paulina225 19.02.09, 09:05 hej :] jest prośba o to by przy danym braku pisać miasto- gdzie coś nie przychodzi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patusia22 Re: jakiś BRAKI w 03 ?? 19.02.09, 10:23 naszyjnik Isabell z oferty internetowej i kolczyki Amanda z oferty netto Odpowiedz Link
myrianei Re: jakiś BRAKI w 03 ?? 19.02.09, 17:56 szminka anev kolor sugar pink warszawa Odpowiedz Link
kosmo_live Re: jakiś BRAKI w 03 ?? 28.02.09, 12:50 Naszyjnik Marianna i z oferty netto kolczyki Amanda. Głogów Odpowiedz Link
iza_11 Re: jakiś BRAKI w 03 ?? 28.02.09, 16:06 ...a Avon macie super , ze tak malo brakow a nawet mozna powiedziec ze WCALE . Nie to co w Ori, ze w pierszym dniu w poludnie pustki....a potem POLOWANIE )) Odpowiedz Link
justa_79 Re: jakiś BRAKI w 03 ?? 28.02.09, 23:25 bo Avon ma taki poziom sprzedaży, że kosmetyki zalegają im w magazynach latami ja jakoś wolę świeże, nawet te upolowane... Odpowiedz Link
flasterka jakoś nigdy 28.02.09, 23:59 mi się nie zdarzyło, żebym kupiła kosmetyk, który ma krótki termin ważności. A w Avonie kupuję bardzo dużo. I jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby specjalnie wchodzić na forum oriflamowe, i krytykować tamtą firmę za organizowanie "wyprzedaży do wyczerpania zapasów", które mają na celu wyczyszczenie magazynów Oriflame z nietrafionych produktów A poza tym, tak się zastanawiam, ile w końcu kosztuje wyprodukowanie kosmetyków w Oriflame, jeżeli co katalog jest oferta promocyjna typu 40% taniej, nawet 50% taniej. Do tego dochodzi zwykły wypracowany upust dla konsultantki... To czemu, jeżeli jakiś produkt nie jest akurat w promocji, zwykła klientka Oriflame (zakładam, że takie są, chyba że wszystkie są już konsultantkami...) musi zapłacić jakieś horrendalne kwoty za krem czy balsam, który firma potrafi sprzedać nawet 80% taniej? Odpowiedz Link
paulina225 Re: jakoś nigdy 01.03.09, 11:31 ogólnie ta informacja o braku w Łodzi to lipa.... Odpowiedz Link
avon_ka27 Re: jakoś nigdy 04.03.09, 16:55 Zacznijmy lalunie że na tym forum jestem od samego początku , zanim ptaszki zacząly śpiewac o waszym pojawieniu się tutaj! nie wprowadzam w bląd, bo taka jest rzeczywistośc... już 3-4 katalog mam w okręgu 492 Łódzkim w brakach tahitian Holiday, więc wyluzujcie, lub nauczcie sie prostej reguły ,że na każdy okręg jest przypisana konkretna ilośc danego produktu ... no ale jak widze zwykłe konsultantki o tym chyba nie wiedza! Żal po prostu mi was! Na drugi raz zbierajcie zamówienia większe a nie liczcie na braki bo jeżeli nie wiecie Avon po to wprowadził sloneczka żebyście wiedzialy czy do was dojdzie coś czy nie! Dzieci - koszmar ! Odpowiedz Link
justa_79 Re: jakoś nigdy 04.03.09, 17:21 forum Avonu czytam regularnie od ładnych paru lat, o wiele dłużej niż forum Oriflame, baa, o wiele dłużej niż Ty forum Avonu, więc nie muszę tu wchodzić "specjalnie". a to przecież Ty wchodzisz na forum Oriflame "specjalnie", bo nigdy nie napisałaś tam nic innego niż słowa krytyki. mnie akurat zdarzyło się dostać np. gratis od Avonu czy kosmetyk z ofert typu netto czy internetowa z krótką datą ważności. co do ofert promocyjnych w Oriflame, to jak zauważyłaś, oferty typu 40 czy 50% taniej to OFERTY na NIEKTÓRE produkty, a nie UPUST 40% jak w Avonie DLA KAŻDEGO, kto go sobie wypracuje NA CAŁĄ OFERTĘ. ile więc warte są naprawdę kosmetyki Avonu, skoro wszystkie można sprzedawać tak tanio? poza tym, gdybyś miała choć znikome pojęcie o sprzedaży i marketingu, wiedziałabyś, że płaci się nie tylko za samą produkcję, ale za technologię, opakowania, reklamę, markę itp. itd. składowych ceny jest o wiele więcej niż same koszty produkcji, co chyba dla każdego poza Tobą jest oczywiste... ceny w Oriflame (gdybyś zadała sobie trud poznania ich) są prawie takie same jak w Avonie, rozumiem więc, że to ceny avonowe uważasz za horrendalne? bo dla mnie kilka zł za tusz dla nastolatki czy kilkadziesiąt zł za krem do cery dojrzałej to ceny najzupełniej normalne. zajmij się w końcu lataniem z kosmetykami Avonu po mieście, zamiast tworzyć bezproduktywne posty na forum, bo nigdy nic normalnego tu jeszcze nie napisałaś. Odpowiedz Link
iza_11 Re: jakiś BRAKI w 03 ?? 01.03.09, 16:08 ...chodzi mi o to, ze zamawiam i chce miec ten kosmetyk w odpowiednim czasie a nie np.po uplyweie 2 katalogow lub wcale ( bo jest tak dobry ze go wykupili podobno)Jesli go nie bedzie to nie bede czekala tylko kupie w sklepie. Odpowiedz Link
patusia22 Re: jakiś BRAKI w 03 ?? 03.03.09, 20:17 żel do skóry wrażliwej ze stron z wyprzedażą Odpowiedz Link
ashiva Kraków 01.03.09, 14:14 peeling przeciw oznakom starzenia z wyprzedaży, próbka szminki anew odcień lily (flesh, berry bloom i sugary pink już przyjdą) Odpowiedz Link
wiera1402 Łódż 03.03.09, 20:55 Ta avonka-27 moje dziewczyny nie pierwszy raz chciała "wsadzić na minę" z tymi brakami - uważajcie. Odpowiedz Link
martaqba Re: Łódż 04.03.09, 09:54 W szoku jestem.... Po co ludzie robią takie rzeczy? Dla satysfakcji, ze złośliwości czy z jakichs innych dziwnych pobudek... Nie rozumiem tego. Przecież jeśli ktoś chce skorzystac z tych informacji o brakach, to niech korzysta, po to powstają takie wątki. Ale, żeby świadomie wprowadzac w błąd i cieszyc się ze ktoś zamówi taki pseudobrak i go dostanie, to już naprawdę w głowie mi się nie miesci... Może to paracowniczka avonu, albo liderka zazdrosna o lepsze wyniki innej liderki i jej zadowolone kk, bo dzięki brakom dostały jakis tak prezent, sama nie wiem, echh, szkoda słów.... Odpowiedz Link
prin.cessa Re: Łódż 04.03.09, 16:08 Ludzie już tacy są, ja raz juz zaufałam brakom i dostałam nauczkę Lepiej jest mieć do 5% mniej,ale nie stresować się czy bedzie na fakturze,czy nie. Później trzeba to odsyłać na swój koszt, czekać na korektę, a tak święty spokój Odpowiedz Link