent – balsam do ciała **
Który? To niespodzianka! Pozwól się zaskoczyć!
* dla okręgów prognozujących program obowiązuje w kampanii 10/2006

Ktoś już ma ten Wspaniały balsam ????? smilesmilePOzdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 18:26
      cha cha cha- świetnie to brzmi smile
      no ciekawa jestem o czym marzą ciała konsultantek big_grin
      • justa_79 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 19:54
        pewnie coś z Naturalsów... albo któryś z tych 400 ml w wycofanej wersji wink
    • lucia4444 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 19:58
      taaak i jeszcze dopisek "więcej informacji od 20 lipca" ha ha ha już widzę to
      marzenie mojego ciała konsultantki big_grin
      • gusiaczek24 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 16.08.06, 23:41
        ja dostałam naturalsa "werbenę i limonkę" i już mam ze trzy w domu smile
    • ewa_cz5 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 20:23
      ja obstawiam Ujędrniający w opakowaniu Walentynkowym 400ml. w ofercie jest po
      4,90 więc pewnie chcą się pozbyć.Będę wiedziała w czwartek ale już mnie zżera
      ciekawość co tym razem wymyślili i co zalega im w magazynach smilesmile
      • lucia4444 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 21:32
        Jak sie dowiesz to napisz big_grin najpierw dawali naklejany lakier do paznokci a
        teraz balsam mmm jak ja kocham te promocje smile) ja obstawiam ten sam bo cena z
        netto zachęca do podarowania go konsultantkom :p jak zwykle uncertain
        • lucia4444 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 21:34
          apropo to nie zapomniałaś chyba o prezencie w postaci próbki lakieru twinkling
          pink ;>
          • ewa_cz5 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 22:03
            no gdzieżbym śmiała zapomnieć o tak wspaniałym upominku smilesmilejak próbka na dwa
            paznokcie smilejak potnę na małe kawałki to może starczą na paznokcie u stóp smile
            • lucia4444 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 22:58
              hmm niezły pomysł big_grin tylko jakby tu zagiąć to na krawędzi żeby odciąć? trzeba
              będzie pokombinować smile) ale jak mi nie wyjdzie to będę musiała znów zamówienie
              zrobić, żeby dostać kolejne dwie smile zamiast od razu dać cały komplet to dają nam
              to na raty a wiadomo że nie ostatni raz dostajemy ten cudny prezent uncertain no chyba,
              że następnym razem znów dostanę 5 razy reddy indifferent
              P.S co jest lepsze twinkling pink na raty, czy roczne zapasy reddy od razu? big_grin
              Taka mała sonda smile)
              • ewa_cz5 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 23:20
                to Cię pobiłam bo mam 6 reddy smile a ta próbka to tylko jednorazowa z pierwszym
                zamówieniem to nic z tego moja droga nie uzbierasz na wszystkie paluszki sad
                a propo balsamu to może być ujędrniający albo i z owsem bo przypomniało mi sie
                to przysłowie NIEOBRAŻAJĄC ŻADNEJ KONSULTANTKI : Osiołkowi w żłobie dano w
                jednym Owies w drugim ... eh te prezenty a swoją drogą jeśli miałby to być
                wspaniały prezent to moze i naprawczy balsam do ciała ANEW ?? nie pewnie aż tak
                nas nie nagrodzą za całe 200 zł smile
                • dori19851 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 18.07.06, 23:26
                  a pamietecie jak kiedyś dawali za 1 zł żel po prysznic i balsam ( czy napój do
                  ciała ) ze SPA.
                  To były piękne czasy smile
                  • jola_wroc Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 19.07.06, 03:05
                    hmm ja chyba jutro złożę to się może dowiem jeśli zrobia fakturę
                • lucia4444 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 19.07.06, 10:03
                  heh kochana chyba zbyt dużo byś chciała smile ANEW = marzenie bo o ile wiem to w
                  słynnym kąciku wspomnień w 9/06 jest chyba ten balsam+etui na okulary+odżywka do
                  paznokci smile ale pożyjemy zobaczymy smile)
                  • patusia22 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 19.07.06, 10:07
                    podobno balsam z serii Naturals,Senses lub SSS

wybierany losowo
                    • lucia4444 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 19.07.06, 10:51
                      Obym dostała Senses bo po naturalsach mam jakąś wysypkę, a SSS nie podoba mi się
                      konsystencja :]
    • black_currant Moje ciało marzy o... 20.07.06, 17:16
      ... Winter Sensation.
      Przynajmniej tak mówi podgląd faktury wink

Ania
      • aniaa36 Re: Moje ciało marzy o... 20.07.06, 22:35
        u mnie ten sam...
        tez Ania
        • paaati14 Re: Moje ciało marzy o... 20.07.06, 22:37
          winter sensation...?
          o nie... !
          no ale... dobre i to ... xD
          hehe...
          • ewa_cz5 Re: Moje ciało marzy o... 20.07.06, 22:42
            A to mnie moje wlasne ciało zakoczyło bo o tym samym marzy co Wasze smile
            Winter Sensation smile
            Znając moje szczęście do wygranynych losowych za każdym razem dostanę ten balam
            tak jak i Reddy to Go- szt6 smilesmilesmile
            • lucia4444 Re: Moje ciało marzy o... 21.07.06, 00:34
              Te nasze ciałka konsultantek mają chyba jakieś "zboczenie" big_grin bo żebyśmy
              wszystkie nagle zamarzyły o jednym balsamie ??smile) tez winter sensation smile chyba
              im zostalo bo żele poszły a balsamy nie indifferent
              • justa_79 Re: Moje ciało marzy o... 21.07.06, 10:02
                zwłaszcza w środku lata marzymy o winter sensation... zboczone na maxa
                jesteśmy wink
              • ania-avon Re: Moje ciało marzy o... 21.07.06, 12:16
                a z której to serii jest??
                • kasiaba1 Re: Moje ciało marzy o... 21.07.06, 12:56
                  Aniu, to jest z serii "Senses", pachnie żurawiną i przyprawami korzennymi.
                  • blondwamp Re: Moje ciało marzy o... 21.07.06, 13:30
                    nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja jestem zła...Avon robi z nas idiotki...komu
                    w srodku lata potrzebny jest taki balsam, ktory jest mdly i na samą myśl juz
                    chce mi sie nie powiem co...oni myślą, że bedą nam co jakis czas wciskać
                    magazynowe buble a My bedziemy wychwalały Avon pod niebiosa, jak dla mnie to
                    nie muszą mi wcale dodawać tego balsamu- jak dla mnie to wcale nie jest
                    zachecajaca oferta do złozenia zamówienia nawet za marne 200zl...bo teraz nim
                    sie nie bede smarować, a zanim najdzie mnie na niego ochota, to albo sie
                    przeterminuje, albo sie ugotuje w tej butelce
                    • katiii23 Re: Moje ciało marzy o... 21.07.06, 14:20
                      Ja się cieszę bo osobiście uwielbiam winter sensation spokojnie sobie doczeka
                      do chłodniejszych dni, a za to w cok dostałam naturals limonkę które jest w sam
                      raz na terazsmile
                      • jajcara3 Re: Moje ciało marzy o... 25.07.06, 18:56
                        Jak widze to moje ciało też chyba uległo jakiemuś zboczeniu bo na podglądzie
                        też widnieje winter... Za to w COK moje ciało znormalniało bo się zastanawiało
                        między limonką a SSS do wrażliwej skóry (hehe, to chyba przez tą ciążę się tak
                        uwrażliwiła).
                        • mum6 Re: Moje ciało marzy o... 25.07.06, 21:27
                          no i na podglądzie mam wintera.

ale własnie.. wymyśliłam wczoraj w wannie (czy Wam też najlepiej myśli się w
                          wannie? suspicious ), że spróbuję negocjować w COKu przy odbiorze paczki. może mi
                          wymienią, coooo? wink
    • ewa_cz5 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 21.07.06, 14:58
      Szkoda że w Cokach nie można na przelew tylko za gótówę bo tam można sobie
      wybrac a tu losowo i cała Polska ma winter s : hehe mnie się zapach podoba ale
      na zimę a nie na upalne lato uncertainciekawe jaki dostanę nastepnym razem smile też
      pewnie ten sam tak jak te lakiery.ciekawe też co wymyśląna następny katalog,
      pewnie kulkę wybraną losowo smile
      • black_currant Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 21.07.06, 18:14
        Albo losowo wybrany różowy cień do powiek...
        • elfia4 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 21.07.06, 21:36
          różowy? raczej niebieski. Przynajmniej ja taki kiedyś dostałam, odcień pasujący
          idealnie do blond tapiru i różowych ust. Ale przecież konsultantki uwielbiają
          takie kolorkismile
    • gochas5 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 21.07.06, 21:57
      Ja też dostanę Winter Sensationsmilesmile Czy jest ładny? Nawilża chociaż? Bo nie
      znam go...
      • mum6 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 23.07.06, 22:48
        a w COKach można powybierać w balsamach? jakie są do "wyboru? smile

lakiery można było mimo, że w paczkach były...ekhem...losowo wink
        • mum6 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 24.07.06, 18:02
          kurcze, miałam właśnie skłądać zamówienie, ale sobie przypomniałam o
          tej "promocji".
          nie wiem,czy nie kupić tego wszystkiego w COKu i sobie wybrać balsamu, bo już
          mi zalega żel pod prysznic winter i może zimą będę go używać (może nic mu się
          nie stanie do tego czasu), ale całej serii w szafeczce przez te kilka miesięcy
          chyba nie zdzierżę... wink

więc się jeszcze upewnię- w COKu to też działa, tak? i można wybrać? a jak to
          jest z gazetką i innymi dodatkami, które przychodzą w paczce? mogę je tam
          dostać?
          tam dostanę jeszcze siateczkę... big_grin
      • gudz666 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 24.07.06, 18:34
        Moje ciało też marzy o Winter Sensation smile
        • mum6 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 24.07.06, 20:55
          trudno, zamawiam, zaryzykuję zimowy balsam z nadzieją na produkty z netto (ale
          jak ich nie dostanę, to przyjdę do Was marudzić, że mogłam iść do COKu
          i "wylosować" balsam własnoręcznie).

niech potem mają zimą wintery w brakach, a co.. wink
          i prezentować będą wtedy chłodzące specyfiki po opalaniu...
          • pomyslowa Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 24.07.06, 22:19
            Przeciez Winterów nie ma juz w katalogu - w brakach wiec ich nie bedzie zima big_grin
            • mum6 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 24.07.06, 23:17
              ha, byłam pewna, że w 9 są, a to divine time...
              ale jeszcze mogą się pojawić, o. w nowym opakowaniu np ;p
              • paaati14 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 25.07.06, 21:35
                noo może kiedyś pojawią się Wintery...ale to jak już to bedziecie sobie musiały
                poczekać ;p
                dobrze, że w 12 będą nowe Sensesy ! juppppi smile zapowiada się fajnie!
                • mum6 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 25.07.06, 22:09
                  eeejjj. a może ciało którejś z Was marzy o winterze i chce go ode mnie kupić..?
                  LOL

(swoją drogą, to dwa dni temu zatęskniłam za śniegiem i zimą... to sobie
                  wykrakałam wink )
    • justyna442 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 25.07.06, 22:43
      ja dostanę waniliowy naturals
      • mum6 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 25.07.06, 22:49
        kogo przekupiłaś? ;p
        ale nie wymienię się winterem, bo waniliowy też już mam... wink
        • blondwamp Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 25.07.06, 23:08
          no to Ci zazdroszcze...wczoraj złozylam zamówienie i uraczyli mnie
          winterem...dziś złozylam zamowienie- moze juz sie wintery skonczyły....JA NIE
          CHCE WINTERA!!
          • paaati14 Nie uwierzycie ;p 27.07.06, 18:29
            No nie uwierzycie!!!
            Nie mam wintera xDDDD

Ale balsam LIMONKE !!!
            ale nie znam go... ktoś go miał? jaki jest? hehe
            • mum6 Re: Nie uwierzycie ;p 27.07.06, 20:50
              balsamu nie miałam, ale miałam żel pod prysznic. tak, jak nie lubiłam
              wszelakich sytrusów w kosemtykach, tak na ten się skusiłam. i szybciuuuutko
              zniknął...

(nie udało mi się uśmiechnąć do pana w COKu i w kartoniku leży winter,
              tadam. wink )
    • ewa_cz5 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 27.07.06, 19:54
      Wczoraj podarowałam kuzynce Wintera smile dziś złożyłam zamówienie, byłam pewna że
      dostanę Wintera iiiiii jest Limonka smilesmilesmilesmilesmile
      Pech losowo wybieranych mnie opuścił smile
      Pozdrawiam smile
      • blondwamp Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 27.07.06, 22:58
        nieeeeeee.....mam 2 wintery....ide sie zabic..big_grin
        • icecoffe Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 28.07.06, 10:27
          U mnie też limonka z werbaną a wolałabym winter....
          Los jest jednak zośliwywink
          • mum6 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 28.07.06, 19:59
            icecoffee... a skąd jesteś? suspicious
    • ez57 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 28.07.06, 22:04
      niestety, dzisiaj dostałam winter a tak lubię balsamy cytrusowe
    • elektra1 Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 28.07.06, 23:59
      U mnie Limonka, ale za naturalsami nie przepadam wiec penie go sprzedam, alebo
      dam komus w prezencie smile
      • domargo Re: Kto składał z 09 niech się pochwali :) 31.07.06, 17:29
        u mnie też limonka - widać teraz wszystkim wysyłają naturalsy, wintery już się
        skończyły. dla mnie to nawet lepiej smile
        • hepinka machina losująca... 31.07.06, 17:56
          wylosowała dla mnie [dziwnym trafem w świetle ostatnich wydarzeń...]
          ... limonka&werbena devil
          • gosus Re: machina losująca... 01.08.06, 07:42
            Naturals: limonka i werbena
            • paaati14 Re: machina losująca... 02.08.06, 21:40
              mi się podoba ta limonka i werbena... (dostałam ją).
              ale trochę za ostry ten zapach big_grin
              • pomyslowa Re: machina losująca... 15.08.06, 23:15
                Bardzo chętnie wymienię się z kimś z Wrocławia na Winter Sensation bo ja akurat
                dostanę Limonkę sad
                • lucia4444 Re: machina losująca... 16.08.06, 09:43
                  Oj trudno Wam wygodzić dziewczyny. jak chcecie limonke to macie wintera i
                  odwrotnie uncertain

Tym razem mam 3 wintery i 3 limonki wiec chyba rownowaga zachowana wink
                  • angeliczka_k Re: machina losująca... 16.08.06, 12:26
                    Ja dostaam limonke i jestem zadowolona za 50grwink dobrze ze cos dostajemy wogole
                    xD
                    • anetapan Re: machina losująca... 16.08.06, 14:05
                      Witam...ja również dostałam limonkę&werbenę i jestem zadowolona....uśmiechu
                      życzę przy odbiorze paczekwink Aneta
                      • agniesiak_k Re: machina losująca... 16.08.06, 17:29
                        witajcie!ja otrzymałam winter..cieszę się bo zmianiłam zdanie na temat tego
                        balsamu..zaczął mile mi się kojarzyć..poza tym..darowanemu koniowi..smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka