stasi1 28.01.23, 15:05 jechałem na rowerze. Zajechałem na obiad tym pojazdem a pani w restauracji pyta się czy nie za zimno na taką jazdę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baenzai Re: Po raz pierwszy w tym roku 28.01.23, 16:15 Fascynujące. Aż sobie przypomniałem jak w okolicach 2007 roku połowa kontaktów na gadu gadu miała tego typu wysrywy w opisach. Odpowiedz Link
anirat Re: Po raz pierwszy w tym roku 28.01.23, 17:10 U mnie dzisiaj naprawdę zimno. A na obiad co było? Odpowiedz Link
artur5501 Re: Po raz pierwszy w tym roku 30.01.23, 20:22 A ja jechałem hulajnogą. Zajechałem na obiad tym pojazdem a pani w restauracji o nic nie pyta. No to wyszedłem a tam autobus Odpowiedz Link
teodor-k Re: Po raz pierwszy w tym roku 30.01.23, 22:22 Gdy nie ma śniegu to rower podstawa w mieście .Do banku i urzędu i łatwo zaparkować niż autem . Odpowiedz Link
artur5501 Re: Po raz pierwszy w tym roku 31.01.23, 09:46 Rowerek jest super ale do parku, do lasu czy nad wodę. Jeżdżenie po mieście w syfie spalin nie jest ani miłe ani zdrowe. A z parkowaniem - nie przesadzajmy. Zawsze się jakieś miejsce znajdzie. Odpowiedz Link
obrotowy masz racje. 31.01.23, 15:22 teodor-k napisał: > Gdy nie ma śniegu to rower podstawa w mieście .Do banku i urzędu i łatwo zapark > ować niż autem . masz racje. rower na snieg sie nie nadaje (wywalilem sie kiedys, lamiac sobie dwa palce) ale sprawdzilem elektryczna hulajnoge. lepiej sie sprawdza. Odpowiedz Link