obrotowy to zapier... na forum eMama. 13.02.23, 23:42 mlodykrk89 napisał: > 2953900 > Kraków 33 lata. to zapier... na forum eMama. - tam sa same kobiety. Odpowiedz Link
baenzai Re: to zapier... na forum eMama. 14.02.23, 00:31 Większość mężczyzn jednak szuka bezdzietnych Odpowiedz Link
obrotowy masz racje... i jej nie masz :) 14.02.23, 14:38 baenzai napisał: > Większość mężczyzn jednak szuka bezdzietnych masz racje na eMama - wiekszosc jest dzietnych... ale towarzyszy im spora grupa innych - ktore dzietne dopiero chca byc Odpowiedz Link
baenzai Re: masz racje... i jej nie masz :) 14.02.23, 19:19 obrotowy napisał: > masz racje na eMama - wiekszosc jest dzietnych... > > ale towarzyszy im spora grupa innych - ktore dzietne dopiero chca byc Po co bezdzietne singielki siedzą na forum emama? Odpowiedz Link
obrotowy dobre pytanie - bez obrazy. 14.02.23, 20:26 baenzai napisał: > Po co bezdzietne singielki siedzą na forum emama? dobre pytanie - bez obrazy 1. bo chcialyby tez byc dzietne i pytaja znajome - jak to jest. 2. bo chlop im sie nie trafil, a jak sie trafil - "to nie ten" i sie go boja... - czy ja mam Ci, chlopie, te kobiece zawilosci duszy tlumaczyc ? Odpowiedz Link
teodor-k Re: to zapier... na forum eMama. 14.02.23, 05:23 obrotowy napisał: > mlodykrk89 napisał: > > > 2953900 > > Kraków 33 lata. > > > to zapier... na forum eMama. > > - tam sa same kobiety. No nie wiem .Może dostać tam kopniaka i to ostrego .Specjalnie to się tam obcymi nie przejmują .Trzeba jeszcze wiedzieć z kim się pisze i co . Odpowiedz Link
obrotowy i nie bac sie zyciowych ciosow :) 14.02.23, 14:40 teodor-k napisał: > No nie wiem .Może dostać tam kopniaka i to ostrego . - te mozna zaliczyc od baby zawsze i wszedzie... ERGO: - nie bac sie zyciowych ciosow. Odpowiedz Link