Dodaj do ulubionych

Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości

08.09.21, 14:04
O czym marzymy ?
Czy możemy pochwalić się dobrą wiadomością ?

Moja dobra wiadomość :
* już środa !!!
* ma być jeszcze ciepło !!!
Obserwuj wątek
    • po-ranna-kawa Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 08.09.21, 15:11
      O, hej

Dla mnie te kilka nadchodzących ciepłych (podobno) dni to też dobra wiadomość. Już się zaczynałam obawiać, że zaczyna się ta jesienno-zimowa, kilkumiesięczna polska szarzyzna. A tu proszę - niespodzianka. Można iść na 1-2 dni na wagary i mieć miły przedłużony weekend.
      Moim zdaniem fatalny klimat, jaki mamy (właśnie te z reguły 5 szarych miesięcy) są głównym powodem stanu ducha Polaków - tego wrodzonego i wszechobecnego wk....enia, braku empatii, zgorzknienia, złośliwości, jakieś zawiści w stosunku do innych. To chyba jest pra-przyczyna naszych narodowych wiecznych niepowodzeń.

• laskabezpaska Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 10.09.21, 08:35
        Witaj Poranna smile
        Pogoda jest super, ciepło, miło.
        Jeszcze czeka nas polska złota jesień , te kolorowe liście, które szurają pod nogami kiedy się spaceruje po parku smile
    • 999karolina Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 08.09.21, 23:17
      laskabezpaska napisała:

> Moja dobra wiadomość :
      > * już środa !!!
      > * ma być jeszcze ciepło !!!
      >
      Widzę Laska, że jesteś szczęśliwa, bo szczęśliwi czasu nie liczą. A przecież środa dziś a nie jutro wink
      I tak trzymaj.
      Moim marzeniem jest właśnie to, by nie myśleć, czy jutro środa, czy czwartek wink
      • laskabezpaska Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 10.09.21, 08:33
        Śmiało mogę powiedzieć : tak jestem szczęśliwa, zmieniłam pracę, bliscy zdrowi i też mają dobrą pracę, odnajduję spokój podglądając przyrodę, czerpię radość z malutkich rzeczy i w dodatku dziś piątek !
        smile
    • stasi1 Re: Dziś Dzień Marzyciela i Dobrej Wiadomości 10.09.21, 17:28
      Dziś tak ciepło a ja tylko raz i to służbowo na świeżym powietrzu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka