stasi1 04.05.23, 17:20 Ostatnio dłuższy czas byłem na ulicach Warszawy i widziałem dwie kobiety właśnie w takich ślicznych czerwonych szpilkach. Oczywiście miały swoich facetów. Jaka to ładna odmiana kiedy normalnie królują na ulicy damskie trampki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Stasiek, Ty bier laski 40+ 04.05.23, 19:56 tak jak mnie te 50+ w zupelnosci wystarczaja na moich Nowolipkach w Warszawie troche sie takich paleta. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 05.05.23, 15:30 Mówiłeś kiedyś że na Mokotowie mieszkasz. Jedną blondyneczkę w pracy próbuje zaprosić na kawę i nic. Ona tylko z wnukiem się zadaje. Odpowiedz Link
obrotowy Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 05.05.23, 16:26 stasi1 napisał: > Mówiłeś kiedyś że na Mokotowie mieszkasz. Jedną blondyneczkę w pracy próbuje za > prosić na kawę i nic. Ona tylko z wnukiem się zadaje. - na Muranowie. zle zapamietales. Odpowiedz Link
tapatik Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 06.05.23, 21:13 stasi1 napisał: > Mówiłeś kiedyś że na Mokotowie mieszkasz. > Jedną blondyneczkę w pracy próbuje zaprosić > na kawę i nic. Ona tylko z wnukiem się zadaje. Zaproś jej koleżankę. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 06.05.23, 23:41 mi ona się podoba, koleżanki za młode. Razem nią ,,poznałem" młode dziewcze z moich okolic Odpowiedz Link
tapatik Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 07.05.23, 12:52 Koleżanki mają mniej niż 18 lat? Jeśli mają więcej, to nie są za młode. Potraktuj umawianie się z tymi kobietami jako trening Odpowiedz Link
j-k Stasi, Ty bier laski jakie sie trafia :) 09.05.23, 15:21 stasi1 napisał: > Trening do czego? do ustalenia swojego miejsca na Planecie - gdy taka mlodka przy kawie powie Ci ze: - jestes dla niej "zbyt dojrzaly" to odpowiadasz: - to przyjdz jutro z mamusia. a jak tego nie powie, to jedziesz z nia dalej. Odpowiedz Link
tapatik Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 09.05.23, 16:35 Trening relacji międzyludzkich. Wziąłem kiedyś udział w szkoleniu z przemówień publicznych. Pierwszego dnia był strach. Jedna dziewczyna odmówiła wyjścia na scenę, chłopaki wynieśli ją z krzesłem Ostatniego dnia był ogień. Pierwszego dnia trzeba było szukać ochotników. Ostatniego dnia wszyscy byli ochotnikami. Każdy potrafił wyjść na scenę. Umów się z którąś z tych kobiet na kawę. Nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie, to się napijesz kawy. Odpowiedz Link
tapatik Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 10.05.23, 23:20 To zamów herbatę. Jak ty do tej pory chodziłeś na randki? Odpowiedz Link
baenzai Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 10.05.23, 23:47 Jeżeli go nawet przeciętne stare baby nie chcą to musi z nim być naprawdę źle. Odpowiedz Link
tapatik Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 14.05.23, 22:26 baenzai napisał: > Jeżeli go nawet przeciętne stare baby nie chcą > to musi z nim być naprawdę źle. Nie wiemy jakie baby go nie chcą. Odpowiedz Link
baenzai Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 21.05.23, 18:32 tapatik napisał: > baenzai napisał: > > > Jeżeli go nawet przeciętne stare baby nie chcą > > to musi z nim być naprawdę źle. > > Nie wiemy jakie baby go nie chcą. Podejrzewam, że nie umawia się z top milfami tylko raczej z mocno przeciętnymi babkami maks kilka lat młodszymi. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Stasiek, Ty bier laski 40+ 16.05.23, 11:14 Na pewno nie umawiałem się z każdą kobietą na ulicy Odpowiedz Link
stasi1 Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 11.05.23, 18:30 I dla odmiany wczoraj widziałem prawie znajomą laskę. Widuję ją z przyczyn powiedzmy zdrowotnych, czasami słowo zamienię . Odszykowana że chce się na niej oko zawiesić. Idealnie wyglądała by właśnie w szpilkach a cóż ma na nogach? Zwykłe półbuty Odpowiedz Link
tapatik Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 11.05.23, 18:56 stasi1 napisał: > I dla odmiany wczoraj widziałem prawie znajomą laskę. > Widuję ją z przyczyn powiedzmy zdrowotnych, czasami > słowo zamienię . Odszykowana że chce się na niej oko > zawiesić. Idealnie wyglądała by właśnie w szpilkach > a cóż ma na nogach? > Zwykłe półbuty Może ze względów zdrowotnych? Odpowiedz Link
stasi1 Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 14.05.23, 13:53 Ona jest całkowicie zdrowa. Problem jest z jej mamą. Z jej mamą zdecydowanie częściej mam okazję się zadawać Odpowiedz Link
stasi1 Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 21.05.23, 11:07 Nie zrozumiałem. Pewnie oczywiście że ze względów zdrowotnych, przecież ile czasu mozna być w tych szpilkach! Odpowiedz Link
tapatik Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 21.05.23, 19:36 Czyli być może jest to całkiem ciekawa osoba, a ty ją dyskwalifikujesz za buty Odpowiedz Link
stasi1 Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 25.05.23, 21:27 Przecież nic nie mówiłem że nie jest ciekawą osobą. Odpowiedz Link
stasi1 Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 28.05.23, 07:20 Ostatnio widziałem laseczkę w czerwonych szpileczkach i wcale mi się nie podobała. Więc to nie zawsze tak jest że musi sie podobać. Nawet obejrzałem się za nią czemu mi sie n ie podoba(nie tyle że się nie podoba tylko że szału nie robi) i stwierdziłem ..... Odpowiedz Link
stasi1 Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 31.05.23, 18:53 była w spodniach. Co to za laska co chodzi w spodniach? Odpowiedz Link
tapatik Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 31.05.23, 22:22 Miałem koleżankę w klasie, która chodziła tylko w spodniach. Moja eksia też chodziła w spodniach, szczególnie jeśli jechała na jakąś wycieczkę. Inaczej się ubierasz na imprezę, a inaczej jeśli wychodzisz do sklepu. Odpowiedz Link
stasi1 Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 04.06.23, 00:33 Ale nie do czerwonych szpilek! Wczoraj też wieczorem widziałem jedną w szpilkach, czerwonych i w spodniach Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 05.06.23, 19:45 No wiesz co? Odpowiedz Link
stasi1 Re: O laseczkach w czerwonych szpileczkach 06.06.23, 23:50 No nie wiem. Ogólnie to nie mam nic przeciwko ale w czerwonych szpilkach? Odpowiedz Link