agnieszka_aga99 30.03.22, 21:03 Witam! Zagoniła mnie samotność, na właśnie te forum. Może ktoś też ma ochotę pogadać o czymkolwiek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Samotna i nieśmiała... tia... 30.03.22, 23:44 agnieszka_aga99 napisała: > Witam! Zagoniła mnie samotność, na właśnie te forum. Może ktoś też ma ochotę pogadać o czymkolwiek. poczkaj do piatku. jak ludzie swoj tydzien ogarna, to w piatek wieczorem tu wpadaja.... Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Samotna i nieśmiała 31.03.22, 00:17 o czymkolwiek? ceń się, stawiaj warunki, rozmawiaj o tym co cię interesuje Odpowiedz Link
stasi1 Re: Samotna i nieśmiała 31.03.22, 17:45 A jakie cię tematy by interesowały? My tutaj rozmawiamy gdzie fajne kobiety poznać Odpowiedz Link
jezow Re: Samotna i nieśmiała 02.04.22, 13:54 Jaka u ciebie pogoda? Czy masz zwierzątko w mieszkaniu? Odpowiedz Link
gocha033 ale czy ? 02.04.22, 19:21 jezow napisał: > Jaka u ciebie pogoda? Czy masz zwierzątko w mieszkaniu? zadomowiona (chociaz niechciana) mysza sie liczy ? Odpowiedz Link
jezow Re: ale czy ? 02.04.22, 21:56 gocha033 napisała: > zadomowiona (chociaz niechciana) mysza sie liczy ?< Tak Odpowiedz Link
searam Re: Samotna i nieśmiała 02.04.22, 21:36 Moze ja Cie adoptuje...? Bedziesz mniej samotna, ale dostaniesz w kosc... Wyjdziesz na ludzi.. Odpowiedz Link
gocha033 z koscia, czy przy kosci ? 03.04.22, 16:08 searam napisał: > Moze ja Cie adoptuje...? Bedziesz mniej samotna, ale dostaniesz w kosc... Wyjdziesz na ludzi.. Zrobisz z niej "kobiete przy kosci" ? Odpowiedz Link
jezow Re: z koscia, czy przy kosci ? 03.04.22, 16:54 Kobieta jest kością z żebra mężczyzny Po czym Pan Bóg z żebra, które wyjął z mężczyzny, zbudował niewiastę. A gdy ją przyprowadził do mężczyzny, mężczyzna powiedział: «Ta dopiero jest kością z moich kości i ciałem z mego ciała! Ta będzie się zwała niewiastą, bo ta z mężczyzny została wzięta» (Księga Rodzaju, 2:22-23) Odpowiedz Link
gocha033 Re: z koscia, czy przy kosci ? 03.04.22, 17:36 jezow napisał: >Ta będzie się zwała niewiastą, bo ta z mężczyzny została wzięta» > (Księga Rodzaju, 2:22-23) a potem doprowadzila go do grzechu... do doopy z taka mitologia. Odpowiedz Link
jezow Re: z koscia, czy przy kosci ? 03.04.22, 18:35 To prawda, nie mitologia. Ponadto w Biblii przeczytałem o sposobie zwalczenia schorzenia, na które cierpię. Jest tam wiele rad/wskazówek co robić/jak postąpić w pewnych sytuacjach. Odpowiedz Link
tapatik Re: z koscia, czy przy kosci ? 04.04.22, 20:34 Czyli mężczyźni mają o jedno żebro mniej niż kobiety? Odpowiedz Link
obrotowy i jednej klepki im brak... 05.06.22, 15:33 tapatik napisał: > Czyli mężczyźni mają o jedno żebro mniej niż kobiety? zadna partnerka Ci nie mowila, ze brak im nie tylko tego zebra, ale i jednej klepki w glowie ? Odpowiedz Link
parabatai Re: z koscia, czy przy kosci ? 14.09.22, 08:08 Wszechmocny pewnie chciał sklonować Adasia tylko jakoś coś mu nie wyszło... Odpowiedz Link
searam Re: z koscia, czy przy kosci ? 17.04.22, 23:41 gocha033 napisała: > searam napisał: > > Moze ja Cie adoptuje...? > Bedziesz mniej samotna, ale dostaniesz w kosc... > Wyjdziesz na ludzi.. > > > Zrobisz z niej "kobiete przy kosci" ? Nie..Zrobie z niej laske, ktorej facet nie opusci. Odpowiedz Link
bogus_111 Re: z koscia, czy przy kosci ? 26.04.22, 13:10 Tobie bym nie oddał nawet chomika na przechowanie .Pozostałym tak bo ich znam .A pisanie o sobie pochlebstw nie przynosi chluby.Niektórzy faceci są tacy denni .Wybacz pan . Odpowiedz Link
jezow Re: Samotna i nieśmiała 18.04.22, 14:47 agnieszka_aga99 napisała: > Witam! Zagoniła mnie samotność, na właśnie te forum. Może ktoś też ma ochotę po > gadać o czymkolwiek. Też niekiedy czuję się samotnym człowiekiem. Napisz do mnie jezow@gazeta.pl Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: Samotna i nieśmiała 18.04.22, 15:56 NIE pisz. Chyba, że nie masz nic przeciwko, aby Twoją korespondencję czytał, kto chciał, nie tylko adresat, także Kraków i Maków. jezow napisał: > agnieszka_aga99 napisała: > > > Witam! Zagoniła mnie samotność, na właśnie te forum. Może ktoś też ma och > otę po > > gadać o czymkolwiek. > > Też niekiedy czuję się samotnym człowiekiem. Napisz do mnie jezow@gazeta.pl Odpowiedz Link
stasi1 Re: Samotna i nieśmiała 18.04.22, 20:50 Skoro napisze na jego adres to nikt inny tego nie przeczyta Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: Samotna i nieśmiała 20.04.22, 10:25 stasi1 napisał: > Skoro napisze na jego adres to nikt inny tego nie przeczyta Wśród użytkowników forów Gazety, w tym nazwijmy ich ogólnie celebrytów, którym się od dobrobytu z nudów w dupach przewraca i dla których KAŻDA, choćby najdrobniejsza, prawdziwe ludzka emocja to bezcenny żer?!? Wśród mnogonickowych wampirów emocjonalnych, żądnych świeżej krwi?!? 🤣🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link
jezow Re: Samotna i nieśmiała 20.04.22, 18:01 joanna_kossowska napisał(a): > Wśród użytkowników forów Gazety, w tym nazwijmy ich ogólnie celebrytów, któ > rym się od dobrobytu z nudów w dupach przewraca i dla których KAŻDA, choćby naj > drobniejsza, prawdziwe ludzka emocja to bezcenny żer?!? Wśród mnogonickowych wa > mpirów emocjonalnych, żądnych świeżej krwi?!? > 1. Na forum gazety mam tylko jeden nick. 2. Decyzję o napisaniu czy też nie pozostawiam zainteresowanej osobie. Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: Samotna i nieśmiała 21.04.22, 11:25 jezow napisał: > joanna_kossowska napisał(a): > > > Wśród użytkowników forów Gazety, w tym nazwijmy ich ogólnie celebrytó > w, któ > > rym się od dobrobytu z nudów w dupach przewraca i dla których KAŻDA, choć > by naj > > drobniejsza, prawdziwe ludzka emocja to bezcenny żer?!? Wśród mnogonickow > ych wa > > mpirów emocjonalnych, żądnych świeżej krwi?!? > > > 1. Na forum gazety mam tylko jeden nick. > 2. Decyzję o napisaniu czy też nie pozostawiam zainteresowanej osobie. 1. Skoro tak twierdzisz... 2. Ja również. Wyjściowy wpis zapachniał mi kruchą i bezbronną nowością, a nie cynicznym, popie*dolonym klonem. Stąd moja - tylko i jedynie - przestroga. Odpowiedz Link
bogus_111 Re: Samotna i nieśmiała 23.04.22, 04:58 Pani Joanno ja też to mam .Wzmożoną niechęć do facetów . Mizandria to się nazywa czy coś .W następnym wcieleniu będę kobietą. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Samotna i nieśmiała 22.04.22, 12:23 Ale co to ma wspólnego z agą i jej pisaniem? Odpowiedz Link
obrotowy ale, ale... 23.04.22, 15:34 tapatik napisał: Każde dobro zostanie ukarane. - w odleglej przyszlosci. podlosc jest nagradzana duzo wczesniej. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Samotna i nieśmiała 23.04.22, 21:35 Właśnie, trochę joanna się zagalopowała w swoim pesymiźmie. Odpowiedz Link
1nieskazitelny Re: Samotna i nieśmiała 05.06.22, 12:50 A dlaczego by nie. Chcesz pogadać zatem służę swoim czasem. Na początek opowiedz jak mija Twój dzień , co zrobiłaś , co chcesz zrobić . ? To na początek naszych spotkań na forum. Odpowiedz Link
margaretkaxyz Re: Samotna i nieśmiała 16.06.22, 09:41 Jeśli masz ochotę porozmawiać to odezwij się. Odpowiedz Link
jezow Re: Samotna i nieśmiała 16.06.22, 21:32 margaretkaxyz napisała: > Jeśli masz ochotę porozmawiać to odezwij się. Skąd jesteś? Odpowiedz Link
tapatik Re: Samotna i nieśmiała 17.06.22, 11:16 Agnieszka nie odzywa się od momentu założenia wątku. Jesteś zmuszona porozmawiać z nami. Odpowiedz Link
jezow Re: Samotna i nieśmiała 19.06.22, 22:42 tapatik napisał: > Agnieszka nie odzywa się od momentu założenia wątku. > Jesteś zmuszona porozmawiać z nami. > Wywnioskowałem, że Margaretkaxyz ma chęć porozmawiania / napisania. Agnieszka pewnie samotność wygoniła ze swojego życia. Nikogo nie namawiam. Miłego dnia. Odpowiedz Link
zen0119 Re: Samotna i nieśmiała 19.06.22, 02:14 Siemka czy coś się zmieniło w tej materii? robertgroll@wp.pl daj znać Odpowiedz Link
zen0119 Re: Samotna i nieśmiała 19.06.22, 02:15 Siemka czy coś się zmieniło w tej materii? daj znać Odpowiedz Link
nancyking Re: Samotna i nieśmiała 20.06.22, 21:13 Pisz, postaram się pomóc, choć sama ostatnio mam wielkiego doła. Odpowiedz Link
jezow Re: Samotna i nieśmiała 20.06.22, 23:19 nancyking napisała: > Pisz, postaram się pomóc, choć sama ostatnio mam wielkiego doła. Napisz, porozmawiam Odpowiedz Link
margaretkaxyz Re: Samotna i nieśmiała 22.06.22, 16:58 Jeśli masz ochotę pogadać to napisz. Odpowiedz Link
jezow Re: Samotna i nieśmiała 22.06.22, 22:17 margaretkaxyz napisała: > Jeśli masz ochotę pogadać to napisz. Napisałem i wysłałem do margaretkaxyz@gazeta.pl Odpowiedz Link
dwukropek_salambek_dwukropek13 Re: Samotna i nieśmiała 14.07.22, 17:16 Witaj Agnieszko. Ja mam ochotę pogadać. Może wymienimy się adresami email, żeby nie pisać przez to forum a "na priv". Moj emali to: mariusz_rafal@interia.pl Zapraszam do bliższego kontaktu ! Odpowiedz Link
stasi1 Re: Samotna i nieśmiała 10.08.22, 09:06 Ale czemu spamerka? Może czegoś potrzebowała, teraz już nie Odpowiedz Link
tapatik Re: Samotna i nieśmiała 10.08.22, 18:58 Spam to niezamówiona oferta handlowa. Spamerka oferowała usługi wróżki i psychologa w jednym. Potrzebowała kasy za swoje usługi. Odpowiedz Link
tapatik Re: Samotna i nieśmiała 01.09.22, 21:50 Porady wróżki? Wyciąganie kasy od naiwnych. Moja eksia kiedyś kontaktowała się z wróżem, bo nasz związek się posypał. Dostałą odpowiedź, że mam kogoś innego. Sęk w tym, że nie miałem. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Samotna i nieśmiała 03.09.22, 08:23 Pewnie się pomyliła. Zresztą to chyba tylko dla kobiet Odpowiedz Link
tapatik Re: Samotna i nieśmiała 03.09.22, 08:34 Jeśli już to pomylił, bo to był wróż, a nie wróżka. Pomyłka była bardzo duża, czyli wróże i wróżki wcale nie wróżą, tylko kłamią. Wszelkie reklamy wróżenia będą na tym forum wycinane. Odpowiedz Link
obrotowy az tak zle, to nie jest :) 03.09.22, 09:51 tapatik napisał: > Pomyłka była bardzo duża, czyli wróże i wróżki wcale nie wróżą, tylko kłamią. az tak zle, to nie jest czasami - zgodnie z teoria prawdopodobienstwa - trafia w sedno i wtedy wychodzi, ze mowia prawde Odpowiedz Link
stasi1 Re: Samotna i nieśmiała 09.09.22, 17:10 Może nie kłamią tylko strzelają. Kłamią że niby wiedzą co i jak Odpowiedz Link
parabatai Re: Samotna i nieśmiała 14.09.22, 08:14 Dobra wróżka, to taka która potrafi swoimi wróżbami poprawić nastrój osoby, która tego ewidentnie potrzebuje. I o to w tym wszystkim chodzi, a nie o faktyczne przewidywanie przyszłości czy określanie stanu faktycznego. Niestety o takie "wróżki" bardzo trudno. Odpowiedz Link