Dodaj do ulubionych

Afrodyzujące zapachy Oriflame

24.01.04, 03:15
Witam!

Już pisano, że zapachy Oriflame sa bardzo sexi...

Wydaje mi się, że mam znacznie większe u piekniejszej połowy naszego świata
gdy ubiorę się w męski Eclait...

Zreszta niektóre konsultantki to potwierdzały i kupowały dla swoich mężczyzn.

Mnie niesamowicie bierze dziewczyna pachnąca damskim Midsummerem.

A jakie Ty masz doświadczenia w tej delikatnej materii..?

Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu:MLM, biznes po godzinach...

Pozdrawiam i zapraszam!
1szylider
Obserwuj wątek
    • kamila01 Re: Afrodyzujące zapachy Oriflame 25.01.04, 15:14
      osmieszasz to forum takimi listami. jesli naprawde tak twierdzisz to znaczy ze
      nie masz zielonego pojecia o zapachach. proponuje ci pojscie do perfumerii i
      powachanie wish choparda, amarige givenchy, czy "pi" meskiego zapach givenchy.
      jest wiele ciekawszych pozycji, bo te z oriflame sa plaskie i zbyt nijakie...
      chyba ze komus nijakosc sie kojarzy z seksem
      • masikm Re: Do Kamili01 26.01.04, 23:41
        Gdzie zdobyłaś te informacje mówiące, że zapachy Oriflame są polskie. Z tego co
        wiem to są zewnetrzne firmy nieznane dla zwykłego konsumenta, które to
        produkują esensje zapachowe na wyłacznośc lub nie dla wszystkich marek
        kosmetycznych, które to potem mieszają to z alkocholem i utrwalaczem. Chyba
        większość tego typu firm (a jest ich niewiela) mieści się we Francji. Oriflame
        nawet nie miesza tych zapachów w Polsce, widać to na opakowaniu gdzie jest
        podany kraj producenta. Oriflame jako jedna z nielicznych firm kosmetycznych ma
        swój zakład produkcyjny kosmetyki pielęgnacyjnej natomiast kosmetyka kolorowa
        jest produkowana na zewnątrz. Dla przykładu na świecie są tylko dwie liczące
        się fabryki, które produkują ołówki do powiek, mieszczę się one w Niemczech i
        są to te same co produkuja ołówki techniczne.

pozdrawiam
        • astruniamezatka Oriflame 23.02.04, 22:46
          Ludzie Orfilame to szwedzka firma i to szwedzkie kosmetyki zlitucie sie za nim
          cos powiedzicie durnego
          • masikm Re: Oriflame 24.02.04, 00:20
            astruniamezatka napisała:

> Ludzie Orfilame to szwedzka firma i to szwedzkie kosmetyki zlitucie sie za
            nim
            > cos powiedzicie durnego

Nie bardzo rozumię, czy ta uwaga to była do mnie?

Oriflame jest Szwedzką firmą bo wywodzi się ze Szwecji ale to nie znaczy, że
            produkuje kosmetyki w Szwecji. Jest założona przez dwóch braci Szwedów. Tam też
            Oriflame zaczynała swoją działalność. Naprzód zlecając produkcję kosmetyków
            zewnętrznym firmom dopiero potem powstał ich pierwszy zakład produkcji
            kosmetyki pielęgnacyjnej w Irlandii. Na jednym ze spotkań Dyrektor Naczelny E.
            Zięba mówił, że Oriflame ma 75 kooperantów, gdzie zleca produkcję niektórych
            kosmetyków. Są to firmy, które nawet nie są znane konsumentom a istnieją na
            rynku produkując kosmetyki na zlecenie poszczególnych marek.

pozdrawiam
      • astruniamezatka Re: Afrodyzujące zapachy Oriflame 23.02.04, 22:40
        Wypowiedz kamila 01 mnie obuzyła i obrazila ponieważ perfumy Oriflame sa brdzo
        dobre jesli ktos jest nastawiony anty do firmy Orflame to ma pecha ale niech
        jej nie obraża każdy gustuje w czym innym.
    • basiaplewik Re: Afrodyzujące zapachy Oriflame 02.03.04, 13:12
      oczywiście , że są dobre, ale jak na średnią półkę. nie przesadzajcie. Nie
      można porównywać zapachów oriflame do tych wysokopółkowych bo to zazwyczaj
      wypada na niekorzyść oriflame. Wystarczy najzwyklejszy test: na jedną rękę
      psiknij coś wysokopółkowego na drugą oriflame (przetestowałam). Ale ogólnie
      zapachy oriflame są ładne, szczególnie Eclat ( obie wersje), jak na wody za 70
      zł to świetne.
      • stachenka No właśnie, 1szylider... 17.03.04, 02:04
        mógłbyś się w końcu nauczyć tej nazwy: Eclat a nie Eclait!!!
        • 1szylider stachenka: brawa za czujność! 17.03.04, 02:36
          stachenka napisała:

> mógłbyś się w końcu nauczyć tej nazwy: Eclat a nie Eclait!!!
          • stachenka Re: stachenka: brawa za czujność! 17.03.04, 02:45
            Trudno było nie zauważyć.
    • albicilla Re: Afrodyzujące zapachy Oriflame 24.03.04, 22:46
      1szylider napisał:

> Witam!
      >
      >
      > Już pisano, że zapachy Oriflame sa bardzo sexi...
      >
      > Wydaje mi się, że mam znacznie większe u piekniejszej połowy naszego świata
      > gdy ubiorę się w męski Eclait...
      >
      > Zreszta niektóre konsultantki to potwierdzały i kupowały dla swoich mężczyzn.
      >
      > Mnie niesamowicie bierze dziewczyna pachnąca damskim Midsummerem.
      >
      >
      > A jakie Ty masz doświadczenia w tej delikatnej materii..?
      >
      > Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
      >
      > Pozdrawiam i zapraszam!
      > 1szylider

Hahaha , to masz u mnie szanse 1szyliderze .Lubię panów pachnących Eclatem.
      albicilla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka