Dodaj do ulubionych

Nowy Produkt - HIT !!

24.08.04, 16:05
Witam wszystkich serdecznie.
Od września oficjalnie w Poslce rusza nowy MLM. Produkty bardzo wysokiej
jakości. Tańsze niż produkty w detalu. Takich produktów jeszcze nikt nie
sprzeedawał w systemie MLM. Ten nowy MLM daje bardzo duże możliwości
zarabiania. Firma, która wdraża ten nowy system, jest już znana na rynku
polskim od 7.
Jeśli ktoś chce wiedzieć więcej - adamms@gazeta.pl.
Pozdrawiam
Adam
Obserwuj wątek
    • masikm Re: Nowy Produkt - HIT !! 24.08.04, 23:22
      Witam,
      napisz cos jasniej co to za produkt, jaka to firma i plan marketingu.
      Piszesz "Firma, która wdraża ten nowy system, jest już znana na rynku
      polskim od 7.". Nie bardzo rozumie czego 7 - siedmiu lat dni czy czego??
    • justa_79 Re: Nowy Produkt - HIT !! 25.08.04, 09:52
      no właśnie, co to za tajemnice? może by tak uczciwie nazwę firmy i produktu
      podać? chyba, że masz coś do ukrycia.
      • ignorant11 Re: Nowy Produkt - HIT !! 25.08.04, 10:07
        Sława!

Juz sam ton i styl wypowiedzi kaze podejrzewac iz chodzi o kolejna piramide lub
        o piramide i rewelacje typu sok noni...

Pozdrawiam i zapraszam na:
        Forum Słowiańskie
        • adamms Re: Nowy Produkt - HIT !! 25.08.04, 10:44
          Ależ prosze bardzo, mogę odpowiedzeć na wszystkie pytania, ale nie wiem czy to
          bedzie zgodne z "nietykietą".
          Firma Carion SA od 7 lat bardzo dobrze sobie radzi w polsce. Nie jest to
          piramida ani inny przekręt. Jasne czyste zasady, uczciwość wobec kleinta.
          Carion do tej pory zajmował się sprzedażą lini kredytowych na zakup materiałów
          budowlanych, nieruchomości oraz samochodów w systemie zakupu grupowago, przy
          czym system ten różnił się jedną zasadniczą różnicą od tzw. systemów
          argetyńskich - jest to system otwarty a nie zamknięty jak przypadku
          pozosotałych. Jak wiadomo w sierpniu weszła w życie ustawa napisan przez kretyna
          w sejmie, która zabrania pod karą wiezienia sprzedawać i namawiać innych do
          takiego systemu - ale to tak apropos.
          Firma Carion SA od września oficjalnie rusza z nową sprzedażą produktów
          katalogowych. Sprzedaż obejmuje najwyższej jakości meble (kuchne z wyposażeniem,
          sypialnie, zestawy do pokoju dziennego, dziecięcego, wyposażenie do łazienek
          oraz ceramikę, telewizory plazmowe 6-generacji itp.) Ceny produktów są niższe od
          50 do 30 % cen detalicznych.
          Jeśłi kogoś ineteresuje praca w uczciwej firmie, jasne proste zasady i duże
          możliwości zarobkowe, proszę o kontakt ze mną - adamms@gazeta.pl
          Pozdrawiam Adam
          • ignorant11 Re: Nowy Produkt - HIT !! 25.08.04, 11:10
            Sława!

Ach to Carion...

Dobrze, ze zakazali jej dzialalnosci, wiec jako nielegalna nie moze byc
            prezentowana na tym forum, gdyz jej dzialalnosc jest dzialalnoscia przestepcza,
            wiec takich prezentacji zabrania prawo...

Forum Słowiańskie
            • adamms Re: Nowy Produkt - HIT !! 25.08.04, 11:17
              ignorant11 napisał:

> Sława!
              >
              > Ach to Carion...
              >
              > Dobrze, ze zakazali jej dzialalnosci, wiec jako nielegalna nie moze byc
              > prezentowana na tym forum, gdyz jej dzialalnosc jest dzialalnoscia przestepcza,
              >
              > wiec takich prezentacji zabrania prawo...

Widzę że kolega ignorant nie uważnie czytał post, który napisałem oraz ma spore
              braki w wiedzy na temat firmy CARION.
              Dodam tylko, ze CARION przez 7 lat działalności nie miał żadnej skargi w UOKiK,
              jak ktoś nie wierzy może sam sparwdzić.
              Tak jak pisałem wcześniej CARION już nie sprzedaje lini kreytowych ponieważ chce
              być w pożądku z prawem naszego ukochanego panśtwa. Obecnie wprowadza nowy
              produkt zgodny z prawem RP. Proszę więc nie opluwać tych postów bez właściwego
              usadanienia.
              Jeśli ktoś na prawdę jest zaintereswoany współpracą proszę się ze mną kontaktować.
              Pozdrawiam (róznież ignoranta)
              Adam
              • masikm Re: Nowy Produkt - HIT !! 25.08.04, 21:40
                Gdzie mozna zobaczyć te produkty, czy jest to mozliwe w internecie. Pod jaka
                marka będą sprzedawane te produkty. Czy marka juz istniała czy została
                utworzona przez Carion na potrzeby tej firmy jako marka własna.
            • lablafox Re: Nowy Produkt - HIT !! 26.08.04, 00:40
              ignorant11 napisał:

> Sława!
              >
              > Ach to Carion...
              >
              > Dobrze, ze zakazali jej dzialalnosci, wiec jako nielegalna nie moze byc
              > prezentowana na tym forum, gdyz jej dzialalnosc jest dzialalnoscia
              przestepcza,
              >
              > wiec takich prezentacji zabrania prawo...
              >
              >
              > Pozdrawiam i zapraszam na:
              > Forum Słowiańskie

Dzięki Carionowi jeżdżę nowym samochodem , za którego płacę minimalne odsetki .
              • adamms Re: Nowy Produkt - HIT !! 26.08.04, 11:20
                Witam
                Produkty CARION`u są produkowane na potrzeby tej firmy i bedą występować pod
                nazwą CARION COLLECTION. Produkty można obejrzeć w katalogu, który mam przy
                sobie smile) bądź obejrzeć i kupić w na stronie internetowej. Adres strony
                www.carion.com
                Serwis jest jeszcze w trakcie budowy, więc nie ma jeszcze szczgółowych
                informacji dotyczących samych produktów, na razie są to podstawowe dane.
                Po wejściu na stronę należy wybrać w prawym górnym rogu język polski, następnie
                z lewej strony -> carion collection, potem -> e-collection. Potem należy wpisać
                mój nr partnerski -> Identyfikator Partnera/Klienta: 14001887 i wypełnić
                ponizsze pola w celu indetyfikacji i dostępu do katalogu.
                Jeśli ktoś ma więcej pytań proszę pisać do mnie adamms@gazeta.pl .

PS
                Nie będę nikogo na siłę przekonywał do uczciowści firmy CARION, kto się z nią
                zetknął sam wie najlepiej jaka jest. Uważam, że każda firma zajmująca się MLM
                jest na swój sposób dobrym biznesem dla ludzi chcących cos robić w życiu i
                osiągnąć jakieś cele. Dlatego nie opluwam innych firm ani nie neguje ich
                obecności. Jeśli ktoś jest otrodoksyjnym fanatykiem swojej sieci no to ma
                problem smile)

Pozdrawiam Adam
                • justa_79 Re: Nowy Produkt - HIT !! 26.08.04, 13:04
                  tylko po co podawać swoje dane, jeśli chce się tylko obejrzeć produkty???
                  niepotrzebne utrudnienie.
    • justa_79 Re: Nowy Produkt - HIT !! 26.08.04, 16:26
      ignorant11 napisał:
      > i rzetelnosci z renomowanymi MLMami jak Amway, Avon, Oriflame czy Herbalife.

nie wiem, czy przywoływanie nazwy Amway w szacownym gronie jest słuszne wink
      przecież w USA firma została uznana za sektę ekonomiczną. również film dederki
      daje wiele do myślenia, nawet, jeśli jest tylko zlepkiem specjalnie wybranych
      wypowiedzi w celu zdyskwalifikowania firmy. podobne zarzuty są stawiane
      Herbalife.
      • 1szylider Re: Nowy Produkt - HIT !! 26.08.04, 18:03
        justa_79 napisała:

> ignorant11 napisał:
        > > i rzetelnosci z renomowanymi MLMami jak Amway, Avon, Oriflame czy Herbali
        > fe.
        >
        > nie wiem, czy przywoływanie nazwy Amway w szacownym gronie jest słuszne wink
        > przecież w USA firma została uznana za sektę ekonomiczną. również film
        dederki
        > daje wiele do myślenia, nawet, jeśli jest tylko zlepkiem specjalnie wybranych
        > wypowiedzi w celu zdyskwalifikowania firmy. podobne zarzuty są stawiane
        > Herbalife.

Witam!

Ja jednak bede bronil Amwaya, bo jest to wzorcowa mimo wszystko firma dla MLM,
        tak jak bronilem Avonu przy ostatnich atakach...
        Trzeba pamietac o ponierstwie jakiego dokonal Amway.

I nawet gdyby film Dederki byl wzorem retelnosci, to i tak diwactw jednej
        struktury nie mozna przenosic na cala firme.

Pozatem pamietajmy o specyficznej kulturze amerykanskiej, uwielbiajacej
        przesade i duza pewnosc siebie.

Gdy Polak lub Europejczyk mowi jestesmy dobrzy, to w otoczeniu jest to
        przyjmowane jako fanfaronada, ale gdy Usaniec nie mowi jestesmy najlepsi na
        swiecie, gdy nie spiewa We are the chapions, to ich otoczenie uznaje to za brak
        wiary.

Pozatem Amerykanie sa bardziej wyluzowani i u nich moda na bycie crazy przyjela
        sie duuuzo szerzej niz u nas.

A co do sekciarstwa, to najwiekszym chyba wykazuja sie na tym portalu Avonistki
        i owi luminarze od tych piramidek z noni.

Podobne zachowania prezentowali przedstawiciele Nu Skina, choc Ty jetes raczej
        chlubnym wyjatkiem, ale pocztaj pelne histerii obrazliwe posty vitali...

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
        Pozdrawiam i zapraszam!
        gg 172 85 85
    • ignorant11 Re: Nowy Produkt - HIT !! 27.08.04, 10:56
      adamms napisał:

> Witam
      > Przypatruje się tym wszystkim postom i widzę, że faktycznie to forum jest
      > poświęcone wyłącznie jednej sławnej firmie Orilflame i jej zwolenników -
      chwała
      > za tą firmę, że mamy ją w Polsce, bo innaczej byśmy zginęli.

+++Zdecydowanie obraz polskiej s.b oraz MLM bylby inny bez Oriflame ale i bez
      Amwaya czy Avonu...
      Mysle, ze te trzy firmy odcisnely swoje pietno na obrazie branzy w Polsce, rola
      innych firm jest znacznie mniejsza, choc najczesniej przez ich luminarzy bardzo
      przeceniana, co widac po postawie autora powyzszego postu, bo przeciez Carion
      znany jest bardzo nielicznym i bardzo aktywnym.
      Ja zna tylko dlatego iz jego luminarze namierzyli mnie i kolejno mnie probowali
      zwerbowac, ale przeciez nie zamienia sie siekierki na kijek, ani tym bardziej
      najnowszego modelu Volvo na jakis skladak-samoróbke...
      smile))

>
      > Jeśli chodzi o systemy argeńtyńskie - czy Ci co pluja na nie cokolwiek wiedzą
      o
      > nich ? To kto jest w końcu winny argetyńczycy czy my polacy ? Bo chyba
      Argentyn
      > a
      > powinna się na nas obrazić. Może coś trzeba dojaśnić ? Bo nie którrzy są
      > niededukowani?
      >
      > System argetyński czyli wszystkie Autotaki i inne temu podobne miały dwie
      wady
      > :
      > - system zamknięty, czyli jak ktoś odpada, reszta musi płacić za niego
      > - sprzedawcy, którzy nie do końca informowali klientów o zasadach
      przyznawanych
      > kredytów. Byli poprostu oszustami, robili nagonkę i obiecywali gruszki na
      wierz
      > bie.
      >
      > Carion to system otwarty, czyli jak ktoś wychodził z grupy z jakiś tam
      przyczyn
      > ,
      > to na jego miejsce wchodził następny klient, tak żeby cały czas była jedna
      > liczba klientów w grupie. KLient od samego początku był informowany o zasadach
      > Carion i wybór tak na prawdę należał do niego. Kto jeżdzi samochodem lub ma
      > mieszkanie dzięki Carion ten wie jaka to jest firma. Działania trwały przez 7
      > lat w Polsce i nie było żadnych skarg do tej pory. Niedawno w zycie weszła
      > ustawa, która zabrania sprzedaży w systemie zakupu grupowego. Miała ona na
      celu
      > zlikwidować działalność firm oszustów, niestety jest niedopracowana tak jak
      > wszystko w Polsce i ugodziła rónież w Carion. Dlatego Carion się nie poddaje i
      > uruchamia nową sprzedaż produktów. Skoro Carion oszukiwał przez 7 lat klientów
      > to jak to możliwe, że jeszcze firma istnieje ? To chyba jakieś cuda albo
      > śmierdząca bardzo sprawa. Może ja czegoś nie wiem, zaspałem czy co?

+++Faktem jest, ze ta dzialalnosc jest zakazana przez prawo, zatem mnie
      regulaminy i prawo zobowiazuja do powiedzenia prawdy i spacyfikowania progandy
      takich systemów.
      Moj stosunek jest taki sam jak do zakazu narkotyków oraz aborcji i nie
      interesuje mnie iz sa kraje, w których jest to legalne. Ja administruje polskim
      forum w polskim necie, wiec zobowiazany jestem do przestrzegania polskiego
      prawa.

>
      > W poszukiwaniu forum związanego z MLM znalażlem to tutaj i myślałem, że mozna
      w
      > jakis sposób pomwymieniać się doświadczeniami i znaleśźć osoby chętne do
      > współpracy. Ale jak to w Polsce, pluć, pluć i pluć. Dzięki temu mamy taką
      > sytuacje w naszej pięknie rozwijającej się gospodarce. W USA MLM do 11 %
      > przychodu dla państwa. W Polsce to promil, bo wszyscy się na wzajem
      wykańczają
      > .
      > Tutaj jest wojna.

+++Ja zwalczam dzialalnosc nielegalna oraz nieuczciwe praktyki handlowe,
      szczególnie podszywanie sie przekretasnych firemek pod autorytet DSA oraz dobre
      imie znakomitych firm zrzeszonych w PSSB.
      >
      > Bardzo chętnie bym spotkał się adminem osobiście i posłuchał go na temt MLM,u
      > jestem bardzo ciekawy jaką wiedze posiada, bo jak widać po postach to raczje
      > kiepską.

+++Ja tez chetnie, choc spodziewam, ze bedziesz mi wciskal kolejny rower
      odrzutowy.., pozatem jakos umknelo Twojej uwadze, ze ja Ciebie nie atakowalem
      personalnie.

Ja zakladajac to forum chcialem aby bylo platforma dyskusji, ale TY sam
      probujesz zrobic z niego kram i tube propagandowa swoich podejrzeanych
      interesów, które zostaly zakazane przez prawo.
      A gdy ja tylko niesmialo zauwazam to, to wymyslasz mi ad personam, samemu
      ograniczajac sie do jakiegos Carionu, który nawet w latach swojej swietnosci
      byl tylko marginesem MLM i s.b i to raczej niechlubnym...

>
      > Pozdrawiam serdecznie wszystkich
      > Adam
    • ignorant11 Zadziwiajace jak luminarze podejrzanych firm... 04.09.04, 02:12
      Sława!

potrafia bez najmiejszego nawet zajakniecia kwestionowac i obsobaczac wszystko,
      co tylko utrudnia robienie ich podejrzanych interesow, co tylko wode czyni
      przejrzystsza...

Ilez to ataków bylo na tym forum na stojace na strazy praworzadnosci sprzedazy
      bezposredniej PSSB...

Byli tacy, co kwestionowali dorobek swiatowej nauki, bo ich firemka i ze swoimi
      czarami-marami jest przeciez madrzejsza niz wszystkie instytuty swiata.

Ilez atakow bylo na polski system rejstracji lekow, jakby gdzie indziej np w
      USA byl jakis skrajnie odmienny?

Okazuje sie, ze teraz pojawil sie medrek kwestionujacy polski porzadek prawny...

I jakich argumentów uzywa on?

Ze oni w tym podejrzanym procederze byli uczciwi(sic!)

Przeciez takie argumenta sa rownoznaczne iz ktos "rzetelnie" wywiazywal sie z
      zobowiazan wynikajacych z handlu zywym towarem lub narkotykami.

Forum Słowiańskie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka