Dodaj do ulubionych

Gdzie szukać partnerek za granicą?

29.03.23, 21:00
W Polsce na dzień dzisiejszy brakuje ponad milion kobiet. Sporo młodych mężczyzn nie ma większych szans na polskim rynku matrymonialnym. Sytuacja pogarsza się z roku na rok za sprawą demografii czy samej hipergamii. Ratunkiem dla wielu samotnych mężczyzn są dziś partnerki z zagranicy. Gdzie w takim razie ich szukać?

Geomaxxing czyli zwiększanie swoich szans na znalezienie drugiej połówki dzięki wyjazdowi za granicę jest coraz popularniejszy wśród mężczyzn na całym świecie. Młodzi biali mężczyźni z Europy czy USA są uznawani za atrakcyjnych przez kobiety w Azji czy Ameryce Południowej. Także Polacy będący przedstawicielami kultury europejskiej i białej rasy mają duże szanse u młodych Azjatek czy Latynosek. Przez internet można spróbować dziś nawiązać relacje z kobietami na całym świecie. Wiele osób przyznaje, że gdy przelogowują się z Polski na Brazylię czy Filipiny nagle skacze im wielokrotnie liczba polubień czy wiadomości ze strony kobiet. W jakich krajach więc w tych trudnych czasach samotni polscy mężczyźni mogą szukać partnerek? Przede wszystkim najlepiej by to były państwa otwarte kulturowo na zagranicznych mężczyzn, z młodym społeczeństwem i skomunikowane połączeniami lotniczymi. Wiele państw w Azji, Ameryce Południowej czy Afryce spełnia te warunki.

www.salon24.pl/u/glos-pokolenia-90/1289616,gdzie-szukac-partnerek-za-granica-geomaxxing-dla-polskich-mezczyzn

Obserwuj wątek
    • j-k sam sobie odpowiedziales, 29.03.23, 21:33
      na Filipinach.
      tylko tam masz konkurencje...

50 mln. zbytecznych i nikomu niepotrzebnych mezczyn chinskich.

PS. usmiechu smile - nie dolacze.

• tomekzgor Re: Gdzie szukać partnerek za granicą? 29.03.23, 22:50
      Mam kumpla, który był pół roku na jakieś wyspie na Karaibach. Mieszkał w jakiejś niewielkiej miejscowości. Miał straszne powodzenie z samego faktu że jest biały. Matki oferowały mu 15-letnie córki bez żadnych warunków. Gdyby ogłosił casting na żonę to ustawiłyby się kolejki
      Ja byłem w Tajlandii i też miałem duże powodzenie. Co druga przypadkowa dziewczyna zgodziłaby się od razu pojechać do Polski. Trzeba tylko uważać żeby nie okazała się facetem.
      Tak że ten... powodzenia smile
      • obrotowy Trzeba uwazac z tymi Tajkami :) 17.04.23, 15:37
        znajomy sie z taka ozenil i sciagnal ja do siebie.

ale szybko sie okazalo, ze jej bliska rodzina w Tajlandii (czyli bracia, siostry + ich przychowek) liczy ze 20 osob
        i pilnie potrzebuje caly czas pieniedzy.

pan widac zarabial dla niej i dawal za malo, bo w koncu "kopnela go w zad" i zalozyla "salon masazu tajskiego"

(masaz typu: full serwis)

i wreszcie sama stanela finansowo na nogi, a bylego meza - chyba tak z wdziecznosci - odwiedza raz na miesiac...

ERGO: osobiscie wiec polecam raczej wspomniane juz tu Karaiby...
    • tapatik Re: Gdzie szukać partnerek za granicą? 30.03.23, 16:48
      Nie wiem o co chodzi z tym Salon24. Raz po raz widzę alarmujące artykuły stamtąd, informujące o braku kobiet w Polsce i zachęcające do szukania ich w innych krajach. Tylko, że do tej pory pisali raczej o szukaniu ich na Ukrainie, a w tym artykule sugerują Azję, Afrykę i Amerykę Południową.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka