Dodaj do ulubionych

Souvre rewelacyjny projekt

11.10.16, 11:13

Sprawdźcie ten projekt, jestem tam od maja i mam fajny, systematyczny wpływ. Rozwój i fajne produkty użytku codziennego połączone z produktami premium - to jest właśnie Souvre Internationale! Sprawdźcie samii a jeśli macie pytania to zapraszam do kontaktu!
Obserwuj wątek
    • kukuradomoowa Re: Souvre rewelacyjny projekt 11.10.16, 11:37
      Souvre Internationale to ta strona? www.souvre.pl ? Znacie kogoś kto tam działa dłużej i może się wypowiedzieć o firmie? Jaka jest atmosfera? Jak wygląda budowanie grupy?
      • markussstarkus Re: Souvre rewelacyjny projekt 11.10.16, 11:46
        koleżanko / kolego, jeśli chciałaś się zareklamować jako partner tej firmy to trzeba było chociaż podać swój adres e-mail albo jakiś inny kontakt smile smile
      • sasdaski Re: Souvre rewelacyjny projekt 20.10.16, 07:13
        Obecnie wprowadzane projekty, między innymi "kuracje kolagenowe". To niezły motyw dla osób wciąż zastanawiających się nad rozpoczęciem swojej przygody z Souvre. W mojej sytuacji sprzedaż drastycznie wzrosła i doskonale można to wykorzystać! Szczerze polecam i pozdrawiam!
        • kukuradomoowa Re: Souvre rewelacyjny projekt 24.10.16, 10:21
          Nie wiem o co chodzi z tą firmą Souvre Internationale. Tzn. wszystko ok firma marketingu społecznościowego, sprzedaż fajnych produktów ale nie wiem o co chodzi z tym, że wszyscy tak naokoło się emocjonują. Moja rodzina podchodzi sceptycznie do tych produktów bo ich nie znają. Do tej pory kupowali wszystko w normalnych sklepach i nie było źle.
    • matecaring Re: Souvre rewelacyjny projekt 15.10.16, 09:55
      kukuradomoowa --> jestem w firmie od początku jej istnienia. Dużo się zmieniło na plus. Same Kuracje które wprowadziła firma podciągneły obrót mojej grupy w 1 miesiąc o 14 tyś punktów.

Firma się rozwija. Ale to ludzie muszą wykorzystywać to co daje ta Firma, a nie każdy to potrafi.

Pozdro smile
      Jak masz jakieś pytania to napisz na email : zyman19@o2.pl
      • mlodaania21 Re: Souvre rewelacyjny projekt 20.10.16, 07:26
        Czy możesz napisać coś więcej o zrobieniu takiego progresu? Dużo osób mówi o takich wzrostach ale z dzieleniem się wiedzą to już ciężko...
        • alalalalalalala Re: Souvre rewelacyjny projekt 24.10.16, 10:28
          Podbijam, ja również chętnie bym zapoznała się z nowymi sposobami na zwiększenie progresu zakupowo-rekrutacyjnego. Nie mówię o żadnych fikcyjnych zabiegach, chciałabym jednak poznać metody na zwiększenie swojego obrotu. Znajdzie się ktoś kto coś opisze?
    • mlodaania21 Re: Souvre rewelacyjny projekt 28.10.16, 12:07
      Nie wiem czy widzieliście ale jest nowy filmik z imprezy - konferencji Souvre z Bydgoszczy. No moim zdaniem jest to poziom światowy organizacji. Polecam obejrzeć www.youtube.com/watch?v=cnZyGKNBlus

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka