taniarada 05.05.23, 19:46 Czy po udanym seksie można iść od razu do domu ,czy wypada u kochanki trochę posiedzieć 🤔 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy wiem, ze to pytanie Cie osobiscie nie dotyczy, 05.05.23, 20:09 taniarada napisał: > Czy po udanym seksie można iść od razu do domu ,czy wypada u kochanki trochę posiedzieć 🤔 ale jako sprawdzony bojownik w tych sprawach - chetnie pomoge: - gdy zona jest w domu - to wraca sie - jak najpredzej. a gdy wyjechala do sanatorium (albo do kochanej "mamusi") - to mozna wrocic i jutro rano. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Mam pytanie do wszystkich 06.05.23, 08:24 Ale przecież nie masz żony więc skąd taki dylemat? Odpowiedz Link
tapatik Re: Mam pytanie do wszystkich 06.05.23, 09:50 Może ma kochankę, na której mu zależy, i nie chce jej traktować jako "przyjaciółki od seksu". Odpowiedz Link
taniarada Re: Mam pytanie do wszystkich 06.05.23, 11:34 Stachu niby mam ,ale to dobra kobieta była 😊 Odpowiedz Link
obrotowy odpowiedz do wszystkich 06.05.23, 16:29 taniarada napisał: > Stachu niby mam ,ale to dobra kobieta była 😊 no to jak "była" - to pozniejszy powrot do domu zrozumie i Ci wybaczy - tym bardziej gdy nie sypiasz z nia w jednym lozku. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Mam pytanie do wszystkich 07.05.23, 08:51 Niby to mniej niż prawie że masz. To możesz wracać kiedy ci się podoba Odpowiedz Link
999karolina Re: Mam pytanie do wszystkich 15.05.23, 00:44 Czy po udanym seksie można iść od razu do domu ,czy wypada u kochanki trochę posiedzieć? Jeśli jest taka możliwość (a wiadomo, że różnie bywa) to zdecydowanie tak. Szczególnie po udanym seksie Odpowiedz Link
taniarada Re: Mam pytanie do wszystkich 15.05.23, 19:19 Też tak myślę że wypada trochę posiedzieć i się przytulić na koniec 😊 Odpowiedz Link
999karolina Re: Mam pytanie do wszystkich 15.05.23, 21:39 taniarada napisał: > Też tak myślę że wypada trochę posiedzieć i się przytulić na koniec 😊 Z zastrzeżeniem, że długość tego "trochę" zależy od okoliczności. I zastrzeżeniem, że czasem główną atrakcją seksu kochanków jest ulotność Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Mam pytanie do wszystkich 16.05.23, 00:41 Po udanym seksie nie chce się od razu iść do domu. Więc jeśli ktoś idzie, to znaczy że albo seks nie był za bardzo udany albo że okoliczności nie pozwalają zostać dłużej. Odpowiedz Link