Dodaj do ulubionych

Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA

07.01.23, 18:06
Cześć. Jestem 30-sto latkiem i szukam normalnej znajomości z dziewczyną od około 25 do mniej więcej 32 lat.
NIE INTERESUJĄ mnie spotkania na seks, imprezy, raczej wspólne spędzenie wolnego czasu jeżeli po wymianie wiadomośći byłaby taka chęć wink
Mam osobowość ambiwertyka , lubię posiedzieć przy filmie, herbacie w lesie albo na górskim szlaku.
Jesteś z południowej Wielkopolski, wschodu województwa lubuskiego albo północy dolnośląskiego daj znać wink
email: mateusz9230@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • teodor-k Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 06:36
      Już widzę jak tłum wali po tym ogłoszeniu tutaj .
      • tapatik Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 12:22
        Zaproponuj lepszą metodę.
        • baenzai Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 13:35
          Kojarzę tylko jedną parę, która poznała się tutaj (albo na sąsiednim forum, już dokładnie nie pamiętam).

Całkiem niezła statystyka jak na 15 lat. wink

Generalnie nawet na tego typu forach kobiety preferują przystojnych i wysokich dynamiczniaków a nie przeciętnych mężczyzn domatorów o introwertycznej osobowości.
          • teodor-k Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 18:16
            Nie wiesz co się dzieje w rozmowach na priv lub gazetowych .Tu nikt nie zagląda .Nawet wbiłem linka tego forum pewnej osobie .Lubi pogadać ,ale popatrzała i nic z tego .Forum w porzo kameralne jest tu admin ,nawet znajomy .Spokój ,cisza i nie ma hejtu .Nawet ta osoba lubi Stasia ,ale nie chce .
            ,
            • baenzai Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 20:52
              teodor-k napisał:

> Nie wiesz co się dzieje w rozmowach na priv lub gazetowych .Tu nikt nie zagląd
              > a .

Teraz faktycznie prawie nikt tu nie zagląda, ale parę lat temu był tu spory ruch. Było wielu stałych userów, dość dużo wątków i dyskusji, często pojawiały się nowe twarze (które zostawały tutaj na krócej lub dłużej).

Pomimo tego nie kojarzę za bardzo żeby potworzyły się tu jakieś pary (poza naprawdę pojedynczymi przypadkami).
              • baenzai Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 09.01.23, 12:13
                Jeszcze w sumie dodałbym, że generalnie kobiety rzadko są aż tak samotne jak przeciętny męski bywalec tego typu forów.

Nie dość, że znacznie łatwiej im znaleźć partnera to w dodatku stosunkowo łatwo przychodzi im zawieranie różnych znajomości (bliższych lub dalszych). Mężczyźni są z reguły bardziej biegli w sprawach technicznych, orientacji przestrzennej, myśleniu abstrakcyjnym i tak dalej, ale na polu social skilli przegrywają z kobietami.
            • po-ranna-kawa Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 14.01.23, 11:57
              teodor-k napisał:

> Nie wiesz co się dzieje w rozmowach na priv lub gazetowych .

No właśnie. Np. ja spotkałam się w realu z jednym z forumowiczów. Nie zostaliśmy parą, ale kontaktujemy się poza forum, lubimy.
          • tapatik Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 19:19
            Ja znam dwie pary i jedno rozbite małżeństwo.
            Było kiedyś forum "O randkach z internetu". Ludziki zaczęli się spotykać i po jakimś czasie forum się rozpadło, bo potworzyły się pary i ludzie pouciekali z forum, bo mieli już siebie.
          • obrotowy nie denerwuj sie - nie walnujsa :) 10.01.23, 21:54
            baenzai napisał:
            > Generalnie nawet na tego typu forach kobiety preferują przystojnych i wysokich
            > dynamiczniaków a nie przeciętnych mężczyzn domatorów o introwertycznej osobowości.

jak i w Realu ...

ale potem z tych "dynamiczniakow" - na sile chca zrobic domatorow - w celu odchowania przychowku smile))

• teodor-k Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 18:08
          Jaka metoda na forum kobiecym .
          • anirat Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 19:04
            Jestem tutaj długo. Bardziej obserwuje juz niż pisuje, ale wiem o kilku parach z tego forum. Także, trzeba mieć szczęście, po prostu jak zawsze.
            • teodor-k Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 21:32
              Przecież to normalne że na takich forach są pary .Czasami zdradza pisanie .Sprawy damsko-męskie nie są obce .Sa przyjaźnie ,miłości i miłostki .
            • tapatik Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 08.01.23, 21:56
              anirat napisała:

> Jestem tutaj długo. Bardziej obserwuje juz niż pisuje, ale wiem o kilku parach
              > z tego forum. Także, trzeba mieć szczęście, po prostu jak zawsze.

Ale stąd? Z Nieśmiałków? Czy raczej z bliźniaczego "Samotni łączcie się"?
              Czy my się czasem nie spotkaliśmy u Kobiecanki?
              • anirat Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 09.01.23, 09:03
                Z którego, to tak za bardzo nie pamiętam, bo one mi się zacierają. Może być, że z sąsiedniego.
                My się nie spotkaliśmy realnie.
                • teodor-k Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 09.01.23, 18:57
                  Dwie trzy kobiety na tym forum i kwitnie .Albo forum Kobieta przenieś tutaj .Tylko zrobić ograniczenia z trollami .Bo czasami przykro się czyta. Bez kobiet nie ma życia .Sami faceci i zagłada ludzkości .
                  • tapatik Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 09.01.23, 19:35
                    A bez facetów to jakie masz życie?
                    Uczą cię, że Kopernik była kobietą.
                    • anirat Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 09.01.23, 20:03
                      Oj moi drodzy, w przyrodzie równowaga musi być smile
                    • teodor-k Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 10.01.23, 10:42
                      Dla mnie mogą nie istnieć .Mam jednego kumpla kontakt sporadyczny .Więcej kobiet .Zresztą to one mnie wychowały ,różne babcie ,ciocie i kuzynki gdy zmarła matka jak miałem 5 lat .
                      • baenzai Re: Szukam normalnej znajomości WIELKOPOLSKA 10.01.23, 17:57
                        teodor-k napisał:

> Dla mnie mogą nie istnieć .

Jak sobie wyobrażasz świat bez mężczyzn?

Kto dostarczałby energię, produkowałby żywność, budowałby drogi i mosty? W tych branżach kobiety to jakiś znikomy procent.
                        • obrotowy kobiety same doskonale dawalyby sobie rade. 10.01.23, 18:36
                          ze wszystkim.

potrzeba by tylko jakies 10 % przystojnych trutni do prokreacji smile
                          .
                          tebaby.pl/kobiety-traktory-czyli-propagandowy-obraz-kobiety-prl-u/
                          • baenzai Re: kobiety same doskonale dawalyby sobie rade. 10.01.23, 18:49
                            No jakoś teraz nie dają rady ze wszystkim smile
                            • obrotowy bo czasy wielkich idei sie skonczyly. 10.01.23, 21:57
                              baenzai napisał:
                              > No jakoś teraz nie dają rady ze wszystkim smile

bo czasy wielkich idei sie skonczyly.

- a w czasach moralnej zapasci i relatywizmu

obowiazuje zasada: - "ratuj sie, kto moze"

a tu Plec nie gra roli - tylko spryt.
                              • baenzai Re: bo czasy wielkich idei sie skonczyly. 11.01.23, 18:48
                                obrotowy napisał:

> bo czasy wielkich idei sie skonczyly.
                                >
                                > - a w czasach moralnej zapasci i relatywizmu
                                >
                                > obowiazuje zasada: - "ratuj sie, kto moze"
                                >
                                > a tu Plec nie gra roli - tylko spryt.

Nie rozumiem co poeta miał na myśli.
                                • obrotowy Re: bo czasy wielkich idei sie skonczyly. 11.01.23, 19:18
                                  baenzai napisał:
                                  > Nie rozumiem co poeta miał na myśli.

pewnie to, ze slogan:

- "gdzie diabel nie moze - tam kobiete posyla"

- przestal obowiazywac ? smile
                                  • baenzai Re: bo czasy wielkich idei sie skonczyly. 11.01.23, 21:58
                                    obrotowy napisał:

> pewnie to, ze slogan:
                                    >
                                    > - "gdzie diabel nie moze - tam kobiete posyla"
                                    >
                                    > - przestal obowiazywac ? smile

Nadal nie wiem co to ma wspólnego z tym, że świat bez mężczyzn nie mógłby sprawnie funkcjonować.
                                    • 999karolina Re: bo czasy wielkich idei sie skonczyly. 14.01.23, 14:45
                                      baenzai napisał:

>
                                      > Nadal nie wiem co to ma wspólnego z tym, że świat bez mężczyzn nie mógłby spraw
                                      > nie funkcjonować.

Ani bez mężczyzn, ani bez kobiet nie mógłby funkcjonować. Niezbędne wspóistnienie obu płci jest głęboko wdrukowane w ludzkie mózgi. Nawet gdyby wymyślono sposób na sztuczną prokreację, to i tak nic by z tego nie wyszło.
                                      Nie ma co kombinować.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka