laskabezpaska 08.09.21, 14:04 O czym marzymy ? Czy możemy pochwalić się dobrą wiadomością ? Moja dobra wiadomość : * już środa !!! * ma być jeszcze ciepło !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po-ranna-kawa Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 08.09.21, 15:11 O, hej Dla mnie te kilka nadchodzących ciepłych (podobno) dni to też dobra wiadomość. Już się zaczynałam obawiać, że zaczyna się ta jesienno-zimowa, kilkumiesięczna polska szarzyzna. A tu proszę - niespodzianka. Można iść na 1-2 dni na wagary i mieć miły przedłużony weekend. Moim zdaniem fatalny klimat, jaki mamy (właśnie te z reguły 5 szarych miesięcy) są głównym powodem stanu ducha Polaków - tego wrodzonego i wszechobecnego wk....enia, braku empatii, zgorzknienia, złośliwości, jakieś zawiści w stosunku do innych. To chyba jest pra-przyczyna naszych narodowych wiecznych niepowodzeń. Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 10.09.21, 08:35 Witaj Poranna Pogoda jest super, ciepło, miło. Jeszcze czeka nas polska złota jesień , te kolorowe liście, które szurają pod nogami kiedy się spaceruje po parku Odpowiedz Link
999karolina Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 08.09.21, 23:17 laskabezpaska napisała: > Moja dobra wiadomość : > * już środa !!! > * ma być jeszcze ciepło !!! > Widzę Laska, że jesteś szczęśliwa, bo szczęśliwi czasu nie liczą. A przecież środa dziś a nie jutro I tak trzymaj. Moim marzeniem jest właśnie to, by nie myśleć, czy jutro środa, czy czwartek Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 10.09.21, 08:33 Śmiało mogę powiedzieć : tak jestem szczęśliwa, zmieniłam pracę, bliscy zdrowi i też mają dobrą pracę, odnajduję spokój podglądając przyrodę, czerpię radość z malutkich rzeczy i w dodatku dziś piątek ! Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 10.09.21, 17:28 Dziś tak ciepło a ja tylko raz i to służbowo na świeżym powietrzu. Odpowiedz Link